Première nieuwste voorstelling Roué Verveer

0

De in Suriname geboren cabaretier Roué Verveer staat vanavond met de première van zijn nieuwste voorstelling ‘In zeer goede staat’ in theater Zuidplein te Rotterdam.

Het is inmiddels zijn vijfde voorstelling, waarin hij weer kritisch naar de maatschappij zal kijken en daar de scherpe en komische conclusies aan verbindt die we van hem gewend zijn. In het stuk komen ook een aantal pittige onderwerpen, zoals de dood en slavernij, aan de orde.

Met zijn vorige voorstelling werd de 39-jarige Verveer genomineerd voor cabaretprijs de ‘Neerlands Hoop’. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de VSCD (vereniging van schouwburgen en concertgebouwdirecties) aan die veelbelovende theatermaker die het grootste toekomstperspectief heeft.

Kijk voor de speellijst van ‘In zeer goede staat’ op www.roueverveer.nl.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.