Laatste voorstelling ‘Trots op Rotiland’

2

Op 3 maart speelt Narsingh Balwantsingh, Chatney.nl, WEG (TV Rijnmond), zijn allerlaatste voorstelling in het Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Deze eerste one-man show trok de afgelopen jaren volle zalen. Niet alleen Narsingh, maar ook zijn alter ego ‘Haarindernaad’ vielen bij het publiek in goede aarde.

Wat is Trots op Rotiland? Hoewel geboren en getogen in Rotterdam heeft Narsingh zich altijd al een buitenbeentje gevoeld. We ervaren de cultuur shock die Narsingh krijgt als hij uit het veilige, warme hindoestaanse gezin op een witte school komt. We zien hem als magere tiener worstelen met het beeld van de stoere zelfverzekerde jaren tachtig neger. Hij gaat het taboe van de hoge zelfmoord onder Hindoestanen niet uit de weg en hij wordt zeer persoonlijk als hij praat over zijn ouders en hun verwachtingen. Trots op Rotiland is een mix van sprankelende anekdotes, gedurfde verhalen, scherpe conferences én feestelijke muziek, waarin hij fantastisch wordt begeleid door Jimmy Ramphalmisser en Soerin Ramkhelawan

Narsingh kijkt tevreden terug: “Het is een mooie tijd geweest, we hebben hard gewerkt en elke keer als we op het podium stonden, groeide de voorstelling. Aan de ene kant is het moeilijk afscheid nemen van een stuk dat ik 3 seizoenen heb gespeeld, maar tekstschrijver Guus Pengel en ik zijn hard aan het werk aan de nieuwe voorstelling. Vanaf november 2012 kom ik met de nieuwe voorstelling “Smatjes en Matties”.

Heb je de voorstelling nog niet gezien; dit is je laatste kans.

Narsingh | Trots op Rotiland – Stadgehoorzaal Vlaardingen
Zaterdag 3 maart
Aanvang: 20.30 uur

Bekijk ook:


2 REACTIES

  1. Het is interdaad een vakman! Zeker niet vastgeroest
    in de daroe,rotie en bhagwan kringloop. Lekker progressief z’n gang gaan net als Anil Ramdas, maar dan op een andere manier.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.