Huldiging Bryan Bijlhout op Anton de Komplein

2

Op zaterdag 24 maart is er feest op het Anton de Komplein. Bijlmerbewoner Bryan Bijlhout won vorige week de SBS6-talentenshow ‘The Winner is’ met zijn uitvoering van ‘I want to know what love is’. Reden voor stadsdeel Zuidoost, Buro Just March, Vrijwilligers & ZO en NoLimit om zaterdagmiddag 24 maart een feestje te organiseren rond deze ‘Master Big Voice’ uit Zuidoost.

Om 17.00 uur wordt hij gehuldigd door stadsdeelbestuurders Marcel La Rose (voorzitter) en Urwin Vyent (Kunst & Cultuur). Vyent: “Ik probeer talent uit Zuidoost altijd te motiveren om de grenzen van het stadsdeel over te gaan. Laat de wereld zien wat je in huis hebt! Ik ben dan ook enorm trots op Bryan B, van wie Nederland in de toekomst nog veel gaat horen.” “We kunnen hem bijzetten in de enorme lijst ambassadeurs die Zuidoost voortbrengt, waarvan het ZO Gospel Choir, Urby Emanuelson en Thomas Schoorl er slechts enkele zijn”, vult La Rose aan.

Programma
15.30 uur: Optredens lokaal talent uit Amsterdam Zuidoost (Anton de Komplein)
16.30 uur: Optocht met Bryan B en Brassband
vanaf grote Bijlmerplein naar Anton de Komplein
17.00 uur: Huldiging door Marcel La Rose en Urwin Vyent
17.15 uur: Bryan B. bedankt het publiek (Anton de Komplein)
18.00 uur: Einde

Bekijk ook:

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.