Vertoning Wan Pipel (DeLuxe Edition) in Rotterdam

3

Op zaterdag 17 maart a.s. wordt in de Schiecentrale (Rotterdam) de speelfilm ‘Wan Pipel (DeLuxe Edition)’ vertoond. Deze film is een must know voor vele generaties Surinamers. Velen kunnen hele scènes van de film moeiteloos oplepelen. En anders dan in de Pathé mag dat op deze unieke avond ook! Interactief meeleven met Roy Ferrol, Rubia, Karina en Roy’s vader. Laat je horen!

Verder zijn er optredens van Sabrina Starke en Denise Jannah. Ook zanger Clarence ‘Ala Presi ‘ Breeveld – de broer van Wan Pipel-hoofdrolspeler Roy – zal het podium betreden. Voor de shows en de film, kun je smullen van een heerlijk bravoe buffet, verzorgd door topchef Ramon ‘Boriman’ Beuk. Op het menu staan Pindasoep, Okersoep & Bruine Bonen met Rijst à la Beuk.

MC van de avond is de bekende cabaretier Howard Komproe. Kijk voor meer info op www.MovieNightLive.nl.

3 REACTIES

 1. Wan pipel??????????
  Jammer dat kan ik net merken een film is een film maar de werkelijkheid is dat sranang mang e kirie makandra letterlijk en figuurlijk.
  Stelen, verkrachten, overvallen, roven, moorden, kwik gebruik, beroven etc.
  Hoe dang wang pipel???????? In een film kan alles.
  Ook fantaseren dat Suriname deelneemt aan de WK in Brasil hahahahaha.
  Wel wat om voor te gaan hé dus een goede doelstelling maar geen realisatie van het plan omdat daar de nodige oplossingen (projectmatige aanpak) ten enen male niet kunnen worden uitgevoerd.


  Maak melding

 2. Toen der tijd bestond er geen toelating visa voor Ned.Dus kon de zwager met een gestolen ticket daar heen.Nu zou de gemiddelde Suri veel meer doen om in Holland te geraken en te blijven.Maar de ticket diefstal vind ik een prachtig staaltje Suri mentaliteit.

  Cobie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.