‘Hedwig de la Fuente maakt mooiste wandelmars foto 2012’

4

Hedwig de la Fuente (45) is de winnaar geworden van de 1e fotowedstrijd over de Avond Vierdaagse in Paramaribo. De La Fuente wist op een indringende manier de informatie over diverse aspecten van het evenement vast te leggen, waarvan de winnende foto´s de meest illustratieve zijn. Hij is de maker van de foto ´Wandelaar 93´, vernoemd naar het deelnemersnummer van de individuele wandelaarster die erop te zien is. Ook hij is de maker van de twee foto´s waarop een deelnemer uit een Indiaanse groep te zien is.

Een welverdiende 2e prijs gaat naar Stuart Vrede die het kleurrijke nieuwe Suriname op een unieke manier wist te portretteren tijdens de mars met o.a. deze 2 foto´s.

De derde prijs is voor de fotografe die zich heeft bekendgemaakt als Schamida mimi Holland. Met haar fotoreportage heeft ze een totaal overzicht gegeven van alle deelnemende groepen. De meest aansprekende foto in haar serie is die van de groep NAKS WAN RUTU, die ook geprezen wordt om de authenticiteit die het uitstraalt.


4 REACTIES

  1. Schitterende fotocollage. Ik heb genoten en heb ze meteen opgeslagen voor mijn kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen. Alle grappen op een stok; wij Surinamers zijn verdomd mooie mensen, verschrikkelijk fotogeniek maar bovenal heel erg creatief


    Maak melding

  2. Gefeliciteerd Hedwig, maare… ik zie niets dat een prijs waard zou moeten zijn als ik naar de foto kijk:S Is de winnaar de persoon die de lelijkste wandelaar heeft kunnen schieten (no offence!)? Please inform me?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.