Jetty Mathurin jubileert in het theater

1

Ruim 25 jaar zit Jetty Mathurin in het vak en de afgelopen maanden kon je haar zien schitteren in de musical Daddy Cool en het theaterstuk BH. Nu is de Nederlandse diva van het geëngageerde cabaret te zien met Deel II van haar jubileumvoorstelling.

In ‘Liefde en Overvloed’ staat ze er niet alleen voor. Haar alter ego’s Taante en neef Stanley zijn ook van de partij. Mathurin laat je lachen, zegt wat niemand durft te zeggen en laat je zien wat niemand je durft te laten zien.

Komend weekend, zaterdag en zondag, is de aftrap in het Bijlmer Parktheater. Daarna is zij te zien op verschillende plekken in Nederland:

.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.