‘Nederland moet zaakgelastigde Doekhie het land uitwijzen’

53

Nederland moet de Surinaamse zaakgelastigde Chantal Doekhie in Den Haag per direct het land uitwijzen. Dat vindt de PVV. Kamerlid Louis Bontes vindt de maatregelen die het kabinet tot nog toe nam onvoldoende.

De partij zal donderdag in een debat met minister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken ook pleiten voor een inreisverbod voor alle Surinaamse parlementariërs die voor de omstreden amnestiewet hebben gestemd.

De Nederlandse ambassadeur Aart Jacobi, die door minister Rosenthal is teruggeroepen uit Paramaribo, moet niet terugkeren naar zijn post zolang Desi Bouters president van Suriname is, aldus de PVV.

53 REACTIES

 1. typisch pvv die een democratische beslissing wil stoppen, trouwens die partij is niet democratisch maar dat vind niemand in nederland erg.en heel raar dat er niet word bericht dat nederland inmiddels al een nieuwe ambassadeur heeft voor suriname,die in afwachting is dat haar geloofsbrieven door president bouterse worden ondertekent.


  Maak melding

 2. Hahahahaha,
  Wat een bullshit. Die kanarie Geert is weer aan de gang.
  Er zijn 50.000 Nederlanders die wonen en werken in Suriname.
  Die ondervinden last van niets. Die kanarie kan zich beter bezig houden met het Ka- tehuis . Daar kunnen ze nog geen oplossing vinden. Er wordt zodanig bezuinigd, dat 82% van de mensen die naar de voedselbank gaan uit blanke Nederlanders bestaat.
  Zoek hulp daarvoor kanarie Geert. Zeg jou extra beveiliging op. Laat daarop bezuinigen,want dat komt ook belastingsgeld. Laat je niet rijden,maar ga net als boeler Rutte op de fiets.
  Kanarie, houd je bezig met de problemen van Nederland. Neem Henk Molenaar en Wikkieleaks mee en laat ze los in een homo bar waar ze flink en samen met jou gepakt kunnen worden.

  Tang boel


  Maak melding

 3. Hoe kan zij de Surinaamse zaakgelastigde in Nederland zijn terwijl uit Wikileaks documenten is gebleken dat haar vader zaken deed met Roger Khan, de grootste drugscrimineel van Guyana.


  Maak melding

 4. de turkse president is op staats bezoek er zijn journalisten in de turkse gevangenissen waar is de pvv wij surinamers dulden niets van elkaar maar om de pvv aan te pakken ho maar nederland heeft zijn mond vol van democratie en noem maar op waarneer het om economie gaat dan is democratie daar aan ondergeschikt waar hebben al die zogenaamde mensen rechten activisten het over tuurlijk moet er gewaakt worden dat er dingen gebeuren dat indruist tegen de menselijkheid maar niet met twee maten meten anders kunnen wij het vergeten.


  Maak melding

 5. Ja Hollanders, herkoloniseren van Suriname is uitgespeeld. Het is pijnlijk dat Bouterse met jullie niet meespeelt, zoek maar een betere oplossing om Suriname te pesten. Suriname hebben jullie al uigebuit en verkracht. Totheden zijn jullie nog steeds opzoek naar likkers. Jullie bemoeinissen en hulp zijn wij zat. Het zou beter zijn dat Suriname overstapt naar een ander voertaal en Nederland vierkant laat staan.


  Maak melding

 6. Overigens is die PVV net als de NDP geen frisse politieke partij. Maar dit terzijde..

  Louis Bontes zegt eigenlijk dat NL de diplomatieke betrekkingen met Su moet verbreken? Nou, ik zeg: doen.

  Die 28 amnestie Asembleeleden uit NL weren? Ik zeg: doen. Zij hebben de rechtstaat Suriname met hun daad in diskrediet gebracht en zijn een schandvlek voor iedere recht-geaarde Surinamer.


  Maak melding

 7. euh en de reden is…?
  nou ja als de vader ndper is hoeft de dochter dit niet aangerekend te worden. Ze is op haar eigen kracht, competenties, kwaliteiten etc benoemd. Maar wacht dan om de vader dus kwartje valt even deze surinedelander is even wat traag hoor maar dang maar dang pvv je moet maxima ook het land uitwijzen want je weet die vader van haar heeft ook deelgenomen aan de regering die duizenden vermooorde. dus pvv pvv zeg wat …..????????


  Maak melding

 8. Wij zouden onze lieftallige zaakgelastigde uit Amsterdam volgaarne met alle ons ten dienste staande toeters en bellen verwelkomen Op de Johan A. Pengel Airport te Zanderij.

  Uiteraard tot nooit weern ziens. Laat weten dat het Suriname ernst is om Holland te kappen. Zij zijn niet onze longen!!!


  Maak melding

 9. En achter elkaar lopen de provinciale en gemeentelijke bestuurders van de PVV de partij uit. In de peiling deze week al zes zetels verlies. Als de PVV doorgaat met dit soort onvolwassen bullshit, dan bestaat de PVV over enkele maanden helemaal niet meer. Ik bedoel maar: Wie of wat is de PVV? Een gedoogpartner die tegen alles en iedereen aanschopt zonder enige diepgang, met een xenofoob peroxydehoofd als leider. President Gul van Turkije heeft het goed verwoord: Wat Wilders zegt doet ons niets. Zo moet men in Suriname ook omgaan met de uitspraken van de PVV.


  Maak melding

 10. Iedere vertegenwoordiger van die moordenaars bende moet vogelvrij verklaard worden, zet al die beesten op een Zwarte Lijst dan zijn we klaar mee.
  Lange jij moet nog meer naar radio kakantrie luisteren.
  Turkije is met vallen en opstaand op weg naar een echte democratie, Generaals worden achter tralie gesmeten.
  Je kan zien dat lange eenzijdig wordt geinformeerd.


  Maak melding

 11. Wel mooi gezegd! het land uitwijzen.. he,he hee! ik zou ze eerder naar de verdoemenis uitwijzen! De criminelen hoort op een plek en dat is SantoBoma of de Hel! Wat een geluk heeft zij dat zij naar een land terug gaat als PARADIJS SURINAME!!!!!!

  Dit soort klote mensen willen het land meenemen ook naar de soep!

  Ik persoonlijk zou ze meenemen naar de hel door een grote vuurzee heen en ik tot de grens blijven en wel terugkeren.

  Eerder al bekend gemaakt! wier de voorstaanders zijn geweest voor de boeven, mogen nooit gelukkig zijn en alle ziektes van de wereld krijgen en wat nog nit is mag komen. VAN HRTE!!!!!!!!!

  Ook GOD ZIJ NIET MET ZULKE ONGEDIERTEN


  Maak melding

 12. Van de PvdR (a.k.a. PVV) kan een dergelijke houding verwachten. Men roept maar wat (liefst zo ongenuanceerd mogelijk) en iedereen reageert erop (ook ik dus). En als vervolgens om een reactie op hun bewering wordt gevraagd, reageert men niet; blijkbaar gebrek aan argumenten.
  Vandaar mijn nieuwe benaming voor deze club: Partij van de Relnichten.
  Er zijn voorbeelden te over van deze relnichtenpraktijken (staatsbezoek Turkse president, lunch in Maastricht, noem maar op).


  Maak melding

 13. @flexara,

  Euh een nieuwe taal ? Ik dacht het niet want deze Nederlandse taal past bij deze huidige corrupte regering! Deze zelf verrijkers zitten niet voor niks op deze Surinaamse zetels. Iemand moet het land toch leegplunderen net zoals dat in het zogenaamde democratische Nederland gebeurd.
  Als je echt een andere taal wilt dan wens ik jou echt veel succes want op dit moment is er maar een taal geschikt en dat is het apentaal. De zilverruggen uit de regering weet wel wat ik bedoel.
  Veel succes en sterkte sranang.
  Ps. Wilders kletst wederom uit zijn nek om zieltjes te winnen voor zijn zetel.
  Laat hij zich maar bezighouden om in Nederland eerst de zaakjes goed te regelen.


  Maak melding

 14. Als Chantal naar Suriname afreist, wordt ze op de luchthaven in Suriname opgewacht door Paranam c.s. om haar verder te begeleiden naar DDB. Daarna volgen de Bal, de Rum, en de Whisky. Misschien ook nog wat desert.


  Maak melding

 15. Deze actie vanuit de PVV hoek komt niet als een verrassing bij mij over,alleen is het nu afwachten wat doet Den Haag, daar gaat het nu om toch. Sturen ze haar weg ok, dan is het van wat is de volgende stap
  vanuit Suriname of vanuit hier, en zo gaan we door.
  PVV is weri, dat oeng sabie if deng kang broko oeng
  kondre do sakking djie oenoe, oem loek boeng nanga deng, brada nanga sisa. Oemoesoe stree oe no moe
  frede a pa na loktoe na oenoe fesimang!!!!!


  Maak melding

 16. als het zo moet met nederland, dat zij ale zaken leden er uit willen prima dan.
  dan moet nederland ale surinamers terug sturen, vlucht slm niet meer naar nederland en de klm wwer naar amerika.
  als suriname wil kan hij toch ook de nl ambasade in paramaribo ook sluiten voor ale zaken leden uit nederland , maar ja desi is niet dom jongens.al de strenge controle op schiphol voor de surinamers is gewoon om de surinamese volk een slechte naam te bezorgen, de gene die nu druks menemen zijn de witte mensen .


  Maak melding

 17. Allereest wil ik aan de slijmballen van Nederland het volgende zeggen;
  Waren de Surinaamse Militairen in 1982 gek/zwaar verstoord etc. om zomaar/onnodig 15 mensen te vermoorden?
  Waren er geen exacte/grondige reden daarvoor?
  Willen jullie de waarheid niet weten?
  Wacht rustig op de waarheidscommissie.
  Surinaamse Regering moet alle maatregelen die Nederland treft tegen Suriname op een rijtje zetten en dat alles tijdens de waarheidscommissie ook aan de wereld openbaar bekend maken.
  Surinaamse Regering moet geen enkele fout maken om ook soort gelijke maatregelen te treffen tegen Nederland.
  Ik blijf herhalen dat Nederland de Hoofd verdachte is van die 15 slachtoffers.
  Nederland wil slim spelen om met allerlei maatregelen de Amnestie wet van Suriname beinvloeden.
  Dus Nederland wil het volk van Suriname misleiden, zodat ze negatief gaan denken over Amnestie.
  De President D.D Bouterse die meer dan 30 jaren lang dag en nacht getreden heeft om Suriname te behouden is de HEILIGSTE Man van Suriname,
  een echte NATIONALIST en
  een echte ANTIKOLONIALIST.
  De Pres D.D Bouterse heeft een sociaal contrakt gesloten met de Burgers van Suriname en is bezig het uit te voeren. Hij is bezig ontwikkelingen te brengen in dit land. Hij is de VADER van Surinamers.
  God is met D.D Bouterse in zijn hart en heeft hem 30 jaren lang beschermd en zal ook in de toekomst beschermen, omdat hij 100% inzet voor zijn volk.
  Een ieder die negatief over hem spreekt gaat later spijt van hebben. Alle eerbetuigingen en respekt aan de Pres DDB. Mi/Wi wan President D.D Bouterse. God Bless.

  Een ieder die


  Maak melding

 18. Donderdag 19 april 2012 om 15:54 uur, door sanjay
  ben het meestal niet eens met de PVV, maar nu hebben ze wel gelijk.

  =====================Hoe dom en achterlijk kan een mens zijn.


  Maak melding

 19. Zo vader Zo dochter. Per direct eruit gooien. Die 28 amnestie Asembleeleden geen toegang tot Europa. Laat ze lekker bij Bouta op zn schoot gaan zitten. Geert, je hebt mijn stem.Go for it.


  Maak melding

 20. Het verwonderd mij helemaal niet wat er in Suriname is gebeurt.Daar is alles mogelijk.Een moordenaar wordt president van het land.Hij wordt gekozen.Wij weten het niet beter.Het is triest maar waar.Bouterse wilt altijd aan de macht blijven en zijn volgelingen lopen achter hem aan vullen hun zakken en maakt het land kapot.


  Maak melding

 21. Dan moet Nederlad dat maar doen, en vooral het inreisverbod binnen Europa aannemen voor alle parlementariers die voor deze wetswijziging hebben gestemd.

  Ik hoop dan dat Suriname een CARICOM c.q. CELAC inreisverbod kan bedingen jegens alle Nederlandse parlementariers (maw het heel Ned parlement) die hebben ingestemd met het wegzetten van het Suriname dossier voor 60 jaar.

  Wat een idioten zijn deze PVV’ers die nog steeds niet weten hoe de politiek, en met name de buitenlandspolitiek beleid, werkt.
  Laat meneer Jacobi dan maar lekker thuis blijven, we hebben daar geen probleem mee.

  Ik zie graag dat Suriname de banden met bv Turkije, Mexico, Zuid Afrika en Zuid Korea versterkt om dan aan Europa te tonen dat het leven in Suriname ook zonder hen door gaat.
  Nederland is haar grip op Suriname geheel kwijt dus halen ze nu de meest absurde capriolen uit.

  Een kat in het nauw maakt rare sprongen !!!


  Maak melding

 22. Bende van 28!

  Nederland dreigt al eeuwen met neutrale akties. Is bang voor naam en faam om doelgerichte akties te plaatsen. Chantal moet terug en de NL ambassadeur moet hier blijven. Sluit het consulaat in Paramaribo en verstrek geen visa aan de bende van 28 en ook niet aan al die mensen die voor de NDP hebben gestemd. Dat is pas een aktie om je op je borst te slaan.


  Maak melding

 23. Zover zal het heus niet komen, gok ik.

  Gelukkig is het maar een losse flodder van bontes.
  De Ned Regering is heus niet zo gek.

  Als ik het goed heb, wordt dit het ultieme bewijs dat de pvv niet altijd haar zin krijgt. Ik heb wel geen idee welke connecties de pvv heeft met de suri-ned clan, whahahaha…, we benne benieuwd.

  Ik ben wel voorstander van een andere zaakgelastigde.
  Iemand die de juiste competenties en kwaliteiten bezit.
  Dit juffertje is daar geplaatst omdat ze doekhie heet.
  Een verbod op een visum voor de 28 landverraders helemaal mee eens.


  Maak melding

 24. Kom maar op jongens! Ga maar gerust te biecht en doe alzo je redimusu status gestand. U zult dan ook ten eeuwige dage in diaspora vertoeven.


  Maak melding

 25. Deze zaakgelaste, mevrouw Chantal Doekhie is de stiefdochter van Bouterse. Dus logisch dat ze moet opdonderen uit Nederland!

  It’s all in the family, een zaak om van te kotsen…
  de vader van deze zaakgelaste, namelijk Rachied Doekhie ruilde zijn vrouw en kids in bij Bouterse, als die Doekhie en zijn familie maar machtige positie tijdens deze regering konden bekleden…..


  Maak melding

 26. In de sport business kan je als jong talent doorbreken…Pele, Messi!!

  Echter,in de politieke klimaat moet je juist “rijpen” en dus is in deze en terecht de reactie van @Danitia!!

  …een dom NDP KUIKEN….Maarrrr mi losteng wel 🙂 neks no 🙂


  Maak melding

 27. Sanjay, blijf je ziel maar verkopen aan de duivel en met jou nog meerderen op dit forum. Eens komt hij zijn verdiensten innen! Overigens is dit artikel niet compleet en zal ik de aanvulling verwoorden.
  Rosenthal heeft aangegeven te zullen lobbieen binnen de EU om Suriname te isoleren, maar heeft de indruk dat dat niet gaat lukken omdat de overige landen Suriname een ver van mijn bed show vinden. Wel, hier valt mijn mond van open, wat een slap en leugenachtig excuus om het eigen falen te vergoelijken. Het is voor de EUlanden geen ver van mijn bed show, daar ze op een enkele na, diplomatieke betrekkingen hebben met Suriname en langs die weg reeds hebben gereageerd op de ontwikkelingen rond de amnestiewet en daarin niet zo hysterisch waren als Rosenthal cq Nederland, dat natuurlijk bang is dat zijn vuile rol in de jaren 80 tot heden voor een ieder duidelijk wordt. Overigens zal dat over niet al te lange tijd ook gebeuren. Ik adviseer de Surinaamse regering de Nederlandse regering te vragen haar ambasade per direct te sluiten en de relatie terug te brengen op het niveau van consulaten, want we hebben niets dan destabilisatie, beknechting en respectloosheid aan die gasten. Sllep hun mars voor het gerecht ter opening van de Surinamedossiers, het slavernijverleden
  en achterstallige gelden, opgebouwt door rente in 30 jaar over gelden die telkens werden achter gehouden als politieke pressie, zeg maar inmenging in een souvereine staat.


  Maak melding

 28. Wat komt pvv lullen. Die nederlanders hier in nederland moeten naar hun eigen morserij kijken hier in t land, voordat ze gaan bemoeien met sranang. Verbeterd de wereld begin bij je zelufffff. Want hier in nederland is het ook geen koek en ei, maar hier willen ze niets betreft nederland naar buiten brengen, maar hier is de grootste morserij hoor.
  nederland wil het rapport niet openen betreft de Coup van een aantal jaar geleden, waarom denken jullie dat? omdat nederland de grootste rol in speelt, daaron wil tata het niet openen, think about it. de meeste nederlanders in het kabinet die vroeger in zaten en die van nu weten er meer van dan jij en ik, daarom wilt mr.Rosental of hoe hij ook mag heten het niet openen, want a sabie dat hhhhhhhhhmmmmmmmmmm au poer ala deng morsoe foe tata ko na doro.
  deng zaagsel……ik hou van me land Suriname en ik ben er trots op dat ik een Surinaamse mag zijn.

  da oeng tak so alias ingiemeid.


  Maak melding

 29. Wel, dan maar doen hoor, denk je dat Surinamezal vragen om aan te houden? Ze zitten echt niet om te springen. En ja, ze is de vader van Rashied Doekhie, en als die zaken deed met Roger Khan, dat waren zijn zaken. Maxima’s vader heeft ook flink meegedaan daar in Argentinie, maar dat waren zijn praktijken, dus zouden de dames, voor de daden van hun vader, daarvoor aan de galg?? Foei toch, Nederland zou zich moeten schamen, want je vraagt je dan af, als dit de democratie is die ze zou fervent voorstaan. Hmmmm…..laat man haar maar terugsturen en dan zien we wel.


  Maak melding

 30. Helemaal mee eens. Gooi die Doekhie eruit. Een reisverbod voor al die lafaards en ja knikkers. Al hun gelden blokkeren,alle diplomatieke betrekkingen met SU verbreken totdat Bouterse de bak in draai. Radjkoemar jij bent ziende blind en horende doof. Zielig mannetje.


  Maak melding

 31. gewoon het land uitzetten. Is zeker de familie van de politieke partij die voor de amnestiewet heeft gestemd.

  LAAT ZE OPROTTEN VAN UIT NEDERLAND


  Maak melding

 32. @ radjkoemar Rajaram.
  Laat jou nakijken door psychiater want volgens mij ben jij geestelijk helemaal de weg kwijt.
  Jou vraag of de Surinaamse militairen in 1982 gek of zwaar gestoord waren zal beantwoorden. grootste deel van Bouterse zijn privé leger waren zwaar verslaafd een cocaine en dit weet heel Suriname, Laat Bouterse de samenleving eerlijk vertellen wat er is gebeurd op 8 dec 1982 . Dit Nog RADJKoemar hij maakt nu wel gebruikt van het recht wat hij anderen heeft ontnomen denk maar hier over na.


  Maak melding

 33. wat eem kneus ben je wikileaks,ieder die een eigen mening heeft over dit artikel en niet mee eens is met die gek van een gebleekte Wilders noem dom en achterlijk.
  Ik zou zeggen ga jezelf of laat jezelf grondig onderzoeken.

  Een reageerder heeft het goed verwoord,laten ze eerst Maxima’s vader beginnen te bannen want die is nog erger dan Bouterse.


  Maak melding

 34. Ik roep “Radjkoemar Rajaram” uit tot de grootste clown van Waterkant.

  “Waren de Surinaamse Militairen in 1982 gek/zwaar verstoord etc. om zomaar/onnodig 15 mensen te vermoorden? Waren er geen exacte/grondige reden daarvoor? Willen jullie de waarheid niet weten? Wacht rustig op de waarheidscommissie”

  Per direct van dit forum graag. Deze man is te gek voor woorden.


  Maak melding

 35. We hebben het hier niet over de vader van Maxima dus de vergelijking met de vader van maxima vindt ik een domme paarse idiote vergelijking.


  Maak melding

 36. En waarom niet,Wikileaks?Omdat het een blanke aangelegenheid is?Alles wat de blanken doen en hebben gedaan,mag niet vergeleken worden met de 15 zg vermoorden?Ga na wat je blanke mensen hebben verricht door de jaren/eeuwen heen.Is er ooit iemand veroordeeld?Sebrencia,Rawagate,Indonesie enz.enz. . Dus houd je smoel een keertje over andermans meningen.


  Maak melding

 37. Tallie,
  iedere beschaafde en normaal denkend mens is tegen iedere vorm van mensenrechtenschending knoopt dat in jou stomme kop. Tallie jij ben te dom om een discussie mee te voeren erger dan de achterkant van varkens.Dit is mijn antwoord op jou kortzichtige geleuter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.