Eigen kledingwinkel Royston Drenthe in Rotterdam

18

De Surinaams-Nederlandse voetballer Royston Drenthe opent over een maand zijn eigen kledingwinkel ‘Swagstore’ in Rotterdam. Dat schrijft dagblad Trouw.

De ex-voetballer van Feyenoord en Real Madrid is samen met een vriend, Michel Poldervaart, eigenaar van de kledingwinkel. Ook hun partners Daisy en Kim zijn betrokken bij het project en zullen de winkel gaan runnen schrijft de krant.

Drenthe komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie voor zijn club Everton, omdat hij onlangs uit de selectie is gezet wegens disciplinaire redenen.’Natuurlijk ligt m’n grootste focus nog steeds bij het voetbal, maar ik vind het heel leuk om daarnaast andere dingen op te gaan bouwen’, aldus Drenthe tegen de krant.

18 REACTIES

 1. Beste kondre man,….

  Ik vind dat Drenthe een idioot is ,een domme ,stomme jongen die de kans heeft gekregen van Feyenoord, real madrid en andere mensen die in hem een talent hebben gezien. Zoals foppe de Haan.

  Zo vergaat het de negers….. terwijl er zoveel goede voorbeelden zijn hoe het moet en slechte voorbeelden hoe het niet moet.
  ( ik hoef geen namen te noemen, jullie kennen ze allemaal, die Surinaamse nederlanders)

  Ik neem hem zeer kwalijk ,ik was een fan van hem, maar ik wordt steeds bozer als ik hoor hoe hij zich gedraagt, maar wie ben ik…

  Ne negre finnie boeng, ai ka na bakra maxing….

  Alfa


  Maak melding

 2. Alfa, concentreer je op je eigen leven, maak daarvan een succes, dan heb je geen tijd om je te ergeren aan anderen. Denk je dat Dhr. Drenthe minder goed slaapt om jouw mening? Soso lobi!


  Maak melding

 3. Dit wordt natuurlijk een vreselijke flop. Ondanks alle miljoenen die hij nu verdiend ( door niet te voetballen) laat deze jongen zich naaien aan alle kanten door vooral klaplopende neefjes en nichtjes die op zijn zal teren. En een zakenman heb ik eerlijk gezegd nooit in hem gezien. Hij gaat zich te buiten aan dure auto’s horloges en sieraden en kinderen en vrouwen die hem tienduizenden euro per maand aan alimentatie kosten. Over 5 jaar zit deze jongen berooid in de bijstand.


  Maak melding

 4. Hallo Alfa! Wil jij dan hem niet volgen?? en zeg niet wie jij bent! Jij bent de verkeerde ALfa tegenover hem!!

  Royston Drenthe je hebt in elk geval je best gedaan! Niemand opde aarde kan alles hebben! een ieder schiet een en ander te kort op de wereld!

  Heel veel succes in de toekomst!! Jij op nummer 1 en dan de anderen!! Het zij zo!!!


  Maak melding

 5. ik wil ff reageren op alfa. ben je jaloers wat voor werk doe je, wat voor opleiding hebt je , woon je nog thuis of woon je in een sociale woning. of ben je schoonmaker.


  Maak melding

 6. Molenaar het is echt triest als je iemand niet persoonlijk kent maar toch een oordeel over de persoon hebt en hem dan ook nog net als jij waarschijnlijk, de bijstand wenst. Wan als ik je posts en de tijden vooral waarop je post analyseerd, ben je een gefrustreerde werkeloze good for nothing! succes met je frustraties jochie!


  Maak melding

 7. Laat die jongeman aub z’n gang gaan ! Hij probeert tenminste te ondernemen en/of iets te doen.
  Alfa, heb jij ooit eens wat geprobeerd of gepresteerd ???


  Maak melding

 8. Ik reageer als een Feyenoorder en eentje die al zijn hele leven in het voetbal zit, Royston was ettelijke jaren geleden en met name tijdens het toernooi dat voor junioren in Ned werd gehouden goed bezig en toen stond Real op de stoep, en ja, ja dan lonkt doekoe, en boeng foer doekoe,laten we eerlijk zijn hij beslist op dat moment van mo go, je bent jong, en wie zijn wij.
  En nu jaren later weten we of kennen we bepaalde details van hem, ik vond jammer dat vertrok uit Rotterdam, het was een goede back, nu is het weer anders, aan Oranje hoeft ie niet te denken, ik denk niet dat Bert op hem zit te wachten Als ie het vele geld goed heeft belegd, dan hoeft ie nou al niets meer te doen. Maar jammer aan de ene kant dat deze jongen
  niet echt die top heeft bereikt die hij zou kunnen bereiken!!!!
  Als Feyenoorder zeg ik tegen jou, waka boeng mi boi.
  Feyenoorders zijn zelden negatief naar hun spelers toe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Niets is sterker dan dat ene woord……..


  Maak melding

 9. @molenaar ik geef molenaar gelijk.Ze gaan allemaal een kledinglijn beginnen, maar hebben geen verstand zaken doen.
  Tuur is een mooi voorbeeld, nu is hij failliet!!


  Maak melding

 10. Marbonsu: “Wan als ik je posts en de tijden vooral waarop je post analyseerd, ben je een gefrustreerde werkeloze good for nothing!

  Ik denk dat je cursus analyseren voor dummies moet gaan volgen……

  Check mij postings van het afgelopen jaar en 90 procent van wat ik voorspelde is uitgekomen. Zal met mijn opleiding en beroep te maken hebben denk ik zo…..

  Royston ontbreekt de intelligentie en het zaken instinkt om een succesvol ondernemer te worden. That’s all.


  Maak melding

 11. Beste forumnisten,
  Zie hierboven de postings van 2 krabu’s van het ergste soort, @Molenaar en alfa.
  Wat Roysten met zijn geld doet of wil doen moet hij volgens mij zelf weten, na éng monie!
  Als jij of 90% van jou postings die je voorspelde zijn uitgekomen.
  Ik zou zeggen probeer te voorspellen wat uit de Katshuis onderhandelingen en bezuinigingen gaat voortkomen, inplaats je druk te maken over wat een ander met zijn of haar geld doet.
  Weet zeker dat als Roysten 65 jaar wordt, hij niet gekort zal worden op zijn AOV, zoals bij vele SuriNeds zal gebeuren of nu al gebeurt, zeker weten dat hij al een aardige bankrekening heeft.
  En als zijn zaakjes in de toekomst gaan lopen,wat ik hem van harte gun, dan kan hij een leuke oudedag tegemoet zien.Het is voor jullie te hopen dat jullie dat kan zeggen, maar blijkbaar niet want je zit elke dag op dit forum te raaskallen.
  Ik twijfel als je van een volledige AOV geniet of als je gekort wordt of zal worden, anders wanneer Roysten langs rijdt in zijn mooie dure auto en zijn prachtige
  sieraden, zal hij jullie in de rij van de voetselbanken zien staan, en dan is het ook te hopen voor jullie, dat jullie nichtjes en neefjes hebben die jullie kunnen helpen, UNG KRABU UNU !!!


  Maak melding

 12. Zoals het gaat met de meeste van deze spelers, niet alleen de gekleurde maar ook de blanke, zullen wij als werkenden hen moeten onderhouden.
  Kijk maar naar die ene back van Feyenoord die kon rennen als een windhond, wat doet ie nu? heeft zijn miljoenen letterlijk en figuurlijk in vrouwen (kleine lengte)en materiële (vette bundels)dingen gestoken.
  Kijk maar naar die andere die voor Vitesse uitkwam. Zijn geld letterlijk vergokt.
  Kijk maar naar die bokser, nooit zakenman geweest rolde van de ene naar de andere vrouw.

  daarnaast zijn er ook goede voorbeelden van die gekleurde jongens. Die ene die speelt voor AC Milan,
  Die ene die heeft gespeeld voor Ajax en trainer van Barca is geweest (bijna alles verloren door ook letterlijk in vrouwen te steken, idem zijn vriend die met van basten de aanvalslinie vormde van AC Milan)
  Ma ja wat moet je zeggen?
  Ik zeg niets zeggen want het gaat je geen ene moer aan wat ze met hun leven en geld willen doen.


  Maak melding

 13. Ferdi,
  Ik dacht dat jij van FC Utrecht was??
  Ik begrijp de vergelijking van Tuur en Drente wel omdat beide een soort hoogmoed met zich mee dragen.
  Als je Kijkt naar Humberto Tan dan zie je een heel ander soort mens en persoonlijkheid.


  Maak melding

 14. Gronman: “wanneer Roysten langs rijdt in zijn mooie dure auto en zijn prachtige sieraden”

  lekker belangrijk een mooie dure auto en prachtige sieraden”

  Dat is nu precies de reden dat Roysten over een paar jaar failliet is. Dom uiterlijk vertoon.


  Maak melding

 15. Aii Drenthe Jere noh we zijn allemaal jong geweest en geniet van libie boy, het is je gegund.
  Maar gebruik je talent en je focus om de top te halen
  Peace rasta we zijn allemaal sranangman ie sabbie tok


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.