Radio Bangsa Jawa A’dam reikt muziek Award uit

1

Het bestuur van het Javaans-Amsterdamse radiostation Bangsa Jawa heeft afgelopen weekend een award uitgereikt aan de Surinaamse muzikant John Clay. Bangsa Jawa stelt elk jaar een top 20 samen van populaire nummers waarop gestemd kan worden. Voor het afgelopen jaar werd het nummer ‘Young Blood ft.John Clay & Richard Sanrawi – Sayangku’ uit Suriname uitgeroepen tot nummer 1.

Omdat Clay momenteel in verband met een tour van de uit Suriname afkomstige Kasimex Houseband in Nederland is, heeft het bestuur van Radio Bangsa Jawa gemeend om de award nu uit te reiken. Dit gebeurde afgelopen vrijdag toen de muziekgroep in de Amsterdamse studio was voor promotie van hun tour.

De award werd onder luid gejuich van de overige bandleden, tijdens een live uitzending door de voorzitter van Radio Bangsa Jawa Amsterdam uitgereikt aan de zanger. Een ontroerde John Clay bedankte de fans, de omroepers en iedereen voor de support en zei dat dit een motivatie is om door te gaan met muziek.

Vrijdag 1 juni 2012 is Kasimex te zien op de GoodTimes party in Corso Rotterdam.


1 REACTIE

  1. Goede talent is schaars. Zij die het hebben worden beloond. Proficiat John Clay. Ga zo voort. De initiatief van Radio Bangsa Jawa om een award uit te reiken aan getalenteerde artiesten vind ik prima. Moge zij nog lang bestaan en goede werken doen.

    En la sombra del arbol.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.