Bejaarde(83) smokkelt cocaïne in rolstoel

40

Op Schiphol is een bejaarde vrouw gearresteerd die volgens de marechaussee cocaïne probeerde te smokkelen in haar elektrische rolstoel. De Britse vrouw (83) zat in een vliegtuig dat uit Suriname kwam. Dat meldt de NOS.

Bij aankomst op Schiphol werd zij onderworpen aan een 100 procents-controle. De marechaussee vermoedde dat ze drugs bij zich had en bekeek daarom ook uitgebreid haar rolstoel. Daarin werden de drugs gevonden.

Het is nog onduidelijk hoeveel cocaïne de vrouw precies bij zich had. Zij zit vast en wordt verhoord aldus de NOS.


40 REACTIES

 1. Ach,laat maar zitten.Da’s een oudje
  een paar grammen per dag voor ouderdomsverschijnselen.

  Z’n POWERCHAIR heb ik ook nodig,terwijl ik op beide benen sta!!!!!

  Ach neem dat oud vrouwtje niet kwalijk,ze hebben haar zeker vertelt in Suriname dat het “heilige geneeskrachtige poeder is ,dat genezing biedt alleen als je het verstopt in je powerchair!!!!!

  Raar,dat de marechaussee haar als potentiele transporteur van hard drugs zag.nou ,dan hebben de eerlijke jongeren geen schijn van kans!!!


  Maak melding

 2. De Britse vrouw (83) zat in een vliegtuig dat uit Suriname kwam. Opmerkelijk dat ze Zanderij kon passeren. Misschien familie van de vele drugsbonzen die hun eigen oma en opa niet ontzien. Vele drugsbonzen zijn ndp gelieerde parasieten en poepvliegen.


  Maak melding

 3. Triest, dat deze oude vrouw nu vastzit, alleen vraag ik me af heeft oma geweten wat er aan boord was betreft die rolstoel.Is ze erin geluisd,en nu zit die ouwe vast, en moet je haar nu de lik in pleuren. Ik ben benieuwd, hoe het verder gaat.Ze bedenken ook alles om dat spul te vervoeren, maar goed, a grangma
  faija now,

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding

 4. Sinds ik van de coke hoor,heb ik nog nooit een groot handelaar daarin gezien.En deze mevrouw komt van zo ver en komt gelijk in contact met een groothandelaar!A soema koni.

  Cobie.


  Maak melding

 5. De Suri’s zijn inderdaad vindingrijk. De peoder stoppen in alle naten en gaten, slikken, in vloeistof, in kleren inpregneren, in luiers, in vruchten, in onderdelen, tussen groente en vis, in tubes.
  Enoige plek waar zij nog geen drugs hebben vervoerd is in hun kersepit of middels operatie je 5-10 kilo zwaarder maken.


  Maak melding

 6. Dag oma, oma we ga die rolstoel mooi vo je maken, ook ga we olie smeren vo de wieltjes.het wordt egte egte omaatje lief. It’s good my sweet litlle boys, but don’t forget, no custom made things on my lovely chair..eeeh nee oma. EEh tjalie ai boi…na abra brokie wang lai tang bakka, fawakka nanga oma rolstoel….noh boi dat oeng no kan doe, so what if oeng kan meki wan extra lai….is kut…….ma if oma K. da fa wakka……..no spang nanga oma, na wie wang oe moes denki en lokoe……leki fa oeneoe lijder en baas na regering disie e doe…….we K toe..a mang beloof oenoe dong sma so meni…..ko no wagtie baas……misdaad e loon. Ondertussen zit oma met de gebakken peren. I never no that thos sweet little boys of my are gangsters. HEELLLP. niemand zal helpen. OOk wanneer er veel ellende onder de domme aanhangers zal komen als onderdrukking. Geen land en niemand zal helpen.


  Maak melding

 7. Deze oma moet onmiddellijk worden vrijgelaten. Door de zware druk op de euro in de EU kunnen vooral ouderen niet meer rondkomen van hun AOW. Het is een schande dat Europese ouderen hun toevlucht moeten nemen tot drugssmokkel. Deze trend is al een tijd aan de gang en de toenemende armoede in de EU is hier debet aan. De verarming in Europa is een feit en de economische ineenstorting zal niet lang meer op zich laten wachten. Calimerostan, laat deze oude vrouw onmiddellijk vrij! Het gegraai van de aasgieren in de Europese top leidt tot dit soort excessen.


  Maak melding

 8. Ik ben ‘pas’ 65 en heb nog nooit cocaïne in werkelijkheid gezien. Hoe komt een Britse vrouw van 83, helemaal in Suriname, in aanraking met dat spul? De enige manier die ik kan bedenken is dat ze de Guyanese oma of tante is van Dino of Lonnie.


  Maak melding

 9. We weten allemaal wie hierachter zitten.
  En deze oma is Brits en Brits onderdaan die in Gr. Brittanie woont, dus geen AOW geniet ion Ned. En zeer w.s. geronseld door de bekende en reeds veroordeelde drugsbarronnen in Su.


  Maak melding

 10. anna_Zeepbel: Als je deze vrouw laat gaan zit vanaf volgende week elke SLM vlucht vol met bejaarde drugskoeriers. Dat gaat dus niet gebeuren.


  Maak melding

 11. oud of jong als je drugs vervoert moet je straf krijgen,alleen zo oma van 83 vraag ik me zeker af of die dat had geweten dan het in haar rolstoel zat. en de douane in Suriname hebben hun werk ook niet goed gedaan. of ze moeten gedacht hebben we laten deze ouwe vrouw gaan ,en ze zoeken het in Nederland maar uit.En Anne maak je maar geen zorgen hoor we storten niet in elkaar hier zo in Europa,maak je maar meer zorgen over jullie eigen land,ook al gaat het nu best goed morgen kan het ook weer anders zijn bij jullie daar.net als het weer hier zo.


  Maak melding

 12. Misschien is zij erin geluisd maar leeftijd zegt niks. Iemand van 83 is niet per definitie achterlijk of dement. En dat verhaal over die AOW slaat ook nergens op. De bolletjesslikkers van de afgelopen jaren zaten nog ver van hun oudedagvoorziening. Dus aan de AOW kan het niet hebben gelegen dat zij gingen smokkelen. Triest genoeg dat iemand het zover moet laten komen.


  Maak melding

 13. “Het is een schande dat ouderen hun toevlucht moeten nemen tot drugssmokkel” maar het is een zegen dat Suriname daarin voorziet. Goed voor de export en je helpt menig oudje nog aan wat extra inkomen. Wat kunnen wij toch trots zijn op deze vorm van ontwikkelingshulp. En dat voor een voormalige kolonie.


  Maak melding

 14. Schande, Schande,…..shame on you,shame on you !!!You bloody silly fool! Why you do this ????

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel wijsheid !)


  Maak melding

 15. anna ,
  Weet wat een schande is? een hele grote schande is dat jou president een drugs veroordeelde crimineel is en zoon een veroordeel zware crimineel.Suriname is in de jaren 80 een drugs paradijs geworden met dank aan jou president en zijn drugs vrienden. Zelf een oude vrouw van 83 jaar wordt misbruik voor het smokkelen van drugs Dit geeft aan in wat voor moreel verval suriname zich nu bevind.


  Maak melding

 16. Tja,
  Daar kan iedereen wel een elektronisch gestuurde en zelfs supersonische rolstoel van betalen. Wikileaks, je bent gewaargeschouwd om jou termen te bezigen.


  Maak melding

 17. Henk Molenaar
  anna_Zeepbel: Als je deze vrouw laat gaan zit vanaf volgende week elke SLM vlucht vol met bejaarde drugskoeriers. Dat gaat dus niet gebeuren.

  Reken je niet al te rijk gekke Henky!
  Het zijn diezelfde functionarissen van de Koninklijke-Marachaussee, die de uitgepoepte bolletjes wegdragen, ergo een Neerlandse Sergeant-Majoor, die plunjerbalen vol cokaine smokkelt naar het hoge noorden.
  Voor de transport zorgt al- dan niet willens en wetens de Koninklijke-Luchtmacht en wel per Orion luchttransport.

  Waar hebben jullie het overrrrrrrrrrrrrr?


  Maak melding

 18. @wikkiLeaks

  Het is duidelijk dat je kennes enige hiaten vertoont. In 1900 bevond zich in Calimerostan een heuse cocainefabriek en de Calimerostanen hebben daar vet geld mee verdiend. Behalve de mensonterende slavernij hebben de door jou aanbeden witte meesters nog heel veel meer op hun geweten. Maar dat wil je natuurlijk niet weten. Onzin de lucht in slingeren past beter bij jou. Ik neem het je niet kwalijk want ik heb al lang door dat je geestelijke vermogens niet bijzonder ontwikkeld zijn. Toch wil ik je melden dat Suriname geen enkele rol van betekenis speelt in de internationale drugshandel. Wel op jouw geliefde NOS-journaal natuurlijk. Een fijne dag verder en bekijk de link hieronder met informatie over je geliefde Calimerostan en haar huichelerij.

  http://www.cocaineinfo.nl/coke-allerlei/geschiedenis/


  Maak melding

 19. Zondag 18 maart 2012 om 23:36 uur, door @gekke henkie,

  Anna_z raakt hier jou gevoelige snaar. Daarom zit je in Su, om er ook goedkoop te kunnen snuiven.

  Gekke henkie, volgens doktersvoorschriften is het in nemen van jou pilletjes beter voor je dan lijnen snuiven.

  Ga een molentje bouwen achter in je tuin en dep je hoofd met een beetje water, want je bent weer eens van het spoor af.

  Gekke henkie


  Maak melding

 20. Oh oh…. daar heb je die naargeestige erfgenamen van de slavernij weer met hun neokoloniale en slavernij syndromen, die alles haten wat Calimerostaans is, maar wel met een Calimerostaans paspoort rondlopen, leven van een Calimerostaanse uitkering, en 40 jaar en gebivakkeerd in Calimerostan en geprofiteerd hebben van alle voorzieningen die Calimerostan hen geboden heeft en nog steeds bied……….meestal ageer ik tegen slachtofferschap,maar ik zal volstaan met het Hilft der volkerverstandigung…….


  Maak melding

 21. @Henk Molenaar

  In plaats van in te gaan op de feiten ga je gewoon ordinair schelden. Dat ben ik inmiddels wel gewend van je. Jouw heilstaat Calimerostaan speelt al eeuwen lang een grote rol op het gebied van distributie van allerlei soorten drugs. Daar wil je natuurlijk niks over horen maar je kunt de feiten echter niet verdoezelen. Een reactie op jouw forumvriendjes vind ik overbodig. Zwakzinnigheid kan niet met woorden worden bestreden.


  Maak melding

 22. Maandag 19 maart 2012 om 10:20 uur, door @Zucht,

  En daar hebben we zwarte piet zucht.

  Gekke henkies zweep meester.

  zwarte piet zucht ken je deze nog nog nog (echo):

  Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzee
  Een stukje Holland draag ik in m’n hart steeds mee
  Daar waar die molens draaien in hun forse kracht
  En waar de bollen bloeien in hun schoonste pracht
  Ik hou van Holland, met je bossen en je hei
  Jouw blonde duinen in een bonte rij
  Op heel dees grote aard, al ben ‘k van huis en haard
  Is het kleine Holland mij ’t meeste waard

  Holland, met je koetjes en je weiden
  Ik mag jou zo gaarne leiden
  Met je molens aan de vliet
  Holland, al trek ik naar vreemde stranden
  En doorkruis ik alle landen
  Jou vergeten doe ik niet

  Mijn favorite steden zijn:
  Amsterdam, Groningen, Utrecht, Maastricht en zeker Rotterdam, maar geen Den Haag.

  Weg met zwarte piet !!!

  Me love you long time.

  Love you Blanda !!!


  Maak melding

 23. @Afrikaanse Leeuw

  Maak je niet druk om het knulleke Zucht. Dat joch is nogal zwakzinnig en vervalt steeds weer in dezelfde herhalingen. Een zwarte Piet van de eerste orde die alles weet over uitkeringen. Het knulleke wordt wakker met het wilhelmus en gaat er mee naar bed. Dit zijn de types die nogal vaak bukken voor hun witte meester om eens flink te grazen te worden genomen. Ik besteed er nauwelijks aandacht meer aan. Het joch is in Calimerostan geboren en weet niet wat werken is. Vandaar zijn geweldige kennis over uitkeringen. Een zielig geval! Ik zou zeggen, laat maar zuchten. 😉


  Maak melding

 24. Oma,verschrikkelijk toch…

  Kijk wat ze met Oude mensen doen!
  Onbehaaglijk zou ik zeggen…
  Did you also went to America..Land of oppertunity..yes I know…All My natural resources went there..No wonder there is liberty and oppertunity…Are you laughing at me asshole!!!!


  Maak melding

 25. Beste Zucht: “Oh oh…. daar heb je die naargeestige erfgenamen van de slavernij weer met hun neokoloniale en slavernij syndromen, die alles haten wat Calimerostaans is, maar wel met een Calimerostaans paspoort rondlopen, leven van een Calimerostaanse uitkering, en 40 jaar en gebivakkeerd in Calimerostan en geprofiteerd hebben van alle voorzieningen die Calimerostan hen geboden heeft”

  Elke woord is raak en het opvallende is dat deze BijlmerTrash profiteurs allemaal fan van crimineel Bouterse zijn……. Geeft tocht te denken…


  Maak melding

 26. Echt zielig om een hoogbejaarde in een rolstoel hiervoor in te zetten om drugs te smokkelen. Men zal haar niet moeten vervolgen. Alleen Wet is Wet. De bron moet aangepakt worden.


  Maak melding

 27. beste Henk ik vindt dat jij gelijkt hebt zonder Holland waren ze niets.Ze schelden die bakra.s uit maar ze lopen allemaal stuk voor stuk met een Hollanse pastpoort rond in Suriname. als hun allemaal zon een grote bek hebben .geeft die paspoort weer terug dan en blijft meteen daar en kom niet terug. veel sterkte hun die denken dat ze slim zijn .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.