RK-bisschop Suriname: voor Jezus geen amnestie

61

PARAMARIBO, 7 apr – “Jezus werd behandeld en veroordeeld als een misdadiger, voor hem was er geen amnestie. Barabas werd vrijgelaten omdat dat de wil van het volk was” Dit zei Rooms-katholiek bisschop Wilhelm de Bekker tijdens de passiepreek. De knipoog naar recente politieke ontwikkelingen plaatste het lijden van Christus in een speciaal licht. Veertig eeuwen na de heilige kruisiging, is er niet veel meer dan een grote puinhoop.

Het is wat over blijft van foutief menselijk handelen. “Vandaag staan we op de puinhoop van het leven. Niets is meer zeker”, zei De Bekker. Mensen worden vervolgd en gedood om hun overtuiging, vaak ook nog straffeloos. “En juist in deze lijdenstijd heeft men de euvele moed daders een vrijbrief te geven, over de nabestaanden wordt gewalst”, aldus De Bekker.

Bekijk ook:


61 REACTIES

 1. Bouterse laat zien wat voor LAFAARD hij is, hij heeft geen ballen want hij laat de vice president die misdadige wet teken hij misbruikt wederom een aantal politici die macht geil zijn.


  Maak melding

 2. Wat voor bisschop is deze, hij kent zijn eigen wrede RK geschiedenis niet.
  Ik verzoek deze man naar zijn eigen RK wreedheden te kijken.


  Maak melding

 3. Ik geloof in God en Allah maar dat ding van deze man is zich bezig houden met Staats zaken.

  Hij weet dat dit niet mag kerk en staat behoren gescheiden te zijn, maar u ziet het, geloof probeert hij te misbruiken.


  Maak melding

 4. wat is er met die bisschop weet hij niet wat vergeven is heeft de here toch ook gedaan anders moet hijn de bijbel weer gaan na zien denk ik hoor ik vind de kerk moet er niet mee bemoeien kijk wat die paters vroeger voor zonde hebben gedaan voor al in nederland met die jonge jongens triest


  Maak melding

 5. Beste De Bekker,

  Met alle respect; het zou beter zijn als u zich zou bezighouden met kerkelijke aangelegenheden.
  En indien u dit ook als kerkelijkeaangelegenheid ziet,dan wil ik u wakker schudden en meegeven dat God altijd gewild heeft dat wij moeten vergeven. Weet u nog dat als u aan de ene kant van het gelaat geklapt wordt,dat u de andere zijde moet keren/ draaien voor ……………
  Jezus is aan het kruis gestorven voor ons allen,omdat wij zondaars zijn. Zij die zonder zonde zijn werpe de eerste steen.
  Ik ben ook RK,maar ik heb mij de laatste tijd ook voor jullie moeten schamen.
  Dat sexueel gedrag dat jullie hebben vertoond jegens kleine jongens.
  Maar toch, u en de uwen zijn vergeven.
  Er mag geen haat zijn. Dat wil God niet.
  Beste De Bekker; het is uw taak te bidden voor het Surinaams volk dat zij verlost worden van hun zonden. Dat zij met en voor elkaar gaan leren en moeten leven. Dat zij alle haat moeten vergeten. Dat zij samen gaan werken aan de welvaart van het land. Zij op z’n minst twee keren in de maand op de zondag naar de kerk gaan i.p.v. Naar de casino of op hoeken staan en in nachtclubs zitten zuipen. Dat het achterlijk verstand van de oude garde wordt bijgedraaid. Vooral van de negerhaters( NPS). Dat vooral deze partij voor de creolen,negers, kortgezegd blakkamang moet opkomen. En niet steeds door nederigheid en minderwaardigheidsgevoel andere bevolkingsgroepen voor te trekken en humeuren soort te laten stikken.
  Laat men in Suriname nou echt inzien dat ze de handen in een moeten slaan en stoppen met wiesie. Dat geld kunnen ze beter investeren.
  Laten ze met z’n allen een baan gaan zoeken en proberen het land op te bouwen.
  Beste de Bekken;
  Bid , bid en blijf bidden voor uw zelf ,dat u deze fout die u heeft gemaakt, niet meer zal begaan. Maar dat u in het vervolg zal proberen mensen bijeen te brengen en vrede zal stichten i.p.v. Haat en tweestrijd.
  Vraag de Heer om u te vergeven zodat u anderen ook kunt vergeven. En laat hem ons allen verlossen van het kwade. Ook Vene, Santhokie, Castelen en die andere achterlijke en domme mensen die niet aan de vooruitgang van het land en volk denken,maar alleen het negatieve proberen te bezweren.

  God zijt met ons Suriname.


  Maak melding

 6. Te laf voor woorden: Bouterse

  President Desi Bouterse zal Bryan Bijlhout maandagavond huldigen op het Onafhankelijkheidsplein. Dit voor zijn grote verdienste tijdens de Nederlandse talentenshow ‘The Winner is…’. Hij sleepte de vorige maand een miljoen euro in de wacht in een talentenprogramma van de Nederlandse zender SBS 6.

  Zie hier weer de lafheid van Bouterse. Hij is te schijterig om zich in de DNA te laten zien tijdens de debatten over de amnestie kwestie. Maar voor een feeste is hij nooit te moei en kan hij weer mooi weer spelen.
  Bah!! Weer meerijden ip iemand anders zijn succes.


  Maak melding

 7. Een Eerwaarde Bisschop, die de democratische wil van het Surinaamse volk in twijfel trekt is een kerkvorst onwaardig. Het is dan ook niet verwonderlijk hoe de formele gebedshuizen ontvolken. Ook gij brutus?


  Maak melding

 8. Dit vind een goed voorbeeld.
  Het volk heeft gekozen voor onderdrukking boven vrijheid,en vrijheid van menings uiting waar in het verleden veel mensen voor gevochten en hun leven daarvoor gegeven hebben.
  En dat zo een volk als suriname als excuus weer de oude koeien uit de sloot haalt van kolonisator en slavernij.
  Dan weten jullie helemaal niet wat vrijheid betekend.


  Maak melding

 9. Alleen die duivelse bisschop Steve Meye mag bemoeien He Paramanpinto.Henk molenaar, Sterker nog hij laat zijn loopjongen Ameerali die duivelse wet teken Die laffaard.


  Maak melding

 10. Vergeleken met de bisschop de Bekker is ‘bishop’ Steve Meye niet meer dan de moderne Judas. De krijgsraad zal haar handen niet in onschuld wassen, gelijk Pontius Pilatus, en zal een oordeel vellen over de moordenaar van vele kinderen van God.


  Maak melding

 11. Gisteravond keek ik naar VI op RTL7. Clarence Seedorf kwam ter sprake, en de vraag aan Johan Derksen was, of hij een punt achter zijn carriere moet zetten. Na over de carriere van Seedorf gesproken te hebben, maakte hij een bruggetje naar de aangenomen amnestiewet in Suriname. Hij betoogde, dat Clarence Seedorf president van Suriname moet worden, om orde op zaken in de bananenrepubliek te stellen. Dat kan Seedorf, omdat hij wereldwijd groot aanzien heeft. Johan Derksen stelde het wereldwijde respect voor de Surinamer Clarence Seedorf tegenover de geweldige minachting voor de republiek Suriname van dit moment. Ik moest deze geweldige Nederlander gelijk geven en schaamde me tot op het bot, kind van dit land te zijn geweest. Bravo Johan Derksen!!!!!!


  Maak melding

 12. Ik ben voorop gesteld tegen amnestie, maar ik roep alle Surinamers het zo te laten. Het is aangenomen en we kunnen niet meer terug.We moeten vooruit!!!
  99 lesi ie kan wini maar a wan lesi na foe a bigie man!!
  God slaapt niet,….tik i ai luku


  Maak melding

 13. Zaterdag 7 april 2012 om 09:27 uur, door Henk Molenaar

  Volgens mij ben jij echt niet wijs…die man BB is op pad gestuurd met gratis 1 miljoen om zich te promoten tot next pres…slaap kop domkop jij.
  Maar wij gaan de politiek met hem never nooit in…laat hem maar zingen waarschijnljk geven zij hem meer miljoenen om jou blind en gek te maken..soso lafu nanga din don don man.
  No sribi laat die man lekker en alleen van zijn witman centen genieten…zij wilden Bouta in het verleden ook met 1 miljoen kopen om Su te verkopen en verlaten.


  Maak melding

 14. Paraman: De eerwaarde bisschop ziet het werk van de duivel in Suriname en waarschuwt daarvoor.

  Weet je wat onwaardig is: een president met bloed aan zijn handen en coke in zijn neus……..


  Maak melding

 15. en deze man noemt zich de boodschapper van God???? weet hij wel wat vergeving is????en dan Bouterse met JEzus vergelijken maakt hem volkomen belachelijk laat hij maar zn eigen RK keuken schoon maken,Jezus heeft het nooit over regelie gehad dat hebben wij mensen zelf gemaakt en daarom zie je hoe tegenstrijdig relegie is, het is 1 God war wij christen in geloven maar toch verschillende opvatting, wait till judgement day comes!!!!!


  Maak melding

 16. Iedereen voelt feilloos aan wat Bisschop de Bekker met zijn uitspraak wil zeggen, alleen maakt hij een ongelukkige vergelijking. Hij zei:

  “Jezus werd behandeld en veroordeeld als een misdadiger, voor hem was er geen amnestie. Barabas werd vrijgelaten omdat dat de wil van het volk was”

  Bouterse wordt door de Bisschop onbedoeld vergeleken met Jezus Christus, omdat amnestie van toepassing op Bouterse is.

  Bouterse vergeleek zichzelf onlangs ook met Jezus.
  Noemde hij zichzelf niet “Gado pikien”. En wie dacht hij wel dat hij was toen hij Rozendaal op het plein een Judas noemde?

  Verberde sikie no habi dresi. Didibri!


  Maak melding

 17. Mijnheer Bouterse ,als je echt gelovig ben,waarom kan je je fouten niet inzien?Trek ’t boetekleed aan.Aanvaard uw straf.Een rechtzaak moet komen.
  Zolang dit niet gebeurd zal ’t je nooit vergeven worden.
  Wij vergeven en “De Almachtige”‘vergeef ook.


  Maak melding

 18. Mijnheer Bouterse,als je echt berouw hebt aanvaard uw straf en je zal vergeven worden.Dan kunt u verder met uw leven.Amnestiewet is niet de oplossing.
  Mijn advies is:trek de boetekleed aan.


  Maak melding

 19. deze zelfde rk heeft boter op hun hoofd de december moorden zijn helemaal niet goed te praten maar het zijn volwassen mensen die wisten waarmee ze bezig waren de kinderen die werden misbruikt door de rk kerk die wisten niet waarmee ze bezig waren laten wij dingen gescheiden houden (kerk&staat)maar gaat u Jezus en Bouterse niet vergelijken anders bent u bezig uw volgelingen voor de gek te houden als dat decenia lang al niet het geval was.


  Maak melding

 20. Bouterse zal niet alleen Bryan huldigen, maar hij heeft ook Anthony Nesty hulde gebracht! Molenaarsachtige- en Wikileaks figuren doen er goed aan zich zo ver mogelijk te houden van Suriname. Onsportieve loosers zijn het.


  Maak melding

 21. anne, Bouterse wordt niet vergeleken met Jezus, het gaat het geheel. Ik weet uit ervaring dat heel veel Surinamers vroeger met heel veel respect zijn opgevoed en ook met de bijbel, koran,noem maar op.

  Voor de jongeren van nu zou ik het niet weten. Gezien hun gedrag staat bij velen het geloof ver weg.

  Wat men probeert uit te leggen is het feit dat wat in Heilig geschrift staat, precies hetzelfde op deze aarde gebeurt. De vraag is alleen hoe wij ermee omgaan en aan welke kant je staat.

  Gezegende paastijd


  Maak melding

 22. Gelovigen over het algemeen moeten gewoon niet zeiken over het geloof dat ze zelf belijden, want wie zijn neus schend schend zijn eigen smoelwerk. Dus bisschop Dekkers, mond houden en ga maar eerst naar youtube, daar heb ik een lezing gevonden die zeker aandacht verdient zie; http://youtu.be/8cr2DpuAkns. Hopelijk dat u er toch wat van leert aangezien het hele Christendom zoals u dat interpreteert en naleeft een farce is van goedgelovigen. Luister aandachtig en vraag uzelf af waar u mee bezig bent, en als er eentje amnestie verdient dan is het Jezus wel! Jezus was ongelovig, maar dat hebben zijn moordenaars (de kerk) uit egoïsme, eigenbelang en manipulatie niet aan hun gelovigen verteld en in hun bijbels vermeldt.


  Maak melding

 23. Verafschuwelijk hoe deze bisschop het zgn geloof misbruikt en zich met zaken bemoeit waar hij zich als zgn bisschop helemaal niet mee moet bemoeien. Ik geloof niet in God en ook niet in Allah. Ik geloof in de “Schepper” en die heet geen God Of Allah.
  Maar dat is een ander ware geschiedenis.


  Maak melding

 24. Paramanpinto,
  Wie veranderd nu de spelregels tijdens het spel??
  De karavaan trekt verder de stront in parapinto.
  De beloftes die zijn gemaakt op de politieke podium zijn nu ingewisseld voor die paarse dubbele agenda, jullie staan allemaal nu voor L.U.L. In Nederland zeggen ze staan allemaal in hun hemd.


  Maak melding

 25. Korte metten met Suriname en inlijven bij Brazilie,zodat je van deze lastige dictator afbent. het is gewoon een klein Adolf Hilerfiguurtje. Een reactie uit Meppel een oude woonplaats van Desi Bouterse toen hij nog sergeant was.


  Maak melding

 26. Suriname staat op de wereldkaart dankzij Bouterse…

  DEN HAAG – – Amnesty International veroordeelt de aanname van de Amnestiewet door De Nationale Assemblee (DNA). Het Inter- nationaal Secretariaat van deze mensenrechtenorganisatie in Londen dat de wet in strijd is met het internationale recht, dat stelt dat amnestie niet kan worden toegepast op degenen die verantwoordelijk zijn voor grove mensenrechtenschendingen, waaronder buitengerechtelijke executies.

  Amnesty International is vorige week een bliksemactie gestart tegen de aanname van de Amnestiewet door het parlement. Al haar netwerken in de wereld zijn opgeroepen om onder meer bij diplomatieke vertegenwoordigingen in hun respectieve landen de amnestiekwestie in Suriname aan de orde te stellen. De Nationale Unie en de Vereniging Surinaamse Nederlanders zijn enkele van de organisaties die aan deze wereldwijde actie hebben deelgenomen.


  Maak melding

 27. ameer-alie als je nu niet kan inzien hoe je misbruikt wordt,dan ben je letterlijk een lul zonder ballen..

  waardeloos als mens ,je zit letterlijk voor het geld aldaar,want je had nooit in je leven zoéén post kunnen bemachtigen als je niet corrupt was..

  jammer voor het land,al je ondergeschikten zijn net zo laf als jij en je baas,die durft nieteens in het poppenkast te verschijnen om zijn verantwoording afteleggen,laatstaan om te bekennen wat hij allemaal gedaan heeft..

  wat dat betreft heeft die rozendaal hoe dan ook toch ederlijk gezegd hoe de vork in de steel zit..

  jou baas ddb zal sterven met de leugens die hij verteld heeft nl. op de vlucht dood geschoten,terwijl hij zelf de trekker heeft open getrokken en geschoten..

  waarom zegd hij dat niet in Boxel bij de rechtbank..


  Maak melding

 28. Waarom is de amnestie wet gekomen omdat de illegale rechtbank zich heeft opgebroken,door niet in te grijpen
  in de valse verklaringen op de radio en tv van die ene meneer.
  Dus als rechtbank ben je niet meer betrouwbaar en wat ik altijd heb gezegd is uitgekomen .
  Het voortrekken van 15 dode mensen daar zal ik nooit aan meewerken want de andere dode mensen waren geen mensen.
  Blijven jullie maar politiek bedrijven met dode mensen,jullie zullen wel later er achter komen als het zover is.
  Er was een inspekteur bezig met valsheid in geschrifte bij terug keer in het land van herkomst is hij door een vreselijke ziekte overleden.


  Maak melding

 29. Aldus.. de Bisschop,
  Weet hij soms niet dat Kerk en Staat gescheiden zijn!!
  Dat we op de puinhoop van het leven staan is mede te danken aan de Kerk als instituut dat zich nooit Daadwerkelijk om het lot van de arme mensen heeft bekommerd, maar integendeel volop handelde in aandelen en effecten van de grootste wapenfabrieken.


  Maak melding

 30. Paraman/pinto,
  waarom blijf je niet aan een boom hangen?De kerk heeft altijd met de politiek bemoeit.Ga de geschiedenis maar na dan zie je dat dit niet eerste keer is.Ook je pres.heeft zichzelf een persoonlijke bisschop aangesteld.

  Cobie.


  Maak melding

 31. Henk molenaar deze gelegenheden vind hij leuk,dan gaat hij doen alsof die massa voor hem is gekomen haha.Hij gebruikt brian gewoon,zoals hij velen gebruikt.
  Hij weeet dat er voor hem geen hond meer komt.


  Maak melding

 32. eerwaarde bisschop ik maar een vraag voor is? heeft GOD niet elk mens geschapen naar zijn gelijkenis en beeld? of is er een andere GOD? een voor vene en een voor bout??
  de RK kerk van vroeger was er een vaN WAAR JE MET GELD JE ZONDE VRIJ KON KOPEN EN OP DE VOORSTE BANKEN KON ZITTEN. WIE VERGEEF DE BEKKER JIJ OF GOD? vandaar die splitsing met marten luther of niet?? je bent pater ma hoeveel vrouwen uit het binnenland heb je niet verslonden? een priester leeft toch celibatair? ma ja velen die onder jou dienen hebben zich schuldig gemaakt aan het verpesten van vele jonge jongens hun leven door ontucht(sexuele) met hen te plegen. foei toch kerkleider? altijd ben jij het die als eerste opstaat om kritiek te leveren. kijk nou eens naar choennie, kross, vigelandzo en anderen wat hebben zij die jongens allemaal niet aangedaan? ik kom niet op voor niemand. ma laten de priester van de rk kerk eerst in de speigel kijken.


  Maak melding

 33. Mi sji fa pater boel a piking boi echt waar, ik heb ze op heterdaad betrapt.
  Maar niemand wilde de jongen nog ik geloven omdat pater een heilige zou zijn, zo dom waren onze ouders.
  Veder zag ik pater met een meisje spelen jij weet hoe(vingerwerk)op(zorg en hoop).
  Ik wil geen adressen noemen (ook ergens fout van mij) maar geloof me….daarom laat pater naar zijn eigen verleden kijken…..dan weet hij meer over anderen….en ik weet ook dat een jongen een pater dood geslagen heeft (voor misbruik in het verleden)(Wanica straat)……………..DOOFPOT Club RK.


  Maak melding

 34. @Henk Molenaar

  We hadden jou als zakenman van het jaar graag feestelijk willen ontvangen maar jouw uitermate koloniaal gedrag heeft helaas roet in het eten gegooid. Da zwarte Pieten zullen je dat heel kwalijk nemen wat roet is immers schaars in jouw piepkleine heilstaatje. Brian Bijlhout is als SuriNed welkom in Suriname. Types als jij zien wij echter liever gaan dan komen. Met meeneming van al je vermeende zaken natuurlijk. Of moet ik zeggen versneden zaken. 😉 Hopelijk staat na je vertrek uit ons mooie Suriname je Führer Wilders op schiphol klaar om je te ontvangen. Gedane zaken nemen geen keer. Succes malle Henkie!


  Maak melding

 35. @Larry

  ““Jezus werd behandeld en veroordeeld als een misdadiger, voor hem was er geen amnestie. Barabas werd vrijgelaten omdat dat de wil van het volk was”.

  De vergelijking klopt. Bouterse wordt juist niet met Jezus vergeleken, omdat Jezus in tegenstelling tot hem geen amnestie kreeg. Juist Barabas is met Bouterse te vergelijken. Beide misdadigers ontlopen door ‘de wil van het volk’ hun verdiende straf.


  Maak melding

 36. Voor al die verwarde geesten op dit forum, die Bisschop Bekker veroordelen om zijn uitspraken over een massamoordenaar, die voor strafoplegging gevrijwaard werd: Bishop Desmond Tutu wendde zijn geloof aan om tegen het apartheidsregime ten strijde te trekken. Daarom ontving hij de nobelprijs. Jezus Christus joeg de tollenaars met een gesel het huis van zijn vader uit. Het is dus niet vreemd in het christendom, dat een geestelijke rebelse opvattingen erop nahoudt.


  Maak melding

 37. ALLE politici in Suriname hun leven, werk en denken wordt beheerst door corruptie en deze corrupte mentaliteit zit ook in de andere gelederen van de maatschappij; er is géén één persoon aanwijsbaar met een gezonde visie om het land op te bouwen!!
  Het is de mentaliteit van “Ikke-Ikke, en de rest mag Stikke”. Het ergste is, as we speak, na meer dan 35 jaar onafhankelijkheid, de grootste uitbuiters van het land de Surinamer zelf is en dit in overtreffende trap t.o.v. de blanken destijds!! Enkele voorbeelden;

  * Een corrupte goldmining deal met Rosebell Inc waardoor er geen staatsinkomsten zijn en het dure goud letterlijk het land wordt uitgedragen voor MILJARDEN €€€€€
  * Corrupte deals met China; gevolg vernieling en stropen van het regenwoud van Suriname
  * Chinezen krijgen letterlijk binnen 24 uur alles gedaan via corrupte deals en een Surinaamse-Nederlander die een bedrijf in Suriname wil opstarten ondervindt alleen maar tegenwerking als er niet onder de tafel wordt geschoven
  * Het voedselketen van Suriname bevat een hoog gehalte gifstoffen, dankzij weer de corruptie mentaliteit en kortzichtigheid van de overheid en bedrijfsleven
  *Etc…..
  *Etc…..
  *Etc…..

  Jammer van zo’n mooi land die hard een visionair nodig heeft zoals het in Singapore is gegaan in dezelfde 35 jaar!!
  http://www.sustainabilityinstitute.org/dhm_archive/index.php?display_article=vn210singaporeed


  Maak melding

 38. Baja de Bisschop heeft gesproken, en nu wat dan, nou ja
  hij mag ook wat zeggen ja toch, alleen hij schiet er geen meter mee op, ok in de lijdensweek zegt ie dit, toeval, trouwens heeft deze kerel de bisschop dan, wel
  behoorlijk weet over wat ie zegt van Jezus en barabas.
  A mang sab torie boi, maar ja het zal wel!!!


  Maak melding

 39. Beste Anna BijlmerTrash met slavernijsyndroom annex zionistische deuk. Types al jij vormen het schuim van de Surinaamse natie. Jij staat voorop met een vlaggetje en paars petje op je domme hoofd en een veel te nauw paars t shirt een orgasme te krijgen bij de aanblik van een moordenaar. Je uitkering uit Nederland is weer binnen dus kruip maar weer in je hangmat.


  Maak melding

 40. Bisschop Steve Meye van Gods Bazuin Ministries en voorzitter van de Vereniging van Volle Evangelie en Pinkstergemeenten in Suriname vraagt gelovigen zich te richten op de opstanding van Jezus de Christus. Op verzoek van Starnieuws, schrijft Meye een Paasboodschap. Hij vraagt om niet blindelings achter mensen aan te lopen, maar zich te houden aan het onfeilbaar Woord van God.

  Meye stuur elke gelovige nog een factuur van srd 6000,-

  a contact afrekening……..( Daar is zijn Baas een voorstander van)


  Maak melding

 41. En wat voor bischop is steve meye???? en miti-kaka.Mensen die hun hand boven het hoofd van een moordenaar houden.Foei toch.Deze valse profeten staan al met hun ene been in de hel.Hier speelt duidelijk geld en macht, eigen belang, terwijl Mgr.W. de Bekker hier voelt wat voor ellende de slachtoffers en het volk moeten doorstaan.En dit ook nog KOSTELOOS.Gezegend zijt Gij Mgr,de Bekker, God zal U bijstaan zodat ook U voor ons kunt bidden totdat de misdadigers zijn berecht en hun aanhang als een duizendpoot zullen gaan krullen.

  Danitia


  Maak melding

 42. anna_z vergis je niet hoor.

  Henk Molenaar is weldegelijk een zakenman, hij zal toch wel heel veel moeten verdienen als front broodschrijver op waterkant.net. Waarom denk je dat hij het als een dagtaak ziet om zelfs meerdere keren op een artikel achterlijk te reageren.


  Maak melding

 43. Trouwens RK bisschop.

  Die Pedo priesters hebben geen amnestie gehad, maar geen enkele is totnutoe in de gevangenis beland, zou U zich daar niet sterk voor moeten maken.

  Oh ja, Jezus heeft geen amnestie gehad, die is gewoon bestraft, maar uw priesters niet.


  Maak melding

 44. Beste Kondremangs,

  Is het NIET opgevallen, dat de DiDiBrie-aanhang aan SCHIZOFRENIE lijdt?????
  Er wordt al tijden geschreeuwd, dat we het VERLEDEN van DiDiBrie en co achterwege moeten laten en vooruit moeten gaan met Suriname…….(z.g GOEDPRATEN)
  Maar, WAAROM WIJZEN ZIJ VOORTDUREND OP HET VERLEDEN VAN ANDEREN EN ANDERE LANDEN……(Z.G BECRITISEREN)
  Is dat niet het TOPPUNT van HIPOCRISIE of valt het onder de noemer:HET IS MAAR,HOE JE HET BEKIJKT???
  We zijn benieuwd……SPIET KONG, AANHANG VAN DiDiBrie!!!
  Nog een GEZEGEND PASEN aan alle RECHTVAARDIGEN…..Moge jullie NOOIT in de schaduw van de duisternis lopen en blijf Uw GEWETEN volgen!!!
  TIME WILL TELL,Kondremnags!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 45. Na bisschop de Bekker, meent ‘bishop’ Steve Meye een boodschap met Pasen te moeten laten doorklinken. Hij voelt zich gepasseerd door de aanname van de amnestiewet, want hij had immers van God vernomen, dat deze Bouterse vergiffenis had geschonken. Blijkbaar heeft Bouta zijn toelage stopgezet, want God kon hem niet vrijwaren van bestraffing. Steve Meye vraagt om niet blindelings achter mensen aan te lopen, maar zich te houden aan het onfeilbaar Woord van God. Het was God die de tien geboden, waaronder het gebod ‘Gij zult niet doden’, via aartsengel Gabriël aan Mozes overbracht. Daarom moeten wij niet blindelings achter de massamoordenaar Desi Delano Bouterse aanlopen. Dankjewel Steve!


  Maak melding

 46. Surineds, kom terug naar Suriname en in mei 2015 kunnen jullie stemmen op het Nieuw Front en de amnestiewet terug draaien hahaha succes NF= 26zetels+
  (De RK-bisschop moet ook de sur.nationaliteit aanvragen, zijn voorkeur is al duidelijk!!!!)


  Maak melding

 47. Paramanpinto,
  Iedere beschaafde en goed opgevoede MENS is tegen de seksueel misbruik binnen de kerken en ook daar buiten.
  Paramanpinto jij kiest die MONSTER die verantwoordelijk is voor het doodschieten van kleine kinderen en zwangeren vrouwen tot jou president.Paramanpinto jij bent een addergebroed.


  Maak melding

 48. Laten wij de geestelijkheid omwille van een paar geschifte apen maar niet te grabbel gooien. Te zijner tijd raken ze vanzelf in de vergetelheid in een of andere Hollandse rusthuis.


  Maak melding

 49. De bisschop die politiek voert. In andere landen was hij allang gevraagd te vertrekken. Als marionet van Nederland en in zijn grootheidswaanzin kraamt deze man steeds vaker dingen uit die niets met zielen winnen te maken hebben. Hij neemt telkenmale plaats op de stoel van God om te oordelen en te veroordelen. Ook voor hem geldt dat het oordeel des Heren is en dat ook hij geoordeeld zal worden. Als katholiek schaam ik me diep! Hij moest maar een onderzoek gaan doen naar het sexueel gedrag van zijn priesters en anderen die onder zijn verantwoordelijkheid als bsschop vallen. Er zal een beerput opengaan waarvan de stank tot in Rome te merken zal zijn. Ik roep een ieder op die te lijden hebben gehad onder deze mensen, daar een klacht over in te dienen. Ze moeten niet denken dat Suriname voor hun een vrijhaven is omdat wij daar traditioneel geestelijken haast vereren en dus niets zullen zeggen. Wel het zijn gewone mensen die ook in de fout gaan!!


  Maak melding

 50. Wat ik vreemd vind is dat het strafproces bijna 99,1.. procent afgerond is, men wacht enkel op de uitspraak van de rechterlijke macht. Wat men vergeet is, als ik de voortgang van het strafproces in percentage mag uitdrukken over de periode en dat is bijna 99.1… procent, dat sinds deze zaak bij de rechter is aangekaart 30 jaar geleden en ondanks dat men cout ke coute de amnestiewet wil implementeren, geen enkel rechter kan dit goedkeuren never nunca de zaak is bijna afgerond.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.