Rapport over incident Edu Nandlal afgerond

15

Justitie beslist waarschijnlijk deze week of de vermeende mishandeling van voormalig profvoetballer en oud-raadslid Edu Nandlal door de Utrechtse politie nog gevolgen heeft. Dat meldt RTV Utrecht vandaag.

Agenten hielden de gehandicapte man eind vorig jaar ten onrechte aan en volgens Nandlal ging dat op een ‘zeer hardhandige, buitenproportionele en vernederende manier’. De Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen gaf in december 2011 aan dat een onafhankelijke afdeling van de Utrechtse politie een onderzoek ging doen naar dit voorval.

Volgens de zender is het rapport over het incident klaar en gaat justitie nu afwegen of er nog iets mee gaat gebeuren.

Bekijk ook:


15 REACTIES

 1. ach… het is de nederlandse justitie. dezelfde organisatie, die het stoffelijk overschot van een overleden slachtoffer door politie geweld, zonder hart naar Turkije stuurt. Het is dezelfde organisatie, die vier cowboy politie agenten in HvH vrij pleit. Wat kan Nandlal van zo’n organisatie verwachten? ik verwacht weer een walgelijk oneerlijke conclusie. weer een typisch staaltje van dit smurfenstaatje met een verschrikkelijk verleden, die met hun pvv gewoon doorgaan met wat ze al 500 jaren doen: onderdrukken, uitbuiten en vermoorden, en niet te vergeten: dagelijks verkrachten en aanranden op schiphol.


  Maak melding

 2. @MR. zuidoost ik zou dan maar gauw maken dat ik wegkwam uit dit versschrikkelijk smurfenstaatje.
  Enkele reis graag, uitkering opzeggen,ned. paspoort inleveren op schiphol, en nog uit te zitten straffen schelden wij je kwijt.


  Maak melding

 3. He, Mr. Zuidoost: Heb je je uitkering nog niet gehad, chagrijn. Als je eens wat geld overhoudt, moet je eens naar een ander land vliegen. Dan zul je aan den lijve onvervinden wat aanranden en verkrachten op luchthavens is. Maar aangezien je nog nooit verder bent geweest dan de Bijlmer, lijkt me dat ijdele hoop. Je moet een keer ophouden met die schijt-reacties van je, het wordt vervelend. En ik zal je maar niet vertellen hoe de onderzoeken van de Surinaamse politie eruit zien.


  Maak melding

 4. er zijn een aantal paarse mannen en vrouwen op dit net moet je niet al te serieus nemen.wanneer horen wij wat over die doorzeefde auto van een muziek groep uit nederland.


  Maak melding

 5. @MR ZUIDOOST: Lukt het je niet je enkele reis naar anywhere te bekostigen, kan je terecht bij het IOM in Den Haag, dat is het Internationale Organistaie voor Migratie,die helpt loosers zoals jij het land uit te knikkeren, het kost je geen cent. en in Zimbabwe en Somalie kunen ze lui zoals jij best gebruiken, en DDB kan nog wat hielenlikkers gebruiken.


  Maak melding

 6. Eigenlijk moet je zwaar medelijden hebben met een loser als Mr Zuidoost. Deze zwaar gefrustreerde nitwit ontleent zijn bestaansrecht aan het uitkafferen van Nederland die hem al heel zijn leven onderhoudt met een uitkering.

  Maar onze Mr. Zuidoost vindt dat hij daar recht op heeft gezien “500 jaren doen: onderdrukken, uitbuiten en vermoorden, en niet te vergeten: dagelijks verkrachten en aanranden op schiphol”

  Deze nitwit heeft waarschijnlijk zijn hele leven nog nooit iets gepresteerd en kan nu zielig achter zijn pc zijn frustraties botvieren en weer wachten op zijn volgende uitkering.


  Maak melding

 7. De conclusie luidt: De politie heeft goed gehandeld. Dat stond al voor het onderzoek startte vast. Stelletje Pedo’s, Viezeriken en Vuilakken (PVV), in uniform.


  Maak melding

 8. pfffffff, houdt het nooit een keertje op mense om elkaar hier af te maken. Schrijft es iets positiefs wat andere kondre mang wat van kunnen opsteken.

  Er moet tog een een rede zijn waarom de(kont-rolles )
  op schiphol zo vernederend zijn.

  Vergeet niet dat onze eigen kondemangs deze situatie hebben veroorzaakt door bolletjes hun holletjes te verstoppen. En nu moeten de goeien zoals jij en ik
  eronder lijden.


  Maak melding

 9. @Zucht

  Wat een demonstratie van zwakzinnigheid. Jij bent geen Surinamer, PVV aanhanger, wit, rechtsextremistisch, blaat meestal onzin uit en verdrinkt in een status van irrelevantie. Je bent eigenlijk geen reactie waard maar ik maak vandaag een uitzondering. Oogjes dicht en snaveltjes toe! 🙂


  Maak melding

 10. Een aantal mensen vallen Mr. Zuidoost met oneigenlijke argumenten aan, maar ik denk, dat hij gelijk krijgt. In Nederland is er sprake van klassenjustitie. Degene die een onderzoek naar het politieoptreden jegens Edu Nandlal gevorderd heeft is burgemeester Aleid Wolfsen. Deze oud-rechter declareerde onterecht 17.000 euro aan woonlasten. Het OM besloot hem niet te vervolgen, terwijl frauderende uitkeringstrekkers in Zuidoost als werkstraf papier mogen prikken. Denken degenen die Mr. Zuidoost aanvallen, dat de carrieres van een aantal politieagenten t.b.v. een allochtoon geschaad zullen worden? Niet in Nederland!


  Maak melding

 11. ANNABEL is het een vraag,of vertel je mij dit allemaal.
  Je weet ik ik sta open voor info , dus als er nog meer is wat ik nog niet weet hoor ik het graag.

  Ik vind het sneu en kinderachtig dat je niet meer op mij wil reageren, ik vraag je om je beslissing in heroverweging te nemen, want ik ben ongelukkig zonder jou.


  Maak melding

 12. LASEDE BOUTA voor jou geldt hetzelfde, bevalt het je niet in Ned.,voel jij je gediscrimineerd, hou de eer aan jezelf en koop een enkeltje naar je beloofde land.
  En over Justitie en Politie in je geliefde Surimaribo zal ik het maar voor het gemak niet hebben, want dan ben ik morgen nog bezig.Groet Zucht.


  Maak melding

 13. Ik zou de stelling van Zuidoost serieus kunnen nemen als het door iemand anders was geschreven en de reden waarom ik zegt zal ik ook uitleggen.
  MR.zuidoost is een Figuur die het hier opneemt voor de grootste massamoordenaar die de Republiek Suriname ooit heeft gekend.Waarom heeft Bouterse onze landgenoten zonder proces afgeslacht Zuidoost?? waarom is Hawker liggend op een brancard geexecuteerd, Zijn die politie mannen al vervolgd die een auto met vakantiegangers hebben doorzeeft al berecht, wat is gebeurd met die dodelijk schietpartij van maripa stong, en dat geval van een man met een klein kind op zijn hand die dodelijk door een politie kogel is geraakt, Wat is er gebeurd met die politie man die zijn wapen uit zij auto haalt een een nederlandse toerist bij Elmelino koelbloedig doodschiet. Over het rechtssysteem in Nederland hoef jij jou niet druk te maken wij hebben hier een gerespecteerde rechtssysteem. Maak jou druk over het rechtssysteem in Suriname waar veroordeelde drugs handelaren tot president wordt gekozen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.