Symposium: Puur Natuur, bezielde geneeskrachten

4

Op zaterdag 28 april vindt het het symposium: Puur Natuur, bezielde geneeskrachten plaats, dat geheel in het teken staat van het behouden van natuurgeneeswijzen en het tropisch regenwoud. Voor dit symposium zal basiya Edje Alingo Doekoe informeren en toelichten over het belang van het toepassen en behouden van natuurgeneeswijzen.

Dhr. Doekoe heeft de kennis over het gebruik van medicinale planten en kruiden en past deze dagelijks toe bij ziekten en kwalen die zijn patiënten uit Pikin Slee, maar ook van elders treffen. Zijn doel is om een medische kliniek op te richten in zijn dorp waarbij zowel de westerse als traditionele geneeswijze wordt toegepast ten behoeve van de patiënt.

Momenteel wordt het tropisch regenwoud van Suriname ernstig bedreigd door houtkap en gouddelving; zaken die woon en leefomgeving van de bewoners van het binnenland aantasten. En hiermee gaan ook de medicinale planten en kruiden verloren. Gezien het belang van deze kwestie is dhr. Doekoe naar Nederland gekomen om u deelgenoot van te maken van zijn kennis en verhaal. Ook binnen de EU zal het gebruik van natuurgeneesmiddelen binnenkort aan banden worden gelegd. Des te meer reden om hierbij aanwezig te zijn.

Zaterdag 28 april
No Limit gebouw op Geldershoofd 80 in Amsterdam ZO.
De aanvang is om 16.30u -19.00u
Entree is gratis
Voor reservering dient u vooraf aan te melden bij:
Shahida Albitrouw , telefoon: 06-11760224 of email: salbitrouw@hotmail.com

Bekijk ook:


4 REACTIES

  1. Fight on brother fight on and free your land,fight on and free your fellow man.You have paid your dues and you have so much to lose, that is always the views you’ve got to fight on
    Cause if this land is not free then we all will be back in shackles,brother fight on.We need majority rule,we are clearly facing a frustrating cruel and if I may say so surreal situation


    Maak melding

  2. Hopelijk komt deze doekoe niet voor een ander doekoe €!

    Dat houtkap en gouddelvers zijn niet nieuw! maar goed ga ervoor!! Liever laat als nooit!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.