Kersten op Second Home Beurs in Utrecht

2

“Wilt u ook gewoon lekker schoon en natuurlijk drinkwater uit de kraan, lekker veel ruimte, gemoedelijke en vriendelijke mensen om u heen, lekker eten: Kom wonen in Suriname”. Met deze boodschap staat het Surinaams bedrijf Kersten volgende week op de Second Home Beurs in Utrecht.

De publieksbeurs Second Home International, van vrijdag 23 tot en met zondag 25 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, is het landelijke platform voor advies over de aankoop van een tweede huis in binnen- of buitenland. Kersten staat op de beurs met de Bouwmaterialen en Exploitatiemaatschappij BEM, een van haar werkmaatschappijen(hal 3, stand B072).

Zij heeft in 2011 een nieuw product ontwikkeld genaamd ‘House in a Bag’. Het is een sleutelklaar huis dat binnen een half jaar wordt opgeleverd. Een met bouwstenen van BEM opgetrokken woning voorzien van de meeste bekende merken sanitair, materiaal en sluitwerk. Kijk voor mee info op www.bem.sr.

Bekijk ook:


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.