Dilip Sardjoe warmt op voor omhelzing Bouterse

40

PARAMARIBO, 12 mrt – Suriname’s succesvolste zakenman, Dilip Sardjoe, heeft de ultieme stap gezet naar innige politieke omhelzing van Desi Bouterse. Binnen zijn eigen BVD verzekerde Sardjoe zich van voldoende steun voor zijn toekomstplannen. Die gaan wellicht richting fusie met Bouterse’s NDP. Lange tijd was daar verzet tegen. Maar dat is nu weggevaagd.

De dissidenten onder leiding van ingenieur Dharm Mungra hebben zichzelf uitgerangeerd. Hun massaal uittreden en keuze voor een eigen partij, spreidde het bedje. Sardjoe kon ongestoord bestuursverkiezingen regisseren en werd gekozen tot voorzitter. De verkiezing was unaniem en Sardjoe ziet daarin voldoende steun voor zijn toekomstplannen. Mungra was faliekant tegen de fuseringsplannen. Die zouden de partij-identiteit teniet doen.

De BVD ontstond ooit uit een verzetsbeweging binnen de VHP. De partij heeft nooit zelf parlementszetels behaald. Een partnerschap met de NDP liep stuk in de aanloop naar de laatste nationale verkiezingen. Bouterse verdacht Sardjoe ervan een samenwerking te plannen met de VHP. Dat zou na de verkiezingen gebeuren, als via de samenwerking zetelwinst was behaald. Dilip Sardjoe is al één van Bouterses voornaamste adviseurs.


40 REACTIES

 1. Waar in is tog sommige mensen in staat voor macht en geld , om met de grootste massamoordenaar van onze Suriname een samenwerking te gaan same same schande en onmensenlijkdit soort mensen horen ook in de bak


  Maak melding

 2. Terwijl vele muggesifters zich stevig vastbijten in de ondergang van Bouterse maakt de nagenoeg rijkste man van Suriname zich op om dit land uit de blubber te helpen trekken.
  Terwijl u bent blijven steken in de dingen, die ons scheiden, gaat de ontwikkeling van Suriname onverdroten voort!
  Be part of it of vestig je anders permanent in Syberie.


  Maak melding

 3. Deze man kiest nu duidelijk voor de ontwikkeling van Suriname . Want als het om de vooruitgang van Suriname gaat moet men zelf bereid zijn om bepaalde zienswijze aan de kant te zetten . Alles moet in dienst staan van het land Suriname en haar ontwikkeling . Daarbij dienen de burgers van het land hun eigen normen en waarden te bepalen , dan opgelegd van buiten af . Bijvoorbeeld de term gedogen softdrugshandel in Nederland dient Surinane absoluut niet over te nemen .
  Onze jeugd mag niet op grote schaal bloot gesteld worden aan mariwana en hasj . Op deze manier verdiend de staat zeker honderden miljoenen aan belasting uit de drugs handel . Bovendien zij deze drugs verboden in de rest van Europa en de rest van de wereld . Zie een manier om criminele vermogens te genereren . Suriname in tegenstelling zijn de drugs streng verboden .Dus onder het mom van gedogen worden criminele daden oogluikend toe gestaan in nederland. Gelet op al deze zaken moet Suriname zich zeker niet de les laten lezen door lieden in nederland . Gelukkig laat deze president niet met zich sollen .Hij laat al de zwarte pieten rennen richting noord-zee ha ha !!!


  Maak melding

 4. de Boeven van Dilip(BVD) gaan nu samenwerken met de Nationale Drugs Partij(NDP).

  soort zoekt soort. geen verrassing.

  De nieuwe leeuw zal toch sterker.


  Maak melding

 5. De duistere ontwikkelingen gaan sneller dan gedacht.
  Niemand hoeft zich af te vragen hoe men zo rijk kan zijn geworden. Maar als politike opportunist is alles mogelijk, geld stinkt niet, principers overboord gooiene, ach klets niet, monie talks bullshit walks.
  In ieder geval merken vele oliedomme aanhangers het nu in hun zakken met de prijzen die ze betalen voor primaire levensbehoeften. Opmerkelijk is dat deze oliedomme aanhangers blind ziende en doof horende zijn vanwege hun oliedom zijn en niets merken dat de leugenaars die ze hebben gekozen als leiders RIJKER ZIJN GEWORDEN EN ZIJ ARMER. Ma kut zeg het die oliedomme stommelingen niet.a fout na neks, ze gaan je haten als ze worden gewaarschuwd. Dan maar het lijdensweg van onvredemonrust en armoede…..op naar suribabwe


  Maak melding

 6. Welkom ,Welkom!!!

  De BVD wordt gefeleciteerd met het realiseren van de toekomstplannen voor het opbouwen van Suriname.

  Ronald hooghart kan lering hieruit trekken!!!

  Eerst voorzitter worden van de nps,dan klepperen over samenwerking!!!


  Maak melding

 7. Oh,sardjoe..aan degenen die het misschien niet wisten of ontgaan zijn,deze zelfde sardjoe heeft tussen 1976.77,anderhalf jaar gezeten op santo boma,te samen met sauma,de gebroeders scholsberg(douane,s)voor belasting-ontduiking,ing.David,een stuks of 15 ambtenaren,en de chinees lieuw-a-hing.Zo zie je maar, hoe het maar kan gaan in suriname.Sardjoe,krijgt alles voor elkaar in suriname,de man is zo corrupt als de pest.Het klinkt verschrikkelijk,maar vandaag de dag wordt suriname geleidt door boeven,moordenaars,bankrovers,dank zij de jeugd,althans zo beweerd men,kei-stenen,met spinazie zullen de nazaten van deze jeugd eten.De ouders van deze jeugdigen ,zijn echt in gebreke gebleven,om hun kinderen niet de waarheid te vertellen over deze smeerlappen die suriname vandaag de dag tot een hel hebben gemaakt.


  Maak melding

 8. Zuid Afrika staat bekend als “The rainbow nation”
  Suriname verandert langzamerhand in ‘The nation of the criminal rainbow’, bijna alle kleuren van criminaliteit zijn al aanwezig, alleen een pedofiel ontbreekt er nog aan om de regenboog compleet te maken. Niet getreurd, de Hindoestaanse bassia met de grijze lokken S.M. zal ook geen moment twijfelen om zich aan te sluiten bij de dominante paarse kleur, als hij daarmee zijn kansen vergroot om, net als de rest van het crimenele clubje, buiten Santo Boma te blijven.


  Maak melding

 9. Waarom worden degenen die het al goed tot zeer goed heeft en er steeds beter op worden toch zo geprezen, zodra ze net doen of ze het goed menen met de Surinaamse bevolking, terwijl in de harde realiteit van alle dag de hardwerkende bevolking iedere keer weer een veer moet laten en het steeds moeilijker krijgt. Dit soort lui denken in de eerste plaats altijd eerst aan zichzelf en dan pas aan anderen.
  Ben ik nu zo blind en zie ik het allemaal verkeerd. Wat begrijp ik niet?

  Gr. Polderman


  Maak melding

 10. Dilip is een patjakker, ploseling zo, baja.Ik vertrouw die gast voor geen stuiver.
  Een tip voor baas, loek boeng, a fromoe

  No go, als hij Dilip gek doet, baas weet dan wat jij moet doen!!!

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding

 11. ach boefen zoeken elkaar op geld drugs moordt het kan ze allemaal niets scheelen als ze de macht maar hebben dat is het wat ze willen ronnie brunswijk ga toch weg van dit rotzooi ga terug naar nieuwfront dit was een grote vergising voor het binnenland ga met somo weer na de oude partijen dat is het beste


  Maak melding

 12. ha die ttheo heet de ballen verstand v politiek ,
  drank of drugs. weet je een milioen meningen maken nog geen feit laat alcohol (harddrug) rijkelijk vloeien houd t volk lekker dom kun je nog vet accijns heffen maar de weed o boy das slecht he geen staats inkomsten volk word er wijzer van . zou zeggen steek er lekker een op en houd je bek onnozele


  Maak melding

 13. From Dilip to Bouta with love for the country!!!!!

  alles in het belang van een verbeterde zakelijke investerings klimaat en efficiency van het overheidsapparaat en de private sector!


  Maak melding

 14. door Paraman
  De contra aanvallen van de kant van die landverraders zegt mij dat het goed gaat met Suriname. Stelletje hyena’s zijn het.

  Of je hebt teveel van dat verdorven witte spul op..of….gewoon ndp dom…..


  Maak melding

 15. Beste Dilip, weet waar je aan begint. Voordat je het weet heeft Desireetje al je centen van je afgepakt….en mag je brommen in Fort Zeelandia.


  Maak melding

 16. Hoor ze janken die stumperds, maak je niet druk jongens.

  Santokie met zijn VHP zal weldra ook aansluiting zoeken.

  NPS’ers wachten op het moment dat Basja Vene het veld ruimt, die weet het, zodra hij weg is zullen NPS’ers ook aansluiting zoeken bij de NDP.

  NPS en VHP zullen geen andere keus hebben als ze weer in het machtscentrum willen komen, alleen aansluiting bij de enige echte NATIONALE PARTIJ van SURINAME de NDP onder leiding van de VADER DES VADERLANDS Zijne Excelentie D.D. Bouterse, zal ze kunnen redden van de ondergang.


  Maak melding

 17. Paraman: “De contra aanvallen van de kant van die landverraders zegt mij dat het goed gaat met Suriname”

  Onze Parpinto moet komiek worden….wat een paljas


  Maak melding

 18. Henk de Mol ,
  Wie gaat nu wiens boterhammen met Duitse kaas opeten in Den Haag ???
  Is het boterhammetje met gaten-kaas ,niet voldoende genoeg om op het weerloze volk te bezuinigen ?
  Wordt ook het brood-beleg van het volk afgenomen ?
  Welk partij staat nu het dichts bij jouw moeder ?
  Is het de CDA , VVD of soms jouw fascistische partij de PVV ?

  henk de MOL , het zijn surinaamse binnenlandse aangelegenheid .
  Indien jij zo graag en sterk de behoefte heeft ,om iets te willen betekenen , begin eerst met jezelve of in jouw eigen omgeving .
  Genoeg mogelijkheden en diversiteiten .
  Wat belet jou .
  Mag Ik het van jou aannemen dat jij net als mijn persoon Belastingsplichtig bent aan Olland Overheid ???


  Maak melding

 19. Maandag 12 maart 2012 om 18:10 uur, door Ferdinand Hossenbux

  Ferdinand,
  Persoonlijk vertrouw ik jou ook niet ! Jij bent ook een draaikont.Jij bent ook zo een,die wel de lusten wil, maar de lasten niet lust ! Jij roept regelmatig van die ‘mooie,/geweldige oplossingen he,zelf op radio 1 ben je te horen. Waarom ga niet naar Suriname ? Om je super geweldige President een handje te helpen !Jij denkt ook dat de fantast/clouw van Surimaribo een toverstok heeft om alles voor mekaar te krijgen.Het is een illusie allemaal !
  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid!)


  Maak melding

 20. Aldus die hypocriete huichelaar paramanpinto,je hebt niet meer over hun die op elkaar lijken, Sardjoe heeft over de ruggen van de arme surinamers zich zelf super verrijkt ten tijde van de militaire dictatuur van crimineel Bouterse.


  Maak melding

 21. @ Lalbhadoer,
  Is hij de zelfde die reageert bij standpunt.nl op radio 1. als hij de zelfde is dan is hij een geweldige draaikont zoals de rest van die paarse schapen.


  Maak melding

 22. wat gebeurd er in onze Republiek Suriname. Iedereen wilt aan de macht komen, het gaat niet meer om het land en het volk te helpen, wat ik denk gaat het nu om positie,machthebzuchtig meer kans om rijker te worden hun zaken een betere fundament te geven. Ze doen als of ze voor het volk willen gaan werken, maar het zijn alleen maar wolven in schaapskleren. Wanneer gaat dit ophouden die vriendjespolitiek.


  Maak melding

 23. Maandag 12 maart 2012 om 10:56 uur, door @Paraman,

  Hart stikke mooi geschreven, maar volgens mij is er olie in Syberie.

  Dat gun je deze slangen toch niet ?


  Maak melding

 24. Henk Molenaar
  Paraman: “De contra aanvallen van de kant van die landverraders zegt mij dat het goed gaat met Suriname”

  Onze Parpinto moet komiek worden….wat een paljas

  Ik kan mij jullie frustratie als vrijwillige banneling heel goed voorstellen.

  Nochtans heel veel sterkte met de komende jaargetijden(lente, zomer, herfst, winter en vervolgens).


  Maak melding

 25. Dilip Sardjoe en Desie Bouterse zijn nu goede vrienden het draait allemaal om het wit wassen van veel geld uit USA..Nu kan Desie alleenmaar opdracht geven aan de centralebank en zijn comissie is binnen.


  Maak melding

 26. Was mijn vader nog in leven zou hij zeggen:, dit is een onmiskenbare “Judaskus”, dit is niet nieuw onder de Zon, het is van alle tijden. Deze twee heerschappen hebben overeenkomsten, van de een is het uitgekomen, van de andere waarschijnlijk nog niet, rationeel beschouwd!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.