Conferentie over amnestiewet en mensenrechtenschendingen

5

In verband met de zitting van de Krijgsraad in Suriname a.s. vrijdag rond het Decembermoorden-strafproces, organiseert het Komitee 1982 Amnestie Nee op zaterdag 12 mei (19.00 uur, Mozes & Aäronkerk Amsterdam) een conferentie over de Amnestiewet en mensenrechtenschendingen in Suriname.

Sprekers zijn o.a
• Keynote speaker: mr. Gaetano Best, onderzoeker aan het Amsterdam Center for International Law van de Universiteit van Amsterdam (UVA)
• Advocaat mr. Gerard Spong
• Essayist/columnist Theo Para (drs. Henry Does)

Daarnaast zijn er bijdragen in de vorm van muziek en voordrachten en is er gelegenheid tot discussie.

De bijeenkomst begint met het leggen van bloemen bij de herdenkingsplaquette voor de slachtoffers van de Decembermoorden. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn en bloemen mee te nemen.

Datum: zaterdag 12 mei 2012
Tijd:19.00 – 21.30 uur (zaal open 18.30 uur)
Plaats: Mozes en Aäronkerk
Waterlooplein 207
Amsterdam
Toegang vrij

5 REACTIES

 1. Nog net geen 11 mei 2012,wat ik wil meegeven over die conferentie van 12 mei, het kan twee kanten op, of het is een hoera stemming van heb je mij nou, van ai a klarie, oeng kang go seti kondre boeng dape, of ,of alles wordt uit de kast gehaald voor ja, een alles of niets poging, onder het mom van we gwanga langa, so langa oeng kang, en ik lees dat Gerard S er ook bij is op 12 mei, baja, succes mi boi, en houden jullie het netjes
  want anders ie sabie do tak baka, zie je weer die…….


  Maak melding

 2. Leggen jullie aub de kwestie nogeens goed uit.Want het wil maar niet doordringen tot de aanhang dat baas faja,vooral als je de deskundigen hoort uitleggen.Gelukkig studeren mijn 2 dochters in het buitenland en niet op de universiteit in Su.
  Als je die Winston Wirt(docent universiteit Su) hoort mi gado.mevr.van Dijk-Silos,Sam Polanen en ga zomaaar door ai mi boi wat een intelect,maar gelukkig is er een mr.Kruisland en een Hugo Essed die de dingen beter kunnen uitleggen.Dus tide tamara we stree go moro fara totdat we ze allemaal berecht hebben. odi odi
  Glenny.


  Maak melding

 3. Wanneer wordt er een converentie gehouden voor de slachtoffers van de gruwelijke moorden op burgers (Pokigron , Commewijne, Witagron),tijdens de vuile binnenlandse oorlog,welke is aangezet door de bakras.
  Wanneer een converentie voor de moorden die de laffe bakras hebben gepleegd te Marienburg op onze hindostaanse broeders?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.