Premier Rutte staat stil bij dood Anil Ramdas

11

De Nederlandse premier Mark Rutte reageerde vandaag, op zijn wekelijkse persconferentie, op de dood van Anil Ramdas. Rutte gaf aan dat de ministerraad stilstond bij het overlijden van de 54-jarige schrijver, journalist en programmamaker.

“Ik hem diverse keren ontmoet en de eer gehad om met hem te debatteren. Ik heb aan de contacten met hem de beste herinneringen en het is een groot verlies. Er is niet alleen een groot schrijver heengegaan, maar ook iemand met een opvatting en een uitgesproken persoonlijkheid. We zijn met z’n allen wat armer door z’n overlijden” aldus de premier.

Ramdas is donderdag op zijn 54ste verjaardag overleden. Volgens een familielid gaat het om zelfmoord. MTNL heeft een condoleance register geopend.

Bekijk ook:


11 REACTIES

 1. We zijn met z’n allen wat armer door z’n overlijden” aldus de premier.

  Inderdaad ! Zo voel ik mij ook vandaag.

  Groet,Ram Ram, Goeda Hafies(Veel wijsheid)


  Maak melding

 2. En de vraag is waar de Surinamers blijven om onze landgenoot te eren zoals het behoort te zijn. Een Surinamer die zijn roots niet verzaakte noch bang was om er voor uit te komen.
  Heb altijd genoten van deze Surinamer die zijn sporen in een land heeft verdiend en die terecht met de nodige respect wordt bejegend.
  Suriname waar blijft gij om een woord voor deze grootte Surinamer weg te zetten?


  Maak melding

 3. Groot verlies van onze land genoot die zoveel betekend heeft in onze maatschappij.Het is heel erg dat hij zover heeft laten komen en waarom????? Families heel veel sterkte.Moge zijn ziel in vrede rusten.Sterkte!Alma Maasbach


  Maak melding

 4. Hoop dat je nu de rust zal vinden die je zocht.
  De ballade van Suriname zag ik gisteravond weer op tv: prachtige documentaire. En ook de muziek waarvoor gekozen is. Het geeft voor mijn gevoel een treurig beeld over ons mooie Suriname.
  Anil RIP en sterkte toegewenst aan je familie.


  Maak melding

 5. Virago 535

  Premier Mark Rutte stond ook stil bij de kranslegging bij het Monument van de Revolutie in Suriname.

  Daar moet je Kransen leggen mr rutte.


  Maak melding

 6. Diep geschokt toen ik het bericht hebt gelezen dat Anil Ramdaz is overleden.We wensen de familie heel veel sterkte toe. We zullen je missen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.