EU zal Suriname ter verantwoording roepen om Amnestiewet

50

De Europese Unie zal Suriname ter verantwoording roepen over de omstreden Amnestiewet en het naleven van de rechtsstaat. Diplomatieke bronnen in Brussel hebben dat tegenover NOS Nieuws bevestigd. De EU gaat een zogenoemde Artikel 8-dialoog aan met de Surinaamse regering.

Zo’n dialoog wordt in diplomatieke taal een “politiek gesprek” genoemd, maar wordt gezien als een stevige tik op de vingers van het land dat ter verantwoording wordt geroepen meldt de NOS. Diplomaten beschrijven het als de zwaarste maatregel die de EU kan nemen voordat er sancties komen.

Bijzonder detail van de Europese maatregel is het moment waarop de Surinaamse regering ervan op de hoogte moet worden gesteld. Als deadline wordt 11 mei genoemd. Dat is de datum waarop in Suriname de krijgsraad van het 8 December-proces weer bijeenkomt. Dan moet duidelijk worden of de rechters de Amnestiewet accepteren of naast zich neerleggen.(Bron/Lees verder: NOS Nieuws)

50 REACTIES

 1. Ai LANGZAAM maar ZEKER!!

  De waarheid over die moordenaar Bouterse komt gewoon boven tafel. EU gaat ervoor zorgen dat SU weer leefbaar, veilig en vooruitstrevend wordt.

  Kijk na Bouta en kijk goed naar Europa! Denk dat ik geen woorden meer hoef te verspillen, toch. Zelfs die Bangaranga’s begrijpen dit.

  Gr,


  Maak melding

 2. Artikel 8(december)-dialoog noh!!!
  Rekken en erbij blijven!

  keizer Bigi Mofo I krijgt nu de Bigi Mofo der Bigi Mofo’s
  op bezoek! Ija mijnheer, néé mijnheer, Ija mijnheer,
  maar natuurlijk mijnheer!!! Ik zal naar Santo Boma gaan
  via Boxtel! En! Het Surinaamse volk zal ik de echte
  waarheid (zonder commissie) vertellen!


  Maak melding

 3. Suriname heeft goud en olie . Verder doet Suriname zaken met Zuid-Amerika en Azie . De inkomsten van Suriname uit de EU kan geen probleem vormen voor Suriname , mocht die zou komen weg te vallen . Tevens mag Suriname nooit buigen voor westerse landen , maar haar vrienden ergens anders zoeken . De westerse onderdrukkers beginnen de pijn te voelen van het verlies aan invloed in Suriname . OOk mede gelet op het feit dat andere landen kijken hoe Zijne Excellentie DD. Bouterse een goede economie neerzet in Suriname . Meer nog de Caricom interprices dat gestalte moet krijgen . Waarbij de arme landen in onze regio niet meer hoeven aan te kloppen bij de westerse landen , om dat zij nu gaan samenwerken in zaken oprichten en rijk worden .
  De Westerse landen worden bang van DDB , just daardoor willen zij hem nu meer dan ooit uit-schakelen . Maar zij zijn vergeten dat het zaad al gezaaid is . Unacur waar Suriname deel van is , is groter dan de EU en wordt straks rijker dan de EU . Suriname hoef zich niet druk te maken . Beter een goede buur dan een verre vriend zou ik zeggen.


  Maak melding

 4. EU suma kir din man unu no sabi…dan wat wil jij weten…kijk naar Kaddafi zonder vorm van proces……Saddam kreeg touw om zijn nek …dan fa dan !


  Maak melding

 5. Nederland die in het verleden alle terroristische aanvallen in Suriname georganiseerd had en ook de Hoofdverdachte is wordt bang en banger met de nadering van die datum en begint domweg met allerlei sabbotage te komen om zichzelve te verdedigen.
  Er zijn landen die niet precies weten wat in de jaren 1980, 1982 en 1986 in Suriname plaats heeft gevonden.
  De Su Regering moet alvast met bewijsmaterialen hun op de hoogte stellen met wat voor viese politiek Nederland al die tijd bezig was nml Su overnemen en wederom Kolonie maken. De andere landen moeten blij zijn dat Pres DDB aan de macht is, omdat wanneer NF/Ned aan de macht waren zouden ze helemaal geen kans krijgen om op Surinaamse bodem te betreden. Nederland had 10 jaren lang Sur bewaakt om zelf van de rijkdommen te genieten. Kunnen de andere landen herinneren hoe het vanaf 2000 tot 2010 NF/Ned Regering toen het was.
  Sur is niet bang en ook niemand kan ons bang maken, wanneer deze Regering oprecht bezig is met de Amnestie wet.
  Als de hele wereld de waarheid willen horen moeten ze rustig wachten op de waarheids commissie.
  Aan dePres D.D Bouterse wou ik zeggen laat de wereld schudden. We gaan Nederland niet meer vergeven, omdat ze gevaarlijk zijn. Laat de OAS de rotte appels van bep Ned politicus op ruimen(opsluiten). Ze hebben de goede relatie tussen Su en Ned een puinhoop van gemaakt. Ze zijn Dictatuur. Ik wil niet geloven dat de EU plotseling zo verandert is. Pres Barack Obama van VS help Sur aub.


  Maak melding

 6. O my God.Heb ik dit artikel goed gelezen???????????????
  Zag zoveel sterren bij het lezen hiervan.Dacht effe dat ik dit in mijn droom zag. Pan-ka,Boul-fa en Misieka-keba waar is jullie grote mond.Begin je baas zijn koffers in te pakken en reserveer meteen groot bazuin voor hem.Paramang en anna_z nemen jullie goed afscheid van hem.Dikke brassa.Tide, tamara, ndp … moro fara.Wordt het Santo Boma of Guantanamo Bay?????

  Danitia


  Maak melding

 7. Bouterse zet Suriname weer heerlijk op de politieke kaart. Gisteren haalde de USA ambassadeur flink uit en nu de EU. Gaat lekker zo.

  Bouterse is een zegen voor het land….( Paraman, MIlton Fleur, Afrikaanse Leeuw, Anna Zoeloe en de rest van het paarse gepeupel)


  Maak melding

 8. Het is kort dag en nu hebben we dit, bij de EU praat men over een stevige tik op de vingers, maar ik vraag me af als er op 11 mei een uitspraak gedaan wordt of wat dan ook, valt het doek voor Suriname, als in Suriname alles rond 8 december 82 op de schop komt.
  Het wordt weer een week van allerlei gedoe, suggesties
  commentaar discussie van jongens sang o psa dape, hoort er allemaal bij, het is echt afwachten wat er in Paramaribo gaat gebeuren ja toch, kow wakti brada nanga sa, en niet van te voren dit en sus aanhalen!!!!


  Maak melding

 9. Zo….. en nu de PBB brigade weer die beweerden dat Ned. alleen stond in de veroordeling van de amnestiewet.11 mei a.s. is judgementday voor DDB en zijn criminele bende…..


  Maak melding

 10. Nou Bouterse,
  Dit is de eerste stap van de vele die nog zullen volgen, kijken of je jezelf hier ook niets van zult aantrekken!
  Stop met de onzin waar je nu mee bezig bent en toon jezelf als een kerel en stap op!


  Maak melding

 11. Die “stevige tik” op de vingers overslaan en direkt overgaan tot Santo!!

  Nu gaat baardaap Kandhai een proces aanspannen tegen de Staat Suriname, maar deze gaan wij dan verdagen 30 jaar lang,en dan is “Magere Hein” al langs geweest in Hotel Santo tog!!!!!

  ……….Da Na Wang Hiep Hiep………..


  Maak melding

 12. En Nederland maar doorgaan en doorgaan met het zwartepieten.

  Maar goed.”De EU gaat een zogenoemde Artikel 8-dialoog aan met de Surinaamse regering.”

  Nou dan zijn we er snel klaar mee.

  Blijkbaar weet de EU niet eens dat de Surinaamse regering in deze geen partij is, dat heeft Nederland natuurlijk niet verteld.

  Wat de Surinaamse regering de EU maar haarfijn zal uitleggen hoe het werkt in een democratie werkt nl;

  Suriname heeft een DNA waarin leden door het volk zijn gekozen in algemene en vrije verkiezingen.

  De aangepaste amnestiewet is door DNA leden ingediend, ze hebbe dagenlang over gediscusieerd waarin ook de oppositie hun zegje hebben gedaan, alles is live uitgezonden door de mediaa.

  Daarna hebben DNA leden mogen stemmen, zo geschiedde, de meerderheid heeft voor de aangepaste wet gestemd.
  Zo gaat dat in een democratie, hopelijk is dat herkenbaar, want dat hebben we van jullie geleerd bedankt mensen voor jullie tijd.


  Maak melding

 13. We zullen zien of die ezels van Panka en Missikaba, Bouva, en dat mens van Simons nog een grote bek zullen hebben, want de tijd is nu gekomen dat er wat gaat gebeuren, uiteindelijk zal dit gezegende land verlost worden van dit paarse gespuis met hun moordenaar als president.


  Maak melding

 14. Ik hoop dat alles gauw afgerond kan worden en men gaat inzien dat het verkeerd is hoe men met de amnestie wet is omgegaan. Eerlijkheid duurt het langst. het land en volk heeft rust nodig.

  TTheo, dom zal je blijven, Ooit zal op de wereld de olie en goud opgaan, wat zal er dan gebeuren?? Waarom reageer je niet op de inhoud van het artikel??

  Radjkoemar Rajaram, waarom betrek je Nederland alleen erbij terwijl men het over de EU heeft. Weet je ook niet te lezen???? Als Amerika Suriname op zijn vinger tikt, wat zal je dan doen?? Niets want men is erg bang voor de Amerikanen en zoeken een slachtoffer. Nederland.

  Dommeriken, Nederland heeft meer macht op de wereld dan Suriname.


  Maak melding

 15. Minster Lakhin was buitengewoon voorbarig met zijn grootpraats toen hij beweerde dat niemand hem had aangesproken op de aanname van de omstreden Amnestiewet. Nu daar de EU en de Cie voor de Amerikaans rechten van de mens kritiek hebben geuit, kruipt deze laffe Lakhin in zijn schulp. Waar is hij NU???


  Maak melding

 16. @ai na mie
  Dat mensen dom zijn daar geloof ik niet in,maar jij geeft mij toch wel dat gevoel. Om te denken dat EU Suriname zal moet opbouwen wil dus zeggen dat jij als Surinamer niet het gevoel of besef heb dat Suriname door Surinamers zelf moet worden opgebouwd.
  Als mijn post de gelegenheid krijgt mogen jullie dan weer minnetjes onder plaatsen simpel omdat ik een ander mening hebt dan de zeer intelligente vaste gasten


  Maak melding

 17. Kan iemand nu eigenlijk aangeven wat de EU daadwerkelijk gaat doen? Uit dit artikel blijkt dat ze alleen maar de intentie hebben om te gaan praten met Su, maar Bouta heeft helemaal geen boodschap aan ze. En dan?

  Frankrijk gaat nooit van zijn leven sancties toestaan aangezien Frans Guyana op het gebied van migratie, goudordening, grensbewaking en veiligheid afhankelijk is van Su.

  Dus nogmaals wat heeft de EU besloten behalve gezegd te hebben te willen praten met iemand die zich helemaal niet om de EU druk maakt 😉


  Maak melding

 18. Ik hoor Bouterse al tegen Ingrid zeggen: “de EU gaat Suriname boycotten? Kan mij wat schelen, maar mij sluiten ze niet op, al gaat heel Suriname naar de knoppen, ik hou voet bij stuk. Ik in de gevangenis? Nooit, never, nunca, niemals, jamais! ‘Wins a Sranan pipel ow pina, ma mi no e go sidon na Santo Boma’.

  Bouterse, het zou heel dom van je zijn om ook dit ‘advies’ te negeren, want wanneer je, net als je grote Afrikaanse voorbeeld Taylor, veroordeeld bent door het Internationale Gerechtshof, zou je wensen dat je lekker warmpjes in Santo Boma zat in plaats van in een koude Europese cel.


  Maak melding

 19. en nu direct ingrijpen,ook zonder proses,

  hij had ze van huis uit gehaald zonder vooraf kennis geving gewoon in hun onderbroek van bed gelicht..

  baas zij duisdelijk dat zij (15 )vermoorden ,,op de vlucht waren dood geschoten,, in een kamer in fort zeelandia en wel van voren op de borst..


  Maak melding

 20. Blij, blij, blij de pretje is straks voorbij!! I like it!!! Hoe dan ook de waarheid moet boven water komen!!

  Wat verwachten al die hufters(ook parlementsleden wel niet??). Een ding moeten zij wel weten!! wanneer je in water schijt, komt het zondermeer boven drijven!!

  Nog even geduld en dan komt alles op zijn tijd!


  Maak melding

 21. Het maakt bouta niet uit wat europa ook doet.
  Hij gaat gewoon zijn eigen weg en zal nooit of te nimmer boeten voor hetgeen hij heeft gedaan.


  Maak melding

 22. Wie en wat is de EU om ons de les voor telezen.
  Deze westerse wereld heeft nooit wat betekend voor ons.Dat iemand die een stafbarefeit heeft begaan gestraft moet worden is een normale zaak. Suriname zal dit als natie zelf moeten oplossen en heeft de
  EU en consorten niet nodig.Surinamers bedenk dat Nederland ons nooit geholpen heeft.Ze wisten heel goed dat onze leiders geen knappe mensen zijn om een land te besturen. Zwarten kunnen niet met geld, macht om gaan. Hun dierlijke instinkten komen naar buiten.
  Willens en wetens hebben ze ons in de steek gelaten en nu komen vertellen wat goed en fout is.Kijk hoe een Surinamer hier niet behandeld wordt[illegaal wordt hij genoemd]. Hoe werden niet onze moeders op schiphol niet behandeld.Laat je niet door bepaalde figuren bedonderen.


  Maak melding

 23. Geachte redacteur, het is duidelijk in uw partijdige belang om hetgeen de EU heeft gezegd zo te verwoorden. De EU heeft gevraagd om informatie over de amnestiewet, zoals zij dat ook met andere landen heeft gedaan. Daarbij wordt altijd een deadline gesteld. Handig van u om de suggestieve link te leggen met de bijeenkomst van de krijgsraad in het vervolg van het december proces. Deze twee dingen staan los van elkaar, maar ik moet toegeven dat de suggestie die u wekt idd zijn doel, onrust en sensatie heeft gehaald. Maar ja, er zijn genoeg mensen die hierdoor heen prikken en stevig met beide benen op de grond blijven. Jammer dat het zwartgallige deel van uw publiek zich voor niets staat te verkneukelen.


  Maak melding

 24. Eerst Bouterse opsluiten. Daarna Brunswijk.
  Waarom. Brunswijk doet niets tegen die boslandcreolen die Paramaribo en omstreken onveilig maken met roof en gewapende overvallen.

  Ik rust
  Djamoe.


  Maak melding

 25. ik denk dat de eu begint bij de zwakste en gaan het door trekken naar china israel en andere landen waar de mensen rechten ondergeschikt zijn aan economishe belangen ik praat wat er op 8december is gebeurd niet goed maar de eu doet niets met bepaalde landen en dat is meten met twee maten.


  Maak melding

 26. De onberechte moordenaars en co liggen niet wakker van, en waarom, simpel, ze hebben de macht en doen alles naar believen. Middels jarenlange indoctrinatie ( stem ndp voor vooruitgang, plus paarse toetje))aan hun domme aanhangers met mederwerking van valse profeten, omkoopbare jeugdigen en rijke parasieten hebben ze eindelijk bereikt wat ze willen. Het land hervormen tot een dictatoriaal rijk. Onnodig te vertellen wat de vele gevolgen sinds het aantreden van deze moordenaars en co regering zijn. Zelf een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen. Maar al die domme aanhangers te’zamen zijn terecht oliedomme stommelingen.


  Maak melding

 27. DDB wil juist rust rondom de amnestie kwestie en hoopte dat het met een sisser zou aflopen………Dit is een regelrechte tegenvaller voor Bout en zij clan.Kijk nu al begint TTheo al wild om zich heen te slaan met allerlei holle frasen.Er breken spannende tijden aan……..


  Maak melding

 28. Kan deze gek niet worden ontslagen. Onze Limbo is volkomen doorgedraaid:

  Nadat ‘Limbo’ in ‘Bakana Tori’ een primeur had over een persbericht van de perschef van het kabinet van de president Clifton Limburg, mocht de rest van de media vernemen dat de ambassadeur van de Europese Unie (EU) weerspreekt dat er sancties zijn getroffen tegen Suriname. De radio-statement was eveneens eerst te horen in ‘Bakana Tori’ waar ook het persbericht werd voorgelezen.


  Maak melding

 29. Criminele/Illegale aktiviteiten doe je in ’t donker en stiekem.
  Je doet ze niet bij daglicht en openlijk, anders ben je niet goed in je hoofd. Want het goede overwint.
  Want bij daglicht zal iedereen illegaliteit afkeuren, zelfs ook de criminelen.


  Maak melding

 30. Misleidend en niet waar
  Onderwerpen die besproken zullen worden, tussen EU en de minister van Buitenlandse Zaken, zijn economische zaken, bijdragen aan de implementatie van het ontwikkelingsplan, migratievraagstukken en regionale zaken zoals Caricom en Unasur. Ook de vorderingen op het gebied van de instelling van de waarheidscommissie, als gevolg van de afgekondigde amnestiewet, zullen onderdeel van het gesprek zijn.

  Tijdens het persoonlijk onderhoud tussen de vicepresident en de ambassadeur van de EU benadrukte de ambassadeur dat de berichtgeving zoals vermeld in De Ware Tijd van 4 mei 2012 met als titel ‘EU sancties tegen Suriname’ “misleidend is en niet op waarheid berust”. Artikel 8 van dit gereviseerde Cotonou Overeenkomst betreft reguliere politieke dialoog die tussen de EU en Suriname, volgens normaal vastgesteld schema, zal plaatsvinden. Een officieel schrijven van de EU van 3 mei j.l. bevestigt dat de meeting tussen EU en Suriname een brede agenda heeft.

  Ongegrond
  Berichtgeving als zijnde maatregelen die de Europese Unie alsnog zal treffen tegen Suriname, is derhalve geheel ongegrond. De regering betreurt het dat de berichtgeving in deze zaak niet correct is. De informatie is overgenomen van de Nederlandse Omroep Stichting (NOS) en werd zonder controle bij onze regeerders gepubliceerd. Gisteren nog waren de president, alle ministers en de pers samen bij de presentatie van het nieuwe kabinet Bouterse-Ameerali.


  Maak melding

 31. n mijn reactie zal weer niet geplaats worden, want ik ben een ik lever geen kritiek op de regering. ik lever kritiek op bout en niet de ontwikkeling van 500000 surinamers. en die neppe su die van die stomme reactie geven? ik waslg van jullie. bouterse houd de ontwikkeling van su achter ja, maar die ontwikkeling is ook 300 jaren achter gehouden door die f@#$ing witte mensen en jullei houden je B@# dicht. de nps heeft de ontwikkeling van su 50 jaren achter gehouden en toch. als aron bij de onafhankelijkheid had geeist stort het geld op een bank in amerika od zwitserland dan leefden wij de nazaten van de mensen die hier naar toe zijn gebracht van de rente, en wat zouden wij toch in weelde leven. nee hoor ze late een stelletjes ongeschoolde groep van 16 hun om ver werpen, en wat kregen wij ellende na ellende. de ene politicus is een ellende voor su. bout, vene, santhoki, brunsi, somo, paal, mano de rath, waterberg die een egeo had dat hij alle kennis in huis had en die alle epidemieen wilde verdpezelen met zijn azv, vandaar dar wij geen direkteur hebben in het azp, het ‘lands hospital, het szn etc. su zal niet tot ontwikkeling komen als wij als su de handen niet in een slaan en werken als een man aan de opbouw van ons zo mooi gelief land. vandaag is marten luther zijn geboortedag en hij had een droom. wel mijn droom is dat alle politici in een vliegtuig stappen en dat de piloot ze boven antartica los laten dan zijn wijn van ze bevrijdt. leve suriname!!!!!!!!!


  Maak melding

 32. EU zal Suriname-, lees Holland zal Suriname ter verantwoording roepen! Wie roept Holland ter verantwoording voor hun wereldwijde mensenrechtenschendingen in onder andere Indonesie, de Antillen en Suriname.


  Maak melding

 33. Amnestiewet in Suriname: Ik heb op 03/05/2012 naar een uitzending zitten kijken van Holland Doc. (Ned 2) over De Verlossing van de Naakte Generaal.
  Raadpleeg Holland Doc. uitzending (gemist).
  En die (Limbo) doet mij ook denken aan enkele journalisten van het Hutu-radiostation Radio et Televion Libre de Mille Collines (RTLM). Dit was de zogenaamde Hutu Power radio in 1993. En iedereen weet wat er daarna is gebeurd.


  Maak melding

 34. het is niet goed wat nederland en zijn frienden wil doen met een president die een heleboel goede bedoelingen heeft met de gene die hem als president hebben gekozen. ik kuer het persoonlijk af. en dan zal ik de nieuwe president in Suriname worden, met alle gevolgen, wat het ook mag zijn. ik ken jullie, maar jullie kennen mij niet. en daarvoor zijn jullie gewaarschuwd….


  Maak melding

 35. nederland en zijn frienden willen NU goed komen proviteren van wat Surinamers hebben ontdekt. nee meneer holland, dat gaat niet zo makelijk gaan. wij zijn een vrije bevolking, en we wachten niet op meneer holland zijn steun. jullie willen komen stelen, met de zogenaamde surinamers die daar met jullie zijn. ik word de volgende president, en kijk uit wat je doet meneer holland. je hebt surinamers met een hollands pasport, maar je accepteert ze niet hollanders. nederland….die groote balk in je oog zie je niet, maar die kleine in Suriname kan je wel zien. jullie zijn echt smeerig.


  Maak melding

 36. @ dpatr.
  Hoe kan jij nou zeggen dat de witte mensen Suriname achter hebben gehouden terwijl Suriname de laatste 30 jaren slechter is geworden dan de jaren daarvoor?
  Suriname was voor 25 feb 1980 welvarender dan velen landen om ons heen dus jou paarse propaganda verhaal kan je alleen kwijt aan die paarse apen die niet verder kunnen denken dan hun paarse neus lang is.
  Suriname had voor de jaren 80 een sterke munt, goede economie,goede gezondheidszorg,goede voorzieningen voor de minder bedeelden, goede onderwijssysteem de persvrijheid was gegarandeerd vrijheid van meningsuiting democratie en de grondwet en de wetten werden gerespecteerd. @ dpart wij weten al jaren dat berichten die niet passen in die paarse DOCTRINE, niet correct zijn. Ik hebt laatst naar een documentaire gekeken over de naakte generaal, toen vroeg ik mijn zelf af wat voor vloek er heerst op mijn zwarte broeders en zusters. http://www.hollanddoc.nl/ kijk zelf en oordeel.zie wat zwarte elkaar aandoen.


  Maak melding

 37. ROY zegt:
  ‘en dan zal ik de nieuwe president in Suriname worden, met alle gevolgen, wat het ook mag zijn. ik ken jullie, maar jullie kennen mij niet. en daarvoor zijn jullie gewaarschuwd…’.

  Als je mij bedreigt, Roy, kom ik jouw tot daar halen! Denk erom hè!


  Maak melding

 38. WAT IK ZO LAF VIND VAN EU IS DAT ZE ZO ONWIJS GROOT WILLEN ZIJN, IN DE ZIN VAN HOE “RECHTVAARDIG” ZE WEL NIET ZIJN, MAAR WIJ VERGETEN NIET WAT ZE EN MET NAME NEDERLAND HEEFT GEDAAN IN INDONESIE EN NOG VELE ANDERE LANDEN IN DE WERELD. DAAR HEBBEN ZE NOG NIET EENS HUN VERONTSCHULDIGINGEN VOOR AANGEBODEN, VOOR HUN ROOFZUCHTIGE EN MOORDLUSTIGE EN HEBZUCHTIGE KOLONIALE TIJDEN. Ik vind ook dat ze ook LAF zijn t.a.v de landen die ze aanpakken; Suriname is vrij klein en heeft niet zo een geweldig economische en militaire macht, maar als Rusland en China en Cuba en Pakistan de mensenrechten op zeer ernstige wijze overtreden, dan zijn ze NIET te vinden of mondjesmaat. Dan verschuilen ze zich achter de o zo machtige AMERIKA of zogenaamd de VN. LAF, LAF LAF.

  Ten aanzien van Dhr. Bouterse wil ik 1 ding zeggen:
  ” Als bewezen wordt dat hij schuldig is aan de december-moorden dan is het rechtvaardig om ervoor te gaan zitten” ! Dit zeg ik ook al ben ik een Surinamer van Christelijke afkomst ! GOD IS NIET PARTIJDIG EN IK WEET 1 DING ZEKER: ” GOD VERGEEFT ONS VAN ONZE ZONDEN, DOOR JEZUS CHRISTUS MAAR GOD IS EN BLIJFT RECHTVAARDIG !” DUS GOD IS NIET ZOALS WIJ MENSEN DIE MEEDOET AAN “VRIENDJES POLITIEK EN ZOGENAAMDE EIGEN RECHTVAARDIGHEID” .
  Dit zeg ik aan de hand van mij eigen ervaring met GOD maar ook aan de hand van Bijbelse voorbeelden o.a
  Toen Koning DAVID zondigde tegenover GOD, heeft hij zijn terechte straf ontvangen.
  Ik wens in ieder geval alle partijen die verdriet en leed hebben gehad, heel veel sterkte toe en ik wil jullie vragen om HET WOORD VAN GOD met open hart te lezen zodat GOD in ons harten kan werken om u allen te troosten en te helpen want alleen GOD weet wat u allen heeft meegemaakt en toch is GOD een RECHTVAARDIGE EN GOEDE GOD, ook al begrijpen we niet hoe dat zit.
  Ik zeg altijd, HOOP DOET LEVEN.
  TANG BOENG,
  Sranangmang boeng


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.