In Suriname vermiste Amerikaan terug in VS

20

PARAMARIBO, 9 apr – De als vermist opgegeven Amerikaan Jason Hudson (vijfendertig) is terecht. Volgens de politie zit de man al weer hoog en droog in zijn geboorteland. Na ruim een etmaal onvindbaar te zijn geweest, was hij als vermist opgegeven door zijn levenspartner. De man was per auto vertrokken van zijn logeeradres aan de Pisang Radjaweg te Jarikaba, in Saramacca. Hudson vertrok in een geel gelakte auto Toyota Fun Cargo, naar later bleek richting luchthaven.

Hij was gekleed in een zwart, lichtbruin geblokt overhemd en een bruine knie broek en had witte sportschoenen aan. Hudson is blank en bebaard en heeft een tatoeage op zijn linker bovenarm. Volgens zijn partner heeft hij intussen contact gemaakt en verkeert hij in blakende gezondheid. Waarom het plotse vertrek zonder melding vooraf, is nog niet duidelijk. Zijn partner is nog in Suriname. De auto is nog niet terecht.

20 REACTIES

 1. In deze tijdspanne is het oppassen geblazen voor onze leiders . De veiligheids autoriteiten dienen zo snel mogelijk te achterhalen waar deze man gebleven is . Is er een misdrijf in het spel , of is deze man een veiligheids risico voor de staat .


  Maak melding

 2. Oke, I dont know if they are really my friends?

  My Friend. “…the Lord spoke to Moses face to face, as a man speaks to his friend. What a Friend we have in Jesus !

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies ( Veel Wijsheid ) !


  Maak melding

 3. Ja wat nu, moeilijk, dagelijks verdwijnen er mensen, loekoe dja ini ptatta, en ook daar in Suriname, maar goed hopen dat ie weer terecht komt, want stel je voor gaat onze Obama dan ingrijpen!!!! van we komen hem zelf zoeken, kan toch, je weet het nooit, kwam plots in me op vandaar deze reactie.


  Maak melding

 4. Ik hoop dat hij een feestje heeft opgezet ergens en daardoor even onvindbaar is.Maar toch,moeten alle kreken,sloten en kanalen gedregd worden om te zien dat hij niet daarin ligt.Met zulk een pres.weet je het nooit.

  Cobie.


  Maak melding

 5. Suriname wordt met de dag onveiliger. Ontvoering? Roofmoord of een afrekening zijn een mogelijkheid, gezien de vele hoofden, met als status, onberechte wetverachtende moordenaars.


  Maak melding

 6. en wat hebben jullie te zeggen daar het blijkt dat die man zelf naar zijn vaderland terug is gekeerd?? judassen eerst oordelen om later te zeggen dat we verkeerd waren. nou dat zijn de neppe surinamers met bordeaux passa


  Maak melding

 7. wikkiLeaks
  Dit is de Suriname van nu, ze zakken steeds verder weg.

  Suriname zal alles te boven komen, ja ook laffe honden als deze.


  Maak melding

 8. Paraman
  Baby Dino mi boi,…heb jij hem vervoerd in jou Bentley naar bestemming ” OP DE VLUCHT “
  Pasew,
  Is jou hondenpaspoort al verlengd?


  Maak melding

 9. Paraman..dat jij vindt dat Pasew een hondenpaspoort heeft..wel hij heeft nog wat..wat hij jij dan kakkerlak smerig soort ongedierte? jij mag de grens niet eens over luis! Jij bent zo dom dat je moeder heeft getwijfelt als je nou een ongedierte bent of een ongedierte!
  maar verder klootzak..wan bigie odie.


  Maak melding

 10. Heel vreemd en volkomen ongeloofwaardig verhaal. 🙁

  Hoeveel zijn er al niet verdwenen?
  Hebben de journalisten het verhaal geverifieerd?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.