woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijOntmoeting en ontspanning centraal op 'Moederdochter' dag

Ontmoeting en ontspanning centraal op ‘Moederdochter’ dag

-

Does Travel - naar Suriname

Op de tweede zondag van mei is het moederdag. Als opmaat naar moederdag organiseert Stichting Tori Oso Utrecht een moederdochterdag. Een mooie gelegenheid om samen met moeder of dochter een middag te beleven waarbij ontspanning, ontmoeting en workshoppen centraal staat. Wil je je moeder of dochter verassen met een leuk cadeau? Neem haar mee naar de moederdochterdag op zondag 6 mei. De dag vindt plaats in het OASE gebouw aan de Cartesiusweg 11 te Utrecht. Het programma start om 13:00 uur.

Workshops
Tijdens deze middag kunnen de bezoekers diverse workshops bijwonen. Een greep uit het aanbod: Catwalk empowerment, Make up en gezichtsverzorging voor jong & oud, Caribische dansreis, Ode aan moeder/dochter waarin men aan de slag gaat om een gedicht te maken, Van cake naar cupcake en meer. Alle workshops worden verzorgd door enthousiaste professionals.

In gesprek met moeders en dochters
Tijdens dit onderdeel wordt gesproken met moeders en dochters die o.a. vertellen over de band die zij met elkaar hebben en wat voor hen speciaal is aan deze band. De bezoekers mogen hierop uiteraard reageren.

Lekker shoppen
Koopzondag of niet…het shoppen kan gewoon doorgaan. Er zijn diverse standhouders aanwezig die bijzonder leuke producten aanbieden. Dit varieert van natuurlijke haarproducten, eco-chique make up, trendy sieraden tot heerlijke parfums, unieke handgemaakte wenskaarten en boeken van Lucinda’s Bookstore.

Ontspanning
Even bijkomen van alle activiteiten? Laat je lekker masseren door de medewerkers van Yema HealingTouch. Zij verzorgen stoelmassages en Afrikaanse hoofdmassages. Ook kun je je nageltjes een make-over geven met Gaby’s nailart.

Informatie en kaartverkoop
Toegang: 7,50 euro. Reserveren verplicht via [email protected] of 06-41483104 Meer informatie: www.torioso.nl/agenda.html

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES