Minister Waterberg volgt “gevaarlijke route”

14

PARAMARIBO, 9 feb – Minister Celsius Waterberg van Volksgezondheid volgt een “gevaarlijke route.” Dit zegt directeur Eddy Joemmankhan van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP. De beschuldigingen aan het adres van medisch specialisten zijn ongehoord. Het gaat er niet in dat de bewindsman een dergelijk scheve schaats rijdt.

Beweren dat specialisten zitten achter sabotagewerk tegen Cubaanse gastspecialisten zijn dan ook vergaand. “De weg die minister Waterberg is opgegaan om specialisten in ziekenhuizen te criminaliseren, zal zijn weerslag hebben op de sector”, zegt Joemmankhan tegenover de Ware Tijd. De beschuldigingen sloegen in als een bom. Volgens Waterberg is apparatuur vernield in “een ziekenhuis.” Volgens Joemmankhan is nooit contact opgenomen met de ziekenhuisdirecties.

Die weten dan ook van niets. De uitspraken die Waterberg deed in het parlement komen dan ook als een complete verrassing. Dat het parlement als forum is gehanteerd is op zich al een foute zaak. “Zaken dienen besproken te worden op de juiste plek en niet eerst via de media. Wat door gezondheidstoppers in de publiciteit wordt gebracht, schaadt de zorg”, aldus Joemmankhan. Hij vindt dat de leiding van de ziekenhuizen eerst geïnformeerd hadden moeten worden.

Bekijk ook:


14 REACTIES

 1. Ik vraag mij af waarom de minister de uitkomst van het onderzoek niet heeft afgewacht.Hoe weet hij zo zeker dat mensen met witte jassen gesaboteerd hebben? Weer een minister die zichzelf niet meer in de hand heeft.Moet de minister geen geestelijke zorg hebben? Als ik in zijn plaats was,had ik mzo snel mogelijk mijn verontschuldigingen aan de medici aangeboden.


  Maak melding

 2. Die man zegt duidelijk hoe wreed, dom, achterlijk, men in het land kan zijn.

  Dan wil ik nu weten wie een gevaarlijke route volgt.

  Men ziet duidelijk gedrag van zware rovers en dieven bij bepaalde figuren en dit is over duidelijk.


  Maak melding

 3. @ MARBONSU;

  Die man is echt wreed.achterlijk en olie DOM,om te denken dat de WITTE jassen betrokken zijn bij dit insident.ALS TE ZIJN ZIJN EIGEN COLEGAS????????

  weer zo n N D P SENARIO.,AL is hij van een ander partij HIJ ZIT IN DE REGERING DDB MOORDBRIGADE.


  Maak melding

 4. Waterberg heeft gelijk in die ruimte komen alleen arsten en vrouwelijk schoonmaakster en alle kabels zijn door geknip van dure apparaten,hoe is het mogelijk.da jessrum e pir ing bigi mofo lik nijlpaard,gok verslaaf


  Maak melding

 5. Ik denk niet dat de minister plotseling zijn z’n verstand verloren heeft, het zal eerder een geval zijn van uiterste frustratie en ongeloof die hem ertoe gebracht hebben deze uitspraken te doen. Het is toch ONVOORSTELBAAR dat men tot deze praktijken in staat is alleen maar om hun eigen finanaciele gewin en dit ten koste van de hulpbehoevenden…. schandalig.


  Maak melding

 6. Virago 535

  Ziekenhuis Security ,directie enz moesten eerst van het probleem op de hoogte worden gebracht of ontdekken.daarna intern onderzoek doen,en dan politie erbij…


  Maak melding

 7. Surinamse artsen weigeren doorgaans categorisch om de behandeling van buitenlandse collegae over te nemen. Men verwijst vaker naar de genezer in den vreemde.


  Maak melding

 8. Deze minister weet niet meer waarover hij praat.Zijn streven is de Cubaanse artsen binnen te halen en te bevoordelen omdat hij toevallig een Cubaanse vrouw heeft.I.p.v. Surinaamse artsen te bevoordelen probeert hij ze juist eruit te wippen.Sang e psa nanga a bigi watra ede mang disie.Kan hij niet nadenken?????
  Jessurun is toch ook blank als die Cubanen.Waarom zoveel herrie?

  Danitia


  Maak melding

 9. marbonzoe,determist ect ect waar waren jullie wredeuitlatingen over ministers ten tijde van het “geliefd front” toen de zorg over o.a.de binnenland bewoners zo zorgwekkend was????? Sorry hoor maar triest zulkereactie,s Nu iseen ieder(lees gefrustreerde fronties) attent op elke stap van dezeregering….tjonge jonge….treurig treurig…!!


  Maak melding

 10. Hahahahaha kunnen ze nog steeds niet zien dat ze de plaats bezet houden dat niet voor de STOMME KAKERLAKKEN van de partij van DIE DIE BRIE gelegt zijn weg met de zogenaamde MI-NI-STER


  Maak melding

 11. Paramanpinto,
  Voor de jaren 80 was suriname op medische gebied heel hoog aangeschreven mi boi,toen stond de patient centraal.
  Die gasten die jij nu heel hoog heb zitten laten zich lekker in Cuba behandelen en gezond verklaren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.