Conferentie tegen Straffeloosheid in Suriname

16

Het ‘Komitee 1982 Amnestie Nee’ organiseert in samenwerking met het Comitee Herdenking Slachtoffers Suriname en vele anderen op zaterdag 14 april a.s., aanvang 19.00 uur, de Conferentie tegen Straffeloosheid in Suriname.

De Conferentie heeft als doel, na de omstreden amnestiewet in Suriname, nieuwe vooruitzichten voor de solidariteitsbeweging in Nederland om gerechtigheid en tegen de straffeloosheid in Suriname aan te geven.

Het Comitee Herdenking Slachtoffers Suriname organiseert drie decennia al de jaarlijkse herdenking van de decembermoorden. Daarom heeft het ‘Komitee 1982 Amnestie Nee’ het Comitee Herdenking Slachtoffers Suriname als partner gekozen bij de organisatie van deze conferentie.

Het ‘Komitee 1982 Amnestie Nee’ is fel tegenstander van de amnestie voor mensenrechtenschenders, waaronder president-hoofdverdachte Bouterse. Het Komitee 1982 Amnestie Nee is solidair met de brede protesten in Suriname tegen de amnestiewet en de straffeloosheid.

Plaats: Mozes en Aaronkerk, Waterlooplein 207 te Amsterdam. Tijd: 19.00u.

16 REACTIES

 1. GMAP, Komitee 1982 Amnestie Nee? Het kan niet meer op. De handen worden ineengeslagen om een gezellig clubje te vormen. De locatie is natuurlijk Calimerostan. Deze lieden worden zwaar misbruikt door de voormalige kolonisator. Deze ex-Surinamers zijn een schande voor Suriname. De meeste mensen die ik ken houden van hun land en vallen die niet af. Dat deze ex-Surinamers zo van Calimerostan houden is dus wel te begrijpen. Het zure echter is dat ze van Calimerostan houden maar Calimerostan niet van hen. De Mozes en Aaronkerk, Waterlooplein 207 te Amsterdam, wordt dus de nieuwe plek voor deze hangredimusu’s. Henk Molenaar, Wikileaks, Zucht en Determinist zullen vaak daar te vinden zijn. Maak er een gezellige dag van jongens.


  Maak melding

 2. Evauleer ook in vogelvlucht de straffeloosheid van de Hollanders voor hun aandeel in die alles en iedereen vernederende slavernij! Het was de gewoonste zaak van de wereld om nieuwe wapens uit te testen op Coroniaanse slaven, die zomaar vanuit een cocosboom werden neergemaaid. Ik moest werkelijk rillen toen ik die overlevering doorkreeg. Zij hadden geen genade bij het neermaaien van 431 jongens en mannen te Rawagede. Om maar te zwijgen over de moord op 8000 mannen te Sebrenica onder hun toeziend oog. En dat is het verschil. Wie is er laf?


  Maak melding

 3. Beste anna_zoeloe: word je al een beetje nerveus… je kan natuurlijk altijd nog je criticaster oppakken en op de vlucht neerschieten en je amnestie kopen….

  Probleem opgelost…..


  Maak melding

 4. ANNA _Z heel goed verwoord ben helemaal met je eens.De redimusu”s van de 20 eeuw .In deze verlichte tijd bestaan er zulk soort verraders nog


  Maak melding

 5. anna zeikt heel veel goeds over haar geliefde onberechte moordenaar en co. Ook al hebben ze zichzelf verschoond van hun lugubere misdaden tegen hun medemensen, in eeuwigheid blijven het bange,lafhartige schuldige geesten die hun straf nooit zullen ontlopen. het is slechts een kwestie van tijd. Weet wel, voor deze duivels zal er dan geen ontkoming meer zijn. Alle genade hebben deze beesten van mensen verspeeld. De gehele wereld zal getuige zijn van hun val. Plotseling zal die zich voordien, als barensweeen. Dan zullen vele parasieten en poepvliegen meegesleurd worden in hun verderf.


  Maak melding

 6. @Henk Molenaar

  Ik zou niet weten waar ik nerveus van moet worden. Suriname trekt zich niets van Calimerostan aan en dat vind ik geweldig. Onder Venetiaan gedroeg Suriname zich als een bang vogeltje dat bang was voor de toorn van de voormalige kolonisator. Dat is nu even anders en dat is een geweldige vooruitgang. De dekolonisatie wordt steeds vollediger en de fooi van twintig miljoen euro gun ik graag aan de Grieken. Die hebben het harder nodig hoewel het ook daar niet veel zal helpen. Europa heeft haar beste tijd gehad malle Henkie. Wees bang, heel bang!!!!!


  Maak melding

 7. Gevangenen zoeken gratie bij Bouterse
  PARAMARIBO- Gevangenen van Santo Boma, Duisburg en Hazard in Nickerie hebben in een schrijven aan president Desi Bouterse, gratieverlening gevraagd. De meeste van hen hebben al meer dan twee derde van hun straf uitgezeten.

  Bouterse kan nu moeilijk weigeren. Nog even er lopen meer moordenaar met gratie rond in de straten van Paramaribo dan dat er in de gevangenis zitten. Spannende ontwikkeling


  Maak melding

 8. Mop van het jaar:

  “Europa heeft haar beste tijd gehad malle Henkie. Wees bang, heel bang!!!!!”

  Boehoehoehoe, wat zijn wij heel erg bang zulu-wijf,
  Je raaskalt maar wat.

  Wat… krijg je niet genoeg aandacht van je vriendinnetje thuis????

  Omdat jou familie leden in Nederland, werkeloze, uitkeringstrekkers uit Zuidoost zijn, wil niet zeggen dat alle Surinaamse -Nederlanders aan hetzelfde plaatje voldoen.

  Je kennis reikt duidelijk alleen maar tot ZuidOost.
  Je moet jou luie familieleden niet steeds projecteren op wkn- reageerders.

  dag zulu,
  en doe de groetjes aan Esmeralda te Curaçao.


  Maak melding

 9. Succes jongens met die bijeenkomst hou het netjes en rustig, geen geruzie, geen gezeik. En vooral geen vingertjes naar mekaar toe!!!!


  Maak melding

 10. Woensdag 11 april 2012 om 04:01 uur, door @anna_z,

  Hun geheime dienst hoofdkantoor is op de Warmoestraat 96 Amsterdam ook wel bekent als “CockRing”.

  Ik heb een passend feest naampje voor ze “BaZuKa Party” Your Host: Whome zwartpietje en Sinterkaasje gestoorde henkie en de dames danita en EsmeralDom zijn de gratis TrekPoppen.

  Dames wees goed voorbereidt. Jullie gaan jullie leden echt in actie zien als nooit te voren.

  Dit wordt een wild feestje.


  Maak melding

 11. Africando,

  Als ik jou was zou ik effe dimmen.
  Je speelt met je pensioen opa.
  Die staatsgevaarlijke uitspraken van je zijn genoeg om de Km… te activeren.
  Jij draagt onterecht het Leeuwen-teken……

  Back off!!!!!


  Maak melding

 12. Dinsdag 17 april 2012 om 10:10 uur, door @Esmerald,

  Jonge dame of auma,

  Hier treed je werkelijk buiten je boekje meid !!!

  Dat wat jij, die zwarte pietjes en sinterkaasjes hier uitkramen is voor Suriname en zijn regering staatsgevaarlijk en riekt naar “Internetterrorisme” !!

  En het is niet aan jou en dat zogenaamd zooitje mij de les voor te lezen.

  Je gedraagd je als een groupie die burgers denkt te dicteren en te intimideren.

  Ik zou zeggen ga die Km van je bellen en stuur ze bij mij langs. Ik ben niet bang mijn mond te openen wanneer dat ik vind dat het nodig is.

  En geloof me ik zorg ervoor dat wanneer men denkt of ook maar zijn oog knippert mij aan te pakken terwijl ik de waarheid verkondig dat “Hell” over jullie heen vriest. Zelf hoef ik geen spier te spannen.

  Kruip terug in dat hokje samen met gestoorde tarzannetje henkie waar jullie uit zijn gekropen Danita kai kai kai !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.