President Equatoriaal-Guinea week op bezoek

107

PARAMARIBO, 2O feb – Het bezoek van president Teodoro Obiang Nguema Mbasongo van Equatoriaal-Guinea wordt waarschijnlijk één van de langste in Suriname’s recente geschiedenis. Mbasongo is van twintig tot en met zevenentwintig februari op staatbezoek. En dat niet zonder reden.

Equatoriaal-Guinea geldt als opkomende olieproducent. Het land streeft naar een dagproductie van één miljoen barrels. Suriname zou daarvan mee kunnen profiteren. Hoewel details niet vrijgegeven worden, zit er volgens de regering perspectief in economische samenwerking.

President Mbasongo zelf ziet het bezoek als een gelegenheid de banden aan te halen met het Zuid-Amerikaanse vasteland. Ook de Afrikaanse diaspora trekt. Er is onder meer een bezoek gepland aan grootopperhoofd Belfon Aboikoni van de stam der Saramaccaners.

107 REACTIES

 1. Afrikaanse staatshoofden die Suriname bezoeken heeft dezelfde vanzelfsprekendheid als staatshoofden uit India, China en Indonesië. Gezien de etnische samenstelling van het Surinaamse volk is dit een must. Hopelijk kunnen Equatoriaal-Guinea en Suriname wederzijds voordeel halen uit dit bezoek. Economische banden met booming Afrika lijkt me overigens heel verstandig.


  Maak melding

 2. banden aanhalen met alle landen in de wereld, is goed voor Suriname. Mits het niet de uitbuiterige, onderdrukkende en moordende westerse landen zijn.


  Maak melding

 3. Beste Ann_Zeepbel: “Booming Afrika???” Noem eens 2 landen dan die booming zijn. Jij verwart de boem van bommen met economische groei……


  Maak melding

 4. Ik heb mij vergist toen ik dacht dat Chavez de enige zou zijn die Sur.bezocht heeft.De rode loper wordt zo waar versleten door allerlei coup plegers en baardigen.
  Misschien daarom dat een bekende journaliste onder gedoken is.Ze was bang om in een zak meegenomen te worden.

  Cobie.


  Maak melding

 5. Vertel me wie u vrienden zijn, en ik vertel u wie gij zij.Gezien de etnische samen stelling van suriname maakt het niet uit wat voor soort figuren naar suriname komen op staatsbezoek dus met andere woorden Idi Amin,Charles taylor,Joseph kony zijn gewoon welkom in suriname.
  Dames en heren Google a.u.b de naam van deze autoritaire monster uit Equatoriaaal Guinea dan kunt u zelf lezen met wat voor soort figuren die criminele moordenaars president van Suriname opgaat.
  Bouterse leert het nooit.


  Maak melding

 6. Weer een dictator die naar Suriname komt, alleen dit soort figuren kunnen naar Suriname komen, want hebben dezelfde achtergrond als Bouterse, die ook d.m.v. een coup aan de macht is gekomen.
  Met dit soort criminelen ga je zeker je land op een hoger niveau brengen, blijf maar lekker verder dromen.


  Maak melding

 7. Equatorial Guinea, Spaans sprekend (het enigste land in Afrika) is een klein (naar Afrikaanse begrippen) doch zeer belangrijk land, met een G.D.P. van US $ 26,11 miljard en een economische groei van 7.2 % over 2011,en een monetaire. reserve van US $ 3,178 miljard.
  Olie en Gas productie staan op een zeer hoog nivo.
  Landbouw produkten zijn Cacao, Palmnoten, Cassave, Yams enz.,Suriname doet er dus zeer goed aan de betrekkingen met dit land heel stevig aan te halen mede gelet op het feit dat een heel groot deel van de Surinaamse bevolking tot de Afrikaanse diaspora behoort.
  Ik spreek de hoop uit dat de Sur, Gaanman’s zullen beseffen dat ze Zeer hoog bezoek krijgen en dat zij dit Staatshoofd met gepast respect zullen verwelkomen, het tonen van respect staat nl. op de 1ste plaats in de Afrikaanse samenleving en dat begint al binnen het gezin.


  Maak melding

 8. Soort zoekt soort, maar met dit bezoek geeft hij een stille wenk aan allen, voor oliedomme ndpers niet te begrijpen, want die willen niets horen, dit land verwordt een dictattuur. Hahahahahahhaha


  Maak melding

 9. @Henk Molenaar

  Je vraagt er twee maar hier zijn er drie die mij te binnen schieten. Ghana, Nigeria en Zuid Afrika. Ben je trouwens weleens in Afrika geweest? Of loop je nog steeds rond met het beeld van 40 jaar geleden? Ik zou zeggen, ga eens naar modern Afrika en schrik je te pletter. Het zou wel kunnen betekenen dat je wereldbeeld behoorlijk zal wankelen. 😉


  Maak melding

 10. Waarom komen alleen dictators naar Suriname?
  waarom is de criminaliteit toegenomen in Suriname.
  waarom willen de democratische in de regio niets te maken hebben met Suriname?
  Omdat De man die zich President noemt in Suriname een veroordeelde crimineel en meedogenloze Dictator is.
  Soort zoek Soort. dat geld dat wort uitgegeven aan deze Bouterse Show kan beter besteed worden aan armoede bestrijding. ik kan mij een verhaal herinneren over een Afrikaanse president die naar Washington ging om aandacht te vragen voor de armoede in zijn land en die beste man logeerde in een hotel van duizenden dollar per nacht. Terwijl Bouterse de Surinaamse Bevolking uitkleed gaat hij bijna iedere week op snoepreis, hij heeft hele dure adviseurs tot zijn beschikking, zijn vrienden en familieleden en loyalisten reizen de wereld rond op kosten van arme bevolking. Ik hoor R Doekhie Niet, niemand zwaait met bonnen in het parlement.Ik ben benieuwd wat het de samenleving gaat kosten om deze crimineel te huisvesten.


  Maak melding

 11. De banden aanhalen met Afrika is een goed idee. Waarom men gekozen heeft voor ‘Teodoro Nooit van Gehoord’ is mij niet duidelijk. Misschien wordt ‘Teodoro Nobody’ in zijn regio ook niet voor vol aangezien door de nette staatshoofden van dat continent?


  Maak melding

 12. Banden aanhalen en economischebanden evrstevigen???????
  COME ON… wanneer zal de doorsnee SURINAMER de gelegenheid krijgen om naar dat LAND te kunnen gaan als
  toerist????
  ALLEEN DE “president” en zijn MOORDBRIGADE zullen gaan op KOSTEN VAN DE STAAT SURINAME. Let wel het VOLK van SURINAME zal het gelag moeten betalen.

  DIT IS TOCH BELACHLIJK????????? MARK MY WORDS…
  GOD BLESS SURINAM.


  Maak melding

 13. Mr. Zuidoost: Maar als het dictatoriale Afrikaanse landen is het voor jou wel ok?

  Waarom woon je nog steeds in ” een uitbuiterige, onderdrukkende en moordende westerse land?

  Gaan jou principes niet verder dan je portemonnee ?


  Maak melding

 14. Domme henkie is weer bezig. Ik merk dat je in mijn afwezigheid flink de bloemen buiten aan het zetten bent geweest.

  Henkie toch, waarom blijf je zo hardnekkig proberen interessant te doen? Wat weet je van Afrika, anders dan de telegraaf die jij leest?

  Alleen Zuid Afrika is al groter dan west Europa. Er wonen meer dan een miljard mensen op dat continent. Bijna alle grondstoffen komen daar vandaan.

  En ja, er zijn genoeg landen in Afrika waarde Economische groei van de afgelopen vijf jaar dusdanig is dat mening westers land, (om in de beeldspraak van jouw premier te blijven)hun vingers bij zouden aflikken.

  Een goede zaak derhalve om samenwerkingsverbanden aan te gaan met dergelijke landen en te kijken waar en hoe de groei gezamenlijk kan worden voortgezet.

  Malle domme henkie, ga jij weer even snel in je mand. Je moet in de hoek zitten zei ik je al, als grote mensen over grote mensen zaken praten. Foei jochie!


  Maak melding

 15. Maandag 20 februari 2012 om 17:14 uur, door Gekke henkie,

  Je moet eens wat meer lezen over Afrikaanse landen, de Chinezen investeren in wegenbouw, universiteiten waar zij de docenten en professoren bij leveren en een streke groei van afrikaanse studenten aan de universiteiten van China.

  Het heeft tijd nodig.

  Het continent en dus geboorte grond van mijn voorouders “Afrika” is sterk aan het veranderen.

  Gekke Henkie.


  Maak melding

 16. hij komt bouterse uitleggen hoe hij nog corrupter kan zijn. Hoe hij olie uit suriname´s grond kan halen en alle geld ongemerkt op zwiterse rekeningen stort. zie equatoriaal guinea. Zogenaamd een van de rijkste landen ter wereld gerekend in BNP, jawel de nationale productie van olie!! Desalnietemin, is het in werkelijkheid een van de armste afrikaanse landen. Only mr president knows where all the money is.


  Maak melding

 17. Equatoriaal-Guinea is bijna 6 x kleiner als Suriname, en heeft ruim 2 x zoveel inwoners als Suriname. Deze president Mbasongo is al 23 jaar aan het bewind, met ijzeren vuist. (Hij is zelf na een militaire coup aan de macht gekomen). Zijn partij is de enige in het land, want door absurde wet- en regelgeving is het voor oppositiepartijen bijna uitgesloten aan eventuele verkiezingen deel te nemen. Een dictatoriaal regime dus. Ziet u enige overeenkomsten met Suriname?

  Suriname zou er m.i. beter aan doen de economische banden dichterbij te benaderen. Wat te denken van de derde economische macht ter wereld, Brazilie. Maar Brazilie is een echte democratie (waar overigens ook niet alles op rolletjes loopt, zie politie-akties), maar daar heeft de huidige regering nu eenmaal een hekel aan. Meer dan de helft van de Afrikaanse staten hebben een dictatoriaal bewind. Wat is daar te halen? Of is het sleutelwoord olie?


  Maak melding

 18. Suriname waarheen…………………………………………………………naar afrikaanse wantoestanden en ellende. Zie de vele arme onderdrukte en dom gehouden mensen ter ere van deze dictators. Hihihi hahahahaha hohhoo..a fout na neks.krijsen vele domme aanhangers……soso lobo.


  Maak melding

 19. Anonniem, Waarom komen alleen dictators naar SME????? Het antwoord is simpel Achmidined, Morales,Chavez, Ortega,en bovengenoemde dictator houden van elkaar wanneer komt Mugabe??????


  Maak melding

 20. Ik zit me ook steeds af te vragen waarom er alleen maar dictators naar Suriname komen.Die houden van snoepreisjes,terwijl het volk verhongerd.Soort zoekt soort.

  Danitia


  Maak melding

 21. Jongens mine you na wang bigi handelaar o mikie ing monie.Na masra Sardjoe o seerie ing watra.Wang heisa wordt er gemaakt met de komst van deze afrkaanse coupepleger naar Su.Deze A-
  frikaan is een grote investeerder die in Su gaat investeren (Deter ik neem je hahaha ffe over)ha hahahahaha
  Su.wordt op krotere hookte keblak.odi odi.
  Glenny.


  Maak melding

 22. Lieve mensen ik zou jullie aanraden niet naar anderen te luisteren.Gaan jullie maar google-len.Het bewijs is er.Hoe kan men zo iemand binnenhalen?Afrikaanse leiders zijn allemaal beesten,dictators met uitzondering van Nelson Mandela.Er lopen al voldoende van die figuren hier in Su.Waarom moet deze nog gehaald worden????

  Danitia


  Maak melding

 23. Oh ja , is het alleen maar dictators die naar Republiek Suriname komen ???
  Misschien bezit Republiek Suriname de deskundigheid op het gebied van dekolonisatie en overvloed aan bodemschatten .
  Tevens kan dit uitgelegd worden alszijnde dat Republiek Suriname met de huidige President , een potentieel handels-partner kan betekenen/zijn voor landen die zich worstelen uit de klauwen van westerse multi-nationaals .
  Vervolgens zijn de zgn alarmitische voorspellingen (Republiek Suriname zou met de huidige President geisoleerd raken ) van de vijanden van Republiek Suriname hierbij de bodem in-geboord .
  Een ieder die goede intentie’s hebben met Republiek Suriname met zijn bevolking is van Harte Welkom !!!
  Vrees niet , het is een feit dat Republiek Suriname geen concentratie-kampen heeft voor vreemdelingen ala Olland !
  Mensheid en mede-menselijkheid is de speerpunt voor zowel het Nationaal- als Internationaal-beleid !!!

  Krakti nanga Soso Lobi !!!


  Maak melding

 24. Beste Ik vraag me af en Afrikaanse Leeuw : In tegenstelling tot de meeste NDP groupies op dit forum bezoek ik nog wel eens wat werelddelen. De Chinezen investeren zich inderdaad ( net als in Suriname) helemaal scheel in Afrika. En jullie geloven echt dat dit een positieve ontwikkeling is???? De Afrikanen ( en binnenkort ook de Surinamers) zijn binnenkort niet meer de baas in eigen land. De landen worden leeggeroofd, er wordt gebruikt gemaakt van goedkope arbeidskrachten en de politie elite worden gebruikt dankzij corruptie om het eigen volk arm te houden.

  China is geen filantropische instelling en heeft echt helemaal niets goeds voor met Afrika dat nu voor de tweede keer wordt leeggeroofd.

  En het zelfde doen ze met Suriname.


  Maak melding

 25. Wie bezocht Oman recentelijk ???
  Hoe groot was de delegatie en waaronder bestaat deze ??
  Wat voor een staats-bestel heeft Oman ???
  Westerse democratie is niet opgenomen en niet te vinden in hun vocabulair .
  Ach ja , allemaal is irrelevant , ja toch ???
  Wat wel relevant is , is het volgende ; ‘ Hoeveel oorlogs-materiaal kunnen wij (olland ) verkopen aan Oman ‘ ???
  Ha , en daar gaat het over !!!
  In de 2e kamer werden vragen gesteld , bvb zoals ;’Is het verantwoordt om oorlogstuig aan landen te verkopen die hun bevolking onderdrukken en mogelijkheid aanwezig bestaan dit tegen hun eigen bevolking gebruikt kunnen worden ‘ ???
  Het antwoordt van de Ollandse Minister van Defentie hierop luidde ; ‘ IK BEN EEN KOOPMAN EN EEN KOOPMAN HEEFT GEEN MORAAL ‘!!!
  Whaaauuaaa stinkdieren , en jullie knijpen de neuzen hermetisch dicht !!!
  Focust niet op de wijzende vinger naar een ander , maar gun jezelve de tijd en concentreert naar de drie vingers die naar jou zelf wijst !!!
  Intro-spectie kan een nuttig instrument zijn !!!

  SRANAN LOBI NA SOSO LOBI


  Maak melding

 26. jungu jungu tog…oe ne begrijp neks noh,..wel da mi o leg oe uit!!!

  Dada Desi moet over pakweg 3 jaar een veilig heenkomen hebben ook voor zijn CTU zoon en die Santo boma neef!

  Dus a mang e zoek wang asielland 🙂 😉


  Maak melding

 27. Afrika heeft aan Suriname veel te bieden. Om te beginnen zouden alle ex-slaven van SME een Afrikaanse naam kunnen krijgen. Een Afrikaans zwarte geestelijke leider met een zwarte God met rasta haar (Meye kan dan omschakelen). Nu hebben we een paar witte Goden (Firma Klinker & Van Gils White Power). Ook zou Afrikaans intelligentie zeer welkom zijn in SME. Een toename in beetje armoede en honger zou stimulerend werken. Economie van SME zou omhoog schieten als wij voor de opvang van Afrikanen Mega projecten in de huizenbouw zouden starten. Ook zouden de blanke stagiaires volledig aan hun trekken kunnen komen met tropisch hard houten palen. Ik verheug mij erop.


  Maak melding

 28. Die koningin van Wikkileaks, Henk Molenaar en consorten gaat wel naar Oman en bij andere moordzuchtige dictators op bezoek, omdat ze weten dat daar wat te halen valt.
  Goed zo Suriname, we zijn eindelijk wakker geworden.
  Ik zie het beeld nog, toen de rode loper werdt uitgespreid in Den Haag voor Musharaf.


  Maak melding

 29. Dinsdag 21 februari 2012 om 00:48 uur, door Danitia,

  Omdat President Bouterse een handreiking heeft gedaan naar die zogenaamde niet dictators waarop zij het hebben genegeerd. Met het eeuwige gezeik van mensen zoals die zwarte pietjes en sinterkaasjes moet jij je nu afvragen waarom er alleen maar dictators naar Suriname komen.

  Het is niet anders dus moet je in je regeerperiode kijken naar andere mogelijkheden en dit is er een van.


  Maak melding

 30. DIKTATORS worden niet onder het toeziend oog van een stelletje loosers gekozen met 34 van de 51 zetels. Zij konden letterlijk door de grond zakken om te zien hoe Bouta met een gekwalificeerde meerderheid werd gekozen tot president van Suriname.
  De tijd van UZI’s en poesi’s is voorbij!


  Maak melding

 31. Die meneer Teodoro Obiang Nguema Mbasongo van Equatoriaal-Guinea, is een moordenaar, een coup pleger, fraud en noem maar op. Er zijn weinig verschillen met hem en Bouta. 2 moordenaars.

  Dus het kan nooit goed zijn, ga naar google and see it for your self


  Maak melding

 32. @Henk Molenaar

  Je vind het natuurlijk prima dat de fascistische Israelische prime minister Netanyahu een officieel bezoek aan Calimerostan bracht. Ook zo’n lekkere boy zou ik zeggen. In Belgie bijvoorbeeld wordt Ariel Sharon gezien als oorlogsmisdadiger en de Belgen hebben al aangegeven hem onmiddellijk te arresteren mocht zich de kans voordoen. Verder is het Calimerostaanse Koninklijk Huis nogal goed bevriend met allerlei ongure staatjes in het Midden Oosten. Allemaal vanwege zaken. Zoals we weten zullen Calimerostanen als echt handelsvolk alles verkopen wat geld oplevert. Zelfs fragmentatiebommen en desnoods mensen. Maar dat vind jij natuurlijk prima. Hoe heet dat ook alweer, ik dacht hypocriet! 😉


  Maak melding

 33. wat kan ik nog zeggen…Afikaanse leeuw, Paraman en Sempa,
  wat zijn jullie toch drie vreselijke rand mongolen zeg kwik kwek & kwak erg om dit van jullie zo te lezen. Jongens vervuilen jullie deze forum toch niet met het dom geklets. triest triest wat een stel oliedomme rukkers zijn jullie boi..
  a tang so odie odie


  Maak melding

 34. Paramanpinto,
  Een dictator blijft een dictator.
  Bouterse in Grote Wolf in schaapskleren.
  Paramanpinto het is en blijft een grote geheim wie bij de NDP meer stemmen heeft gehaald bij de verkiezing.
  Bouva, misiekaba en Parmessar zijn misbruikt door Bouterse.


  Maak melding

 35. Wat ij niet snap hoor…maar alles wat over Suriname gaat wordt door bepaalde idioten gelijk vergeleken met Nederland. Snappen of willen jullie dat niet begrijpen? Dit gaat over de zaken van Suriname en hoe die idioten dit soort zaken aanpakken. Wat nu de laatste tijd de revue passeert is om te zien met wie en waarmee deze regering mee in zee gaat. Wat men nu laat zien is dat deze bouta(klootzak) regering alleen maar zaken doet met landen die een dictatorische achtergrond hebben of nog zijn. Jammer dat het volk dit niet inziet. Je hoort alleen maar landen die olie hebben of ook grondstoffen om zo gelijk een lening in de wacht te slepen. Nu deze dictator…gelijk wordt er een verband gebracht met de slaven en dekolonisatie. Mensen gewoon erg zielig en enorm triest. Als he get over opbouw van Suriname praat, kijk eerst hoe je het nationaal kunt aanpakken of evt oplossen dan dit soort ranzige figuren binnen te halen. Maar goed een dictator als president….tja 36 jaar lang achter de feiten aanlopen en nooit zal er een voorwaartse beweging zichtbaar zijn.
  Diep droevig en triest.
  A tang so. Odie


  Maak melding

 36. Dit soort dure en onzinnige bezoeken worden gebruikt door Limbo om Bouterse zijn misdadige en bloederige verleden schoon te wassen.
  Er komt zeker een tijd wanneer de samenleving al deze leugenaars en bedriegers ter verantwoording gaat roepen want niemand kan zich zijn hele leven lang verstoppen achter leugens en bedrog.


  Maak melding

 37. Dinsdag 21 februari 2012 om 18:14 uur, door gilvy zwart pietje,
  Dinsdag 21 februari 2012 om 21:09 uur, door wikkiLeaks zwart pietje,

  Wat zo lachwekkend is aan jullie commentaar is dat President Bouterse niet geaccepteerd moet worden door jullie zogenaamde leiders, wat nu dus het geval is en nu hij uiteindelijk met mensen in zee gaat die jullie niet aanstaan wil ik jullie vragen met wie hij wel moet gaan werken.

  Ik moet er trouwens bij zeggen dat een aantal van jullie soort genoten roepen dat Brazilie de beste optie is om mee samen te werken, maar als Brazilie nou wellicht het zelfde voorbeeld volgd van jullie leiders is het dan niet een logische keus dat hij kiest voor de leiders die hem wel enig respect en dus acceptatie tonen ?

  Volgens mij weten jullie niet meer wat jullie nou werkeleijk willen en zij behoorlijk in de war geraakt.

  Zwarte pietjes, NDP gaat gewoon door of jullie het leuk vinden of niet.

  Heerlijk Haaaaaaa Zalig.


  Maak melding

 38. Intussen hebben we een beetje meer geleerd over het land van Teodoro Nooit van Gehoord.
  1.De gemiddelde levensverwachting van mannen is 48, van vrouwen 53 jaar.
  2. Mr. Teodoro Nobody is de op zes na rijkste staatshoofd van de wereld.
  Als je 1 en 2 bij elkaar optelt kan de enige conclusie zijn dat er iets hartstikke fout is in dat land. Het is voor de voor- en tegenstanders van Baas hier op het forum te hopen dat hij Teodoro niet als zijn grote voorbeeld ziet. Als Baas het model van Teodoro kopieert zullen een paar gatlikkers er beter van worden, hun familieleden en vrienden die niet dichtbij de vleespotten van Baas kunnen aanschuiven zullen er ook onder lijden.


  Maak melding

 39. En jij Wikikek@,
  Wordt met de telmaat van de klok besprongen door de Nederlandse BVD, jou werkgever!

  Het is helemaal niet nieuw. Toen de kolonisator weg was, waren het jou soort figuren, die hier de teugels nog strak in handen hadden ten feveur van.
  Die tijd is ver achter ons.


  Maak melding

 40. Wij zitten echt niet te wachten op hoogbezoek van die nog bloedigere sooi uit Europa. Kijk maar wat zich allemaal vlak onder hun NEUS voltrekt in onder andere Syrie. Codjo, Mentor, Present, Baron, Boni, Joliceur, Anton de Kom, Doedel, Radjgaroo, kaarkong weten er alles van.


  Maak melding

 41. Dit forum biedt een uitstekende kijk in de inborst van sommige zichzelf Surinamer noemende figuren. Niet geremd door enige kennis spuien zij hun gal en ze worden uitstekend bediend daar figuren als gekke henkie.

  Men staart naar hun navels en ziet dat kuiltje en hobbeltje als middelpunt van het universum. Doordrenkt van zelfhaat en verpest door een training elke kritische faculteit in die hersenpan uit te schakelen brommen ze de hele dag onzin uit.

  Als we het over democratie hebben, halen deze halve garen de westerse landen aan als voorbeeld. Landen waar koningshuizen al jaren de scepter zwaaien, generaties op generaties. In Europa is er geen democratie want een Europees systeem maakt dat 90% van de wetten worden uitgevaardigd door een niet verkozen elite.

  De westerse leiders, politici en zelfs de mainstream media hebben bloed aan hun handen. Die pipo’s die hier op dit forum hun gal spuwen verheerlijken die moordenaars en schreeuwen moord en brand over incidenten in Suriname die door diezelfde moordenaars in het westen zijn geënsceneerd.

  Gekke henkie, nu begrijp ik pas hoe het komt dat jij je lekker voelt. Je gedijt in modder en je natuur is er een van verdeel en heers. Je kunt niet leven zonder je af te zetten tegen alles wat anders is dan jouw is aangeleerd. En het systeem werkt nu eenmaal zo dat er altijd een percentage idioten zijn die met sujetten als jij meelopen.

  De zelfhaat die deze produceren werkt dan weer als ene soort doping op jou gestel. dat je de plank volledig misslaat maakt jou ook niet uit. Het gaat bij jou immers niet om feiten, laat staan wetenschap.

  Jij bent hier voor zelfbevrediging en tweespalt zaaien. dat is alles wat je hebt geleerd. Het is je natuur. Zee boeiend allemaal.

  Jou confronteren met informatie, je proberen te leren om te kijken zonder jouw bagage is onbegonnen werk. Het is ook niet altruïstisch om dat te doen. Je kunt immers niet ander en je geniet er ook van. Ik houd je echter wel in de gaten malle jongen.


  Maak melding

 42. Woensdag 22 februari 2012 om 09:04 uur, door Gekke henkie pinkel pukkeltje,

  We zijn strijders, strijders tegen idioten zoals jij en je aanhang zwarte pietjes en met woorden bestrijden wij jullie propaganda.

  Tidi Tammara We Stray Go Moro Fara
  Tidi Tammara We Stray Go Moro Fara


  Maak melding

 43. PARAMAN de BVD bestaat al jaren niet meer, het heet tegenwoordig de AIVD, maar geeft niet we weten dat je nog in het stenentijdperk leeft, en blijf ook maar lekker daar.


  Maak melding

 44. @Henk Molenaar

  “Beste Anna_Zeepbel: Jij hoort thuis in het rijtje: Afikaanse leeuw, Paraman en Sempa.”

  Gelukkig maar. Ik zou echt niet willen thuishoren in het rijtje Henk Molenaar, wikileaks, Zucht, Whome en andere zwaar koloniaal geconditioneerde idioten. Afrikaanse leeuw, Paraman en Sempa zijn tenminste nog trots op hun Surinaamse identiteit en zijn bereidt die met hand en tand te verdedigen. Het zijn echte Surinamers en echte nationalisten. het zijn geen redimusu’s.


  Maak melding

 45. Zucht,
  You just name it, na a srefi ka nanga tra frefre!
  Doet die AIVD tegenwoordig frissere zaken? Wij hebben het overigens wel geweten hier met die opgefokte oorlog in het Oosten van Suriname. Wie was kolonel van Tussenbroek ook weer?


  Maak melding

 46. “Paraman en Sempa zijn tenminste nog trots op hun Surinaamse identiteit en zijn bereidt die met hand en tand te verdedigen.Het zijn echte Surinamers en echte nationalisten.het zijn geen redimusu’s”.schrijft onze pseudologica fantastica.

  Ze zitten wel met zijn allen in Calimerostan te genieten wat de westerse welvaartstaat hen te bieden heeft.Ik ben dus benieuwd van waaruit ze de strijd gaan aanbinden om het land met hand en tand te verdedigen. Vanuit de Bijlmer maken ze weinig kans.
  En ANNABEL :mind your words: Je zou niet meer op mijn postings reageren.En ik wist overigens niet dat er een Surinaamse identiteit bestond. Ik dacht altijd dat het een (gefantaseerde) eenheid in verscheidenheid was.
  En die zgn nationalisten in Surimaribo, die kennen we ondertussen wel met hun spookverhalen,plucheklevende beroepspolitici die de staatskas leegroven, rollebollend door de assemblee wie de meeste domeingrond inpikt.Ranzig abject en immoreel klaar voor de schanpaaltelevisie , praatjesmakers en antidemocratische dictatoriale despoten en totaalmalloten met labiele pistolenpaultje aan het hoofd, 1 richtingspolemisten met gebrek aan ontwikkelingsvisie die allen een cursus populisme met goed gevolg hebben doorlopen, incompetente zakkenvullers en slapende zombies.ANNABEL droom jij maar lekker verder.IK HEB GEZEGD groet Zucht


  Maak melding

 47. Voor alle duidelijkheid.
  ik ben een trotse geboren Surinamer die trots is op zijn geboorte land.
  Maar vanaf 25 feb 1980 heeft mijn trots een duik opgelopen en de laatste 18 maanden is de schaamte toegenomen door de keuzen voor een veroordeelde drugs crimineel als president.Het kan nooit zo zijn dat onfatsoenlijke figuren die een massamoordenaar aanbidden hier gaan uitmaken wat normen en waarde zijn.
  Bouterse heeft zware schade toegebracht aan de status van een president in suriname. Hij heeft de ambt van een president gedegradeerd.


  Maak melding

 48. @gekke henkie,
  Schizofrenie moet je niet zoeken bij anderen terwijl je zelf te kampen hebt met deze handicap.

  Ik ben gewoon Afrikaanse Leeuw.


  Maak melding

 49. Het meest ben ik teleurgesteld in Borger Breeveld(weer van stal gehaald)die ons weer als toen(tachtiger jare)zand in de ogen van de arme Sries strooide.Door alles van deze DiDiBrie mooi te komen verkopen aan dit arm volk
  Borger zal toch als geen ander beter moeten weten.Ik ben er zeker van dat Borger heeft
  zitten googlen en toch de zaak zo voor de gek houdt.Borger bakt de positieve zaken van deze AFRIKAAN zo bruin dat ja-e zou denken hoera met deze AFRIKAAN zaken doen wordt Su een paradijs op aarde.,terwijl een kind van 4jr zou weten dat ’t niet allemaal zo rooskleurig kan zijn.Deze AFRIKAAN is niet zo’n heerlijkheid voor zijn volk.Ga googlen dan zul je schrikken van het zijn van deze AFRIKAAN. Zwaar teleurgesteld ben ik ook in alle drie(3 de)Breeveld.
  t.w.Borger,Carl en Hans Breeveld en waarom:Borger bv die neemt dit volk openlijk in de maling door ’t volk doodt tespuien met positieve dingen van de DiDiBrie en zijn kliek,terwijl ’t tegendeel waar is.
  Carl op deze man had een groot deel van Su zijn hoop gevestigd door te denken dat hij zou opkomen voor de zwak-
  keren in de samenleving,en dat hij voor een ander soort van politiek voeren zou zorgen,maar ook bij hen is ’t teleurstelling alom.Hij houdt altijd een LULVERHAAL om uiteindelijk gewoon met de boeven kliek mee te gaan en ja te stemmen. .
  Hans wordt directeur van de Democratie unit terwijl hij minister werd toen deze DiDiBrie de telefoon coupe had gepleegd.En nu constant blijven klagen dat de NPS dit NPS dat een heleboel gedoe,maar Hans himself had is op eigen houtje minister geworden,zonder om de NPS hiervan op de hoogte te stellen.Nu hij niet meer vertrouwt wordt dan is de NPS niet transparant.heel ouderwets soso negatief sanie
  Hans richt samen met Hooghart een eigen partij op
  zie de BVD dan a sanie k’ba.Joe nanga Hooghart e tan klets
  om niet te spreken van de krabbenmentaliteit waarover jullie zo vaak kletsen,oeng e tan probeer foe broko NPS.Wat zeker niet gaat lukken.Men kon ’t kortgeleden wel zien op ’t partij terrein GRUNDJARIE.
  So fam Bre en derest bigie odi.
  Glenny
  Glenny.


  Maak melding

 50. @ die domme en achterlijke volgelingen van die Crimineel Bouterse.Als je een beschaafde samenleving met normen en waarden wil opbouwen is er geen plaats voor Bouterse nog voor Teodoro omdat dit soort figuren niet met recht en wet kunnen omgaan als je de geschiedenis van Teodoro Google dan zie je heel veel overeenkomsten met die crimineel in suriname. Die onwetende figuren dit onzinnige bezoek aangrijpen op Bouterse de hemel in te prijzen zijn naar mijn mening zeer achterlijk en oer dom.waarom gaat Bouterse om met landen en figuren die geen enkele democratische inborst hebben?? terwijl hij weet de dat juist dit soort figuren en landen hem in het verleden voor grote problemen hebben gezet.Je wordt als leider geboren en niet als leider gebombardeerd.Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat die hele propaganda machine van Bouterse op de Televisie de bevolking de keel uit begint te hangen men kots ervan,De bevolking wil brood op de plank zien. Weet je wat mij opvalt aan deze waardeloze staatsbezoek een president ontvangt zijn gasten namens de gehele surinaamse samenleving dan is het dom en achterlijk om het met Indiaanse symbolen te doen. Als een hindoestaanse president in zijn traditionele kledij had gedaan was suriname te klein.
  Een deel van de surinaamse bevolking pikt teveel van die criminele dictator in suriname ze crieeren zelf een tweede dictatuur.


  Maak melding

 51. Woensdag 22 februari 2012 om 18:54 uur, door @wikkiLeaks zwarte piet,

  Begin eens bij je zelf te kijken.

  Ik kan mij voorstellen dat de gebeurtenissen van de jaren 80 je boosheid en teleurstelling hebben gebracht, maar kijk ook naar hoe erg en bezeten jij je hier vanaf dag een dat Bouterse President werd je zelf hebt geuit.

  Denk je nou echt dat jou zogenaamde rechtvaardige leiders geen gebruik maken van deze domme beetje volks woede ? Jij, sinterkaasjes (zoals gekke henkie) en die andere zwarte pietjes zijn medeverantwoordelijk voor de keuzes die nu worden gemaakt.

  Ik heb jou reeds eerder gevraagd met wie President Bouterse moet gaan samen werken als jou zogenaamde democratische leiders zijn handreiking negeren, want uiteindelijk blijven de landen die hij nu heeft gekozen over om er toch wat van te maken. En ja dat ziet er niet uit zoals jij het graag had gezien.

  Denk toch een beetje na man. We zien toch dat het westen niet in Suriname willen investeren ? Kijk nou hoelang er geroepen wordt dat westerse landen toekomst zien in Suriname, maar waar blijven die groot investeerders en zelfs toen onder Vene ???

  We zullen keuzes moeten maken, en soms verkeerde keuzes, omdat je via die weg ook jou doel kunt bereiken (hoewel er hobbels en gaten niet in de weg, maar op de wegliggen).

  Ik merk trouwens in jou woorden (jou achter liggende gedachte) dat er een soort van hoop was voor andere keuzes door President Delano Desi Bouterse.

  Maar jij, sinterkaasjes (zoals gekke henkie) en die zwarte pietjes hebben het verpest.

  Zwarte pietje


  Maak melding

 52. Woensdag 22 februari 2012 om 14:56 uur, door @Zucht hoofd vergaderaar zwarte pietje,

  De tekst uit mijn voorgaande bericht slaat ook op jou:

  Dinsdag 21 februari 2012 om 22:16 uur, door Afrikaanse Leeuw

  NDP bepaalt nu de koers in Suriname en heeft zijn aanhang ook in Calimerostan. Deze aanhang eet van het fruit dat Calimerostan dient en deze NDP aanhang dient ook net als alle andere Calimerostaners Calimerostan door het betalen van belasting.

  Door ons NDP’ers te vermenigvuldigen in Calimerostan, verdedigen wij ons democratisch gekozen regering van onze President Delano Desi Bouterse.


  Maak melding

 53. Ach Glenny ,
  No wan suma suku fu broko Pengel/Arron NPS !!!
  Diegene die bovengenoemde NPS in mineur heeft gebracht is ” Red-lips ” himself , persoonlijk met z’n tien schone vingers !!!
  Jouw nPS zal nooit en te nimmer een der grootste partij worden van Su !!!
  De N van NPS staat niet meer voor Nationaal !
  Het is jouw Vene prima gelukt om de Nationaal Partij Suriname tot Nederlandse Partij Suriname te maken .
  Dat is het voornaamste rede waarom jullie ” Frambo tot een brandende thee-lichtje ” is getransformeerd .
  Alle pogingen om de huidige Vene’s nPS tot DE NPS ala Jopie’s- of Arron’s-NPS te maken is gedoemd om te mislukken !!!
  Het maximale wat haalbaar kan zijn /is , is van thee-lichtje enkel tot een kaarsje te maken !!!
  Een Frambo wordt het nooit , nogmaals nooitmeer !!!
  O ja , enkel een kaarsje met 1(een)branduur !!!

  Moro e doro !!!
  Soso Lobi !!!


  Maak melding

 54. De rollen zijn nu om gedraaid. Ik wil jullie vragen om mijn bericht even te lezen en de schuldigen aan te spreken op het effect dat hun commentaar heeft op de bevolking van Suriname en hun democratisch gekozen regering.

  Dit zijn nou de mensen die zich diep moeten schamen om een gehele bevolking dat op democratische wijze zijn regering gekozen heeft hier uit te kafferen.

  Zij vinden dat zij boven het stemrecht van de Surinaamse bevolking staan en dat de Surinaamse bevolking beter hun wil uitvoeren, want dat is wat De bevolking van Suriname maar beter kan doen, anders wordt het land door hun zogenaamde democratische leiders geboycot of dat het maar beter is geeen zaken te doen met Suriname.

  Gekke henkie sinterkaasje die lekker zit te bakken in de zon van Suriname is er een van die loopt temklagen hoe dom of de bevolking, zijn regering en President zijn. Gekke henkie sinterkaasje heeft er wel zijn bedrijfngevestigd en profiteerd van de deugden in het land.

  Zij spreken niet in het belang van Suriname, maar onbewust en zeker in de meeste gevallen bewust uit eigen belang.

  Kritiek is goed en moet, maar deze personen trachten een poging tot verdeeldheid en anargie.

  Het is daarom onze plicht Suriname voor door de duivel bezeten personen te bestrijden met onze woorden waar dan ook ter wereld.

  Wij pretenderen geen geweld, maar zullen de nodige middelen gebruiken indien deze personen hier toe over denken te gaan.

  Tidi Tamara We Stray Go Moro Fara !!!!
  Tidi Tamara We Stray Go Moro Fara !!!!
  Tidi Tamara We Stray Go Moro Fara !!!!


  Maak melding

 55. @Zucht

  Ik heb erg mijn best gedaan om je reactie te begrijpen maar het wilde maar niet lukken. Er zit totaal geen logica in de zinsconstructies. Je gebruikt termen waarvan ik betwijfel of de betekenis je echt wel duidelijk is. Kun je niet liever doorgaan met je welbekende simpele oneliners? Lange reacties zijn duidelijk te hoog gegrepen voor jou. Het klinkt en leest namelijk als koeterwaals. Zou het een kwestie kunnen zijn van opleiding of kom je niet zo vaak in aanraking met witte Calimerostanen. Een intensievere omgang zou je taalnivo zeker kunnen vergroten. De hele dag internetten voegt duidelijk niets toe aan je taalkennis. Dat is dus niet erg efficient. En het is waar! Soms zijn je reacties zo zwakzinnig dat mijn motivatie tot een tegenreactie onmiddellijk tot nul wordt gereduceerd. Maar zoals meneer De Uil altijd zei: Lieve kijkbuisknulletje! Oogjes dicht en snaveltjes toe. Slaap lekker! 😉


  Maak melding

 56. Het is daarom onze plicht Suriname voor door de duivel bezeten personen te bestrijden met onze woorden waar dan ook ter wereld.

  Correctie:
  Het is daarom onze plicht Suriname te beschermen tegen deze personen die door de duivel worden bezeten en krachtig te bestrijden met woorden waar dan ook ter wereld.


  Maak melding

 57. Ik kan nog steeds niet begrijpen dat er volwassenen zijn die nog in sprookjes geloven.Mensen geen gehaal en getrek.Gaan jullie maar google-len en het resultaat van Theodoro staat er uitgebreid in.Zelfde reputatie als ddb.Zo de vader zo de zoon.Wat gebeurt er met zijn 70.8 milj.dollars in Amerika? Heeft ook niet lang te leven (prostaatkanker).Dat wens ik voor niemand.Ook niet voor Chavez.Ik zeg alleen maar: Kunnen deze dictators niet inzien dat ze niet lang meer te leven hebben en het tijd wordt om anders om te gaan met hun volk.Ze weten dat ze gehaat en gevloekt worden door het volk.Wat ik wel weet is dat een dictator altijd gruwelijk dood gaat.Wie weet neemt Theodoro alvast de
  de dollars mee voor bout om daar te beleggen.De vraag is nu:”Hoe zal bout dat land kunnen bereiken?????
  SLM charter mischien?

  Danitia


  Maak melding

 58. Beste Afrikaanse kip : “Het is daarom onze plicht Suriname voor door de duivel bezeten personen te bestrijden met onze woorden waar dan ook ter wereld”

  En dat met steun van coupplegers, drugscriminelen en moordenaars van burgers…..

  Wie is hier door de duivel bezeten???


  Maak melding

 59. De gelijkgestemden op deze wereld zoeken steun bij elkaar:

  “The corruption watchdog Transparency International has put Equatorial Guinea in the top 12 of its list of most corrupt states. Resisting calls for more transparency, President Obiang has for long held that oil revenues are a state secret”


  Maak melding

 60. Afrikaanse Jakhals: “Wij pretenderen geen geweld, maar zullen de nodige middelen gebruiken indien deze personen hier toe over denken te gaan”

  Volgens mij is dit weer de zoveelste bedreiging……..


  Maak melding

 61. @ANNABEL:Ik heb erg mijn best gedaan om je reactie te begrijpen maar het wilde maar niet lukken.

  Lieve ANNABEL ik had niet de indruk dat je dyslectisch was, maar bij deze, en begrijpend lezen en dingen tot je te nemen, ja je hebt het of je hebt het niet, dat is met veel dingen in het leven zo.En ik hoop van ganser harte dat na het lezen van deze posting, je motivatie tot een tegenreactie tot ver onder nul gereduceerd is. Zelf denk ik het niet, want dat heb ik al vele malen gehoord, maar schijnbaar trigger ik je toch in hoge mate , dat je het niet laten kan.Ik denk dat het met je gespleten persoonlijkheid te maken heeft, of met het feit dat je nog steeds probeert om achter mijn roots te komen. in zou zeggen blijf het proberen, want niet geschoten ,is altijd mis.


  Maak melding

 62. African lion,

  Wat een teleurstellende reacties van jou kant.
  Tide tamara we stré go moro fara.
  Gaat niet lukken, met zo’n attitude.

  Heel apart gedrag, als je zelf in dienst bent van het Koningshuis.
  Verwarrend zeg!
  Geen woorden voor…………..

  baas maakt meer kapot dan je lief is!


  Maak melding

 63. @Afrikaanse Leeuw

  Het negeren van onze knuffelbounty Esmerald is het beste wat je kunt doen. Deze bounty doet zo hard haar best om zo Surinaams mogelijk over te komen maar het wil maar niet lukken. Ze komt nogal depressief en zielig over en fantaseert er meestal lustig op los. Dat mens is nogal oranjegezind en pocht er vaak over hoe Calimerostaans ze wel niet is. Echt een “a kraboe bit mi” type. Heel hilarisch!!!!!


  Maak melding

 64. @Anna_z,

  Kijk naar de reactie (en zo vele) van onliner gekke henkie:

  Vrijdag 24 februari 2012 om 10:12 uur, door Gekke henkie

  Het geen dat zijn zogenaamde democratische leiders predikken (kijk naar wat er in Libie heeft plaats gevonden) dat is bedreigen en dan durft hij hier te zeggen dat ik de boel bedreigt.

  En ja ik waarschuw (dus bedreig ik niet) de boel, want ik kan met keiharde feiten komen zonder geweld te gebruiken (geweld is wat sinterkaasje hoogstwaarschijnlijk in zijn cashewnut heeft).

  Precies deze reactie wilde ik hier uitlokken. Ik had alleen eerder wikileak, zucht de zwarte pietjes hun reactie verwacht, maar het is toch boven alle verwachtingen tarzan spelende sinterkaasje geworden.

  Gekke henkie sinterkaasje is verhuisd naar Suriname om zijn gekte te kalmeren

  (In Calimerostan konden en wilden ze hem niet meer behandelen. Volgens de specialisten in Calimerostan is hij kompleet door gedraaid. Hai Baja.)

  door zich af te reageren op de dieren daar in het wild, intussen doet hij het ook met de kippen op zijn erf. Iedere dag dat die kippen eieren leggen slaat hij op zijn borst en zegd die komt van mij.


  Maak melding

 65. @Afrikaanse Leeuw

  Gekke Henkie voelt zich door alles en iedereen bedreigd. Als ik aangeef dat witte pedofielen in Suriname extra gescreend moeten worden voelt gekke Henkie zich bedreigd. Als ik zeg dat zwarte Piet in Calimerostan afgeschaft moet worden voelt malle Henkie zich bedreigd. Als ik Wilders voor haatzaaier uitmaak voelt malle Henkie zich bedreigd. Het beste is malle Henkie niet al te serieus te nemen. Malle henkie moet je zien als een arrogante koloniaal en die kunnen echt niet meer bekeerd worden. Dat zouden we ook niet moeten willen. Volkomen hopeloos deze figuren die constant met oogkleppen op lopen.

  PS: Ik ben benieuwd wat malle Henkie met die arme kippen uitspookt! Pé smoko dé faja dé!


  Maak melding

 66. Wikileaks,
  Congratulations met jou 32 jarige jubileum als steuntrekker. 25 februari 1980 25 februari 2012. Je zegt het zelf. Jij hebt handig gebruik van gemaakt. Ook een van de gasten, die in de watten werd gelegd door den Haag als je maar zei dat het Bouterse was.


  Maak melding

 67. Wie is hier door de duivel bezeten??? Vraagt Henk Molenaar de schaamteloos drol.

  Ik zal deze dan maar inkoppen.
  De gasten die duidelijk door de duivel zijn bezeten, zijn dus Henk Molenaar Wikileak, zucht, Musk, Whome, Glenn Pengel, Danitia, Determinist, Neus, Ba Anansi en nog een paar van die minkukkels.

  Dit zou je zelf kunnen bedenken als je maar een beetje gezond verstand had malle henk.


  Maak melding

 68. Voorlopig hebben de beide presidenten vandaag 25 februari 2012 de eerste steen gelegd voor de bouw van onze eigen olieraffinaderij en dat terwijl de laffe honden blaffen. Er was geen doorkomen aan op de lokatie.


  Maak melding

 69. Danitia ,
  Wij houden ons niet bezig met interne aangelegenheden van andere souvereine staten /landen !!!
  Daarvoor is het Internationaal-Volkeren-Bond en het Internationaal Gerechtshof in het leven geroepen !!!
  Wij houden onze bilaterale- en multilaterale-betrekkingen/samenwerkingen (bvb. economisch , cultuur , militair , volksgezondheid e.d)op basis van ;’Wederzijds Respect en Wederzijds Voordeel ‘ !!!
  ” Internationaal standaard norm ” !!!

  Krakti nanga Soso Lobi
  Sranan sa wini !!!


  Maak melding

 70. henk de Mol ,
  ‘De gelijkgestemden op deze wereld zoeken steun bij elkaar ‘.
  Neen henk , zo is het niet !!!
  Dat zijn jouw eigen interpretaties en/of beleving !!!
  De tijden zijn nu verandert ; ‘Wij geloven niet meer in monologen’ !!!
  Wij voeren dialogen aan en kiezen onze eigen partner(s)tevens zijn wij daar souverein in .
  “NIX MIS MEE”
  Dus henk , maljemolenaar ….

  O ja Mol , bijna vergeten ;Het is misschien ironisch , maar ‘Gelijkgestemden is vaak het resultaat van een goed Dialoog ‘!!!


  Maak melding

 71. Sribi-leek ,
  Mijn persoon dealt niet met ;” IK BEN EEN SURINAMER ” !
  Waarmee mijn persoon dealt is het volgende , nl;” HET SURINAMER ZIJN ” en dat maakt men tot een ” WAARACHTIG SURINAAMS MENS ” !!!
  Hopelijk begrijp jij het nu !!!

  No prakseri/denki tumsi furu
  Tan bun
  Krakti nanga SOSO LOBI !!!


  Maak melding

 72. Hebben wij hier te maken met onze afro-surinaamse BA ANANSI of hebben wij hier te maken met Ollandse REINIER DE VOS ???
  Een Vos ???
  Op z’n surinaams is dat toch grabdagu ???
  Dus Ba Anansi , memre MAKUBA baja !!!

  OPO YU YEYE
  NO SAKA YU KRA !!!


  Maak melding

 73. Ook aan deze president kleeft heel veel bloed aan zijn handen. Vandaar dat hij zo goed overweg kan met Bouterse: moordpartijen, martelingen en kidnapping. Leuke man die Obiang doe met alle egards in Suriname wordt ontvangen omdat alle gerespecteerde leiders liever wegblijven.

  Controversy
  Abuses
  Abuses under Obiang have included “unlawful killings by security forces; government-sanctioned kidnappings; systematic torture of prisoners and detainees by security forces; life threatening conditions in prisons and detention facilities; impunity; arbitrary arrest, detention, and incommunicado detention.”[13]


  Maak melding

 74. En nog iets Paraman: Hoeveel zijn land ( Equatoriaal-Guinea ) rijk is is aan grondstoffen leeft zijn volk in diepe armoede. Maar de president behoort met een vermogen van $ 600 miljoen dollar tot de rijkste staatshoofden.

  Heb je ook nog hier commentaar op? Of is het niet erg dat een zwarteAfrikaan ipv een blanke koloniator zijn volk vertrapt?

  Wealth
  Forbes magazine has said that he is one of the wealthiest heads of state, with a net worth of US$600 million.[19] Official sources have complained that Forbes is wrongly counting state property as personal property.[20]


  Maak melding

 75. “”Beste Anna_ Zeepbel: Jou medestanders op dit forum vallen onder het fenomeen “BijlmerTrash”.

  Bovenstaande beweerd “whiteTRASH” malle henk molenaar, dit is duidelijk de wereld op zijn kop. Dat jij je als witte hypocriet hier denkt Vaderlandslievende Surinamers te kunnen beledigen hebben we te danken aan de landverraders die waterkant.net als een anti-Surinaamse forum willen bombarderen, maar vergeet niet dat dit maar een hele kleine gefrustreerde groep is, die als drenkeling tekeer gaat, komt nog bij dat ze stuk voor stuk als zwakzinnig te boek staan, iedereen meet een beetje gezond verstand, kan niets anders dan tot die conclusie komen.


  Maak melding

 76. @Sabiediri

  Henk Molenaar kan inderdaad tot de white trash gerekend worden. Deze zeer koloniaal denkende entiteit loopt nog steeds met het idee rond dat Suriname een kolonie is van Calimerostan. Net als wikileaks, superbounty Esmerald en het knulleke Zucht overigens. Ongelooflijk! Deze koloniaal zegt Suriname vaak te bezoeken voor zaken. Ik ben erg benieuwd wat malle Henkie in Suriname uitspookt. Verder vind ik het wel een beetje vreemd dat malle Henkie 24 uur per dag met Suriname en WKN bezig lijkt te zijn. Het zou zomaar eens kunnen dat de nick “Henk Molenaar” de lading helemaal niet dekt. Henk Molenaar zou net zo goed niet wit kunnen zijn. Zijn taalgebruik is niet echt native Calimerostaans. Maar het kan ook zijn dat malle Henkie nauwelijks scholing heeft genoten. Malle Henkie doet zich wel voor als wit, anti Surinaams, PVV lover, slavernij bagatelliserend, pedofielen verdedigend en fervent Bouterse-hater. Maar ik reken hem ondanks twijfels omtrent zijn voorkomen op dit forum gewoon tot de ordinaire white trash. Zijn ideëen zijn onmiskenbaar 100 procent white trash. Malle Henkie is een verknipte koloniaal die nog in het verleden leeft.


  Maak melding

 77. @anna_z je schrijft:

  PS: Ik ben benieuwd wat malle Henkie met die arme kippen uitspookt! Pé smoko dé faja dé!

  Mijn antwoord:

  KippenMisbruik en CalimeroStaanse KippenVodoo.


  Maak melding

 78. Sabiediri:

  “Dat jij je als witte hypocriet hier denkt Vaderlandslievende Surinamers te kunnen beledigen hebben we te danken aan de landverraders die waterkant.net als een anti-Surinaamse forum willen bombarderen”

  Case closed


  Maak melding

 79. Beste Anna_Zeepbel: Dat een type zoals jij mij probeert te beledigen, beschouw ik als een groot compliment.

  “Zijn taalgebruik is niet echt native Calimerostaan”

  Dat klopt als een bus. Native Calimerostaans is een domme uitdrukking die alleen jij gebruikt.

  En geloof me: mijn genoten opleiding is iets waar jij als BijlmerTrash nog een puntje aan kan zuigen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.