‘Getuigenis Rozendaal zelfde als die van Horb en Bhagwandas’

64

[INGEZONDEN] – Het Suriname comité GMAP, Geen Moordenaar Als President, stelt in een verklaring ‘dat de getuigenis van Ruben Rozendaal -dat Bouterse persoonlijk Cyrill Daal en Surendre Rambocus heeft doodgeschoten-, overeenstemt met eerdere ooggetuigenissen van mede-officieren Roy Horb en Paul Bhagwandas’.

Horb(foto), ook lid van de Groep van 16, deed dat in zijn in boekvorm vastgelegde ooggetuigenverslag ‘De Decembermoorden’. Volgens Rozendaal is Horb niet door zelfdoding om het leven gekomen, zoals officieel werd verklaard, maar is hij in opdracht van Bouterse vermoord.

Bhagwandas, die aan een terminale ziekte leed heeft zijn ooggetuigenis gedaan in maart 1996 tegenover nabestaande Henri Behr, een oude jeugdvriend. Behr reproduceerde die ooggetuigenis tegenover de Krijgsraad. Volgens Bhagwandas heeft Bouterse zelf Daal en Rambocus geëxecuteerd omdat hij hen persoonlijk haatte.

Bekijk ook:

64 REACTIES

 1. beste mensen bouta wordt onrustig want hij voelt dat hij de waarheid niet langer kan tegen houden dit is het begin van het einde voor bouterse wat gaat er volende week gebeuren heeft hij nog een troef uit de hoge hoed of is het over voor de president van suriname wie weet we wachten maar rustig af gado bless suriname


  Maak melding

 2. ndp groupies, ziedaar jullie president de MOORDENAAR!!!
  Wat een despoot! Die denkt dat hij en hij alléén het voor
  het het zeggen heeft!

  This is a wake up call, and I’m afraid not a friendly one! Game over!!!

  Met of zonder geschiedenisboek, het mag nu gezegd worden!!

  BOUTERSE MOORDENAAR!!!


  Maak melding

 3. Met dit bericht geconfronteerd zal het vijf en twintig mensen het dunne nog harder langs de benen lopen.Met bout als grootste producent van het dunne.lafoe….

  Cobie.


  Maak melding

 4. De rechtsstaat Suriname is in zijn eigen beerput gedonderd. Zie de opmerking van Kandhai, dat Roozendaal liegt. Hij, de advocaat van de duivel, is een vertegenwoordiger van een bewind dat wet en recht langzaam uit de Surinaamse gemeenschap houdt. DDB en zijn vazallen krijgen het Spaans benauwd nu blijkt dat de publieke opinie (behalve die paar honderd sukkels op het plein) tegen hem aan het keren is. In de DNA zijn er zelfs in de coalitie al mensen die hun vingers niet willen branden. Ik hoop alleen dat de rechters in het 8-decemberproces ruggengraat tonen en zich niet laten intimideren.


  Maak melding

 5. De dag der Waarheid en de Gerechtigheid komt sneller dan gedacht. Alles zullen de moordenaars en zijn rijk geworden parasieten en popevliegn ondermenen om de amnestie wet door te drukken. Het is voor hun alles of niets. Het moet niemand verwonderen als Lon en Sam wederom gaan chanteren, wat achteraf zelfmoord zal blijken, als didibri eenmaal de totale macht in handen mocht krijgen. Zijn eigen dictatoriaal rijk dankzij 30% van het volk. Arme,domme aanhangers die hij wederom een worst voor de neus houdt. Maar de Waarheid en Gerechtigheid zal ook opkomen voor deze arme domme misleide aanhangers. Vele ndpers, niet die opgetrommelde oliedommen op het plein, maar zij die werkelijk ondanks een en een half jaar ndp en co nog steeds geen huisje hebben en werk teijfelen.

  Lokoe noh a mang rosie na noti foe lasie, dang saide e mang e poeroe baas beri na doro? Iem sabi tog, a mang e sjie dede keba, daalijk te masra Gado aksi eng foe a tori desi, da a enigste sa a mang kan taki….IK HEB DE WAARHEID GESPROKEN,maar didibri heeft mij voor leugenaar uitgemaakt. Wees mij arme zondaar genadig.


  Maak melding

 6. De dag der Waarheid en de Gerechtigheid komt sneller dan gedacht. Alles zullen de moordenaars en zijn rijk geworden parasieten en poopvliegn ondermenen om de amnestie wet door te drukken. Het is voor hun alles of niets. Het moet niemand verwonderen als Lon en Sam wederom gaan chanteren, wat achteraf zelfmoord zal blijken, als didibri eenmaal de totale macht in handen mocht krijgen. Zijn eigen dictatoriaal rijk dankzij 30% van het volk. Arme,domme aanhangers die hij wederom een worst voor de neus houdt. Maar de Waarheid en Gerechtigheid zal ook opkomen voor deze arme domme misleide aanhangers. Vele ndpers, niet die opgetrommelde oliedommen op het plein, maar zij die werkelijk ondanks een en een half jaar ndp en co nog steeds geen huisje hebben en werk twijfelen.

  Lokoe noh a mang rosie na noti foe lasie, dang saide a mang e poeroe baas beri na doro? Iem sabi tog, a mang e sjie dede keba, daalijk te masra Gado aksi eng foe a tori desi, da a enigste sa a mang kan taki….IK HEB DE WAARHEID GESPROKEN,maar didibri heeft mij voor leugenaar uitgemaakt. Wees mij arme zondaar genadig.


  Maak melding

 7. Uitstel van Excecutie : maar geen afstel .

  Panka zegt er zeker van te zijn dat de komende week de coalitie wel quorum zal hebben en dat op eigen houtje.

  Wanneer je macht bezit , moet je gebruikt maken van jou macht en niet door anderen jou de les laten lezen . Overal in de wereld steigeren de manipulators wanneer zij merken dat een democratische gekozen parlement niet naar hun pijpen danst . Deze keer hebben zij het mis . Deze regering neemt toch haar eigen beslissingen onafhanklijk van ideologie en doctrine van de ex slavendrijvers staten . Binnen de Celac en de Unasur heeft Suriname niets vernomen van protesten tegen de amnestie-wet . Verder moet worden geconstateerd dat voorkennis verboden is in de aandelen handel . In een stafproces tast het de geloofwaardigheid van de belastende verklaring aan .


  Maak melding

 8. Grang tangi Benny.Wat een opluchting.Velen zijn je dankbaar.Bij deze wis ik alle haat jegens jou weg.Wens je verder beterschap en lang leven zodat we nog meer kunnen weten.Denk aan je omgeving.Je hebt een fout gemaakt in je leven en heb om vergeving gevraagd.Ik hoop dat de goede God je zal vergeven.Tuurlijk weten wij waarom je het voordien nooit heb willen doen.Ik heb begrepen dat je bang was voor die dictator en dat jullie van de 16 een swerie hadden en mekaar nooit zouden verraden.Maar God is goed mi boi.Dat ze je voor leugenaar uitmaken moet jou ook niet deren.Zijn advocaat weet ook aardig te liegen.Ik zal vanavond eindelijk goed slapen.Weet dat ik er 3 heb verloren,dan weet je hoe zwaar het voor mij is.

  Danitia


  Maak melding

 9. Dit bedoel ik nou, dat zaken al lang bekend waren, dat die twee die er nu niet meer zijn,toen al de feiten op tafel hadden gelegd.Maar in Suriname is het rechts systeem en toen ook al nu helemaal gewoon lamlendig.Die meneer Spong bv zit hier en zal niet rusten voor ie baas achter die bekende deur kan krijgen. Succes Gerard.
  Samen zat ie met R Hoost gisteren op de TV uitleg te geven, en volgens R Hoost is de val van baas nu ingezet
  Zullen we zien. Wat ik bedoel in feite is dat na 8 december 82 men gelijk had moet ingrijpen en dan had dit niet zolang geduurd. Ma deng beng frede.

  En even nog dit tot besluit G Spong gaf zijn mening wat te maken had met een verzoening of zo, ik ga er niet uitgebreid op in, maar voor diegene die het gezien hebben, sorry sloeg nergens op!!!!!
  Gerard je bent een goeie jurist, maar wat je denkt en wil, daar heb ik mijn twijfels over!!!

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding

 10. Ruben Rozendaal is een held!Wat menigeen allang weet in Su,maar uit angst of uit zelfbelang diep in hun mars hebben weggestopt! durft hij in het openbaar te verklaren,wetende dat zijn leven hierdoor gevaar kan lopen.Het einde van het tijdperk Bouta komt langzaam maar zeker naderbij!Laat mij het zo verwoorden;ik zou er geen traan om laten als hij heeeel gauw het tijdelijke met het eeuwige zou verwisselen.DIEDIEBRIE SREFIE!!


  Maak melding

 11. ik weet dat je mensen niet zomaar mag doden.
  nou bouta heeft 2 mensen doot gemaakt.( erg)
  nou wat is nu erg , 2 mensen dood maken.
  of 87 KLEINE KINDEREN MISBRUIKEN.
  dit is pas moord mensen.
  laat nederland eerst zijn eigen probeleem gaan oplossen.
  varkens, bouta moet berecht worden voor zijn daden zegt nederland, en de pedo krijgt een luize leven in debais voor het misbruiken van 87 kleine onschuldege kindere


  Maak melding

 12. ik zeg nederland krijg tocht de middel vinger.
  euwen en jaaren hebben ze daar geplundert .
  nu zij daar niets meer kunnen hallen gaan zij ouwe varkens uit de surinaamse jungel vallen.
  eerst je eigen pedo,s berechten en zijn pik er af hakken.
  stomme varkens.


  Maak melding

 13. Owroe Caw!

  Oude koeien! Wat nu gezegd wordt is allang bekend. Wel zijn er lieden die hun uitzonderlijk goede financiele- en machtspositie niet op het spel willen zetten en daarom zwijgen als het graf.
  Als dit niet het begin is van het einde van deze malle moordbrigade, dan is ons volk vervloekt tot ellende.


  Maak melding

 14. TTheo,
  Jou reactie laat duidelijk zien dat die paarse dogmatische schoften buiten de realiteit leven, lees de internationale reactie dan piep je anders.
  Was het gezellig in de bus met oudje van Asiana hoe ver kunnen deze meedogenloze beesten van de NDP nog zakken.


  Maak melding

 15. BOUTA ga de waarheid spreken want dit ga je niet meer lang kunnen vol houden ,JE kan 8000 mensen van het hele land met de bus brengen en eten ,drinken en geld geven,maar het geld dat je onterecht heb verdien, kan je bewaren en in de gevangenis gebruiken voor cocaine voor je zelf, want alle die spullen zijn in jou tijd gekomen in SURINAME


  Maak melding

 16. Eey Dada Desi,

  Er is nu gaande een ware Kruistocht tegen jou..

  Vanwege veranderde Beleids-Inzichten sta jij nu Op Een Kruispunt en is de weg vrij naar Hotel Santo..

  Alhier staat de Commissie Van Goodluck Lonnie te popelen om jou te onthalen met een Moiwana-Festijn..

  Trek de Broekriem maar goed strak,want telkens als jij de zeep laat vallen krijg jij een Government-Take van hier tot Equatoriaal-Guinea..

  Veel droomplezier met je WK…:) 🙂


  Maak melding

 17. Maak geen grappen 8.dec proces is van de vorige regering en als deze regering het niet wil hebben, hebben zij het zelfde recht als de vorige regering om dit te schrappen.
  Het zou wat moois worden als een vorige regering een andere regering met een hoop hebi’s achterlaat….daarom AMNESTIE goed voor land en volk.
  Want u ziet duidelijk dat bepaalde mensen duidelijk erop uit zijn om bloed te ruiken of te willen drinken…en dat no kan. Ik blijf bij Amnestie en God zegene ons land en volk…en nooit meer ruzie maken om het land en bevolking kapot te maken.


  Maak melding

 18. BOUTA je zeg dat je GOD kind bent en niks met je gebeurd, jij had gedacht dat je he GOD ben van het land SURINAME ,want volgen mij vergelijk je met GOD ,je dacht dat je jou niks kan gebeuren ,maar je vergeet dat je een mens ben(mens als jou schaam ik jou te noemen) en dat je je ZONDE hier moet BOETE en dat is niet meer lang wachten


  Maak melding

 19. Suriname wordt “bewust”gebracht in een niet florissante positie door de “DUIVEL'(nederlanse lobby werk tegen ACP-EU)

  I’m telling you boy,it’s the devil!!!


  Maak melding

 20. Robert F Kennedy,Martin Luther king,Rabin,Sadat,Ghadaffi,Pim Fortuyn,Theo van Gogh,waren ook allemaal kinderen van God.It only takes one man,one bullet, the right time,the right place!


  Maak melding

 21. Hhahahhaaaaa ai Henk Molenaar ik heb ze gezien, die twee asociale tantes hebben de zelfde attitude als anna en Afrikaanse leeuw hahahahaaa, typisch die prasi oso tantas die de hele dag op hun hol zitten en alleen maar kinderen baren.


  Maak melding

 22. Van de 8000 verwachte demonstreren, kwamen er slechts 2000 opdagen. Hahahahahahaahahhahahahahahaahhaahahahhaahahhahaahhahahaaha waarschijnlijk alleen degenen die nog steeds geloven in moordenaars en leugenaars, die oliedomme stommelingen werken waarschijnlijk niet en ontvangen net als stefanus een maandelijkse bijdrage om zielen te winnen voor hun moordenaarsgod….oliedomme sekte leden……de na dede sma ndpgemeente………de overige verwachte 6.000 aanhangers denken…….ai boi..na sreef stronterij ai gersie foe kong leki tachtig, we K……ma lokoe noh alla deng sani sa baas beloof oenoe dong poti wang na soso Kaka……………….deng mang setie deng srefi, zelfs mang sa e kari Jezus nanga Gado neng e lee no K. Da soema na wie…oeng na werkelijk dongdongsma sa beng hoop dat baas bo seti kondre nanga jepi oeng potie wang bun……ma na soso leeee……soso lllleeeee……..deng mang na werkelijk leugenaars en wan leugenaar na troe troe wang kirimang…….ma oeng dong toe foe bribi di di bri. Hahahahahaha


  Maak melding

 23. Viagro: Suriname wordt ‘bewust’in een niet florrisante positie gebracht door een corrupte, drugsdealende moordende president….

  En jij vindt Nederland de duivel….


  Maak melding

 24. De directeur Soetink van onderwijs kan binnenkort weer terug komen, na de uitspraak van de rechter, en alsnog die geschiedenisboekjes gaan uitgeven, waarin die bewuste foto staat van Bouterse moordenaar.
  Wat deze judassen van de NDP niet allemaal proberen om hun moordenaar buiten schot te houdende, maar helaas het heeft allemaal niet mogen baten, en zijn de dagen voor deze moordenaar geteld, samen met zijn andere moordenaarskornuiten, en ook de NDP zal dan zijn langste tijd gehad hebben, want het lijkt dan haast onwaarschijnlijk dat dit volk dan nog zou stemmen op mensen uit die partij die weten dat ze een partijleider hebben als moordenaar.


  Maak melding

 25. Beste Wikkileaks: Ik heb vrijdag geluisterd naar een onluisterend radio verslag van Apintie ( rechtstreeks) waar ik opnieuw werd bevestigd in mijn mening over NDP-groupies: dom, slaafs, ongeletterd en te paaien met een broodje pom. Te dom voor woorden. Het is tekenend voor de slechtheid en wanhoop van de Bouterse kliek dat men uit alle hoeken van het land stemvee moet aanvoeren om spontaan steun te geven aan Bouterse.

  Ik hoor een DNP-randdebiel live op de radio zeggen dat de echte moordenaars ‘De Nederlanders waren’. Dat had die vernomen van NDP-ingewijden.

  Bouterse en de criminele bende om hem heen raken in zware paniek. Hij heeft zijn hand overspeeld en heel de wereld let nu op hem. Maar een kat in het nauw maakt rare sprongen.


  Maak melding

 26. Maak geen grappen 8.dec proces is van de vorige regering en als deze regering het niet wil hebben, hebben zij het zelfde recht als de vorige regering om dit te schrappen.
  Het zou wat moois worden als een vorige regering een andere regering met een hoop hebi’s achterlaat….daarom AMNESTIE goed voor land en volk.
  Want u ziet duidelijk dat bepaalde mensen duidelijk erop uit zijn om bloed te ruiken of te willen drinken…en dat no kan. Ik blijf bij Amnestie en God zegene ons land en volk…en nooit meer ruzie maken om het land en bevolking kapot te


  Maak melding

 27. Weer zo’n ongeletterde NDP Groupie: desi: “ik weet dat je mensen niet zomaar mag doden.
  nou bouta heeft 2 mensen doot gemaakt.( erg)
  nou wat is nu erg , 2 mensen dood maken.
  of 87 KLEINE KINDEREN MISBRUIKEN.
  dit is pas moord mensen”

  Case closed…..


  Maak melding

 28. Hhahahaahaa er schiet mij een reactie van paramanpinto te binnen. Hij zei een tijd geleden dat de Nederlanders onbetrouwbaar zijn omdat ze volgens hem de spelregels veranderen tijdens het spel.
  Bouterse veranderd nu duidelijk de spelregels tijdens het spel en wie is muisstil?? Die kakkerlakken van de NDP.


  Maak melding

 29. Mensen dit heel gedoe met vuil gooien en beerput openmaken had al veel eerder moeten gebeuren.
  Als kind heb ik de bange dagen van de coup mogen meemaken.
  Binnen 2 jaar was onze surinaamse gulden zo gedevalueerd dat er alleen maar schaarste en armoede in dit land kwam.
  Ik heb ook als mulo scholier het boek over de december moorden gelezen. Dat moest heel stiekem gebeuren want de militairen konden wanneer het ze maar goed dunkte invallen en mensen insluiten. Er was geen democratie.

  Mensen hun zonen, broers en vaders zijn vermoord. Dit leed kan nooit en nimmer goed gemaakt worden. En de moordenaar(s) lopen nog vrij rond.
  Rozendaal heeft Balingsoela van de familie Sohansing gestolen overgenomen.
  Wat is dit voor een recht als grote boeven stelen lopen ze gewoon vrij rond en als Kwassi en Bhaja en Min een ketting trekken of in proberen te breken dan gaan ze voor dagen de bak in en Bouta en Rozendaal niet ?

  Krom of niet is dit eerlijk of is er sprake van klasse justitie.
  Zo vertroebelen ze maar de waarheid en hopen ze er onderuit te komen. Mensen dit kan niet.
  Oeng denk a torie.

  Heden ten dage zijn we alles vergeten (zou het )of doen we alleen maar als of.
  Nog even en er is straks weer geen democratie en dat is wat Desi wil. Als niemand wat doet gaan deze gasten ongestoord verder.
  God zij met ons Suriname. Laat het recht spreken.


  Maak melding

 30. Ruben Rozendaal is de held van vandaag, met de dood voor ogen, heeft hij zich ontlast van de duivel en zijn moordenaarsvloek. Nu rest hen nog het gevangschap. Hij kan eindelijk na jaren van wroeging,angst en vrees de Waarheid en de Gerechtigheid in ogen aankijken. Onbevreesd voor de vele doodsdreigementen van de moordenaars en vele moordenaarsgezinden.

  Dit is een historische dag in Suriname dat een mens die ook meegewerkt heeft aan de lugubere moorden het opneemt tegen………di di bri en zijn rijke parasieten en poepvliegen (ndpkader) en al die oliedomme aanhangers die gedwongen werden naar het plein te gaan. ( als ndp toetje een cup paarse stroop, een paarse koekje en snoepje en bus-uitje).

  Hij is nu bevrijdt na dertig jaren van geestelijke kwelling ( ik ben een moordenaarsknecht ).

  Vol geestelijke moed ziet hij de overige moordbelagers en hun baas aan, ook al dreigen ze moord en doodslag. Hij heeft eindelijk voor de Waarheid gekozen en deze Waarheid gegrepen,vastgehouden,gesmeekt en gebeden. Vergeef mij al mijn onwaarheden en redt mijn ziel. De Waarheid is er voor elk mens en maakt waarlijk vrij. Maar de leugen maakt van elk mens die haar verkiest een gevangene van zijn eigen leugens
  , en vele leugenaars aanbidt. Verblindt door eigen hebzucht,geldzucht en machtzucht.

  Ruben is de held van vandaag.

  Laten we hopen dat Lon en co, Salam en co hun geweten niet wederom wordt verdoofd door de schenkingen die de di di bri voor hen in petto heeft, als je stemt voor MIJN wet.


  Maak melding

 31. Bouterse heeft nog een aantal troeven hoor ,voor het geval die amnestieaanpassing niet doorgesluisd wordt. Ten eerste kan hij alsnog gratie verlenen aan zichzelf.
  Ten tweede kan hij dat deel van de bevolking dat achter hem staat gaan mobiliseren. De gevolgen kunnen verregaand zijn. Vanuit zijn positie als president staat hij sterk en hij zal alles doen om niet het gevang in te gaan.


  Maak melding

 32. De ABB (Anti Bouterse Brigade) viert al feest. Het enige wat ik niet snap is het waarom. Een ex-militair doet na dertig jaar een mistige uitspraak en de ABB ziet dat als waarheid en bewijs. Juridisch echter stelt die verklaring eigenlijk helemaal niets voor. Over GMAP kan ik kort zijn. Who the hell is GMAP!!!!!


  Maak melding

 33. en zo als altijd in de surinamse geschiedenis is het de surinamse bevolking die beslist wat er gebeurt.
  Dit is het moment dat de surinamer zijn ware gezicht zal laten zien.
  Ik ben benieuwd.


  Maak melding

 34. “Els presidente” je gaat binnenkort logeren. B gaat van Box naar Bom (Santo).

  Na een lange rit komt hij aan ..waar hij moest zijn.

  En la Sombra Del Arbol


  Maak melding

 35. Met een muis (leest;RAT) heb/maak je nog geen piepshow!
  Zoals de top-advacaat mr.Knoop had vastgesteld dat de onder ede afgelegde verklaringen van Ruben Razendaal makelijk door de rechters terzijde geschoven kan worden en dat ligt in het feit dat de afgelegde verklaringen twee-waarheden bevatten en zeer conflicteren zijn ( leugens dus )!!!
  Het is de anti-surinaamse krachten(leest.Nederland) met behulp van anti-surinaamse nationalistische dicipline’s wederom gelukt om de surinaamse gemeenschap te polariseren .
  Door het gegireerde geld-som is Ruben Rozendaal nu opeens vitaal/gezond , niet meer “vergeetachtig” en miljoenair geworden (hahahahahahihihihahahihi)
  Van wie zou Ruben Rozendaal de miljoenen hebben gekregen ???
  Waarachtige Surinamers , Ontwaakt !!!

  Krakti nanga Soso Lobi !!!


  Maak melding

 36. Moord, Moord,
  Bouta noem ik geen moordenaar hoor.Hij mocht het niet doen.Maar voor je eigen veiligheid en van anderen zou ik het ook doen!
  2 mensen dood ja jammer dan!!!!dat mag niet baten dat hij de stoel moet verlaten!! Het gaat om 2 mensen hallo , nou mensen zijn mensen 2 maar geen duizenden kijk maar naar de islamitische landen daar sneuvelen duizenden en tocht zit de president op zijn stoel alsof niets aan de hand is. Als Bouterse gaat gaan er nog meer vooral in Nederland!!!!!


  Maak melding

 37. Ach ja, past precies in jullie straatje. Opvallend hoe energiek een patient met terminale nierinsufficientie kan worden, van de een op de andere dag nogwel. Medisch is dat natuurlijk mogelijk maar niet vanuit Suriname waar de middelen daartoe niet voor handen zijn zoals Aranesp(Epo). Toen hij er zat als verdachte had hij de energie niet om verklaringen af te leggen en was een brok ellende, kon de meeste keren niet aanwezig zijn of moest fysiek ondersteund worden, niet te praten over zijn door de ziekte aangetaste geheugen. Op wonderbaarlijke wijze herrijst hij om als getuige op te treden, zelfstandig met een geheugen van een olifant. En de rechter zegt niets over het plegen van meineed? Als je bij die (NPS)rechter onder ede liegt, kan je dat gewoon herroepen, als het maar in haar straatje past. Zie daar het rechtsysteem van Suriname, waar 99% van de rechtsprekers door het front zijn benoemd.


  Maak melding

 38. ik vraag me af waarom we de antwoorden van ROzendaal op het verhoor door de advocaat niet in nieuwsberichten kunnen vinden? Rozendaal zegt gewoon dat hij door Nederland betaald is… #ssssstnietverdervertellen


  Maak melding

 39. Als DDB nog een klein beetje verstand heeft dan vertrekt hij dit weekend nog uit SME. Alleen waar naar toe?? Chavez haalt de volgende verkeizingen vermoedelijk niet, Afrika dan maar??


  Maak melding

 40. Zondag 25 maart 2012 om 11:59 uur, door Astrid
  “Als Bouterse gaat gaan er nog meer vooral in Nederland!!!!!”

  Wat zeker is, is dat hij inderdaad zal gaan.

  Ip-adres opgeslagen, want dit is een bedreiging tegen Nederlandse staatsburgers.
  Je bent gewaarschuwd!


  Maak melding

 41. @Esmerald

  Konjo swa, je ziet in alles een bedreiging. Blijf jij maar lekker Ip-adressen opslaan en waarschuwen. Niemand bedreigt hier staatsburgers van jou land Calimerostan. Maak je liever druk om bedreigingen van jullie zwakbegaafde PVV-aanhang in die natte weilanden vol met koeienstront. Maak je hier niet zo druk en blijf vooral onzinnige postings schrijven. Roeptoeter maar wat over Curaçao of zo en eet een bounty. Ik zeg je swa, je zit zomaar wat in het wilde westen rond te schieten. Laat die meisje Astrid met rust, hij is me neef.

  PS: Ik ga nooit naar “de Heeren”. Te veel boeren uit Calimerostan.


  Maak melding

 42. Hay Allen. Het ziet er naar uit dat de dagen van die smerige moordenaar geteld zijn.Hopelijk gaan de ogen van de ziende blinde suries open. Als hij de bak in draai ga ik echt feest vieren in SU.


  Maak melding

 43. Maandag 26 maart 2012 om 15:22 uur, door anna_z

  Het probleem-gevalletje, onze overjarige puber, met een ontiegelijk groot minderwaardigheidscomplex, zoekt weer aandacht.

  Jou Curaçaose ip-adres is oninteressant, jij telt niet mee, gevalletje “spek en bonen”…

  De Heeren, is niet bestemd voor plebs,jij wordt gelijk afgevoerd door de beveiliging.

  Voor kaboela-muziek, bb met R, etc. moet je zijn op het revoplein.


  Maak melding

 44. Wat ik me afvraag, is dat wat die Paul B toen aan H Behr heeft verteld en wat dan ook, is zoiets niet opgenomen op band of zo, want dit soort van gedoe zal blijven, van die heeft dat verteld aan mij, en dat van Horb ook zoiets, ik was toevallig in die dagen daar in Paramaribo rond begin febr 83, maar goed, er zullen nog meer verklaringen opduiken, en dan is het ineens stil tot nader orde, en zo gaan we door, maar de uiteindelijke doelstelling, ja die is toch eentje waar velen op zitten te wachten. Baas moes gwe ja toch.

  Wo wakti langa!!!!!


  Maak melding

 45. @Esmerald

  Gelukkig dat je me oninteressant vindt, ik begon me al zorgen te maken. Maar afin, succes op het boenga boenga feestje van je kazige vrinden. Tot bounties!!!! 😉


  Maak melding

 46. Ach ja, ook alweer van horen zeggen, net als Rozendaal. Kunnen ze echt geen betere getuigen produceren? Heeft hij dat op de band of zo? En waarom staat dit topic al zo lang zo prominent als special? Past wel bij dit medium, duidelijk gekleurd.


  Maak melding

 47. Bouterse en die anderen komen ermee weg. Bouterse zegt voor suriname te zijn. laat mij niet lachen. Zolang die daar aan de macht is, zie mij daar niet meer. Ik zeg mijn stage op als hij en die anderen amnestie krijgen.


  Maak melding

 48. Wat een gedoe toch weer over Bouterse, dat hadden ze toen der tijd moeten oplossen en niet nu bijna dertig jaar later.Politiek en economisch gezien doet Bouterse het nog niet eens zo slecht.
  Kijk eens naar syrie waar president assad amnestie heeft gekregen van rusland en china en het westen blijft gewoon zaken doen met die twee en hebben zich er economisch gezien steeds meer van afhankelijk van gemaakt.


  Maak melding

 49. Ik schaam me dood man, alle reacties die op niets slaan, Bouta heeft goed gedaan al deze slangen van slands pot af te houden. hebben jullie dat niet door, een ieder van hen wilde zo graag bevelhebber worden…. wel die vlieger ging niet op.


  Maak melding

 50. Er wordt geoordeeld over Desi Bouterse, wie oordeeld over U>>>>>>>>>>> mensen laten wij samen ons land met positieve impulsen opbouwen, we hebben elkaar nodig in andere landen is het niet anders gesteld vrienden. Bondroe, kritiek is fijn als het enige waarde toevoegd aan ons doen en laten………….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.