Conchita Leeflang in ‘Nederlandse Hollywood Vrouwen’

8

De Surinaamse Conchita Leeflang is het nieuwe gezicht in seizoen 2 van het Net5 TV programma ‘Nederlandse Hollywood Vrouwen’.Conchita is een flamboyante Surinaamse vrouw die zestien jaar geleden een modellencontract in Los Angeles kreeg aangeboden en er sindsdien woont.

De diva leeft het snelle leven in ‘The Hills’; ze volgt acteerlessen, heeft zich verbonden aan goede doelen en is bezig met het opzetten van een kinderkledinglijn. Conchita heeft onder andere Eva Longoria en Elton John als beste vrienden en gaat naar heleboel belangrijke feestjes en etentjes. Ze verveelt zich dus geen minuut.

Een gloednieuw seizoen van exclusieve feestjes met wereldsterren, privéjets, personal shoppers…En deze nieuwe Nederlands-Surinaamse Hollywood Vrouw begint vandaag 6 maart 2012 op Net5 (21.30u).


8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.