Bouterse laat sociaal gezicht zien in volkswijk

59

PARAMARIBO/LATOUR, 9 apr – De volkswijk Latour is als eerste gemeenschap ingewijd in het sociale hulpplan van de regering. President Desiré Bouterse en vicepresident Robert Ameerali verschaften verzamelde buurtbewoners inzicht in een sociaal hulpplan. Mensen mochten aangeven welke levensmiddelen zij graag in prijs omlaag zien gaan. Voor de kinderen is er ook wat.

Naschoolse opvang moet leerprestaties opkrikken. Het wordt meer dan huiswerkbegeleiding. “We willen koken voor de kinderen, met ook nog een broodje en melk toe”, zei Bouterse. De opvang moet in verscheidene buurten beschikbaar komen. Onderlinge competitie moet er ook nog voor zorgen dat het beste eruit komt. Het gehoor wilde zo goed als alles in de winkel goedkoper zien worden.

“Vergeet niet dat als dingen duurder worden, het komt omdat ze in het buitenland duurder worden”, zei Ameerali. De brandstofheffing zou maar minimaal meewegen in de eindprijs. Er is nu een lijst van veertig producten die minstens tien procent goedkoper worden. Dat kan omdat een deel van de importheffing wegvalt. De handel levert een deel van zijn winstmarge in. “We praten nog steeds met winkeliers en handelaren”, aldus Ameerali.

Bekijk ook:


59 REACTIES

 1. Sigaar uit eigen doos…..De handel moet deel van winstmarge inleveren……

  Dus worden anderen producten duurder….

  Dus 40 producten worden 10 procent goedkoper en de rest wordt 20 procent duurder

  Joepie!!!!


  Maak melding

 2. “STVS staatspropaganda-apparaat à la de koude oorlog
  2012-04-08 22:43:52-04
  Het staatspropaganda-apparaat draait op volle toeren, zojuist zag ik op de staatstelevisie STVS een deel van het programma Info Actueel van staatspropagandist # 1 Cliffton Limburg. Je bent onmiddellijk terug in de tijd, in de jaren ’80 van de vorige eeuw, het is manipulatie van de ergste soort, volledig vergelijkbaar met hoe destijds Sovjet Rusland en Oost-Europa hun propaganda georganiseerd hadden”


  Maak melding

 3. Wat denken Bouterse en Ameerali wel!!! Nu ineens beseffen zij dat het volk steeds moeilijker rond kunnen komen terwijl zij via allerlei illegale hun zakken blijven vullen.
  Simpel voorbeeld is dat de voormalig sportinstructeur Bouterse nu een gigantisch aantal huizen bezit, terwijl het volk ploetert.


  Maak melding

 4. Zo hoort het als je president bent, ok baas a boeng.
  No spang nanga deng sa wang sit wang kravana djie joe.
  doe joe sani, tja a kondre boeng, waka boeng. Joe nanga den soema dape moesoe foe dweng, oen kang sidong dja na ini ptatta en taki soso takroe sani, ma dape ini sranang kondre sani moesoe pasa. Mi ie liebie someni langa dja kaba, nooitie mi e go kosi mi kondre
  ma trawang e denki deng pasi, baas hori joe srefi.
  Gado de joe nanga oeng alamala fesimang.
  Oeng moe gwe moro fara, meki trobie na soso weer ede
  Libi sjattoe kaba.
  Datimeki gi alla kondremang dja nanga abra liba, krakti someni krakti.


  Maak melding

 5. Daar kan hij wel zijn zegje doen.
  Dat stemvee weet niet beter en geloven alles wat hun toekomt.
  Diep triest..dat hij zo’n propaganda gebruikt.


  Maak melding

 6. Zoals je ook nu weer het bewijs kunt zien dat El Presidente Bouterse, dictator en moordenaar zich van 2 zaken bedient. Namelijk de kogel voor zijn tegenstanders en medestanders kopen. Dit is dus ook gewoon een manier van omkopen van het volk om als partij zo kiezers te genereren. Al zijn handelingen tot nu toe zijn gericht op het verkrijgen van alleenheerschappij. We kunnen alleen maar hopen dat hij in zijn eigen vlees gaat snijden door het onderwijs te verbeteren. Dan houd ik de hoop dat het volk slimmer wordt en deze moordenaar doorziet en hem zijn verdiende straf gaat geven. Dus decemberMOORDEN komen weer in de lesboekjes.


  Maak melding

 7. Ai boi Dada..ie tja deng yere!!

  Zeer strategisch van het gehalte Ocer!!

  Met Latour bereik je ook Abra-broki,Land van dijk en de zoutvlees aanhangers van Sunnypoint!

  En massaal komen zij nu hun dikke billen bewegen daar op het PLEIN als jij Bryan Bijlhout Bejubelen gaat!!

  Wat zei Vene ook alweer???….juist…

  …JIJ MOET HET HEBBEN V/D ONGELETTERDE STEMMERS….


  Maak melding

 8. De minder bedeelden dienen geholpen te worden , zodat zij hun kinderen , goed onderwijs kunnen bieden .
  Dit beleid zal in de toekomst zeker vruchten gaan afwerpen voor de natie . Dit project gaat tot 2015 . Na de verkiezing van 2015 komt er een nieuw programma .


  Maak melding

 9. Ha ha ha.. Latour wordt één grote shopping magneet met al die bout-supermarkten. Supermarkten in Par’bo Noord en Zuid, kunnen binnenkort sluiten.

  En die Ameerali, meneer de amnestie-bekrachtiger gelooft zelf ook, dat zoiets haalbaar is.Tssss..

  En ja hoor, de sekteleider is de laatste tijd mooi weer aan het spelen.
  Bryan Bijlhout huldiging, bezoekje Latour, bezoekje Apoera een vliegreisje Guyana..
  Zogenaamd is er geen vuiltje aan de lucht, maar hij weet dat steeds meer Suri’s hem niet lusten.


  Maak melding

 10. Bout heeft totaal geen sociaal gezicht!Mensen zijn zelf bang om naar foto’s van hem te kijken.Want de dodelijke aura straalt ook daaruit evenals in de werkelijkheid.Als iemand enkele meters van hem is,voelt hij de kilte al die van bout uitgaat.En dat is niet sociaal maar levens dreigend.

  Cobie.


  Maak melding

 11. Ik ben heel blij dit te vernemen…..het is niet leuk als je een Surinaamse moeder bent en je maar pap met water moet maken omdat je geen melk kan betalen…. ik bedoel je kind moet het beste van het beste krijgen. Ontzettend fijn dat men zelf de lijst mag bepalen. Ik ben heel blij met deze actie !!!


  Maak melding

 12. Het domme ndp stemvee heeft het nu nog moeilijker dan voorheen, srd met 30% gedevalueerd. Ma kut, men staat weer voor het begin van de jaren tachtig, die zevenmaal erger zal worden ervaren door deze domme aanhangers, because……I’m Nasty krijste een demon.


  Maak melding

 13. Welk sociaal gezicht?? loze beloftes en onzin.

  Terug naar de 80’s toen winkels gedwongen werden goederen onder de inkoopsprijs te verkopen met lege schappen als gevolg. DDB en de rest van de regering hebben totaal geen besef van hoe ze een land moeten besturen en storten SME voor de zoveelste keer in een diepe afgrond.


  Maak melding

 14. Het volk nu omkopen nadat ze misleid zijn geweest met een amnestiewet. Waar zouden ze het mee betalen? Met een hogere staatsschuld zoals na de eerste NDP regeerperiode? Wie het weet mag het zeggen. Het is leven van de hand in de tand, korte termijn beleid dus waar vooral toekomstige regeringen en generaties voor op moeten draaien om de staatskas weer op orde te krijgen. Maar ach elk volk en land krijgt de regering waar ie om vraagt (stemt). Fouten zijn er om van te leren en iedereen heeft recht op z’n eigen fouten. Maar het lijkt alsof het Surinaamse volk hardleers is. Of is het: houd ze dom en geef ze brood en spelen (Njang, Driengie, Priesierie NDP)??


  Maak melding

 15. Die moordenaar moet zijn sociale gezicht vrijdag de 13e laten zien in Boxel wanneer de rechter uitspraak doet, en die laffe daden voor de rechter gaan vertellen voordat je met een amnestiewet komt.
  Begrijp trouwens niet hoe je in gods naam een artikel kan plaatsen met als titel Bouterse laat zijn sociale gezicht zien, want dat kan iedereen laten zien als je over de ruggen van deze bevolking gaat, en Bouterse heeft al bewezen geen sosiaal gezicht te hebben.


  Maak melding

 16. Ere-orde van de Gele ster plus amnestie voor de wandaden,nou het zoethoudertje biedt men een keur aan nostalgisch en overheerlijk snoepgoed


  Maak melding

 17. Eerste fase: Parlementaire coup
  Tweede fase:Grote schaarste aan primaire levenmiddelenen, onderdelen,bouwmaterialen etc.
  Derde fase: Valutavlucht en importverbod op vele luxe artikelen en voedingswaren.
  Vierde fase: megaschulden
  Vijfde fase:Grote onrust,grote onvrede,armoede,snelle stijging misdaad,drugs en moord,
  Zesde fase: Verandering grondwet en decreten ( vele verboden en perscensuur)
  zevende fase: verwording Suribabwe.


  Maak melding

 18. Inderdaad sigaar uit eigen doos. En, zij riepen weer; Na wang Hiep Hiep Hoeree ! Al die makke lammtjes.

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid !)


  Maak melding

 19. Dino Bouterse ‘de volgende criminele, veroordeelde president van Suriname door de bocht:

  “Bouterse wijst op ‘hypocrisie Nederland en dubbele moraal Nederlandse politici’”

  Lees zijn relaas via: http://www.gfcnieuws.com/?p=111571

  Nu weet ik zeker dat de hele familie Bouterse niet alleen zwaar crimineel is, maar ook behoor in de psychisch in de war: enkele citaten van Dino:

  “Dat politiek vies is weten we allang. Maar dat Nederlandse politici hypocrieten zijn, last hebben van een dubbele moraal, met twee maten meten, selectieve verontwaardiging tonen, alsmede gewetenloos en onethisch zijn weten vele Nederlanders en Surinamers niet. Ook weten velen niet dat Hollanders stelselmatig grootschalige misdaden tegen de menselijkheid hebben gepleegd en dat Nederland zich niet aan de internationale vervolgingsplicht houdt. Nederlanders zijn altijd al een koelbloedig handelsvolk geweest”

  “Suriname is een zelfstandig land met recht op zelfbeschikking en onze eigen natuurlijke hulpbronnen waar Nederland van af moet blijven. Nederlanders zijn altijd al een koelbloedig handelsvolk geweest. Of het nu om slaven, kinderporno, prostitutie, cocaïne of atoomgeheimen gaat, het maakt allemaal niets uit, als er maar geld aan verdiend kan worden. Nederland moet zich heel diep schamen. Is het land nu echt zo beschaafd als u altijd dacht”

  Dat zegt onze Dino Bouterse, wapensmokkelaar, drugsdealer en roofovervaller…..

  En deze man is hoofd van de CTU:


  Maak melding

 20. “Naschoolse opvang moet leerprestaties opkrikken. Het wordt meer dan huiswerkbegeleiding.

  Lessen in het martelen van onschuldige mensen, UZI
  schieten, brandstichten en niet te vergeten, liegen!!!

  “Onderlinge competitie moet er ook nog voor zorgen dat het beste eruit komt.”

  Voorbeeld, wie kan in 2 dagen een groot aantal mensen
  martelen en op de vlucht vermoorden.


  Maak melding

 21. Terwijl 70% van het volk bezig is zich voor te bereiden voor de stille loop gaat el presidente naar de hongerige wolven en belooft ze goedkoop eten en drinken.Wie houden ze voor de gek?Waarom haalt hij die grap niet uit in het distrikt Wanica?Na soema sa no gwent sie njang sa dans apoekoe djie ing.
  Hahahahaha.

  Danitia


  Maak melding

 22. Ik wil aan een ieder een gewetensvraag stellen.
  Het stoort mij dat er door sommige mensen vaker gesproken wordt over het DOMME stemvee. Zijn het niet deels dezelfde mensen die in 2005 de weegschaal de andere kant hebben doen doorslaan??? Zijn ze soms in de loop van de tijd dom of dommer geworden???
  Determinist, Neus, Pasew, Cobie etc.
  Ik ben benieuwd.
  Ik vind dat jullie je niveau verlagen door anderen te beschuldigen van domheid en aangezien ik door jullie bijdragen niet de indruk hebben dat jullie domme mensen zijn zijn jullie dus mijn inziens bewust bezig anderen te stigmatiseren / kleineren terwijl iedereen met dezelfde rechten zijn / haar stem heeft uitgebracht naar eer en geweten en haar /zijn moverende redenen. Heb daar respect voor bij jullie volgende post aub. Voor de rest soso lobi.


  Maak melding

 23. Een geweldige actie van deze progressieve Surinaamse regering. Het contrast met Calimerostan is nu wel heel erg groot. Daar wordt over niet al te lange tijd het bezuinigingsplan van het rabiaatbruine gedooggedrocht gepresenteerd. Dat wordt schrikken geblazen voor onze overzeese broeders en zusters. Waar in Calimerostan het sociale gezicht grondig wordt afgebroken neemt die in Suriname alleen maar toe. Het kan verkeren.


  Maak melding

 24. Vele oliedomme aanhangers klagen altijd over geen geld, maar voor hun krotten staan dure SUV’s,daarnaast dragen vele jonge aanhangers dure merkkleding. hehangen zich met dikke gouden kettingen,oor-en neusringen, bracelets,armbanden, hier en daar enkele met een grote pooierring en gouden voortabden…A fout na neks,lokoe noh, baas e doe moeite…liever iets dan neks, want eigenlijk na wang peanuts gi oenoe modo mang nanga sma….elke vrijdag en zaterdagavond wordt er tot in de vroege morgen uren, flink gefeest,gegeten en gedronken te abrabrokie. Velen zien er paars uit van de kater. A fout na neks, tamara wroko no de.


  Maak melding

 25. Zo gaat dat in Suriname. Ging het ook onder oude politiek (Pengel met zijn “taj horie, libie dé” en Arron met “alles komt terecht”). Die zogenaamde revolutie van D.B. komt ergens vandaan.
  Zo zal het door blijven gaan zolang Surinamers hun ‘no spang’ mentaliteit tot kunst verheffen.
  De wereld schreeuwt om move and change en wij blijven ‘no spang’ en bidden tot god (welke?!).
  God bless the child that got his own!!!
  De opvolger van D.B. wordt D.B. Vaders zoon, met dank aan DNA die het zaad voor de D.B. dynastie plantte.
  Ik ben niet tegen D.B. als president (volkskeuze). Ik ben tegen de manier waarop D.B. met democratische middelen (parlement) de democratie dood maakt.
  D.B heeft het recht van verwijt aan de ex-kolonisator verspeeld. Met aanname van de amnestiewet is hij zelf kolonisator geworden. Kolonisator van het volk dat hij leidt.

  Wie loopt mee in de stille optocht tegen de paskwil amnestiewet? De minderheid of de meerderheid?

  Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verkiezen, dan dooft het licht …

  Peace to all.


  Maak melding

 26. Pré-sident met zijn schoot hondje Amer-alia, leer de ouders planten in hun achtertuin in Suriname hebben we 365 dagen de zon.kies voor studiefinanciëring, dat zal een stimulans zijn voor onze studenten. We hebben maar 500.000 inwoners.Maaar nee de politieke leiders willen de massa laten verhongeren en over 5 jaar komen ze met zoutvlees haring en zoutvlees


  Maak melding

 27. Wordt het niet een keer tijd dat het OM onderzoek gaat doen waar alle rijkdom van de heren vandaan komt. Ze hebben nimmer gewerkt maar zijn de rijkste van Suriname.
  Voor het OM ligt er een grote uitdaging. Het nadeel kan wel zijn als de uitkomst van het onderzoek verkeerd uitvalt voor de heren er dan naar alle waarschijnlijkheid in snel tempo een anti pluk wet in de DNA in elkaar wordt geknutseld.


  Maak melding

 28. Jouw Ollandse volk is slim/pienter daarom laten zij zich gijzelen door de geblondeerde Hitler en Christelijk fundamentalisten !!!
  En nu ???
  Recht en Waarheid maken vrij , Dossiers Suriname Vrij , NU !!!
  De wieken van henk’s molen vertonen scheuringen , is Sribi-leek daar debet aan ???
  De maand Mei nadert en henk wordt weer geconfronteerd door de begaande misdaden tegen de mensheid mede gepleegd door henk’s ouders , de collaborateurs en vazallen van Nazi-Duitsland !!!
  Waren het jou ouders geweest die Anton de Kom had verraden en in een Nazi-concentratie deed belanden en de dood had gevonden na folteringen en onmenselijke behandelingen ???
  Shame on you , tering Facist !!!


  Maak melding

 29. Sribi-leek ,
  Hier word jij naar de voedsel-bank gestuurd en als extra verstrekken zij ook gratis van de witte substantie !!!
  Mensenrechten noemen zij dat !!!
  Recht en waarheid maken vrij , Dossiers Suriname vrij , NU !!!
  Juist ja , waarom niet ???


  Maak melding

 30. Hendrik ,
  Prijsverlagingen van 10% tot 20% en dat in tegenstelling met jullie Ollandse draconische bezuinigingen en stakende werknemers van alle lagen en disciplines !!!
  Wordt wakker , het is lente !!!


  Maak melding

 31. Conelia ,
  Derhalve strijden wij tot de dag vandaag met de wetenschap dat Kolonialisme synoniem is van in ketenen leven .
  In ketenen leven betekenen , in schande leven , blootstaan aan vernederingen en onmenselijk bestaan !!!
  Dinky na tori !!!
  Republiek Suriname is een Staatkundig Onafhankelijk Land en niet een overzeese deelgebied van het Koninkrijk Der Nederlanden !!!
  Nu niet , nooit en te nimmer !!!

  Republiek Suriname Voorwaarts
  Voorwaarts richting het Geluk en de Overwinning
  stre de’f stre
  Wi no sa frede
  SRANAN SA WINI
  I LOVE SU !!!


  Maak melding

 32. Ja daar gaat het om, de belangen behartigen van het Surinaamse volk in Suriname en NIET van die hele piepkleine MINDERHEID raddraaiers op waterkant.

  Totnutoe komt deze daadkrachtige haar beloften na, dat kan niet gezegd worden van die corruptelingen die de afgelopen 10 jaar in het machtscentrum zaten.

  Stelletje dwazen blijven jullie maar lekker tegen de stroom inroeien, blijkbaar hebben jullie niet eens door dat je geen stap vooruit komt.


  Maak melding

 33. Cornelia:

  Ik ben het bijna volledig met je eens. Alleen dat stukje “DB als president niet”.

  Net zoals ik in te weinig opzichten het volk het goede voorbeeld zou kunnen geven en me daarom niet verkiesbaar stel, zou ieder ander eens bij zchzelf te rade moeten gaan. DB mist de intelligentie, capaciteit, opleiding en moraal om leiding te kunnen geven. Tegen een leider moet je kunnen opkijken. Het enige waarin hij anderen overtreft is gemeenheid.

  Anna:

  Ook al bezuinigd Nederland HONDERD MILJARD in één jaar, dan nog hebben de armsten een dak boven hun hoofd als ze dat willen, kunnen ze naar de tandarts en de dokter, kunnen ze naar de supermarkt, hebben ze voldoende kleren, ……. . Ze hebben de hele dag water zonder hydrofoor, de stroom valt niet uit en hun “arme” kinderen hebben een Iphone, een laptop, een playstation, een fiets of meer, zijn lid van een bibliotheek in de buurt, lid van een sportvereniging …. . Als ze niet op vakantie kunnen zijn er fondsen en verenigingen die ze vaak helpen om toch te gaan. De meeste kinderen zien in schoolverband Parijs, London, Barcelona, Madrid, Turkije, Berlijn, Rome of Milaan, vaak ook voor meerdere dagen. Die van ons komen niet verder dan ehhhhhh Cola Kreek?

  Iemand die in de bijstand is krijgt nog altijd iets van € 1100,- of zo. Hoeveel krijgt een ambtenaar, een agent, een verpleegster, een leerkracht in de middengroep in Suriname? Zelfs met de lagere kosten van levensonderhoud komt de Surinamer er een stuk slechter vanaf.

  Dat weet jij allemaal ook. Bedonder de mensen die het niet weten dus niet.

  Je gaat mij niet horen zeggen dat ik alles goedkeur van die bakra’s, maar ze zorgen DUIZEND keer zo goed voor hun mensen als Surinaamse regeringen.


  Maak melding

 34. dat ameer-alie nog niet heeft ingezien hoe hij gebruikt misbruikt wordt is triest..

  ddb heeft op de plein duidelijk gezegd,dat hij ddb geen amnestie gevraagt heeft staande op die vrachtwagen ,terwijl er druk werd vergaderd die avond in het parlement over die amnestie..

  die ameer-alie is duidelijk misbruikt om die amnestie door te drukken,terwijl hij ddb in het land was,maar niet in het parlement wilde verschijnen om zich zelf vrij te pleiten door de amnestie..

  en zo is deze ameer-alie een niks zeggende foe-toe-boy van ddb,dus een grote lafaard..


  Maak melding

 35. De ene Surinamer is dommer dan het andere en ik zeg dit alleen maar gezien de leden die deel uitmaken van de parlement in Suriname.

  Brunswijk als voorbeeld genomen en zo zijn er ook meerdere:
  Deze man noemt zich vrijheidsstrijder van de bosnegers, maar deze man kan amper schrijven en lezen.
  Tevens heeft deze man ook moorden gepleegd in Suriname(Jungle), dus kortom de meeste leden zijn geen zuivere koffie.
  Dus hoe wil Suriname dan vooruit komen met deze domme mensen.
  De slimme mensen heeft Bouterse al vermoord om de rest van de Surinamers dom te houden en zijn tactiek werk nog goed ook!

  De andere slimme mensen zitten in Nederland, alhoewel Amsterdam Zuid Oost ook op Afrika/Suriname begint te lijken.

  Overaal waar negers regeren gaat het slecht en zit vol van corruptie en moorden.
  Door en door slecht over het algemeen, maar dat heeft voornamelijk te maken met de sociale ontwikkeling va deze mensen, omdat zij zich graag als slachtoffers gedragen.
  Hiermee bedoel ik niet alle negers, want er zijn ook een heleboel die het wel goed doen en de rest zouden een voorbeeld van deze kunnen nemen.

  Ik geloof niet in Suriname ondanks ik in Suriname ben geboren en getogen, dat zij vooruit kunnen komen.
  Hiervoor heb je zeker 3 tot 4 generaties nodig om de denkwijze en werk mentaliteit uit de Surinamers te halen.

  Het is hard, maar keihard waar!
  Pas als je deze feiten onder ogen kunt zien, geloof ik enigszins in vooruitgang!


  Maak melding

 36. @midete

  “Je gaat mij niet horen zeggen dat ik alles goedkeur van die bakra’s, maar ze zorgen DUIZEND keer zo goed voor hun mensen als Surinaamse regeringen.”

  Beste midete,

  Als wij honderden jaren hadden geroofd en geplunderd dan konden wij ook duizend keer beter voor onze mensen zorgen. Dat Calimerostan daartoe in staat is komt mede door de gedwongen gratis arbeid van je voorouders. Het is maar dat je het weet. Helaas begint het geld verdient tijdens de koloniale tijd op te raken. Nu zal er echt gewerkt moeten worden en dat doen ze niet graag.


  Maak melding

 37. Beste Kondremangs,
  Ik kan me nog herinneren in de jaren 80, dat Latour en omgeveing(Ramgoelamweg, Meneckendam,etc) door DEZELFDE exponenten van de huidige regering(lees DiDiBrie) RAMPGEBIED genoemd werd…….
  Onder Chin A Sen werd er aangepakt: de wegen werden met bakstenen bestraat en de trenzen werden bekokerd….Nadien werd het een vergeten gebied door opeenvolgende regeringen, TOTDAT na het begin van de zinloze binnelandse oorlog het gebied werd bevolkt door veel vluchtelingen uit het binnenland, die bleven er wonen en gingen NIET meer weg…
  Hierdoor is er een potentiele achterban van Brunswijk en de AC ontstaan, die in 2010 door de ABOP/BEP perikelen GEEN zetels in Paramaribo heeft gehaald.
  Nu probeert Bouterse te scoren bij deze kiezers, die weinig of geen kansen hebben op de arbeidsmarkt en zo bij de eerstvolgende verkiezingen(2015???) die stemmen van AC weg te kapen…..(zie mijn reactie artikel van DOE op 08-04).
  Dit is pas het begin:zo zal DiDiBrie nog meer wijken/districten binnengaan met beloftes, die we al in de jaren 80 hebben gehoord…..Hoe zullen ze deze beloftes vervullen???? Door de handelaren met ZACHTE drang te dwingen om de prijzen te verlagen of de goederen als geschenk te “geven”……zoals de Mazdas stations van HJ de Vries in de jaren 80 als “geschenk aan de revolutie”……….
  TIME WILL TELL,Kondremangs!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 38. Wie een koloniale cd wil hebben besteld het maar bij onze slaafse en onderdanige ZWARTE anna.
  Ze lijkt wel op wijlen Tanta Dina bij in de staart in SU ze ging overal waar wijlen Johan.Pengel sprak maar zelf begreep ze helemaal niets waar het over ging, als je aan Tanta Dina vroeg waar het over ging zei ze a man taki baja.


  Maak melding

 39. @Andy

  “De ene Surinamer is dommer dan het andere”

  Met je reactie bewijs je dat jij de allerstomste bent van allemaal. Wees vooral blij dat je in Suriname bent geboren. Daar heeft tenminste bijna iedereen een toilet. In jouw oorspronkelijk land ergens in een uithoek van Azië is dat anno 2012 nog steeds niet zo. Daar heeft 50 procent van de huishoudens nog steeds geen toilet. Dat is pas oerstom!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.