Benefietvoorstelling Seth Gaaikema voor Suriname

1

De Nederlandse cabaretier, musicalschrijver en vertaler Seth Gaaikema treedt op zaterdag 3 maart in Hoofddorp op, ten bate van een internaatproject in Suriname van de Stichting Veelkleurige Kansen.

Jolan Banai-Gaaikema, de zus van Seth, vertrekt binnenkort naar Suriname o.a. om een internaat op te zetten voor jongeren uit het binnenland, die anders niet naar het vervolgonderwijs in de stad kunnen.

De stichting wil in oktober in Suriname starten met een pilot internaat voor tenminste 10 jongeren en als het goed loopt, hoopt de stichting dit internaat met de loop der jaren uit te breiden. Kijk voor meer info over deze benefietvoorstelling op www.veelkleurigekansen.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.