‘Royston Drenthe wil terug naar Feyenoord’

12

Royston Drenthe wil terug naar Feyenoord. Dat heeft de 25-jarige in Rotterdam geboren voetballer van Surinaamse afkomst gisteren gezegd tegen RTV Rijnmond. ‘Ik wil weer doen wat ik leuk vind en dat is voetballen, bovendien is Rotterdam mijn stad.’

Drenthe keerde De Kuip in 2007 de rug toe voor een financieel aanlokkelijk avontuur bij Real Madrid. Ondanks dat hij kampioen werd met de Spaanse grootmacht kwam hij nooit uit de verf bij Madrid. De club verhuurde hem onder meer aan Hercules Alicante en Everton. Bij de Engelse club kwam hij onlangs in botsing met zijn trainer en werd uit de selectie gezet.

Hij is komende zomer transfervrij en wil het liefst terug naar zijn oude liefde. “Feyenoord heeft mij nog niet gebeld, maar natuurlijk zou ik dat niet erg vinden. Misschien bel ik ze zelf wel op”, aldus Drenthe.

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. Als je denkt dat je geweldig bent dan wordt je nek gebroken.
  Ik had voor dit gewaarschuwd.En velen hadden het moeten zien en met hem moeten praten, maar ze luisteren toch niet. Jammer ,jammer, voor zo’n talent.


  Maak melding

 2. Heeft op jonge leeftijd een superaanbod gekregen waar je geen nee tegen kon zeggen..Heeft daarna met de grooten der aarde getraint, heeft daarna vele wedstrijden gespeeld alwaar hij zijn waarde meer dan eens heeft bewezen. Heeft ook ervaring in de premier league opgedaan, maw. hij is er alleen maar sterker op geworden. Hoezo jammer voor dit talent?


  Maak melding

 3. What goes up most come down.
  Als hij had gekozen voor het model verkopen, en verhuren aan Feyenoord dan was zijn voetbal loopbaan waarschijnlijk beter gelopen.Enige wat deze jongen nu heeft is goede bankrekening en voor de rest nada.


  Maak melding

 4. Ik heb het al een keer eerder meegegeven, deze jongen heeft een klapper gemaakt een paar jaar geleden, zijn goed recht, hij heeft foer doekoe verdiend, volgens mij als ie er slim mee is omgegegaan hoeft ie niets meer te doen, als Feyenoorder denk ik, moeten ze hem terugnemen, hij voetbalt nu in Engeland heeft een conflict bij de club, in Spanje was dat ook zo, het ligt aan Ronald en de rest als ze dat willen,dat ie terug komt, ik zou het niet doen. Zijn positie is nu bezet bij de club,
  maar goed ik ben benieuwd.


  Maak melding

 5. ja, ja , Royston een Rotterdammer vergeet Rotterdam NOOIT.Waar ter wereld je bent, je denkt aan Rotterdam!
  welke stad heeft een nacht Burgemeester als Jules Deelder9 wel sparta, maakt niet uit)wie heeft Katendrecht en de S.S. Rotterdam!Wie praten er zo Frank en Vrij, ja de Rotterdammers.Van harte hoop ik voor jou dat Feyenoord je weer in hun Hart sluit,


  Maak melding

 6. Jongen kom voor je op en doe geen domme dingen! je hebt een hele toekomst voor je! Dus jong geleerd oud gedaan!! straks pluk je de vruchten wel! en wel de mooiste als je doet wat goed is in ieders ogen!! En uiteindelijk is het van jou!! en jij hebt het gedaan!! wat je zaait dat zal je oogsten maar wel goed verzorgen want anders krijg geen goede vruchten!!!


  Maak melding

 7. royston Is een redelijke voetballer niet meer en niet minder ,maar zijn menthaliteit is verre van goed .zijn surinaamse genen spelen hem parten .Het is een over het paard getild figuur zonder zelf dicipline .Hij is al over de top heen en zal niet meer uitkomen voor een grote topclub . Misschien een club zoeken waar je elke dag uit kunt slapen of ma ,di,dag ,wo, en donderdag niet hoeft te komen en zaterdag en zondag vrij bent . Zijn loopbaan zal niet lang meer duren


  Maak melding

 8. Ga je gedragen zoals het hoort !

  Met de goede wil en mentaliteit lukt het wel jouw top te bereiken.

  Succes en heel veel geluk in jou carriere.


  Maak melding

 9. Drenthe welkom terug, voor jou is er wel een plekje. Gedraag je en draag Feyenoord naar boven. Iedereen hoort een 2de kans te krijgen. Feyenoord is een club waar je het wel naar je zin zal hebben, en je respecteren als jij dan ook doet.

  IK ZEG DOEN!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.