Vermiste Surinaamse Amsterdammer vermoedelijk geliquideerd

15

De 31-jarige Surinaamse Amsterdammer Nerlinio Greene, die sinds juli 2011 wordt vermist, is vermoedelijk het slachtoffer geworden van een afrekening in het criminele circuit. De politie denkt dat de man handelde in drugs, meldt het Openbaar Ministerie.

Sinds juli 2011 wordt de dan 31-jarige Nerlinio Greene uit Amsterdam vermist. De van Suriname afkomstige ‘Nekke’ verkeerde in criminele kringen en kan mogelijk slachtoffer zijn van en afrekening. Naast Nekke werd Nerlinio ook wel Tyson of Boris genoemd. Hij is voor het laatst gezien toen hij naar Marbella afreisde.

De nationale recherche vraagt het publiek dinsdag in het televisieprogramma Opsporing Verzocht om informatie over zijn verdwijning. Bekijk ook de pagina van Opsporing Verzocht.

- Advertentie -

15 REACTIES

 1. Sorry hoor,maar dit is het risico van het vak.En waarom nu pas een jaar na verdwijning gaan zoeken?
  Besteed liever meer tijd en aandacht aan het opsporen en bestraffen van die loslopende pedo’s en kinderverkrachters.

 2. In dat soort kringen kijk ik niet verbaasd.
  integendeel,als dat zo werkelijk is,dan is een rekening betaald.Zo gaat dat eenmaal:het is waarvoor je kiest in het leven!

 3. Ach, ja!! dat kun je altijd verwachten he?? als je wind zaait kan je ook storm verwachten! of niet soms??

  zonde!!!!!

 4. Een bizar verhaal, mar goed het zij zo.probeer nu achter te komen wat er toen in 2011 is gebeurd met deze goeie man, en gezien met wat ie bezig was ja, dan spreekt eea voor zich want in die kringen a moeilijk,
  if ie fromoe, a klarie, a sarie baja, want hij had een vrouw en kinderen.

  Ferdinand Hossenbux

 5. @sissa, gelijk heb je. de risico’s van het vak moet je vooraf weten. mensen als henki de moordenaar die willem zaken over hun pedofiele land niet horen.

 6. Veelal verdwijnt men achter de tralies,..deze koos voor ..”netjes opgeruimd”

  Namens de gemeenschap; BEDANKT!!

 7. Tjongejonge, sinds wanneer is dit programma bedoeld om de liquidatie van notoire criminelen op te lossen???

 8. Beste Sissa: Dat doen ze ook wel, hoor. Onlangs nog een hele bende mensenhandelaars uit het Oostblok (Roemenie) opgerold, die meisjes in de prostitutie lieten werken, compleet met een tatoeage van een barcode en een prijs. No spang. En een verdwenen drugscrimineel? Wie maakt zich daar zelfs na tien jaar nog druk om?

 9. beste mensen voor wat voor leven hij ook gekozen heeft
  het is iemands kind vader man en broer hou daar rekening mee voor je een bericht plaats want als het jouw familie was waar er zo over zou worden geschreven zou je niet blij zijn

 10. Inderdaad Cindy.
  Wie Zonder Zonde Is,Werpe De Eerste Steen,voor alle keiharde reakties van sommige reageerders.

 11. Jawel en dat gebeurt zomaar eventjes in dat geciviliseerde Holland waar de rechten van de mens meer dan gewaarborgd zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.