AT5 talkshow ‘De Zwoele Stad’ vanuit Suriname

1

De AT5 talkshow ‘De Zwoele Stad’, al jaren het zomerprogramma van de zender, wijkt de komende weken eenmalig uit naar Suriname. Vanaf 2 april wordt de talkshow twee weken lang dagelijks uitgezonden vanuit Paramaribo.

Hidde van Warmerdam(foto) ontvangt op de pier van Hotel Torrarica in Paramaribo dagelijks twee Bekende Surinamers uit de wereld van kunst, cultuur, sport en media.Naast de tafelgesprekken zal er in de rubriek Kort Surinaams elke dag een reportage over Paramaribo worden uitgezonden.

Verder onder meer een reportage over het fenomeen Black Experience, een portret van Suriname’s beroemdste kok: ‘Muntje’. En een bezoek aan Pim de la Parra, de in Nederland gelauwerde filmmaker die in 1996 terugkeerde naar Paramaribo.

De Zwoele Stad Paramaribo: Vanaf maandag 2 april, elke werdag om 19:25 op AT5.

Bekijk ook:


1 REACTIE

 1. If joe wan njang soekroe mitie na Muntje joe moes go.
  Sokroe zoute amsoi.
  Sokroe varkensvlees.
  Wie wil mag mij negatief vinden maar na so a de.Odiiii
  Glenny.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.