dinsdag, maart 19, 2024
HomeNieuws uit NederlandStudenten ontwerpen binnenvaartschip voor Suriname

Studenten ontwerpen binnenvaartschip voor Suriname

-

De Nationale Carrierebeurs

Studenten van Hogeschool Rotterdam en het Da Vinci College te Dordrecht gaan samen een schip ontwerpen voor het Coppename/ Wayambo-gebied in Suriname. Dat meldt de Nationale Onderwijsgids.

Op het schip dat de bereikbaarheid van de Surinaamse binnenlanden aanzienlijk moet verbeteren, komen medische en educatieve toepassingen. De opdracht komt van Stichting Steunfonds Bundung Vocational Trainings Institute.

De studenten vinden dit project interessant, omdat het niet fictief is, maar juist voor een bedrijf ontworpen wordt. De uitdaging zit behalve in de samenwerking ook in het overtuigen van financiers om geld beschikbaar te stellen, zodat het ontwerp uitgevoerd kan worden.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

3 REACTIES
  1. Het moet makkelijk aan te meren zijn zo als de Hoovercraft en het moet tractoren en dergelijke kunnen vervoeren en diep het binnenland kunnen in brengen.Ook moet er slaaphutten voor passagiers zijn.De diepgang moet niet veel zijn enz.

    Cobie.


    Maak melding
  2. Top!

    Dit soort zaken juich ik toe. Zonder al te veel bombarie zal dit van de grond komen om dan later op het conto van de president te worden geschreven. Maar ik weet beter!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES