Suriname bezorgd om gewelddadigheden Syrië

44

PARAMARIBO, 14 apr – Suriname maakt zich ernstig zorgen om de gewelddadigheden in Syrië. Dit zegt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken. Hij wil zich met collega’s uit de regio buigen over mogelijke oplossingen voor het conflict. Als lid van onder meer de Organisatie van Islamitische Staten, OIC, gaat Suriname voor een vreedzame oplossing.

Toch zijn er zorgpunten die onmiddellijk aandacht behoeven. “Wat wij willen hebben is dat voorkomen wordt dat er meer onschuldige levens verloren gaan”, zegt Lackin tegenover de Times of Suriname. Diplomatieke stappen op verscheidene niveaus moeten een handje helpen. Lackin is onder meer in overleg met regionale kopstukken. Ook de Surinaamse ambassade bij de Verenigde Naties wordt ingezet. “We zijn er voorstander van dat het conflict op vreedzame wijze wordt opgelost.”

44 REACTIES

 1. Jullie kunnen je beter zorgen maken om je eigen onschuldige levens die verloren zijn gegaan,beetje hypocriet hoor om je dan zogenaamd zorgen te maken over ontwikkelingen in andere landen.


  Maak melding

 2. What about the criminaliteit in jouw eigen land en in jouw eigen NDP, minister? Past het wel dat jouw voorzitter zijn eigen hoofdbestuur alla publiek voor schut zet? Vanzelf, heeft u een van de hoofdbestuursleden horen klagen of zien aftreden? Macht, macht, macht. Zo, minister Lackin, laat u Syrie met rust, en draagt u Misidjan op om de criminaliteit (inclusief de amnestiewet) in Suriname de kop in te smoren. Dank U!


  Maak melding

 3. Niets anders om je druk over te maken, Lackin? Veeg eerst je eigen stoep eens schoon voordat je aan die van een ander begint. Syrie is gewoon een brug te ver voor Suriname. Altijd maar met het vingertje naar een ander te wijzen als het Suriname betreft en nu de grote “vredestichter” uithangen? Belachelijkheid troef.


  Maak melding

 4. Oh, Ja!! Deze strontkruipsel moet de geweldadigheden eerst in suriname laten veroordelen tegen zijn medekruipsels!!

  De regering van Bouta gaat voor vrede! Ha, ha, haaaaa!!! wat een lachertje zeg!!

  Hiermede wordt ook alles verklaard of opgebiecht!!

  Juist!! Hij zegt het al!! Wat WIJ willen, is! hebben dat voorkomen wordt dat er meer onschuldige levens verloren gaan”, zegt Lackin tegenover de Times of Suriname. Wie zijn hier WIJ??? The gang of Bouta?? mede Lachen ehh! ik bedoel Lackhin!

  En excat!! De slachtoffers van decembermoorden waren ook onschuldig!!

  Lackhin rijmt bij slachting!!! Een echte PARIA!!


  Maak melding

 5. Hahaha dhr. Lackin wil zijn inktzwarte imago wat oppoetsen door zgn. iets om de mensenrechten in Syrié te geven. Lackin die als medeplichtige genoemd kan worden aan mensenrechtenschendingen in eigen land door de daders met hoofddader massamoordenaar en drugsbaron Bouta voorop straffeloos te maken. Zijn gedrag is zo lafhartig dat het nog kwalijker is en verdient derhalve extra zware straf. Straf die vroeg of laat zal komen voor de moordenaars maar ook voor die 28 corrupte,omgekochte, medeplichtige DNA leden.


  Maak melding

 6. Winston jonge, maak je zelf maar druk over de amnestie aan je eigen moorddadige, gangster, drugsdealer, belastingontduikenke president en zijn medeplichtigen.


  Maak melding

 7. Lackin probeerd de puinhoop in zijn eigen land af te leiden, door met een vinger naar Syrie te wijzen, hou je met jouw eigen land bezig waar jouw NDP bende dit mooie land aan het verkwanselen is, en kijk verder naar die armlastiuge landen in de Caricom, waar je lid van bent hypocriet.


  Maak melding

 8. Lackin moet uitkijken met zijn uitspraken,want zijn grote sponsor china is voor syrie.
  Dus als hij niet uitkijkt laat china hem straks ook stikken.


  Maak melding

 9. Achterlijke reacties.
  Leren jullie nou om vooruit te kijken.
  Denk aan vooruitgang.
  Jammer dat er mensen zijn blijven steken. Echt achterlijk.
  Constant het zelfde gelul.
  Er komt geen zinnig woord uit jullie mond.
  Wat jammer. Trouwens; dat geeft ook jullie niveau aan.
  Gewoon een IQ van een riool rat. Dong, soso dong.
  Bij elk onderwerp in de krant praten jullie over Bouta of NDP enz enz.
  Ook al wordt er over een schriftblaadje gesproken, zeuren jullie over 8dec., Bouta of NDP.
  Stoppen jullie nou ff met dat slap gedoe man ,gadverdamme . Kolere zooi


  Maak melding

 10. Eduard Lupson,
  In het grote Amerika moet jij hopen en bidden dat jij niet op een of andere wanted lijkt om maar niet te worden afgepaft.

  War heb je het over?


  Maak melding

 11. Winston, mi boy, laat Syrie baja, dat is onbegonnen werk, zelf die yankees, doen niets ze gaan ook niet ingrijpen, alleen maar een vingertje, ie sabie en verder geen donder, libie deng, oeng doe oenoe torie dape ini Sranang, er is genoeg te doen, ja toch. Die
  meneer Assad heeft toch schijt aan alles, ook Koffie Annan lapt ie aan zijn laars, en gaat door met het afslachten van zijn eigen volk.


  Maak melding

 12. Lachin mi boi 🙂 🙂 🙂

  Daar vechten vrijheidsstrijders voor een A status,…Suriname is vandaag een amnesty C status dankzij jou gelik!!!!!

  En nu mars aan je werk en zorg voor schoon drinkwater voor het volk alsook een dak boven hun hoofd!!!

  Vwb eten,…ach ja.. jou aanhang is tevreden met die hulppakket van OCER tog…

  ……..ZOUTVLEES & ZUURWATER…….


  Maak melding

 13. Heel goed winstonnetje en pak gelijk de situatie in de strafkamp in siberie aan. Je gaat het nog heel ver schoppen. Onze Kofhi Anannetje van het caraibisch gebied.


  Maak melding

 14. Je blijft lachen met deze crimi regering waarvan elk lid steenrijk is geworden/ of wordt van de cokehandel:

  Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken zegt aan Starnieuws dat de Caricom en diverse Latijns-Amerikaanse landen zich kracht hebben uitgesproken tegen de drugshandel.

  Een teiltje graag…..


  Maak melding

 15. Grootheidswaanzin!

  Wanneer of als een Surinamer zich gaat bemoeien met de verkeerde dingen die ergens anders gebeuren, dan moet je het plaatsen onder de noemer: GROOTHEIDSWAANZIN!

  Wie luistert nu naar Lackin? Hij doet alsof hij een deuk kan trappen in Syrische boter terwijl zijn eigen botroblik aan alle kanten lekt. Het is net de Muis die aan de Olifant zegt om minder hard te stampen. Lulkoek!


  Maak melding

 16. Tja we hebben het wel nu ff te druk met ons eigen Suriname …eigenlijk…. beter eerst even daar aandacht aan besteden.. splinter balk bezorgdheid….


  Maak melding

 17. Die opgeheven vinger lijkt verdacht veel op die van Nederland. Tenminste daar wordt Nederland altijd van beschuldigd door die roversbende van Desi Bouterse.

  Eerst je eigen nest schoonhouden en dan pas de buren erop aanspreken. Het moet niet gekker worden.


  Maak melding

 18. Suriname oh Suriname wie maakt een eind aan deze poppenkast…..en ja hoor Bashad al- Assad is onder de indruk van de bezorgdheid van Suriname en zal morgen in een persoonlijk onderhoud met Lackin verantwoording afleggen. Wie denk Lackin wel dat hij is….wat een grootheidswaanzin. Wie neemt deze NDP bende nog serieuz.Over tot de orde van de dag


  Maak melding

 19. @ paraman je bent over duidelijk één van de moordenaars van 8 december.Ik heb een goed profiel van je kunnen maken.Alleen je echte naam nog,..


  Maak melding

 20. lackinn verbeter de wereld begin bij jou zelf en je hoofd verdachte moodenaar.

  nu kan in de geschiedenis boeken gewoon geschreven worden dat bouta letterlijk de moordenaar was is, de kinderen kunnen het nu wel weten ,achter af hoefde die arme javaan die directeur was van onderwijs niet ontslagen te worden..

  de jongeren kunnen dan ook niet meer ontkennen dat zij niks weten van de 8-12-1982 moorden onderleiding van bouta die het voorbeeld gaf..

  en als de jeugd nu niet bewust wordt van wat er sme gebeurt,dan zijn ze werekelijk oer-dom..


  Maak melding

 21. Mi gado. Alleen Paraman heeft een negatieve score. De rest van de NDP is blijkbaar zo slim om te begrijpen dat Lick-In weer onzin praat. Of zouden ze soms niet weten hoe ze van Baas moeten reageren. Zelf nadenken is ook erg moeilijk, kijk maar naar de rectie van Para.


  Maak melding

 22. Winston Lackin,

  Je bent vergeten je vriendin anna_z in te lichten zeker?
  Ik zie geen commentaar van haar 😉
  Ga jezelf toch eerst eens zorgen maken over wat er in je eigen land gebeurt, en als je dat hebt opgelost kun je jezelf nuttig maken door banden aan te halen met de landen waar je wel iets aan kunt hebben.


  Maak melding

 23. ik weet niet wat voor drugs die jongens van coke transport unit voor deze mensen hebben gebracht…want dat zo`n minister van BUZA zulke domme uitspraken doet??? deze afgelopen weken zijn ze nu echt goed het spoor bijster hoor…


  Maak melding

 24. Zaterdag 14 april 2012 om 20:14 uur, door Wiep-Ding

  Omdat wij, mijn achterban en mijn fans, het met je eens zijn, heb ik je text.op speciaal verzoek,gecopieerd !!!

  ” Oh, Ja!! Deze strontkruipsel moet de geweldadigheden eerst in suriname laten veroordelen tegen zijn medekruipsels!!

  De regering van Bouta gaat voor vrede! Ha, ha, haaaaa!!! wat een lachertje zeg!!

  Hiermede wordt ook alles verklaard of opgebiecht!!

  Juist!! Hij zegt het al!! Wat WIJ willen, is! hebben dat voorkomen wordt dat er meer onschuldige levens verloren gaan”, zegt Lackin tegenover de Times of Suriname. Wie zijn hier WIJ??? The gang of Bouta?? mede Lachen ehh! ik bedoel Lackhin!

  En excat!! De slachtoffers van decembermoorden waren ook onschuldig!!

  Lackhin rijmt bij slachting!!! Een echte PARIA!!”

  Have a nice day!


  Maak melding

 25. Zondag 15 april 2012 om 02:24 uur, door Paraman.
  Niet iedere Suri is een nazaat van slaven.

  Het is bij de beesten af, hoe jij misdraagt hier op dit forum.
  En dit moet een role-model voorstellen voor de suri-jeugd….

  Zondag 15 april 2012 om 09:53 uur, door Paraman
  En jij dan?
  De US is een brug te ver voor jou,
  Terug naar je hok, shu….


  Maak melding

 26. Frank Molenaar
  Je blijft wel de dingen lezen he,als je iq zo hoog is wat zoek je dan nog hier?
  Jij wil dat iedereen positief over boutje praat he,ga toch lekker spelen.


  Maak melding

 27. opvallend vindt ik de aantal Hyena’s van de NDP die reageren op dit bericht.check die kortzichtige reacties van malle leeuw , crazy pinto en dwaze Frank (molenaar).


  Maak melding

 28. ha ha die Winston Lackin hij ziet de splinter in een ander zijn oog wel maar de balk in zijn ogen niet. Niet te geloven dat hij zich bemoeit met syrie terwijl het een grote puinhoop in suriname is op elk gebied laten ze zich daar eens zorgen over maken . Terwijl de verstandelijke burger in suriname met afgrijzen ziet wat er allemaal gebeurt in hun land met die massamoordenaar en die ja knikkers kliek om hem heen .
  Is er nu niet iemand die!!! opgeruimd staat netjes toch voor een goed verstaander duidelijk toch.


  Maak melding

 29. Suriname zakt wederom af naar een land waar de waarheid niet boven tafel mag komen, dat blijkt uit alles.
  Winston Lackin, wat een cult figuur is dat toch.
  Hij past exact bij de rest van de boevenbende.


  Maak melding

 30. Para,
  In de jaren 80 en nu weer wordt alles en iedereen in Suriname afgetapt dus tapu yu lila mofo, yu agu.
  Vergeet de toetreding niet bij het socialistische blok ALBA, een boevenbende die Assad aanmoedigt om zijn eigen bevolking af te slachten waaronder kleinen kinderen.
  Suriname moet gezuiverd worden van deze paarse VERRADERS.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.