Leraar maatschappijleer ontslagen om anti-islam Tweet

53

De Leidse leraar Maatschappijleer Anand Soekhoe is ontslagen door het Fioritti College in Lisse. Aanleiding zijn enkele felle anti-islamitsche berichten die de uit Suriname afkomstige Soekhoe op Twitter plaatste meldt De Telegraaf.

Soekhoe schreef onder meer dat de islam geen geloof is, maar “een barbaarse achterlijkheid.” Volgens de krant werd hij woensdag op het matje geroepen door de schooldirectie en kon direct daarna zijn spullen inleveren.

Anand Soekhoe is naast leraar ook raadslid O&S voor Leefbaar Leiden.


53 REACTIES

 1. Hindoeïsme en de Islam delen (zoals velen geloven) vaak dezelfde oorsprong… Het ene geloof is niet belachelijker dan het ander.

  En daarbij komt, Hanoeman aanbidden is ook een beetje “raar” (maar daardoor niet per definitie debiel!).


  Maak melding

 2. Ja zo werkt dat in Nederland. Dit krijg je wanneer Surinamers denken dat ze gelijkwaardig zijn aan witte Nederlanders en dus ook alles mogen doen wat de witte Nederlander doet.

  Sommige zijn zo minderwaardig dat ze de witte man willen overtreffen in hun negatief en minderwaardig gedrag om zich alsautochtoon te laten gelden.

  Niet dus, gelijk heeft deze school om deze dwaas de laan uit te sturen.

  Te wisi a no fu yu no spiti na ini.


  Maak melding

 3. Ik ben ook fel tegen de Islam! Ik ben het ergens wel met hem eens. Alleen zou ik het anders verwoorden, ook al ziet hij er enorm achterlijk uit.


  Maak melding

 4. Ik zou blij zijn als deze meneer in de gelegenheid wordt gesteld om zijn bewering te onderbouwen.Dan pas kan ik zeggen of hij fout zit.Ik ken de islam niet en heb totaal geen behoefte om deze godsdienst te leren kennen.


  Maak melding

 5. Weer zo een allochtoon die witte voetjes wil maken.Wat een schande dat dit gedrog een Surinaams achtergrond heeft.Een schade voor ons surinamers.Ontslaan die misbaksel


  Maak melding

 6. What about vrijheid van meningsuiting?

  De school heeft in principe niets te maken met zijn prive gemaakt uitspraken.

  Dus als hij bij een stoplicht door rood zou zijn gereden, was hij zijn baan ook kwijt?

  Is de rector soms een moslim?


  Maak melding

 7. Religie verdient het om net als alle andere ideologieën bekritiseerd te worden. Ik hoop dat die leraar z’n ontslag aanvecht want in NL geldt de vrijheid van meningsuiting en niet de politiek correcte censuur.
  Kritiek leidt hopelijk tot herbezinning v.d. eigen waarden en tot evolutie als die waarden niet meer passen in de huidige tijdsgeest.
  Over elke uitlating kunnen mensen met lange tenen zich wel beledigd voelen maar dat kan en mag geen reden zijn om de politiek correcte censuur toe te gaan passen.
  Ik ben het eens met Voltaire die naar verluidt zei: “Meneer, ik ben het niet eens met wat u zegt, maar ik zal tot mijn dood uw recht verdedigen om het te zeggen.”


  Maak melding

 8. Hij kon direct vertrekken omdat hij een joden god heeft beledigd.Jaweh, God en Allah zijn een pot nat .Wilders is een hypocriet hij propageert Israel en de joden hier steunen hem. Maar wie waren het die gingen pleiten over halal vlees. Het doden van dieren op zon verschrikkelijke manier hebben ze van de joden dus die gingen pleiten.De Tora, Oude Testament en de Koran verschillen niet van elkaar.Balkenende zei wij vieren vandaag 2000 jaar heerschappij van de Joodse en Christelijke cultuur over de wereld.Hij was Alla vergeten.Het bang maken van mensen met hel en demonen is de jood eigen. Beloning een hemel en nog erger met een paar maagden erbij komt uit de zelfde koker. In aziatische landen worden kinderen vroeg in kontakt gebracht met de duivel.Reden je onder de duim te houden.Jesus is erbij gehaald voor de barmhartigheid die ver tezoeken is in de joodse traditie.[zie palestina]En toch aanbidden de arabieren een joden god.


  Maak melding

 9. Mensen mieten verdorie eens leren om zich aan bepaalde etiquettes te houden, je bent Maatschappij docent en komt dit soort nonsens vertellen…. stom stom stom, en zo vind ik het ook stom dat de president zich verkeerd had uitgedrukt door ”vijanden van het volk” aan te merken… mensne moeten zich gewoon aan hun etiquette houden en anders simpel blijven, geen hoge functie nemen en denken deze te kunnen misbruiken 🙁


  Maak melding

 10. Weer zo’n e hindoe van surinaamse afkomst, die ook een aanhanger is van wilders. Alleen weet hij niet(want zo dom is hij) dat wilders hem ook ziet als een allochtoon die ook naar zijn vaderland kan vertrekken.


  Maak melding

 11. De Islamn is geen godsdienst, maar een ideologie.
  En het Hindoeisme is ook geen godsdienst maar een levenswijze.
  En wat die goede man precies gezegd heeft weet ik niet, maar hij heeft recht op zijn mening, en zeker als hij die in privesfeer doet, ,maar als raadslid had hij beter moeten weten dat dit een rel kon veroorzaken.


  Maak melding

 12. @Afu Sensie

  Ik ondersteun je reactie. Heel veel Surinamers nemen de hufterige houding van de Nederlanders maar al te graag over. Ze praten ze graag na, assimileren volledig en denken daarmee geaccepteerd te worden. Niets is minder waar. De Nederlanders lachen ze vierkant uit en gebruiken ze als futuboi’s. Wat je vaak ziet is dat heel veel SuriNeds in het gezelschap van witte Nederlanders zich witter dan wit gedragen. In het gezelschap van Surinamers echter spelen ze de bewuste Surinamer. Dit gedrag is een psychologisch defect, getriggerd door een hardnekkige postkoloniaal syndroom, en natuurlijk volledig verknipt. In feite komt dit gedrag voort uit het gevoel inferieur te zijn. Men probeert als het ware acceptatie af te dwingen en men schuwt daarbij niet eigen volk in aanwezigheid van de witte man volledig af te kraken, en de racistische huftertaal van de witte man in relatie tot minderheden exact te kopiëren. Eigenlijk zijn deze lieden zwaar verknipt. Dit forum is dan ook een studie in de verkniptheid van het door koloniale conditionering verwoeste zelfbeeld van de zich nog steeds slaven voelende zombies. Te triest voor woorden eigenlijk. Surinamers die Wilders napraten kun je dan ook zwaar gestoord noemen.


  Maak melding

 13. Ja he Anna net zoals het NDP-tuig dat DDB en zijn 40 rovers napraat en zijn massamoordacties en drugshandel goedkeurt, ook die kan je zwaar gestoord noemen.En het postkoloniaal syndroom komt ook voort uit slavenmentaliteit, de ene kolonisator verruilen om een massamoordenaar te adoreren dat getuigd van het niet zonder een meester te kunnen overleven, en soms is het ook een fetisch.


  Maak melding

 14. anna_z,

  zucht is daar het typisch voorbeeld van een verknipte figuur die duidelijk psychologische defecten vertoond.

  Deze labiele poster heeft in al zijn doldwaasheid gewoon verklaard dat hij een slaaf en een ezel is.

  Verder commentaar dus overbodig.


  Maak melding

 15. ach hij heeft wel n punt ik zou verder willen gaan:ALLE religien zijn mm achterhaald in deze tyd v wetenschappelijke verlichting kan je niet geloven geloof impliceerd immers niet zeker weten ps ben atheist en das geen witman ding in india bv zijn er ruim 80 miljoen atheisten


  Maak melding

 16. Wat een kereltje die Soekhoe, ik ben benieuwd welk geloof hij aanhangt, ik kan het bijna raden, maar goed
  hij zegt dat over de Islam hij durft baja,Soekhoe ze hebben jou eruit getrapt, een tip voor je, neem het vliegtuig ga naar Iran, en schreeuw uit wat je hier deed in Nederland,einde verhaal, I see you lster in heaven!!!!!! Hoe durf je Soekhoe!!!!!!!! Schaam je!!!


  Maak melding

 17. Eerst een opmerking: Er zijn ook andere docenten geweest, die in het verleden geprobeerd hebben via dit forum aandacht te vragen voor hun ontslag. Eindelijk krijgt een, dhr. Soekhoe, de kans.Vreemd toch?

  Jammer voor Soekhoe. Ik weet niet wat hij precies getwitterd heeft,maar hij kan nog in beroep gaan.Of hij kan nog spijt betuigen over zijn getwitterde inhoud.

  Trouwens, de naam is Fioretti College in Lisse. Een school waar Etno-marketing sterk voorkomt. Trekt veel Turkse en Marokkaanse leerlingen aan en gelegen tussen de bloemen- en bollenvelden.

  Ik hoop dat hij nu ook begrijpt en kan reflecteren wat ‘Schoenmaker hou je bij de leest’ voor hem in deze maatschappij betekend.

  Heer Soekhoe, jij bent niet de enige binnen onderwijsland die op zo een manier ontslag krijgt.
  Velen zullen nog volgen.

  In onderwijsland gaat het selectief om etno-marketing, schoenmaker hou je bij de leest en die prachtige beautifull lie.

  Beoordeel mij dan maar weer met een aantal minpunten.
  Maar ongelijk kunnen jullie mij niet geven.
  Srika


  Maak melding

 18. Leuk om te lezen hoe sommige Surinamers met twee maten meten, één heeft het over de hufterigheid van de Hollanders. Als een gekozen volksvertegenwoordiger in Suriname roept dat de gevangenissen in Suriname vol zit met marron jongeren dan mag dat, Als marron jongeren op één hoop worden gegooid met criminele marron jongeren mag dat ook, als homo als een ziekte wordt bestempeld door een gekozen volksvertegenwoordiger hoor ik niets over hufterigheid,assimileren. Ik zelf vindt dat er wel gesproken mag worden over de excessen binnen islam net als hoe wij dat doen bij andere geloven.We moeten niet krampachtig gaan doen wanneer het over moslims gaat, omdat ik vindt dat moslims denken dat ze meer zijn dan een niet moslim.


  Maak melding

 19. De school moet wel erg sterk in z,n schoenen staan want een leraar ontslaan en daar toestemming voor krijgen van de inspectie is razend moeilijk.
  Er zal dan ook wel een zwartboek zijn wat volstaat met waarschuwingen aan zijn adres en misdragingen van zijn kant.

  Eeen leraar maatschappijleer is ervoor alle leerlingen en niet alleen voor de Christenen.
  Hij zal nu wel weer over slavernij en discrimmiatie gaan janken.


  Maak melding

 20. Dit actie vind ik een contradictie.
  Uiteraard mag je kritiek uitoefenen op een geloof.
  In een bepaald geloof is dat verboden maar dat neemt niet weg dat iemand niet gebruik mag maken van zijn meningsvrijheid in een rechtstaat.
  Want laten we eerlijk kritiek over joden, christenen, bhoedisten, hindoes is geoorloofd maar zodra je de islam bekritiseert is er gedonder.
  Maar men vergeet dat de islam alle ander religies beledigd en uitmaak voor kafirs, zelfs geestelijke islamitishe leider die in de media dit verkondigd vrij toegang hebben tot Nederland.
  Maar wat ik wel wil benadrukken is dat deze meneer misschien niet erg tactisch is geweest.
  Maar laten we niet hypocritisch zijn er politici die in het parlement openhartig de islam bekritiseren zijn dienders ontslagen¿¿¿¿¿


  Maak melding

 21. Ba soekoe ba feni.
  Deze meneer had zich goed moeten bedenken voor hij aan het twitteren sloeg.
  Je bent leraar maatschappijleer vmbo, gedraag je dan ook ernaar.


  Maak melding

 22. Beste heer Soekhoe. Volgens je naam heb je een hindoe geloof. Aan de hand van je uitlatingen blijkt dat je geloof niet goed kent daarom geeft je op de moslims af. Islam is een prachtige religie, maar de belijders van de religie maken grote fouten. Ik vind dat je recht hebt om je mening vrij uit te geven.
  De vraag is alleen waarom iedereen tij en ontij afgeven op de Islam.
  Ga maar goed nadenken. Met zo’n slimme uitspraak ben je politiek ook ongeschikt. Je geeft je zelve een brevet van onvermogen.
  Goede nachtrust verder.


  Maak melding

 23. Zijn hele kop is om te shokken!! Wij Surinamers zijn de tolerantste volk ter wereld met waarden en normen gekregen van onze ouders elkaar te respecteren en in waarde te laten no matter kleur of geloof


  Maak melding

 24. @ Pratapsingh
  Volgens mij snap juist jij geen bal van de islam. Centraal aan de islam staan 2 dogma’s, namelijk ten eerste dat de islam de enigste juiste religie is, dat de islamitische profeet Mohammed de laatste profeet is en dat alle andere religies vals zijn. Dat toont het intolerante karakter v.d. islam aan.
  Ten tweede dat op de belijders v.d. islam de plicht rust om, op wat voor manier dan ook, de islam te verspreiden over de hele wereld zodat die religie de dominante religie wordt. Dat toont de veroveringsgezindheid v.d. islam aan.

  De aard/karakter v.d. islam kan bovendien ook beoordeelt worden aan de hand v.d. aard/karakter van het fundament v.d. islam. Het fundament v.d. islam is de islamitische profeet Mohammed, zonder Mohammed was er geen islam. Als men wilt weten wat voor soort geloof de islam is, hoeft men dus alleen maar te kijken naar de handel en wandel van de islamitische profeet Mohammed, vooral omdat Mohammed wordt gezien als de perfecte mens en het ideale morele voorbeeld voor moslims om na te volgen.
  Als Mohammed in deze tijd had geleefd en dezelfde dingen had gedaan als toendertijd dan had hij gelijk een fikse gevangenisstraf aan z’n broek gekregen. O.g.v. zijn daden zoals beschreven in o.a. de hadith (islamitische overleveringen over het doen en laten en de uitspraken van Mohammed) kan hij namelijk gekarakteriseerd worden als een plunderaar/struikrover, een moordenaar en een pedofiel.
  Dat is geen al te best fundament voor de islam vandaar dat het juist de belijders van die religie/ideologie zijn die wereldwijd verantwoordelijk zijn voor de meeste religieus geinspireerde gewelddadigheden.


  Maak melding

 25. ……….The Stoning of Soraya………..

  De trailer kan je op Youtube zien,..ik heb deze waargebeurde film gezien, en ben dankbaar dat ik woon en leef waar vrijheid dagelijks blijheid is!!

  Wil je zien hoe een STENIGING plaatsvindt,…kijk naar deze film en vertel mij hoe menselijk grote delen binnen deze stroming zijn!!


  Maak melding

 26. @Anna_z
  In plaats van “de” witte nederlander zou je misschien kunnen zeggen veel witte nederlanders of de meeste witte nederlanders. Want je kunt toch niet in de harten kijken van al die witte nederlanders. Misschien loopt er ergens wel een goeie tussen die geheel buiten zijn eigen schuld om als witte in Nederland op de wereld is gezet. Trots zijn op je eigen kleur en geboorteplaats is net zo onterecht als een hekel aan een andere kleur en geboorteplaats want niemand op deze wereld kiest zelf voor zijn kleur of geboorteplaats. Verder kan ik me wel vinden in sommige van je postings hoor. De meeste witte nederlanders hebben namelijk inderdaad wel een hufterige houding die ze met de paplepel wordt ingebracht. En hebben bovendien de neiging om het geschreven woord blindelings te geloven als zij zelf en hun land daarin goed naar voren komen. Maar of dat nou aan hun kleur of land ligt durf ik niet te zeggen.


  Maak melding

 27. Snap er niks van…de uitspraak is uitermate hufterig…en ja ik vind het reden voor ontslag als je maatschappijleer verkoopt aan tienerturken….maar kreeg hij niet eens de kans om excuus aan te bieden?


  Maak melding

 28. Ferdinand Hossenbosch
  Blij je weer commentaar te lezen.Het probleem is echter dat je alleen maar onzin schrijft en je bent bovendien erg grof.Hebben de medicijnen van de psychiater jouw nog niet geholpen? Wat een zielig ventje ben je toch. Ik vind dat jij je moet schamen dat jij anderen hun mening niet kab respecteren.Je bent zeer partijdig:het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Als verslaggever moet je neutraal zijn.Ik vraag mij af hoe jij voetbalwedstrijden verslaat? Ook zo partijdig?


  Maak melding

 29. Beste mensen.
  Wees voorzichtig met je uitspraken.In India zit hier al gouw een gevangenisstraf van 8 maanden tot een jaar op.Hindoe-rechters blijven beleeft maar als ze bewijsmateriaal hebben zoals i.p.adres etc.etc.dan hang je.Ik drink Sopi met een maar ik weet dat hij heel streng kan zijn.Rustige pinksterdagen.(Varma)


  Maak melding

 30. Bevolkingsgroepen aantal
  Allochtoon 3.287.706
  Autochtoon 13.198.081
  Totaal niet-westerse allochtoon 1.809.310
  Totaal westerse allochtoon 1.478.396
  Totaal Afrika 543.649
  Totaal Amerika 598.936
  Totaal Azië 726.646
  Totaal Europa (exclusief autochtoon) 1.398.450
  Totaal Oceanië 20.025
  Europese Unie (exclusief autochtoon) 877.552
  Totale bevolking 16.485.787
  Land van herkomst aantal
  Afghanistan 37.709
  Albanië 1.185
  Algerije 7.651
  Amerikaans-Samoa 2
  Amerikaanse Maagdeneilanden 11
  Andorra 8
  Angola 9.015
  Anguilla 29
  Antarctica –
  Antigua en Barbuda 42
  Argentinië 4.346
  Australië 14.764
  Bahama’s 74
  Bahrein 105
  Bangladesh 1.262
  Barbados 116
  België 112.600
  Belize 26
  Benin 345
  Bermuda 34
  Bhutan 123
  Bolivia 917
  Botswana 140
  Brazilië 16.035
  Britse Maagdeneilanden 12
  Brits Territorium in de Indische Oceaan 7
  Brunei 489
  Bulgarije 12.755
  Burkina Faso 463
  Burundi 3.380
  Cambodja 968
  Canada 13.774
  Centraal-Afrikaanse Republiek 66
  Chili 4.856
  China 50.377
  Colombia 11.582
  Comoren 19
  Congo 1.576
  Congo (Democratische Republiek) 7.889
  Cookeilanden 15
  Costa Rica 711
  Cuba 1.651
  Cyprus 513
  Denemarken 5.786
  Djibouti 187
  Dominica 96
  Dominicaanse Republiek 11.069
  Duitsland 379.559
  Ecuador 2.330
  Egypte 19.976
  El Salvador 526
  Equatoriaal-Guinea 59
  Eritrea 1.152
  Ethiopië 10.946
  Faeröer 9
  Falklandeilanden 2
  Fiji 87
  Filipijnen 15.363
  Finland 4.018
  Frankrijk 36.112
  Frans-Guyana 660
  Frans-Polynesië 13
  Gabon 119
  Gambia 783
  Ghana 19.733
  Gibraltar 51
  Grenada 60
  Griekenland 13.888
  Groenland 10
  Guadeloupe 297
  Guam 1
  Guatemala 571
  Guinee 3.284
  Guinee-Bissau 334
  Guyana 4.086
  Haïti 594
  Honduras 469
  Hongarije 14.464
  Hongkong 18.201
  Ierland 7.556
  IJsland 542
  India 19.297
  Indonesië 384.497
  Irak 49.202
  Iran 30.613
  Israël 8.117
  Italië 38.355
  Ivoorkust 1.381
  Jamaica 1.337
  Japan 7.524
  Jemen 520
  Voormalig Joegoslavië 78.035
  — Bosnië-Herzegovina 699
  — Federale Republiek Joegoslavië –
  — Joegoslavië 76.269
  — Kosovo 2
  — Kroatië 182
  — Macedonië 74
  — Montenegro –
  — Servië 15
  — Servië en Montenegro 736
  — Slovenië 58
  Jordanië 1.500
  Kaaimaneilanden 12
  Kaapverdië 20.669
  Kameroen 2.408
  Kanaaleilanden 25
  Katar 49
  Kenia 2.963
  Kiribati 4
  Koeweit 1.558
  Laos 235
  Lesotho 94
  Libanon 5.095
  Liberia 3.063
  Libië 873
  Liechtenstein 6
  Luxemburg 1.434
  Macau 117
  Madagaskar 222
  Malawi 328
  Maldiven 19
  Maleisië 5.046
  Mali 252
  Malta 475
  Man 5
  Marokko 341.528
  Marshalleilanden 6
  Martinique 110
  Mauritanië 437
  Mauritius 565
  Mayotte 9
  Mexico 3.758
  Micronesië –
  Monaco 65
  Mongolië 503
  Montserrat 10
  Mozambique 817
  Myanmar 747
  Namibië 315
  Nauru 2
  Nederlandse Antillen en Aruba 134.774
  Nepal 1.166
  Nicaragua 496
  Nieuw-Caledonië 20
  Nieuw-Zeeland 4.852
  Niger 376
  Nigeria 9.453
  Niue –
  Noordelijke Marianen –
  Noord-Korea 34
  Noorwegen 4.031
  Norfolk –
  Oman 227
  Oostenrijk 15.548
  Pakistan 18.579
  Palau 1
  Panama 388
  Papoea-Nieuw-Guinea 168
  Paraguay 274
  Peru 4.640
  Pitcairneilanden –
  Polen 68.844
  Portugal 19.950
  Puerto Rico 149
  Réunion 51
  Roemenië 13.036
  Rwanda 1.409
  Saint Kitts en Nevis 96
  Saint Pierre en Miquelon –
  Saint Vincent en de Grenadines 90
  Salomonseilanden 29
  Samoa 28
  San Marino –
  Sao Tomé en Principe 250
  Saoedi-Arabië 1.219
  Senegal 1.498
  Seychellen 119
  Sierra Leone 6.008
  Singapore 4.353
  Sint-Helena 9
  Sint Lucia 56
  Soedan 6.398
  Somalië 21.798
  Voormalig Sovjet-Unie 52.494
  — Armenië 467
  — Azerbeidzjan 574
  — Estland 673
  — Georgië 179
  — Kazachstan 109
  — Kirgizië 37
  — Letland 1.113
  — Litouwen 2.015
  — Moldavië 60
  — Oekraïne 578
  — Oezbekistan 124
  — Rusland 1.429
  — Rusland (oud) 525
  — Sovjet-Unie 44.392
  — Tadzjikistan 26
  — Turkmenistan 11
  — Wit-Rusland 182
  Spanje 32.405
  Sri Lanka 10.009
  Suriname 338.678
  Swaziland 83
  Syrië 9.976
  Taiwan 2.525
  Tanzania 1.929
  Thailand 15.083
  Timor Leste 20
  Togo 1.654
  Tokelau-eilanden –
  Tonga 19
  Trinidad en Tobago 896
  Tsjaad 155
  Voormalig Tsjecho-Slowakije 12.977
  — Slowakije 200
  — Tsjechië 267
  — Tsjecho-Slowakije 12.510
  Tunesië 8.397
  Turkije 378.330
  Turks- en Caicoseilanden 3
  Tuvalu –
  Oeganda 1.423
  Uruguay 1.078
  Vanuatu 12
  Vaticaanstad –
  Venezuela 4.682
  Verenigd Koninkrijk 77.550
  Verenigde Arabische Emiraten 372
  Verenigde Staten van Amerika 32.423
  Verre eilanden van de Verenigde Staten 2
  Vietnam 18.913
  Wallis en Futuna –
  Zambia 1.135
  Zimbabwe 1.717
  Zuid-Afrika 16.739
  Zuid-Korea 4.934
  Zweden 5.868
  Zwitserland 9.971


  Maak melding

 31. ik ken toevallig deze man Soekhoe; hij is geen Hindoe, RK, moslim of whatever.Hij is atheïst.
  Het is zijn persoonlijke mening en niet van andere gelovigen.Dus heren, ga niet meteen op andere geloven afgeven.


  Maak melding

 32. Pasew Juist ja!!

  Pratapsingh het lijkt alsof jij een Sikh bent uit India, een nep hindoegeloof!! Dus hou svp op met geloofswaardigheden!!

  Tedje ik hoop dat je gelijk hebt!! Misschien kan Fredinand Hosselmuts natellen of het klopt!!


  Maak melding

 33. Kan deze leraar Maatschappijleer Soekhoe niets betekenen voor de gevangenen in SantoBoma Jail? Volgens mij wel!!

  Mensen deze Badman heeft zijn les gehad! En dus laten wij niet over geloofsovertuigingen met en aan elkaar in discussie gaan en voornamelijk beledigen!!!!


  Maak melding

 34. Een reactie op Jako, jere no, deze Soekhoe is toch een sukkel of niet veel mensen die ik gesproken heb vinden het goed dat ie het veld moest ruimen, er zat niets anders op, en je had het over dat ik verslaggever ben,
  was moet het zijn en boeng langa geleden in 1971 begon ik toen op de radio in Suriname, is ook 41 jaar geleden
  een andere tijd, boeng swiet ting, ik ga twee namen noemen van toen die er niet meer zijn, Ronny Rens en Guno Hoen, ie kong no ok dan.


  Maak melding

 35. Anand Soekhoe, hindoe naam, dus als iemand beweert dat hij geen geloof heeft weten we al dat we met een zwaar gefrustreerde man te maken hebben. Hij is de weg in Nederland kwijt.
  Hij is een schande voor de hindoe gemeenschap in vooral Suriname waar men vredig naast elkaar leven met Moslims.
  Verander je naam in bv: zwarte klaas of koos. En wie weet misschien zal Geert je een job aanbieden , nu je terecht de laan uit bent.


  Maak melding

 36. Alex heb je nog meer van die onzinnige postings?
  “Anand Soekhoe een Hindoe naam dus als iemand beweert dat hij geen geloof heeft weten we al dat we met een zwaar gefrustreerde maken hebben”
  Alex volgens mij ben jij degene die de weg een beetje kwijt is.
  Er lopen namelijk miljoenen mensen rond op deze aarde met Hindoe ,moslim ,christelijke en noem het maar op namen maar die of niet gelovig zijn of een ander geloof aanhangen dan hun naam zou doen vermoeden.
  En dat hindoes en moslims in Suriname vredig naast elkaar leven, nou ik ken er genoeg die elkaar het licht in de ogen niet gunnen, en die kinderen verstoten hebben omdat ze buiten hun eigen etnische groep huwden dus keep on dreaming……..


  Maak melding

 37. Allemaal politiek correcte geklets hier. Feit =
  Het Westen kent geen problemen met het joden- en christendom, maar wel met de islam. Moslims kunnen de teksten in de Koran, die eeuwig gelden voor alle moslims, ook vandaag de dag nog beschouwen als een license to kill. En dat gebeurt ook. De inhoud van de Koran is zo geformuleerd dat de bevelen gericht zijn aan moslims van alle tijden, dus ook aan moslims van nu. In tegenstelling tot de teksten in de Bijbel, die juist zijn geformuleerd als historische verhalen waarbij de gebeurtenissen in een ver verleden zijn geplaatst. Het waren dan ook moslims, en geen joden of christenen, die de catastrofale terroristische aanslagen in New York, Madrid en Londen pleegden en niet voor niets werd Theo van Gogh door de moslim Mohammed Bouyeri op beestachtige wijze afgeslacht. Zolang wij geen tempels, kerken en synagoges in islamitische steden mogen bouwen, is de islam voor een gevaarlijk ideologie en verdiend deze geen respect.


  Maak melding

 38. Tja Prem,je liegt tot je uiteen barst.Er staat niets maar dan ook niets in de Koran om te doden.
  Ook niet in de Bijbel of de RK-boeken,maar toch hebben de Katholieken en Protestanten al eeuwen ruzie,denk aan de IRA heel veel doden door terroristische aanslagen in Londen en Dublin.Denk ook aan de Beeldenstorm enz.enz.Ai baja dommies zoals jij verkondigen een hoop shit.
  Terroristische aanvallen gepleegd door Moslims is zonder meer zo,het zijn zij die erg heel erg exstreem zijn jere.Ook de Ierse Katholieken en Protestanten kan je onder die noemer plaatsen.
  En what about die Hindus in India die hun kinderen verkopen om de hoer te spelen?Dat gaat allemaal vanuit een Tempel dus Prem steek eerst de hand in eigen boezem voor dat je anderen gaat beschuldigen van dingen die ook andere religieen plegen.


  Maak melding

 39. Tallie: Er staat niets in de koran over doden? Welke koran heb je gelezen? de Surinaamse versie ofzo? dan kan je gelijk hebben, maar we hebben het hier over de enige echte arabische versie, dus voor het gemak diskwalifiseren we hetgeen je stelt…..


  Maak melding

 40. @Tedje
  Wat is allochtoon?? Is dat iemand die uit Allochtonie komt en een autochtoon uit Autochtonie?? Nergens anders in de wereld dan in het racistisch Nederland bestaat dit woord. Een woord bedacht om zich te onderscheiden van de in hun ogen minderwaardige anderen! Ze hebben door hun grootheidswaan het nog steeds niet door dat ze eigenlijk niets voorstellen in de wereld, klein pokken land!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.