Conchita Leeflang vanavond in zo:Raymann

9

She’s living the American Dream in Beverly Hills. Tante Es ontvangt vanavond in het TV programma zo:Raymann de nieuwe Nederlandse Hollywood vrouw met Surinaamse roots Conchita Leeflang.

Maar er is meer: in ‘Arbeiders te gast’ ontvangt Jörgen vanavond radio-dj Fernando Halman en zangeres Casita en de Pappies praten over Pasen. Quintis presenteert de eerste aflevering van Groeten uit Turkije vanuit Istabul en verteld over de beroemde Galatabrug

Verder ontvangt Jörgen Sandor Sweet a.k.a. Juice. Zijn expositie is van 12 april t/m 20 mei in het MC Theater in Amsterdam te bekijken. En in ‘De Identiteit van Nederland’ een performance door journalist en schrijver Robert Vuijsje. Kijken dus, zondagavond 23.00u op Nederland 1.

9 REACTIES

 1. Fantastisch.

  Positief bekendheid geven aan Surinamers is anti-discriminator en leidt ook tot verminderde jaloerse blikken en meningen van de andere groeperingen in Nederland.

  Althans dat wil ik wel geloven,aangezien de Multiculturele religieuze Samenstelling van die Maatschappij positiever oordeelt over Inburgering!


  Maak melding

 2. Uitzending gezien gisteren dom blondje, golddigger, presteert zelf helemaal niks. lekker shoppen met de creditcard van manlief……


  Maak melding

 3. Ik vond haar geweldig en echt een voorbeeld voor andere vrouwen. Sorry Henk, maar wat een domme opmerking. Haar serie hier op tv gaat juist over alles wat ze presteerd. Zelfs Jorgen zei dat hij wist hoe hard ze werkt, dus Henk, jij zal wel je eigen frustraties hebben.


  Maak melding

 4. Beste Amanda: ik heb een dochter en raad haar aan geen voorbeeld te nemen aan Conchita Leeflang die leeft op de creditcard van haar man en nu niet echt veel voor de maatschappij doet dan alleen shoppen en feestjes aflopen. Beetje leeg bestaan.


  Maak melding

 5. Well Henk, dan ben je echt DOM. Een vrouw die niet drinkt, geen drugs gebruikt, hard werkt en goed zingt, goed acteert, en haar eigen geld verdiend. Dat wil een ding zeggen in mijn ogen. Je bent ontzettend Jaloers en hebt slapeloze nachten. Mijn Dochter mag helemaal een voorbeeld nemen van haar.


  Maak melding

 6. Inderdaad en ze doet ook veel aan liefdadigheid samen met Eva Longoria. Doet ze toch nog iets goeds met de creditcard van haar man…….XD


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.