Surinaamse Borgoe Party in Rotterdam

0

Op zaterdag 3 maart 2012 vindt de eerste Borgoe Party van dit jaar plaats in de Rotterdamse club .Off_Corso. Van 23.00u tot 05:00u brengt Borgoe je heel even naar het warme Suriname, met de beste Surinaamse DJ’s en natuurlijk lekkere Borgoe rum!

De Borgoe Party’s staan garant voor een gezellige Surinaamse sfeer met leuke mensen en een variĆ«teit aan muziek. Uiteraard kan op zo een dag de traditionele Surinaamse Borgoe rum niet ontbreken. Speciaal voor dit event wordt de hele dag Borgoe rum uit Suriname geschonken.

Nog niet eerder naar een Borgoe Party geweest? Check dan dit filmpje van de vorige editie:

Borgoe Party
Zaterdag 3 maart 2012
23.00u – 05.00u
Club .Off_corso, Kruiskade 22
Toegang: 18+
Tickets 15 euro ex.fee, online te koop via TicketscriptBestel je tickets hier
(poort duurder, indien beschikbaar)

Info: www.borgoeparty.nl

Bekijk ook: