“Nederland is anti-Edgar Davids”

57

“Nederland is anti-Edgar”. Dat zegt Olcay Gulsen deze week in Cosmopolitan. Ze denkt dat Nederlanders niet zoveel moeten hebben van haar vriend, oud-voetballer Edgar Davids. Dat terwijl hij volgens haar echt heel lief is.

Volgens Olcay laat Edgar zich weinig in de media zien. “Dan creëeren mensen er een negatief beeld bij. Dat gedoe met Ajax bijvoorbeeld, dan heeft hij totaal geen behoefte om zich te uiten in de media”.

De 31-jarige zakenvrouw zegt verder in het blad dat zij het heel cool vindt, dat Edgar zich van niemand iets aantrekt. Het maakt hem diep in zijn hart niet uit hoe mensen over hem denken.(Bron/Lees verder: NU.nl)

Bekijk ook:

57 REACTIES

 1. Wat een onzin is dit zeg, Edgar is één van de beste voetballers van Nedeland geweest.
  Deze dame is zeker uit op eigen gewin, Edgar wordt hier nog steeds op handen gedragen.
  Pure onzin wat deze dame schrijft!


  Maak melding

 2. Beste Olcay Gulsen, Calimerostan moet over het algemeen niets van allochtonen hebben. Maar er zijn wel uitzonderingen. Dat Edgar zich daar niets van aantrekt is geweldig. Ik kan je wel vertellen dat een heleboel van die azijnpissers wel stikjaloers zijn op Edgar. Ik vind Edgar en jou een kei en ik wens jullie heel veel succes.


  Maak melding

 3. Nog geen reacties: maar ik voorspel weer een anti Calimirostan posting van onze Anna_Zeepbel met de volgende woorden “racistisch'”koloniaal” en “discriminatie”

  En natuurlijk ook van Mr Zuidoost als die om 11.00 uit zijn bed rolt.


  Maak melding

 4. Ze zijn niet alleen tegen een Edgar Davids de breker en de werelds beste midfielder ever Clarence Seedorf, maar ook tegen dat handje vol zwarte would be Hollanders op met name dit forum, die in alles vromer willen zijn dan de paus. Get alive en terkt gezamenlijk op ten faveur van daar waar wij defakto thuishoren………Suriname!
  De A-DDB Brigade en GMAP let op je zaakjes!


  Maak melding

 5. Dat er bepaalde Nederlanders niet van Davids houden, is zo zeker als een paal boven water. Kijk maar naar de uitspraak van Johan Cruyff over de zwarte huidskleur van Davids. Het is toch uit den boze…


  Maak melding

 6. Beste Paraman, weet jij wel dan op welke zaakjes jij moet opletten? kruip toch lekker in je holletje en kom eruit wanneer het weer gaat dooien..verspil geen nuttige energie als je die tenminste al had.


  Maak melding

 7. Madame Gulsen moet de verkoop van Cosmopolitan stimuleren, daar heeft zij zelf baat van, dus nemen we haar met en korreltje zout.
  Ik ben ook van de ABB en zijn staatsdebielen, maar daarom ben ik nog niet Anti Suriname.


  Maak melding

 8. Foute kop!
  De kop van dit artikel is onjuist en fout! Nederland is anti Edgar Davids moet zijn: Nederland is pro-Cruijff!
  Als Cruijf iets zegt of discrimineert dan wordt het op allerlei manieren goed gepraat. Let maar op dat er in alle praatprogramma’s, ja, ook bij Pauw en Witteman, de uitlating van Cruijff als niet gedaan wordt afgedaan. Een beetje lacherig!
  Olcay is een kanjer! Zij heeft de hulp van de chauvinistische Nederlanders niet nodig; Cruyff wel!
  Edgar heeft temperament en gevoelens dus moet je niet tegen hem zeggen dat hij daar alleen maar zit omdat hij zwart is. Als Cruijff dit tegen hem op het voetbal veld had gezegd dan had Edgar hem als een bulldozer in mekaar getrapt. Buiten het veld is Edgar kwetsbaar.
  Nederland is anti-Seedorf zou een betere kop zijn. Wij zullen daarom nooit wereldkampioen worden omdat we bepaalde discriminatoire eigenschappen nog niet kwijt zijn. Het wij en zij gevoel moeten we nog loslaten. Wij zijn wel op de goede weg, maar dat gaat langzaam.
  Neem een voorbeeld aan de Fransen. Chauvinisme is een Frans woord dat in Nederland is uitgevonden. Ook het Cruijffiaans, een nieuwe taal, wordt door Nederland goed gekeurd.


  Maak melding

 9. Beste Benito: : Het is het goed recht om wel of niet van iemand te houden. Waarom haalt iedereen gelijk weer zijn kleur erbij. Gezien zijn losse handjes ( tegen exen) vind ik Davids nu ook niet bepaald een fijne jongen.


  Maak melding

 10. @Henk Molenaar

  Je zult ermee moeten leven. Koloniaal, racistisch, xenofoob en apartheid horen nu eenmaal bij Calimerostan. Net als tulpen, molens, boerenkool, comazuipen en Henk Molenaar. het is niet anders mi goedoe!


  Maak melding

 11. @Gilvy Carrilho

  Ik ben diep getroffen door de schoonheid van jou superintelligent taalgebruik. Jouw woorden bevatten een ongekende lyrische toon dat heel harmonisch een consonant geheel vormt met de ondergrond van wijsheid en beschaving. De dissonanten ontbreken volkomen en mede daardoor leidt jou schrijven tot een complete bevredigende ervaring. Ik ben er ontzettend stil van. Wat een klasse!

  PS: Er kunnen mensen zijn die mijn mening niet delen. Trek je daar vooral niets van aan. Kunst wordt niet door iedereen gewaardeerd.


  Maak melding

 12. Beste Anna_Z: je zit al lang weer aan je quotum van beledigingen van blanke Nederlanders. Je belangrijke taak voor vandaag zit er weer op. Terug in je hangmat. Aan je frustratie zou ik bijna opmaken dat je op een ander gebied heel veel te kort komt.


  Maak melding

 13. Anna Z,

  Zoals ik al eerder heb gezegd, ben je een racist. De woorden Calimerostan en calimerostanen zijn racisme en discriminerend. Je bent een kortzichtig individu die keer op keer het leed dat onze voorouders is aangedaan, misbruikt…..

  Geen wonder dat ze laatst je reactie als te negatief hebben beoordeeld om op de site te plaatsen. Maar zelfs dat laat je er niet van weerhouden.

  Als het aan jou ligt klagen Surinamers tot in eeuwigheid over de kolonie en slavernij.

  Edgar Davids kan heel goed voor zichzelf opkomen. Indien hij imago problemen heeft en zich down voelt kan hij altijd nog naar zijn BANKSALDO kijken.


  Maak melding

 14. Ik vind het erg jammer dat zwarte topsporters altijd met blanke vrouwen trouwen en miljoenen aan geld en alimentatie aan ze uitgeven.

  Ik kan me het beklag van zwarte gefrustreerde vrouwen op deze site hier wel voorstellen, ook hun mannen gaan ervandoor met blanke vrouwen.


  Maak melding

 15. @Musk

  Ik ben het helemaal met je eens. Johan Cruyff is de meest overschatte voetballer aller tijden en van organiseren heeft hij totaal geen kaas gegeten. Johan Cruyff is wel gezegend met een heel groot ego en de man heeft al heel wat racistische uitspraken op zijn naam staan. De meest succesvolle Calimerostaanse voetballer aller tijden is nog altijd Clarence Seedorf (Surinaamse roots). En de topscorer van Oranje is nog altijd Patrick Kluivert (Surinaamse en Antilliaanse roots). En natuurlijk vindt Johan Cruyff dit helemaal niet leuk. En de meeste Calimerostanen overigens ook niet. Dankzij Gullit en Rijkaard kon Calimerostan in 1988 een EK winnen. Een WK-titel zit er echter niet in voor Oranje. De reden heb je al erg mooi verwoord.

  En Henk Molenaar zal wel weer hysterisch gillen dat ik racistisch ben en dat Suriname nog nooit aan een WK heeft meegedaan. Dat klopt! Maar ik meld malle Henkie alvast dat het door de sika’s komt. Onze jongens zijn met zoveel sika’s onder hun voeten niet vooruit te branden. 😉


  Maak melding

 16. iemand denkt dat nederlanders Edgar davids niet mogen en gelijk is het racisme,aparrtheid en andere kortzichtige onzin volgens een geestelijke labiel figuur.over appartheid gesproken vertel hoeveel % van de oorspronkelijke bewoners van suriname deel uitmaken van de regering in suriname.


  Maak melding

 17. Met Edgar is niks mis, met zijn vrouw natuurlijk wel. Een typische voetbalvrouw die makkelijk geld van een ander uitgeeft zonder talent. Met wie moeten we dan medelijden hebben en wie zoekt hier dan aandacht.
  De opmerking van Cruijf was dom maar ik zie hem niet als een racist en vind gemeenplaatsen weer zo voorspelbaar.


  Maak melding

 18. Anna_Z “Johan Cruyff is wel gezegend met een heel groot ego en de man heeft al heel wat racistische uitspraken op zijn naam staan”

  Noem er dan eens 2 hysterische racist.


  Maak melding

 19. Beste Heman…….”Ik kan me het beklag van zwarte gefrustreerde vrouwen op deze site hier wel voorstellen, ook hun mannen gaan ervandoor met blanke vrouwen”

  Ik denk dat de man van Anna_Z ook met een lekkere blonde stoot er vandoor is gegaan. Vandaar haar gefrustreerde hysterische gebral…….


  Maak melding

 20. @Parbo

  Had jij soms het account Anna_Z aangemaakt. Wel toevallig dat je het hebt over Anna_Z terwijl mijn nick anna_z is. Het account Anna_Z is gelukkig inmiddels verwijderd. En anna_z had daar helemaal niets mee te maken.

  Over Calimerostan kan ik kort zijn. Als jij Suriname een bananenrepubliek noemt zal ik je heus niet uitmaken voor racist. Voor mijn part noem je Suriname Suribabwe zoals velen op dit forum al doen. Maar ik vind ze geen van allen racistisch als ze dat doen.

  @Henk Molenaar
  Ik had ooit een blonde Hollandse vriend. Maar toen de man zich aan mijn buurjongen van vier vergreep was het eens en nooit weer. Gelukkig kende ik de man pas drie dagen toen het gebeurde. De man was naar mij toe volkomen asexueel en achteraf begrijp ik wel waarom. Zoenen durfde ik overigens niet vanwege de onwelriekende geur die constant uit de man z’n mond kwam. Ik zal je de rest besparen. Wat een drama was dat! 😉


  Maak melding

 21. Beste Anna_Z ; Die blonde Hollandse vriend had je zeker opgepikt uit dezelfde inrichting waar jij in zat.

  Opvallend dat je hem pas 4 dagen kende, je al wist dat hij asexueel was en zich ook nog eens aan je buurjongen van vier vergreep….

  Volkomen ongeloofwaardig verhaal zoals de rest van de onzin die je hier op het forum verkoopt.


  Maak melding

 22. ANNABEL trekt dus alleen a-sexuele mannen aan, en mannen die net ontslagen zijn uit de nachtopvang van het leger des heils.rara hoe zou dat komen, misschien omdat de echte mannen met een hele grote boog om haar heen gaan.en die vriend was natuurlijk alleen in de buurjonegen geinteresseerd, niet in ANNABEL,ANNABELLETJE die is misbruikt om toenadering te zoeken tot de buurjongen.wat een drama inderdaad.


  Maak melding

 23. HERSTEL ANNABEL trekt niet alleen voornoemde heren aan.Ik doe haar daarmee tekort. behalve voornoemde figuren trekt ze ook drugsbarronnen, massamoordenaars en politieke delinquenten aan. excuses dat ik je tekort deed ANNABEL.


  Maak melding

 24. @Zucht @Henk Molenaar

  Bedankt voor al jullie complimentjes. Mijn huidige vriend komt uit Uzbekistan. Dat is een soort Calimerostan maar dan met een vriendelijker imago. De man weigert doorgaans om samen met mij in een bed te slapen. In Uzbekistan sliep hij in een koeienstal. Zelfs in de winter. Ik heb er moeite mee op hem dat af te leren. Niets helpt. Weten jullie soms een oplossing? 😉


  Maak melding

 25. Henk Henk Henk toch joe nanga Zucht o kier mie.En dat blonde stoot thing oh my god mi e dede echt.Ik geniet van wat jullie neerzetten.En ’t leukste hiervan is altijd weer steengoed. Voor de rest de mensen die negatief zijn over Ocly die dame was op haar 21ste al milionair. ze heeft haar eigen kledinglijn en is volgens mij modeontwerpster.Ze showed in alle grote steden.Odi
  Glenny


  Maak melding

 26. O,wat is dit toch grappig.Is dit geen vorm van jaloezie.Waarom zijn de meeste vrouwen toch dom.Ja, het zijn domme wezens.Lieve anna_zulu, niets komt voor zijn tijd.Haast je niet,vroeg of laat zal je jou geluk vinden.Wie weet wordt het weer een blondje, veel plezier.

  Danitia Carrilho


  Maak melding

 27. Mevrouw vertelt wat zij beleeft en mag ervaren hoe ‘de nederlanders’ over haar wederhelft denken en zie de reactie’s .
  Oh oh oh , in en intriest !!!


  Maak melding

 28. Davids is een mediaschuwe eikel.
  If you can’t stand the heat stay out of the kitchen.
  Een cursus communiniceren zou geen weggegooid geld zijn.


  Maak melding

 29. Wat wil Olcay eigenlijk? Wil ze dat alle Nederlanders van Davids gaan houden? Wel, beste mensen, dat gaat nooit gebeuren. Zelfs Maxima en Beatrix zijn niet geliefd bij alle Nederlanders. Dus mevr. Olcay Gulsen, kom me geen dingen vertellen die ik al weet, hou jij maar zielsveel van je David en val ons niet lastig met je onzin.


  Maak melding

 30. Wat een dom en onzinnig verhaal zeg! Edgar Davids is de publiekslieveling van werkelijk heel erg veel Nederlanders. Sterker nog, ik denk dat hij de meest populaire voetballer van Surinaamse afkomst is in NL.


  Maak melding

 31. Ja hoor, ene meneer Cruyff doet een inderdaad nogal domme uitspraak en ineens zijn alle Nederlanders anti-Davids? Wie stigmatiseert er nu eigenlijk wie? Voor alle duidelijkheid, Davids is nog steeds heel erg populair in NL en we zijn erg blij om wat hij voor Oranje heeft betekend en nog steeds betekent.


  Maak melding

 32. @Danitia

  Ben je soms familie van Gilvy Carrilho? Maak je niet druk hoor. Ik ben nu ondertussen een beetje uitgekeken op blond. Gisteravond heb ik het uitgemaakt met mijn blonde Uzbekistaanse vriend. Hij drinkt teveel parbobier en de buren hadden geklaagd over de koeienstal waar hij doorgaans in sliep. Ik heb vanmorgen op de markt een heel leuke Hindustaanse man leren kennen. Deze heeft tenminste manieren en ook heel veel doekoe. Dat kon ik van al die vorige blonde losers toch echt niet zeggen. Ik denk dat Zucht, wikileaks en Henk Molenaar nu nog meer jaloers zullen zijn. Ik wacht met spanning op hun reacties. Ik ben nu net zo gelukkig als Olcay Gulsen. 😉


  Maak melding

 33. Dag anna_z

  Wat ben ik blij dat je eindelijk een hindostaanse vriend heb met veel doekoe.Hopelijk is dit jouw ware liefde.Ik zou zeggen:”hou hem goed vast”, want het is niet leuk om steeds van man te verwisselen.Dat doen keurige vrouwen niet.Veel geluk en vooral zegen.

  Danitia


  Maak melding

 34. Parbo
  Had jij soms het account Anna_Z aangemaakt. Wel toevallig dat je het hebt over Anna_Z terwijl mijn nick anna_z is. Het account Anna_Z is gelukkig inmiddels verwijderd. En anna_z had daar helemaal niets mee te maken.

  anna z,

  Mij beschuldigen van het maken van een valse account …..hahhhahahahahahaha. hahahhahahaha ….sorry ik kan even niet meer bijkomen. Nu weet ik zeker dat we op jou niet meer hoeven te reageren want je geilt alleen maar op aandacht.

  Olcay Gulsen is een selfmade miljonair en heeft Edgartje echt niet nodig voor zijn doekoe.


  Maak melding

 35. ik vind het ook altijd onzin als je zwarte man of vrouw of wat dan ook niet mag ben je gelijk een racist,onzin vind ik,ik mag die Edgar ook helemaal niet,ik ben blank ja maar heb 24 jaar lang een relatie gehad met een Indonesië vrouw en nu al weer een half jaar een relatie met een vrouw uit Suriname,dus als ik die Edgar Davis een lul vind of anders ben je racist,deze man heb zo veel leed bij vrouwen gedaan,dat vind ik racist en geen respect hebben voor ander.


  Maak melding

 36. Ach hij was in Su, dus ik wil samen met hem op de foto nou er kon geen lachie van af, mijn troost was dat hij bij de rest er ook chagrijnig op stond….

  🙁


  Maak melding

 37. @Parbo

  “Olcay Gulsen is een selfmade miljonair en heeft Edgartje echt niet nodig voor zijn doekoe.”

  Dat klopt. Ik vind het een geweldig stel en ik wens ze heel veel succes.

  Wat de aandacht betreft: Wij allen geven hier onze mening en het is geen wedstrijd. Ik ben soms serieus maar soms ook niet. Ik hou wel van humor. Het leven zit vol humor. Als je depressief wilt worden moet je vooral altijd en eeuwig serieus zijn.


  Maak melding

 38. @Zucht dank je wel voor de naam van Ocly’smerk tot dit moment dacht ik leuk me matie heeft me geholpen,maar toen ik verder las en dat van de doven en of blinden las ai mi matie mi no mang opo soso foe lafoe.Daarna kwam ik dat als koe verkleden van henkie Pats tegen hi jongens ’tis jullies schuld dat ik de mensen van para schande geeft.Jullie zijn degenen die mij zo laat schateren.Parbo ik doe dat allang niet meer ik lees de dingen echt niet .Ik lach alleen maar om die mokerslagen
  die ze krijgenvan:wikileaks,Esmerald,Zucht,Henk Molenaar
  Pasew,Parbo,nu net henkie pats.En Danitia niet te vergeten.Oeng tang boeng.
  Glenny


  Maak melding

 39. @GLENN PENGEL:Het is toch zo, als die nieuwe vriend van y sabi tog,ze allemaal op een rijtje heeft dan trapt hij daar toch niet in? Dus kan kan het niet anders dat hij afkomstig is van een Doven en blinden inst., want als die zien en horen kon ging hij met een vaart van 100 km. per uur ervandoor, onder hulpgeroep.


  Maak melding

 40. David hoeft niets van Johan Cruyff te hebben.Cruyff is een racist en een alleen heerser.Wie niet eens is met Cruyff is tegen hem.Deze man maakt Ajax kapot.Wie de geschiedenis van Cruyff weet houdt zijn mond dicht.Deze man zorgt overal voor problemen.Het oud bestuur van Ajax is door hem naar huis gestuurd.Je hebt nog meelopers achter hem zoals molenaar bergkamp jonk en nog een paar van die grappemakers.Ajax is al lang geen topclub meer.


  Maak melding

 41. determinist: ben je nog niet wakker, deze vrouw heeft zowat het hele nederlandse elftal inmiddels gehad en verschijnt in alle oude wijven kranten die je maar kan bedenken, samen met hartsvriendin sylvie meis, tja wat moet ik zeggen, ieder zo zijn kwaliteiten toch !?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.