Bryan Bijlhout: “Het geld is leuk, maar …”

23

PARAMARIBO, 10 apr – “Het geld is leuk maar het ging me meer om een carrière boost.” Dit zei zanger Bryan Bijlhout tijdens zijn huldiging op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo. Bryan ziet de miljoen euro die hij won tijdens het Nederlandse ‘And the Winner is…’ beslist niet als einddoel. “Ik wil verder gaan met mijn carrière”, hoorden duizenden de nogal verlegen ogende BB zeggen.

Hij bracht ook hulde aan zijn overleden moeder. Met het lied I sing because I’m Free gaf hij kort uiting aan zijn emoties. Verscheidene artiesten gaven optredens weg tijdens de huldiging. President Desiré Bouterse gaf ook acte de présence. Bryan Bijlhout zou een groot voorbeeld zijn voor Suriname en Surinamers. “We moeten beseffen dat dit land enorme talenten heeft. Als we geloof hebben in dit land kunnen we tot grote hoogte komen”, aldus Bouterse.

23 REACTIES

 1. Zonder democratie, persvrijheid , vrijheid van meningsuiting en respect voor de grondwet en de rechtstaat bestaat er geen vooruitgang,
  Die grote hoogte van massamoordenaar Bouterse is gebakken lucht hij misbruikt alles en iedereen om zijn eigen hachje te redden.


  Maak melding

 2. Wat ik prettig vond tijdens de ceremonie ia dat er geen politiek bedreven is. Heel verstandig en prettig om iets officieels zonder poltiek spel mee te maken. Hulde aan de organisatie daarvoor.
  Maak niet overal iets politieks van aub. Kan je NOOIT met je tengels van die toetsen af blijven. dat je Bouterse haat moet je zelf eeten en daar zal je absoluut je redenen voor hebben. Succes ermee. Maar het gaat nu even om Bryan B. en niet om Bouterse. Kan je niet 1 malig normaal blij zijn voor een ander zonder de bpolitiek er weer met de haren bij te slepen.


  Maak melding

 3. Met mijn vorige post Dinsdag 10 april 2012 om 09:16 uur, door RoyC bedoel ik natuurlijk de weledele wikkileak Dinsdag 10 april 2012 om 08:03 uur.
  Ik weet bij God niet wat u aan het lekken bent of bedoelt u dat u incontinent bent. Don’t take it so hard. It’s just a joke. 🙂


  Maak melding

 4. Ai die arme BB. Hij is vernageld tussen een Guno Ravenberg en een Bouta en dit kan hem zijn carriere in Nederland gaan kosten.
  Ik weet niet of/als hij genoten heeft van deze avond.
  Wat een vervelend dillema, wetende hoe er in Nederland op gereageerd gaat worden terwijl je carriere wise afhankelijk ben van Nederland maar je kan deze huldiging die je door je strot geduwt krijgt ook niet weigeren.
  Jammer voor deze jongen die al jaren zit te wachten op nieuwe level in zijn carriere en nu hij de kans krijgt dit te bereiken wordt hem deze poets gelapt.
  Maar dit is mijn gedachte hoor ik weet niet of dit ook zijn denkwijze is…..


  Maak melding

 5. Bryan Bijlhout weet toch dat de hand welke hij schud, Surinaams bloed er aan heeft zitten?

  Bijlhout,hoe kan je nu Bouterse de hand schudden?


  Maak melding

 6. gezien de beelden dacht ik dat ik naar een propagande film keek hoe die brulaap zijn domme volk weer toespreekt maar het was die brulaap die dacht om even een valse noot en popie jopie uit te hangen…wat een zielige klootzak. Schaamte ten over vloed en een oppervlakkige hypocriet.


  Maak melding

 7. Ja, Surinamers hebben veel talenten, we kunnen tot grote hoogten komen door te studeren en b.v. docent, advocaat of journalist worden. Maar daarna moeten we niet worden tegengewerkt of worden doodgeschoten wanneer we ons werk goed, naar eer en geweten, proberen te doen.


  Maak melding

 8. Die BB heeft mooi praten.Krijgt een milj.Euro en woont in een land van onbegrensde mogelijkheden.In Sur zou hij door de politiek steeds onzedelijk betast worden en dan wilde ik zien hoe het met zijn zangcarriere zou gaan.En dan steeds zorgen maken om wat te eten voor de kinderen morgen.Dan ga je eerder huilen dan zingen.

  Cobie.


  Maak melding

 9. Het geld, 1.000.000€00 (overigens in Nederland gewonnen),
  is mooi meegenomen om er reinigingsmiddelen van aan te
  schaffen. Het bloed dat Bryan B nu aan zijn handen
  heeft na het schudden van de handen van de MOORDENAAR
  haal je met 1000.000.000€00 er niet vanaf!!!


  Maak melding

 10. Bryan Bijlhout heeft met zijn huldiging door topcrimineel moordenaar Bouterse iedereen die voor hem (B.Bijlhout) gestemd heeft en de makers van het programma een fikse klap in het gezicht toegebracht.

  Wat een misselijk makend afschuwelijke foto van B. Bijlhout met de crimineel. Hiermee heeft B. Bijlhout ook het programma in zware discrediet gebracht.

  Bijlhout zou het beter moeten weten dat hij door moordenaar Bouterse misbruikt wordt voor zijn eigen doel einden.

  Bijlhout is voor het deel van Suriname dat normen en waarden hoog in het vaandel heeft afgedaan.


  Maak melding

 11. @wikkileak(s) alias de dorpsgek van dit forum.

  Bryan schudde de hand van onze president en dat is jou natuurlijk een gruwel in de ogen. Bryan heeft succes en dat kan ik van jou niet zeggen. Het enige waar jij goed in bent is schelden. Je kunt je onsterfelijk maken door de hand van die blonde rechtsextremistische clown in jouw land te schudden. Veel succes sribiwiki!!!!!!


  Maak melding

 12. @W. Whome

  Bryan gedraagt zich als een echte Surinamer en heeft het geld eerlijk verdient. Jij blaat maar wat in de ruimte en hebt waarschijnlijk nog nooit in je leven wat gepresteerd. Onzin ratelen op een forum is echt geen prestatie. Waarom willen jullie toch zo graag dat anderen hetzelfde onnozele gedrag vertonen. Bryan is top, net als Bouterse.


  Maak melding

 13. RoyC, Als Brian 100 euro had gekregen had niemand er een woord aan vuil gemaakt(ik ben blij voor hem dat het 1 miljoen euro is), want wat hij gedaan heeft stelt in wezen niet zo veel voor, hij heeft een talentenjacht gewonnen waar, buiten Nederland, nog nooit iemand van gehoord had (het is geen Olympische medialle). Dat de president het nodig acht persoonlijk op het toneel zijn tronie te laten zien om een Surinaamse ridderorde aan BB uit te reiken maakt het tot politiek, hij had moeten wegblijven. Hij blijft toch ook weg uit de assemblee, hij laat de VP ook belangrijke stukken tekenen. Hij had niet BB’s feestje moeten verpesten/politiseren met zijn aanwezigheid.


  Maak melding

 14. “Het geld is leuk, maar de verdediging van de RECHTSTAAT SURINAME is het leukst”. Ik heb de woorden van Bryan B. uit zijn mond gehaald, die hij niet in het bijzijn van de massamoordenaar durfde uit te spreken. 😉


  Maak melding

 15. Bryan B. kan je vergelijken met Salomon Burke. Niet qua zangtalent, maar qua omvang. In een tijdperk waar de strijd tegen obesitas is afgekondigd, kan Bryan B. onmogelijk een voorbeeld voor de jeugd zijn. KFC had hem beter in de commercial over kip nuggets kunnen laten optreden, dan Mary J. Blige.


  Maak melding

 16. Dorpsgek is een denigrerende naam voor een dorps figuur die niet schikt naar de lokale gedragsnormen daardoor sterk afwijkend gedrag vertoont. Dorpsgekken zijn over het algemeen niet communicatief vaardig.
  Als je hier op dit net misdaad, onderdrukking, dictatuur, genocide, massaslachting,vernedering,vertrappen van de grondwet en criminaliteit verdedigd en ook aanmoedig dan toon je naar mijn mening afwijkend gedrag,als je het leed wat onze voorouders is aangedaan misbruikt om misdaden tegen de menselijkheid die plaatst hebben gevonden in Suriname goed te praten dan is jou communicatieve vaardigheid 0,0 dus anna wie is nou die dorpsgek?? Zoek op het internet hoe Athony Nesty is misbruikt door deze zelfde Bouterse.Gowtu Gi sranan.


  Maak melding

 17. HE,he wat zijn we weer bezig triest hoor ,besmet met het onnuttige kakelvirus gaan jullie naar su en doe daar je kop open stelletje hielenlikkers bah


  Maak melding

 18. “”Dinsdag 10 april 2012 om 22:33 uur, door anna_z”

  Ik geef u niet vaak gelijk, MAAR dit keer ben ik het
  roerend met u eens! Ik heb niet de prestaties neergezet
  die uw halfgod de fascist keizer Bigi Mofo I heeft
  neergezet, vandaar dat ik, niet voor AMNESTIE in
  aanmerking kom!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.