Bouterse: “Suriname heeft ook een Van Loon”

64

PARAMARIBO, 23 mrt – “Het lijkt alsof Suriname ook een Van Loon heeft gevonden.” Dit zei president Desiré Bouterse tegen enkele honderden aanhangers op het Onafhankelijkheidsplein. Zijn ex-strijdmakker Ruben Rozendaal(foto) zou de Surinaamse versie zijn van de man (de Belg Patrick van Loon, red.) wiens getuigenis het vermaarde drugsvonnis opleverde in Nederland. Rozendaal heeft tegenover de krijgsraad gezegd dat Bouterse zeker twee personen doodschoot op acht december 1982.

Het betreft vakbondsleider Cyrill Daal en de militair Soerindre Rambocus. Rozendaal komt hiermee terug op een eerdere verklaring dat Bouterse niet aanwezig was ten tijde van de Decembermoorden. “Zo gaat dat, je zal altijd een Judas hebben”, zegt Bouterse in een eerste reactie. Om amnestie maakt hij zich niet druk, naar eigen zeggen. Dat is een aangelegenheid van het parlement. “Maar we hebben een les geleerd, nadat Nederland met allerlei anonieme getuigen kwam opdraven.”

Uiteindelijk kwam er een heus vonnis uit rollen. “Ze hebben de wereld rondgelopen en ene Van Loon gevonden en hun vonnis uitgesproken.” Bouterse wil zich druk maken om de problemen van de samenleving: “Mijn zorg is nu voedsel voor het volk, ik beloof dat de moeilijke situatie nu, zal veranderen.” Het parlement heeft de openbare vergadering over amnestie uitgesteld. De voorbereidingscommissie wil meer onderzoek doen. Er was overigens ook geen quorum.


64 REACTIES

 1. en waar is je eigen onderzoek heer ddb..

  als alles wat gezegd is niet waar is,,waarom stap je dan niet,,,,, naar de rechter om je zelf te verdedigen of een klacht indienen tegen smaad, belediging ,vernedering, van jou persoon,het gaat toch niet in je koude kleren zitten ,wat zal jou vrouw van jou denken in het bed en al jou kinderen..


  Maak melding

 2. ha ha ha moet je bouta horen…. hij voelt het heet worden onder zijn voeten.
  suriname mag wel een zogenaamde van loon gevonden hebben
  maar beste bouterse met wat/wie kunnen we jou vergelijken

  ik snap het niet… de bevolking laat het over zich heen komen, schamen jullie je niet met zulke mensen als land vertegenwoordigers.aan de andere kant kan ik het jullie niet kwalijk nemen. het moet niet weer uit de hand lopen zoals in de jaren 80. maar hou wel de zoons van bouterse in de gaten. als bouta zijn scepter overdraagt aan zijn zoon dan zijn we verder van huis

  regards,
  pengel


  Maak melding

 3. Speciale ode aan…………

  And now the end is near
  And so I face the final curtain.

  Regrets, I had a few
  But then again, too few to mention
  I did what I had to do
  And saw it through without exception

  I planned each charted course
  Each careful step along the byway
  And more, much more than this
  I did it my wayyyyyyyyyy…

  Bye bye…………


  Maak melding

 4. “Rozendaal is een judas die voor een bord linzensoep kan worden omgekocht.” DIE GRAPPEMAKER.
  Om amnestie maakt hij zich niet druk, naar eigen zeggen. Dat is een aangelegenheid van het parlement. “Maar we hebben een les geleerd, nadat Nederland met allerlei anonieme getuigen kwam opdraven.”


  Maak melding

 5. Ja,daar komt ie weer,eerst voedsel voor het volk,weer zo,n indianen verhaal.Deze man weet precies,hoe je surinamers kunt inpalmen met zoete woordje,s.In het parlement zitten verschillende bevolkingsgroepen,maar helaas geen rechtgeaarde surinamers ,in hart en nieren,nee,want die weten net zo goed,dat deze man,deze griezel,mensenlevens heeft genomen,vermoord,ik was er niet bij,maar ik geloof vast dat deze tiran de trekker heeft overgehaald.Als je de beelden terug kijkt toendertijd,tijdens die lafhartige coup,zie je duidelijk de haat en nijd ,en de grootsheidwaanzin,in deze griezel.Al de gene die met lof over deze griezel praten,hebben of hulp nodig of staan op de loonlijst van hem.Trouwens de meeste aanhangers zijn stomme,domme surinamers,die denk ik zelf hun land zouden verkopen voor een paar zilverlingen.Dit is echt niet in woorden te omschrijven,de man krijgt alles voor elkaar,door die domme surinamers.Lees maar zelf op deze site,hoe een ras-echte surinamer deze man tot in de hemel prijst,en looft,terwijl hij onze broeders op een heel gruwelijke man vermoord heeft,tesamen met meerderen.Frapant is dat ze geen van allen toegeven dat ze erbij waren,terwijl als je de oude beelden terug ziet,ze heel agressief,en stoer overkwamen.


  Maak melding

 6. Suriname heeft ook een Hilter
  Suriname heeft ook een Goebbles
  Suriname heeft ook een Idi Amin
  Suriname heeft ook een Kadaffi
  Suriname heeft ook een serie moordenaar
  Suriname heeft ook een Psychopaat
  Suriname heeft ook een Pablo Escobar
  Suriname heeft ook een pathologische leugenaar
  Suriname heeft ook een Mafiose Gotfather

  En zijn naam is……


  Maak melding

 7. “Het lijkt alsof Suriname ook een Van Loon heeft gevonden.” Dit zei president Desiré Bouterse tegen enkele honderden aanhangers op het Onafhankelijkheidsplein.

  Tegen zijn makke lammetjes,zoals Paraman, Asoe Sensie ,Anna-z …ect ,ect…die geen scholing hebben gehad.Altijd blij zijn met de kruimels die zij soms mogen ontvangen !!!

  Zo doende ook nooit hebben leren nadenken ! Altijd die slaafse mentaliteit hebben behouden. Én zie riepen weer… zo voor de zoveelste keer …Na Wang Hiep Hiep…..hoera,geweldig van je Desie !

  Maar niet heus.You can Fool some of the People all of the Time, and all of the People some of the time, but you can not Fool all of the People all of the Time !!!

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel wijsheid !)


  Maak melding

 8. Inderdaad want al meer dan bijna 30 jaar kon Rozendaal zich helemaal niets meer herinneren, maar opeens heeft hij het licht gezien, en kan hij alleen in delen wederom terug denken !
  Mensen, waar zijn we nu mee bezig ! Echter blijkt dat Rosie zich bezig houdt met een ´langa witmang´ die hem allerhande foefjes influistert. Wie deze meneer mag zijn weet ik niet, maar op eens blijken Rosie, de loser, z´n hersenen zich in een waterval te bevinden. Eerst wist hij niets, na 29 jaar en enkele maanden was volgens hem Bouterse in Fort Zeelandia, en na 29 jaar en nog meer meer maanden heeft Bouterse volgens Rosie 2 mensen dood geschoten.
  Zijn de hersenen van deze man ontwikkeld om in fragmenten te kunnen denken, of probeert hij de boel te belazeren !

  Deze man was/is net als onze frequente poster Gilvy totaal ongeschikt voor het leger !


  Maak melding

 9. Zo.
  Bouterse eindelijk klem gezet.
  zijn leugens en intimidatie hebben niet gewerkt.

  Complimenten aan Rozendaal, dat hij toch eindelijk de waarheid durft te vertellen.


  Maak melding

 10. De Amerikanen zeggen het heel mooi “de slachtoffers(de doden) van een misdaad die brengen zelf de waarheid aan het licht wat er ook gebeurt”.

  Rozendaal wil in het reine komen met zijn geest maar ook daartoe aangezet door C Daal,S Rambocus, G Leckie, A Kamperveen en al die anderen die vermoord werden.

  Verder geloof ik dat het zogenaamde amnestie wet niet zal komen. Wij willen die donkere bladzijde uit onze jongste geschiedenis omslaan.

  Omslaan op een waardige manier, waarbij het recht gesproken moet worden en de misdadigers hun straf krijgen, levenslang wel te verstaan.

  Bouterse moet nu liever vandaag dan morgen opstappen.

  Jenny Simons, Ameerali, Somohardjo en Brunswijk moeten Bouterse oproepen om op te stappen en zichzelf aan te geven bij Justitie.


  Maak melding

 11. Bouterse speelt zijn oude troefkaart weer uit. het zijn de Nederlanders die het gedaan hebben. Echt dom NDP stemvolk als Paraman, Sempa, Pinto, Mr Zuid Oost en Anna_Zoeloe ( allemaal vertegenwoordigers van specifieke bevolkingsgroep) trappen er weer in en gillen weer mee van uit de berm/goot.


  Maak melding

 12. Milton Fleur: Je vergeet dat de rest van de beklaagden/verdachten opeens leden aan selectief geheugenverlies. Nog maar te zwijgen van de hoofdverdachte, die lak heeft aan de rechterlijke macht, en nog nooit is verschenen op het proces.


  Maak melding

 13. Zielig mannetje die Bouterse. Nu ga je de schuld neerleggen bij een ander. Rozie toont tenminste nog ballen. Durf je verantwoordelijkheid te nemen en probeer jezelf niet vrij te pleiten middels een amnestiewet want ik hoop voor je dat het feestje niet doorgaat. Jij en je moordenaarsbende zijn het leven niet eens waard. Je bent een ziekelijke schoft die achter de tralies hoort.
  Het wordt tijd dat er aandacht is voor de slachtoffers en nabestaanden inplaats van het doordrukken van een amnestiewet.


  Maak melding

 14. Zonde dat het mooie land Suriname door een handje vol mensen naar de knoppen wordt geholpen. Er zijn geen lessens getrokken uit de jaren 80 en nu begaat met de fout om de hele kliek welk geweld heeft toegepast tegen de Natie Suriname de macht te geven.
  Zie wat ervan komt een verscheurd land, omdat een man alles gebruikt om buiten de gevangenis te blijven. Telkens male wordt God aangeroepen wordt het niet eens tijd dat God selectief een opruiming zou houden, daarna kan de Natie Suriname trots aan haar toekomt werken met echte Surinamers die oprecht van hun land houden. Ik wens de bevolking veel sterkte en wijsheid in een tijd welke zij niet verdiend maar zelf voor heeft gekozen.


  Maak melding

 15. .” Bouterse wil zich druk maken om de problemen van de samenleving: “Mijn zorg is nu voedsel voor het volk, ik beloof dat de moeilijke situatie nu, zal veranderen.”
  ======================================================
  Maak je niet druk om het volk. Bereid jezelf voor de dingen die op je afkomen van de afgelopen 30 heeft zich heeft opgestappeld. Haal de dominee erbij opdat je kan biechten. Men zegt er is een Apha maar ook Omega.

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 16. ““Zo gaat dat, je zal altijd een Judas hebben”, zegt Bouterse in een eerste reactie.”

  Voor de goede orde, er is maar een Judas, dat ben jij
  MOORDENAAR!!! Wapens voor drugsdealer, kwelgeest van het
  oprechte deel der Surinamers. Held van de CRIMINELE
  Surinamers!!!


  Maak melding

 17. Bouterse en je volgeling jullie staan 1- 0 achter.Pré-si-dent denkt, dat door een slimme set Somo en Brunsie kan chanteren onder de mom van riesaveme van ministers.Bouta you can fool the people one time but not all the time.Missiekaba sedert gisteren had ik geen respect meer voor je, waarover zal je het zondag hebben in je kerk.Je lijkt wel één van de afrikaanse pastoor!

  1


  Maak melding

 18. Eey Dada Desi luister noh..

  Ga naar de Ned.Ambassade,vraag asiel aan en kom je lekker die 11 jaartjes uitzitten bij de diaspora’s 🙂

  ..en neem Baby Dino ook mee


  Maak melding

 19. Ik vind het goed uitkomen dat telkens als er een bout opstaat om zijn misdaden te plegen,er een van Loon opstaat om hem te bestrijden.Heel wat mensen zullen nu opgelucht adem halen dat er samen met het kwaad ook zijn bestrijder geboren wordt waardoor het kwade niet lang regeert.Maar voorlopig ligt de NDP op haar gat.

  Cobie.


  Maak melding

 20. Ik kijk naar Bout en ik zie de paniek die Rozie heeft veroorzaakt. Bout is weer bang en het volk mort de mega plannen blijken luchtkastelen en ze kunnen niet overal meer geld lenen want er is een kredietplafond en Europa bezuinigt,Het volk wil niet als 1 man achter zijn leider staan.Bout aftreden is mijn advies dit land verdient geen moordenaar en drugssmokkelaars als president.


  Maak melding

 21. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, maar toch weet men nu welke sprongen er zullen worden gemaakt. We zijn weer terug in de periode 24 april 1982.


  Maak melding

 22. De valse ndp pastoors zullen gehaat worden door hun aanhangers, oenoe lee, lokoe no….ie no kang predik na kerki ma dang je plei kawfoetoeboi foe didibri. Plus we njang,dringi,prisiri nanga oeng tienden nangan oeng belasting…………soso rover, wolven in schaapkleren met de didibri als lijder.


  Maak melding

 23. Nogmaals, ik snap de commotie niet. Een getuige die na meer dan dertig jaar het licht ziet orakelt maar wat in het rond en iedereen is opgewonden. Juridisch is er helemaal niets aan de hand maar voor sommigen is de wens natuurlijk de vader van de gedachte. Er zal helaas voor deze doemdenkers helemaal niets veranderen. Er komt amnestie en Suriname kan afrekenen met het verleden. Eenheid is belangrijker dan verdeeldheid.


  Maak melding

 24. Waar is rechter Panka die kosten wat kost de Amnestiewet moest wijzigen.Waar is Dhoekie zijn grote mond.Mensen van GMap, gaan jullie door met jullie werk.En als Pae met ze meewerkt zullen wij Nederland vragen hem nooit meer een visum te geven.Ook de Ndp-ers die zo hard kwakelen verdienen geen visum.En zij die in Holland klepperen, post ze allemaal naar SU en stop hun sociale steun.Want daar leven de meeste van.
  De President van Para is plotseling muisstil.Heeft hij soms en hartaanval gekregen.Anna_zulu, ik hoor je niet.Ben je soms aan het inpakken voor je president voor de reis naar Santo Boma?

  Danitia


  Maak melding

 25. Je maakt geen vergissingen ,je leert alleen maar!
  Groei is een proces van vallen en opstaan.
  elke les wordt herhaald tot je hem kent!

  Een les wordt in verschillende vormen aangeboden,totdat je hem onder de knie hebt!Als je zover bent,kun je door naar de volgende les!

  En de volgende les voor suriname is welvaart.

  We moeten Judas aan een leugendetector machine hooken!!!
  Hook e’m ,book e’m en be done with it!
  ik vroeg me altijd af wat dat woord betekende,want ik had hele hoge aspiraties in het verleden om “Patient”van beroep te worden.
  Toen ik wist wat patient was; wilde ik doktor worden!
  per geluk wordt je “patient”en ik heb altijd pech!!!!


  Maak melding

 26. Dit soort rotzooi noemt men recht en wet, dit soort rotzooi noemt men vooruitgang.
  Een groot verzoek tap a rotzooi mijn hoofd begint er behoorlijk moe van te worden.
  Vooral de bevolking wordt er ook niet wijzer van.

  Gaan jullie planten ga produceren ga exporteren maar blijf niet in stront van front hangen.


  Maak melding

 27. Beste Milton,
  Gezien jou reactie, kan ik alleen zeggen dat jij gelijk hebt.
  Ik hoor het liefst zo’n opmerking van jou dan van iemand met een vol verstand.
  Zolang jij je garnalen verstand blijft gebruiken……echt hoor mi boy…je bent echt zielig.
  Tang boeng yere..odie


  Maak melding

 28. Bouterse is verslaafd aan macht, in plaats dat die monster aftreed brengt hij Suriname gigantische schade toe die generatie lang zal duren om ze te herstellen.


  Maak melding

 29. Jullie zeggen mijn president is verslaafd aan macht, maar nu hij aan de macht is zijn veel dingen veranderd die de machtverslaafde Vene en consorten niet hebben waargemaakt. Mw Lilien Ferrier bedankt voor je uitstraling en petje af voor deze Djaja oema haar nichten ferries zullen haar niet in dank afnemen want ze zijn nedrlands gezint.Zogenaamde elite.


  Maak melding

 30. Het wordt nú tijd, dat Ingrid Bouterse in deze óók iets van zich laat horen !!!! Zij weet óók heel veel van de ‘zaak’.

  Ruben Rozendaal kan nú wat steun gebruiken van haar kant. Allemaal vóór Land én Volk !!!!!

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid !)


  Maak melding

 31. nou Dada..de opkomst was wel magertjes he…heb je maar 2000 zoutvlees aanhangers over??

  Ennuh…ik weet wel dat jij Godskindje bent hoor,…maar dat was toen jij nog heel klein was,…toen nog in de luiers,…eenmaal opgroeiend begon jij hoorns te krijgen op je hoofd en moet jij vandaag Srd 6000 betalen om jezelf te overtuigen dat jij Lieveheers beestje bent 🙂


  Maak melding

 32. Ja boutje alleen je domme aanhang zal geloven wat je zegt.tegenover hun voel je je sterk he.Tegenover hun durf je wel te praten want je weet dat ze alles van je geloven,maar tegen goed geschoolde mensen durf je geen woord uit te brengen.Dan stuur je van der san om met ze te praten he.geeft jou nivo aan .


  Maak melding

 33. Switie Anna,

  Als ik op een zwak moment iets “ondeugends” bega met @Danitia en hierdoor een hangmatverbod krijg opgelegd,..dan ga ik jou zeker smeken om amnestie 😉

  odi-odi


  Maak melding

 34. Ik hoop dat de stille diplomatie tussen Washington Den Haag en Parijs in volle gang is, om DDB en zijn 40 struikrovers op te halen en af te leveren bij het Internationaal strafhof in Den haag, goedschiks of kwaadschiks alla Maurice Bishop.


  Maak melding

 35. Vervolg van The end is near!

  Yes there where times, I’m sjour you knew,
  That I eat it all, more I coud chew
  And threu it all when there where doubts
  I killed them all, yes with two shots
  The records shows, I’ve killed and blow,
  And did it myyyyyyyyyyyyyyyyyy wayyyyyyyyyyy.


  Maak melding

 36. BOUTA heeft geen keus meer ,dus ga maar leren aftellen.Je regering heef al een schade gehad ,dus ga maar liever met je mensen knikkers tellen en af wachten,volgens mij ben jij die JUDAS


  Maak melding

 37. Bouta weet het ook niet meer. Ik hoorde hem vrijdag op het plein opscheppen dat Suriname zo veel bereikt in de wereld zoals de eerste plaats voor de SLM catering…..


  Maak melding

 38. Nu weet de hele wereld van de wandaden van Bouterse en dat hij desondanks tot president van Suriname is gekozen….

  Prima pr voor Suriname……..


  Maak melding

 39. Deze keer ontsnapt Bouterse niet, die wordt opgehaald door het Internationaal Strafhof in Den Haag, net als zijn boezemvriend de Liberiaanse ex-dictator Charles Taylor.

  Deze staat sinds 2007 terecht voor het het Sierra Leone-tribunaal bij het Strafhof in Den Haag. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor honderdduizenden doden en gewonden in de burgeroorlog in Sierra Leone eind jaren negentig.

  In feite zijn de misdaden van Bouterse nog ernstiger: hij wordt, naast de honderden doden en gewonden in de burgeroorlog, verantwoordelijk gehouden voor de moord op 15 politieke tegenstanders en de moorden in Moiwana.

  Op 26 april a.s is deze historische uitspraak in deze zaak en gelijktijdig het eerste vonnis dat door een internationaal tribunaal wordt uitgesproken over een voormalig staatshoofd. De rechters zeggen eind april of Taylor schuldig of onschuldig is.

  Desi Bouterse ziet de bui al hangen, ook hij kan het zelfde lot ondergaan als zijn boezemvriend Charlie T.


  Maak melding

 40. post van pasew:
  Ennuh…ik weet wel dat jij Godskindje bent hoor,…maar dat was toen jij nog heel klein was,…toen nog in de luiers,…eenmaal opgroeiend begon jij hoorns te krijgen op je hoofd en moet jij vandaag Srd 6000 betalen om jezelf te overtuigen dat jij Lieveheers beestje bent

  hahaha is waar


  Maak melding

 41. Dagen voor die moordenaar Bouterse zijn geteld, en probeerd nu alles uit de kast te halen, om zijn straf te ontlopen, maar die amnestie wet gaat hem en zijn kornuiten die ook gemoord hebben geen redding brengen, want Internationaal zal dit niet getollereerd worden. eindelijk gerechtigheid.


  Maak melding

 42. Hhahahaaha die domme Kwie Kwie.
  Niet iedere veranderingen zijn verbeteringen dus mijn vraag aan jou is kan je mij met duidelijk voorbeelden en feiten aangeven wat er veranderd is in Suriname ten goede van de bevolking?? ik wacht op jou reactie.
  Gisteren luisterde ik naar radio Apintie toen hoorde ik iemand die zich journalist noemt in Suriname zeggen dat 8 Dec ding, Journalisten die spreken over een 8 dec ding mogen van mij naar een andere baan zoeken want hun zijn niet geschikt voor een baan als journalist vooral als je weet dat die narcistische massamoordenaar Bouterse journalisten heeft vermoord en radio, televisie en kranten gebouwen in brand heeft laten schieten.


  Maak melding

 43. Ja Caricom, daar zit je dan met een president in je maag, die een moordenaar blijkt te zijn!!Zeer! zeer! slechte reclame voor het Caraibisch gebied en Suriname,maar het had voorkomen kunnen worden.Stuk voor stuk zullen de aangesloten landen afstand van deze monster gaan nemen.Am telling you!Wat je oogst zul je zaaien!Zijn eigen woorden.


  Maak melding

 44. Beste Kondremangs,
  Laten we nog GEEN euforie kraaien en denken, dat we er al zijn……..
  Deze Judas Iskariot (je weet wel: ze zijn op de vlucht neergeschoten….) heeft het al vele malen gedaan(denk aan de vele moorden,etc. in de jaren 80) en ZAL er niet voor schromen om het OPNIEUW te doen; deze keer door de CTU olv zijn opvolger(zoon). Want je merkt ongeveer dezelfde situatie OPNIEUW:
  allerlei maatschappelijke groeperingen roeren zich TEGEN het voornemen van zijn slaafse volgelingen om hem te “saven”. Dat gebeurde in 1982 ook.
  Het GEVOLG is bekend(op de vlucht neergeschoten……). Laten wij(de echte DEMOCRATEN) er voor WAKEN en blijven PROTESTEREN tegen het afbreken van de RECHTSTAAT Suriname door de man en zijn clan, die het al EERDER gedaan hebben.
  Het moorden begon op 25 februari 1980
  en ALS wij niet oppassen zal het OPNIEUW plaatsvinden.
  Maar ik heb GELOOF in het Surinaams volk( NIET in alle volksvertegenwoordigers), dat er GENOEG democratische krachten zijn om de dictatoriale elementen(vermomd om het mom van democratie) het hoofd te bieden en we buigen NIET meer voor dictatuur!!!!!!
  TIME WILL TELL, KOndremangs!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 45. Straks krijgen we we te horen zoals in jaren tachtig.is schuld van nederland,redimusu,cia en oopositie…….maar gelukkig zijn we niet meer in jaren tachtig en zijn baas en moordknechten oude mannetjes geworden, helaas nog sluwer en duister van aard. De ndp valse profeten vallen door de mand als er straks choas komt, uit het verdorven brein van de moordenaars. Zo kunnen ze dan de avondklok invoeren en komen met hun noodwet….amnestie. DE WAARHEID EN DE GERECHTIGHEID ZULLEN HET NOOIT TOELATEN.

  De dagen van de megalomenpartij is naderend en zal uitspatten als een zeepbel. Vele moordenaars aanhangers gaan over tot plunderingen, het land verwordt als vel Afrikaanse landen, onbesuurbaar als ze lon en salm doden.


  Maak melding

 46. De voorspellingen van sommige forumleden lezen als de kwatrijnen van Nostradamus. Net als een tijd geleden overigens. Bouterse zou nooit president van Suriname worden. Bouterse zou in New York gearresteerd worden. Bouterse zou ………. etc etc. Ook nu weer wordt er naar hartelust georakeld. Nostradamus is er eigenlijk niks bij. Vooral de orakels van wikileaks, determinist en malle Henkie klinken als jankende kwatrijnen. Malle Henkie heeft het zelfs over “bepaalde bevolkingsgroepen”. Malle Henkie denk nog steeds dat Suriname een kolonie van Calimerostan is en tracht de verdeel-en-heers-methode opnieuw te introduceren. Wat een pannekoek!


  Maak melding

 47. Hi Ruben Rozendaal, hoe gaat het met Letitia Griff….
  uit Nedederland.
  Je wordt zeker door haar gesteunt.
  Denk erover na laat Suriname niet vallen en help aan het opbouw van het land.


  Maak melding

 48. anna.
  Jij laat weer duidelijk zien hoe selectief jij bent.
  anna jij liegt en bedrieg,Ik volg de nationale en internationale politieke debat op de radio en de televisie op de voet om te weten dat Bouterse nooit gearresteerd zou worden in New York sterker nog als er een internationale conferentie in Nederland wordt gehouden en Bouterse behoord tot de uitgenodigde is Nederland verplicht om hem een visum voor bepaalde tijd te geven.anna, hij is tegen de wil van een vrij grote deel van de Surinaamse bevolking toch president geworden en zie wat er met Suriname aan de hand, kijk en luister naar de nationale en internationale reactie op jou moordenaars president die een amnestie wet met spoed wil indienen om zo zijn verdiende straf te ontlopen. Domme anna de bewegingsvrijheid van jou criminele en massamoordenaar president en zeer beperkt omdat hij op een internationale opsoringslijst staat van Interpol en daar ben jij trots op anna.


  Maak melding

 49. Beste Anna_Zielepoot: Suriname slaat een modderfiguur in de wereld met een veroordeelde drugscrimineel als president die nu ook nog eens blijkt een laffe moordenaar te zijn die ongewapende mensen vermoord.

  Wees maar trots op je laffe president, Anna Zoeloe


  Maak melding

 50. Beste Determinist: Bouterse probeert het weer met een oud NDP truukje: de Nederlanders zitten weer overal achter en ze willen Suriname weer kolonialiseren…

  Er zijn genoeg ongeletterde Surinamers ( allemaal NDP-aanhangers) die hem nog steeds geloven. Heel triest


  Maak melding

 51. ik draag voorlopig geen paars…blijkbaar is deze kleur funest voor je hersencellen, gezien de reacties van de NDP-groupies in het filmpje…. kansloos Bijlmer Trash


  Maak melding

 52. aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh hij speelt het weer op nederland,om de mensen als anna in de kaart te spelen en op te warmen voor zijn komende domme akties.
  Hij zag zijn aanhang slinken dus gaat hij nederland weer gebruiken,om ze weer warm te maken voor zijn partij,maar gelukkig die tijd is voorbij de mensen zijn slimmer geworden,muv het handje vol dat nog op het onafhankelijkheids plein was te vinden.


  Maak melding

 53. Propaganda!

  Op het plein was Desi wederom bezig om propaganda te voeren. Zichzelf en een bijeengeraapte menigte moed inspreken op ongegeneerde wijze over vriendinnen en auto’s.
  Het niveau van deze president wordt met de dag duidelijker en het niveau van zijn aanhangers met de dag minderwaardiger. Het is een grote schande dat dit in Suriname mag plaats vinden. Grote schaamte! Omdat Rozendaal geen politicus is moeten we de propaganda op het plein zien als een wanhoopsdaad.


  Maak melding

 54. Geen wijziging amnestiewet omdat:

  De slachtoffers valselijk zijn beschuldigt van coup te willen plegen

  Slachtoffers met geweld ontvoerd, gemarteld en vermoord zijn. Families werden gegijzeld, ze mochten en konden niemand bellen en mochten niet weg omdat bij iedere huis gewapende mannen achterbleven en telefoonkabels werden doorgesneden.

  Aan het volk werd valselijk verteld dat ze probeerden te vluchten en daardoor op de vlucht waren doodgeschoten.

  hij verklaarde dat hij tijdens de moorden niet ter plekke aanwezig was ;de trekker niet heeft overgehaald m.a.w. hij heeft niet gedood terwijl iedereen weet dat dat wel het geval is.

  Radio ABC, De vrije Stem, het Moederbonds gebouw en radio Radika werden in brand gestoken.

  In opdracht van Bouterse mocht nergens het vuur geblust worden.

  Bouterse is na de moorden nog lang, vele jaren, doorgegaan met intimidatie en terreur zaaien;

  Door de brute moorden, de onveiligheid, intimidaties, bedreigingen, afpersingen en berovingen

  door militairen en hun handlangers kozen vele landgenoten ervoor om het land te verlaten; vele vliegtuigen vol mensen, vrijwel uit alle bevolkingsgroepen. De heer Somohardjo die thans steun wil verlenen ter wijziging van de amnestie wet, weet als geen ander te vertellen hoeveel duizenden vluchtelingen van javaanse komaf hij moest opvangen in Nederland.

  Ook vele gewapende leden van de volksmilities lieten zich niet onbetuigd. Die deden grof mee aan afpersingen, bedreigingen en berovingen.

  Tucayana’s en andere groeperingen werden van zware wapens voorzien om binnenlanden onveilig te maken voor bezoekers en ondernemers. Men wilde geen pottenkijkers hebben voor de criminele activiteiten wat er zich in de bossen afspeelden. (landing van helikopters en kleine vliegtuigen voor handel van wapens tegen drugs ).

  Vele mensen werden zwaar mishandeld en beroofd van auto, geld en alles wat hij bij zich had.

  Volgens de recente verklaring van rozendaal heeft Bouterse behalve Rambocus en Daal zelf ook gemoord moord, de heren : Van Aalst, Mahadew, Hawker etc.


  Maak melding

 55. Laat die paarse idioten de reactie van freco lezen, die haarfijn aangeeft wat voor misdaden bouterse en zijn clan hebben gepleegd in Suriname, ze gedroegen zich als god in Paramaribo.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.