Vitesse wint ‘Parbo Bier Cup’ in Suriname

13

De Nederlandse Eredevisieclub Vitesse is winnaar geworden van het toernooi om de ‘PARBO Bier Cup’ in Suriname. De selectie van trainer John van den Brom en assistent trainer Stanley Menzo versloeg zondagnacht het nationale elftal van Suriname aangevuld met enkele Suriprofs(Suriprof/Natio) met 2-1.

Vitesse won afgelopen woensdag met 4-2 van Guyana dat ook meedeed aan het toernooi. Het buurland is met drie punten als tweede geëindigd. De combinatie Suriprof/Natio haalde nul punten en eindigde daardoor op de laatste plaats.

De ploeg , die vanaf 21 mei in Suriname vertoefde, vliegt dinsdag terug naar Nederland.


13 REACTIES

 1. Een leuke trip voor J v d Brom en zijn jongens naar Suriname. Vitesse heeft het toernooi gewonnen, en hopelijk heeft het publiek daar genoten van het spel.
  Alleen is het jammer dat het peil op voetbalgebied daar in het land zo laag is.


  Maak melding

 2. Ferdinand hoe kan je zeggen dat het peil hier laag is? Ik vind dat gegeven de middelen en omstandigheden hier het peil goed is.Vergelijk je misschien die profs van de daar met de amateurs hier? Ik had verwacht dat je wat meer verstand van voetbal zou hebben,maar jouw kennis van voetbal is beschamend laag.


  Maak melding

 3. Ze zullen weer boos worden de suries,maar waar waren de su nationalisten tijdens dit tournooi?Er is voor haast een leeg stadion gevoetbald.In Ned.zou de derde en vierde generatie(wiens ouders nieteens in Nrdrland zijn geboren)Turken en Marokanen wel volop aanwezig zijn.Kijk maar naar any demonstratie in Nederland of waar dan ook ter wereld. Ze zijn er altijd en nadrukkelijk aanwezig.Sranangman stik met je nationalistisch gevoel.Odiiiiiiiiiii baja.
  Glenny.


  Maak melding

 4. Ferdinand Hossenbux misschien had jij mee kunnen doen tegen Vitesse!! Was het geen goed idee?? Een ding zou het wel schelen en dat is een Ticket fu SoSo, notie!
  Wil jij even doornemen wat jij zelf neer zet9 zie onderaan).

  Alleen is het jammer dat het peil op voetbalgebied daar in het land zo laag is. Is het zo? vraag ik mij af! Is het alleen op voetbal gebied??? ga even een rondje doen jij domme koe!!!


  Maak melding

 5. Reactie op Jako, jawel, goed zo bedankt, het voetbalpeil is al jaren heel laag daar of niet, vorig jaar heb ik diverse mensen die daar in het voebal zitten gesproken en als die, ja die dat toegeven, ja wie ben ik, wie ben ik, dus vul hem verder in,en ik heb geen verstand van voetbal, nou , maar een mening geven of zo mag dat ook niet.


  Maak melding

 6. Reactie op Wiep Ding, ik ben het rondje begonnen als die dong kow, a peil dape na notie, of wel, en Vitesse
  daar heb ik niets mee gelukkig niet, op voetbalgebied is het triest ja, ik heb trainingen daar meegemaakt van wat ooit een grote ploeg was, bizar, en mensen die bij de SVB zitten heb ik gesproken, wedstrijden heb ik gezien, laat maar, op dit gebied a klarie, tra torie dape dat boeng niet alles, maar goed, en je hebt vooral hier mensen rondlopen die Suriname nog op een WK zien spelen, die zijn boerkows!!!!
  Hoe haal je het in je hoofd om zoiets te denken, die mensen,daar hebben dat al uit hun hoofd gehaald,
  maar no spang tamara mo njang wang moi pies kowmeti.


  Maak melding

 7. Yes! eet smakkelijk en no vergita agoebal of a carbonaat in Holland! Varkensvlees schijnt in Nederland goedkoop te zijn! alhoewel de ballen!!


  Maak melding

 8. Reactie op Henk Molenaar, goed zo jongen, Brunswijk als spitta, boi we zijn verlost en nog wat, met die mitra, bij onrust etc vuurrrrrrrrrrrrrrrr jawel. 15 doden!!!!!!!!!!!! meer niet, ok Henk dat was effe mijn reactie!!!!


  Maak melding

 9. Nog even jongens, hier ben ik weer, deze is voor Wiep Ding, bedankt maar agoe foetoe is ook strak en wat denk
  je van die agoe tere, agoe bal heb ik nog niet gezien bij de slager, vraag ik woensdag naar, je hoort het wel!!!!


  Maak melding

 10. @wijna 1
  Daar heb je gelijk in en ik feliciteer Vitesse dan ook van harte met het bereikte resultaat!Het niveau van het Surinaams voetbal is onder het absoluut nulpunt gedaald.Het niveau is er in de laatste 30 à 40 jaar zodanig omlaag getuimeld van heb je mij daar!
  Verliezen van Guyana,Trinidad,Curacçao,St Kitts, Cayenne,Haïti,Vitesse,Barbados,Aruba,Jamaica is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld.Dus deelnemen aan een WK ligt nog in het verschiet,minimaal 500 jaar nog voor ons.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.