Roofoverval Surinaamse juwelier Rotterdam

10

De Surinaamse juwelier Gotu Milobi in Rotterdam is overvallen. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt. Dat meldt De Telegraaf. Vijf mannen drongen dinsdagmorgen de zaak aan de West-Kruiskade binnen. Drie van hen gingen er na de overval meteen vandoor.

Om onduidelijke reden bleven de andere twee met twee personeelsleden achter in de winkel. De personeelsleden werden na een vrijgelaten, waarna de twee overvallers zich overgaven. Volgens ooggetuigen gebruikten de criminelen slagwapens bij de overval.

De politie weet waar de voortvluchtige overvallers ongeveer zijn. Volgens een politiewoordvoerder kunnen ze snel worden opgepakt. Er is onder meer een helikopter ingezet.(Bron: De Telegraaf)

Bekijk ook:


10 REACTIES

 1. Ja wat moeten we ermee, triest maar goed, dja wie e liebie, en wang lo fromoe e spa dja, de kosi Sranang
  taki dape de tjier deng srefi enz,overval sus en weet ik veel, maar hier, weet je hoeveel gasten met een gun rondlopen, ik weet het, ik ben elke dag onder de
  mensen zie een hoop etc maar ja zwijgen zwijgen zwijgen baja, laat politiek Den Haag iets doen ,dan maar lopen zeiken abra oeng kondre!!!!!


  Maak melding

 2. Ferdinand Hossenbux waar hebt jij over??

  Kijk uit dat zij niet bij jou komen met een WINDBUX!!
  Dus je vreet hier en geeft rotte en negatieve reacties tegen over Nederland! wat een verrader ben jij zeg! Echt een poepvreter!!

  If joe e memre tak na joe kondre dang sa you e doe na Holland lek wan saka saka Agoe???? Loekoe boeng tak teh joe e abra datie teh joe ne soengoe ina liba!!

  Ding haai sa pritie joe mars gie joe!


  Maak melding

 3. Even een reactie op meneer of mevrouw Wiep Ding of zoiets, jammer ik weet wie de persoon is want er zijn mensen die altijd anoniem blijven je goed recht, ik speel geen kibritiekie, en veel mensen die me kennen weten dat, maar wat ik bedoel in mijn reactie niets negatief, er wordt gezeurd over hoe onveilig suriname is, hier liegt het er ook niet om, elke dag is het hier toch ook raak, kijk maar wat er op straat rondloopt, vandaag hebben die juwelier gerost in de Maasstad morgen knalt iemand een ander neer om bijna niets, maar goed dat wil ik even meegeven, mensen die hard werken voor hun geld iets opzetten, die gaan eraan als een idioot voor je staat, dus wil ik meegeven, negatief ben ik niet en schelden ja waarom
  anders haalt de redactie me eruit, en terecht!!!!!


  Maak melding

 4. Even dit nog in mijn eerste zin geef ik aan ik weet wie de persoon is, sorry dus niet, een correctie zo ben ik. En nog wat, negatief, over die ptatta heeft te maken met dat gezeur van hun, over Suriname en de President die ze achterna zitten maar hun verleden stoppen ze in de koelkast, ja er als ik mijn mening over geef ok, het is mijn mening.Ik woon al een tijd hier heb me aangepast, maar 1 ding neem ik elke dag mee, mie blakka en niet de enige blakka wang hier en ik ben er trots op.


  Maak melding

 5. Hossenbux, als ik jou was met deze stelling zou ik met een F16 als een speer terugkomen. ga nou niet huilen!! En als je die persoon zou kennen, wat dan???
  joe blaka ma zorgoe tak ie hatie no blaka!

  Je maakt mij emotioneel!!!!


  Maak melding

 6. Even nog een reactie van hierboven van twee mensen waarom ik hier ben en niet terug ga, simpel om het feit ik heb daar niemand meer om op terug te vallen, ik ben weggegaan door wat er in 75 gebeurd is en ik ben niet de enige die toen zo dacht, ik heb toen ook gezegd ik kom naar Ned en zie wel, en nogmaals een mening geven en bepaalde zaken netjes brengen zonder iemand te schelden dat doe ik, niet verkeerd toch.


  Maak melding

 7. Bijna 55 procent van de Marokkaanse mannen in de leeftijd van 18 tot 24 jaar in Rotterdam komt in aanraking met de politie. Van de autochtonen is dat 18,4 procent.

  Door nieuwe rekenmethode zijn criminaliteitscijfers veel beroerder
  Dat meldt de Volkskrant op basis van berekeningen door hoogleraar criminologie Frank Bovenkerk, die de cijfers schrikbarend noemt.

  Verkeerd berekend
  Voor Antilliaanse en Surinaamse Rotterdammers in dezelfde leeftijdscategorie geldt dat voor 40 procent, voor autochtonen voor 18,4 procent.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.