Grootse huldiging Bryan Bijlhout in Suriname

16

De in Amsterdam woonachtige Surinaamse zanger Bryan Bijlhout wordt komende maandag (2e Paasdag) groots in Suriname gehuldigd. Bijlhout won vorige maand meer dan 1 miljoen euro én een platencontract in de SBS6-talentenshow ‘The Winner is’ met zijn uitvoering van ‘I want to know what love is’.

De huldiging door de Surinaamse president Desi Bouterse, vindt plaats op het Onafhankelijkheidsplein te Paramaribo. Daarbij zal de in Suriname geboren zanger een uur lang optreden op het plein. De organisatie heeft alle Surinamers uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

Twee weken geleden werd de 43-jarige Bryan B. ook al gehuldigd in Amsterdam Zuidoost (De Bijlmer), waar hij al meer dan 19 jaar woont:


16 REACTIES

 1. Bryan is een levende bewijs van dat door hard werken en vooral geloven in je eigen kunnen tot succes kan leiden.
  Bryan vele lange jaren !!


  Maak melding

 2. Gndanks alle zorgen van Su en de Suries kunnen ze
  Bryan huldigen in Su,want dit is het enige positieve dat voorlopig van Su gemeld kan worden.Odi jongens.
  Odi Su.Odiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 3. DiDiBrie probeert hiermee te scoren.Het volk wil brood op de plank.Wanneer komt hij met het ware 8 dec 82 verhaal? Vele nabestaanden van de vermoorden wonen in Nederland ik vraag me af als hij ze ook laat overkomen naar Su om hen precies op dit zelfde plein te vertellen wat zich daar tegen over heeft afgespeeld in de nacht van 7 en 8 dec 82.Lafbek allemaal. Odi.
  Glenny


  Maak melding

 4. Ah, de paarse sekteleider laat geen mogelijkheid onbenut om de aandacht af te leiden van waar het werkelijk omgaat. Namelijk zijn gang naar het gerecht i.v.m. meervoudige moord.

  Bryan Bijlhout heeft een Nederlands paspoort en geen Surinaamse. Defacto huldigt bout straks dus een Nederlands staatsburger. Bryan Bijlhout moet gewoon bedanken voor de twijfelachtige eer om door bout gehuldigd te worden.

  Ik zeg: niet doen Bryan.


  Maak melding

 5. Ik ben benieuwd naar hoe het er aan toe zal gaan.Met de aanname van de amnestie wet schijnt het maatschappelijk leven abrupt te zijn gestopt.De stemming van na een coup of een groot verlies aan mensen levens tijdens de binnenlandse oorlog lijkt haar intrede gedaan te hebben in Sur.Een ieder kijkt verdwaasd om zich met de onuitgesproken vraag;hoe verder?
  En de vele regens dragen ook bij tot het rouw gevoel.

  Cobie.


  Maak melding

 6. Deze huldiging wordt georganiseerd door een aantal louche figuren. Mensen die zich in allerlei bochten wringen om maar niet te hoeven betalen voor auteursrechten. En dan een Ravenberg die zo (paars) gekleurd is als wat. En alsof dat niet genoeg is komt een meervoudig moordenaar welke lak heeft aan de rechtsstaat de huldiging doen.
  Als ik Brian was had ik vriendelijk bedankt voor de eer.


  Maak melding

 7. Beste Brian, Toon wat ballen en weiger een hand of onderscheiding van deze moordenaar. Je wordt alleen maar gebruikt als afleidingsmanoevre en als deze president binnenkort wordt veroordeeld wil jij niet herinnerd worden als de man die goede maatjes was met deze moordenaar,


  Maak melding

 8. Bryan laat je niet gebruiken door Guno! Dit is gewoon een verkapte NDP massameeting,georganiseerd in opdracht van Bouta! bedoeld om één dag voor de protest mars te laten zien dat zijn aanhang groot is.


  Maak melding

 9. Bryan mi boi,..ken jij deze nog???

  Dada Desi beloont zijn first Lady met srd 6000 en als goedmakertje kende hij dat zelfde recht aan Mevr. Venetiaan!!

  Weet jij wat de reactie van Mevr.Vene was……juist,…toon deze zelfde moraal,ontstijg je zelf, en weiger te schudden die hand waar bloed aan kleeft!!!!

  Vandaag ben jij een idool van velen en met deze actie zou jij een eye-opener zijn voor de duivelaanbidders met name onder de jeugd!!!

  ………HELP MAMA SRANANG…….


  Maak melding

 10. Beste kondremangs,
  Ik kan me herinneren, dat bij de verkiezingen van 1987 dezelfde Bryan Bijlhout een strijdlied voor de NDP had gezongen, genaamd:ik ben een echte NDP-er……..
  Dus is het niet raar, dat hij opnieuw zijn paars hart toont ,ondanks dat hij staatkundig GEEN Surinamer meer is.
  Maar dat geeft niet:soort zoekt soort…er zijn GENOEG djadja Sranangmangs en oemas, die zich niet door DiDiBrie en co laten gebruiken…..en dat geeft HOOP voor de toekomst van ons land.
  TIME WILL TELL,Kondremangs!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 11. Brain wordt gehuldigd omdat hij dit niveau als Surinamer door hardwerken heeft bereikt. Als hij een crimineel was geweest had nederland hem zeker de surinaamse crimineel Bijlhout genoemd.

  Brian laat de politiek jouw huldiging niet belemmeren. Jij ben een artist en geen politicus. Ga gewoon voor jouw huldiging. En de huldiging vind plaats door een president die door vrije en geheime verkiezingen aan de macht is gekomen.


  Maak melding

 12. Hhahahahahaa ai me gado sommige Surinamers zijn echt lachwekkend no joke, Als hij een crimineel was had Nederland hem zeker de Surinaamse crimineel Bijlhoud genoemd, wat moet je in hemelsnaam met zo een reactie?? wie het weet mag het mij uitleggen.Bryan moet gewoon weigeren om Bouterse zijn Bloed-hand vast te houden.


  Maak melding

 13. @wikkiLeaks

  Beste wikileaks,
  Dat je samen met je zusje Danitia niet behoort tot de allerslimsten op dit forum vind ik helemaal niet erg. We zijn immers niet allemaal geboren met goed functionerende hersenen. Dat je anti-Bouterse bent vind ik ook niet erg. Mensen als jij zijn nu eenmaal nodig om in tijden van crises als kanonnenvoer te dienen. Jij bezit precies de kwaliteiten om als zodanig te functioneren.
  Bryan Bijlhout (met een t) is een onafhankelijk man die uiteindelijk zelf bepaalt wat hij wel of niet doet. Daar heeft Bryan jou helemaal niet voor nodig. Bryan gaat lekker naar Suriname en wordt geweldig in de watten gelegd. Ook door onze meest vooruitstrevende president aller tijden. Dat jij hoopt dat bepaalde zaken een politiek geladen tintje krijgen toont jouw tunnelvisie aan. We kennen je op dit forum vooral als een hersenloze dorpsgek en je zou ons een groot plezier doen niet uit die rol te vallen. Je schenkt ons zoveel vreugde met jouw wereldvreemd geblaat, en we kunnen ons vinden in het feit dat intellect voor jou iets te hoog gegrepen is. Behalve de woorden dom, ezel en moordenaar kun je ook nog gebruik maken van de woorden knikker, pannekoek en bloedworst. Het is maar een suggestie hoor.


  Maak melding

 14. wat lu men over bouta suri s wanneer laten we alle dom praat achter ons en gaan denken om het land op te bouwen vene was toch ook niets met bouta gaat het land wat voor uit


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.