zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKASIMEX uit Suriname live op GoodTimes!

KASIMEX uit Suriname live op GoodTimes!

-

Does Travel - naar Suriname

Er is een mooie zomer voorspeld dit jaar en om daar alvast aan te wennen is er op vrijdag 1 juni 2012 een speciale GoodTimes PARTY met de formatie ‘De Kasimex Houseband’ uit Suriname! De populaire Surinaamse band zal het publiek tijdens een avondvullende live show trakteren op de lekkerste dansnummers van de afgelopen twintig jaar.

Kasimex komt naar Nederland om haar twintig jarig bestaan te vieren en is daarom door GoodTimes uitgenodigd voor een live performance in de A-locatie Corso Rotterdam (.Off_Corso). Uiteraard zijn de GoodTimes DJ’s weer van de partij waaronder Meo Mania, Biggi, Undercontrol, MixMaster J en DJ Patrick Paul.

Let op: er zijn speciale ‘Early Bird’ kaarten te koop voor slechts 10 euro per persoon. Dit kan tot 1 mei a.s. Daarna zijn de kaarten in de voorverkoop 15 euro en op de dag zelf aan de poort(duurder).

Vrijdag 1 juni 2012
GoodTimes Party, met Kasimex live
DJ’s Meo Mania, Biggi, Undercontrol, MixMaster J en DJ Patrick Pau
CORSO Rotterdam (.Off_Corso)
Kruiskade 22
Tijd: 23.00u – 05.00u
Info: wwww.goodtimes.orgFacebook: https://www.facebook.com/events/421769334518238/

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES