Charity gala van Gerda Havertong’s stichting Wiesje

0

Na negen brunches houdt actrice en zangeres Gerda Havertong op zaterdagavond 14 april een charity gala in het Dorint Hotel Amsterdam Airport, ten bate van de stichting Wiesje. Met deze stichting zet Gerda zich in voor de opvang van mensen met dementie in Suriname.

De stichting Wiesje is genoemd naar Gerda’s in 1999 overleden moeder. Zij leed enkele jaren aan dementie. Met deze ervaring heeft Gerda zich het lot van dementerenden in Suriname aangetrokken. De door haar opgerichte stichting Wiesje ijvert niet alleen voor de inzameling van geld, maar ook voor de uitwisseling van kennis.

Het Wiesje Gala wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. Prem Radhakishun leidt een spetterende loterij en de veiling staat onder de bezielende leiding van topman Jop Ubbens van Christie’s Nederland. Verder zijn er optredens van Brotherhood, Evita Tjon A Ten, Ruth Jacott en Murth Mossel. Zie ook: www.wiesje.nl.

Filmpje: viering 10 jaar Stichting Wiesje in 2010:

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.