Noodmaatregelen na acties Surinaamse politie

9

PARAMARIBO, 2 feb – De regering treft noodmaatregelen in het kielzog van de protestacties bij de politie. Dit meldt het ministerie van Justitie & Politie. Het leger en veiligheidsdiensten zijn in staat van paraatheid gebracht. Eenheden zullen worden ingezet waar nodig.

“De surveillances door deze eenheden zijn met onmiddellijke ingang opgevoerd”, meldt Justitie & Politie. De veiligheidssituatie in het land wordt in de gaten gehouden door het Bureau Nationale Veiligheid dat onder president Desiré Bouterse valt en de ministeries van Justitie & Politie en Defensie. De politieagenten zijn de hele dag “in beraad” met hun vakbond. De regering zou zich niet bereid genoeg tonen toelagen op het loon aan te passen.

Bekijk ook:


9 REACTIES

 1. Na inzet van enkele gratiegangsters ( criminelen die gratie mochten ontvangen van de slechste mens in dit land) die moeten zorgen voor anarchie is het hek van de dam………avondklok,verbod op samenscholing,wegbarricaden en afluisteren van tegenstanders, huiszoekingen en warempel……BACK TO THE EIGTHIES.


  Maak melding

 2. Virago 535

  Eindelijk ….

  “Het Leger en de veiligheidsdiensten zijn in staat van paraatheid gebracht”.

  Waar nodig zullen nu eenheden geplaats worden,en als de protestacties te lang duren ,mogen de verantwoordelijke politie agenten terug hun beroep gaan uitoefenen zonder toelage van loon!!!

  Hele onverantwoordelijke acties van de politie!!”hele dag in beraad”wat about het volk en de verhoogde criminaliteit.Kijk als je geen risico wil lopen moet je geen politie agent worden.Je kan niet het heel apparaat lam leggen….Dit is geen leraarsvakbond.Als de leerkrachten voor lange tijd thuis blijven creeren zij jeugdige boeven. Als de politie staakt kan het rep en roer worden!!!!!!!!


  Maak melding

 3. Ik ben BANG.Ik ben NU nog BANGER wat gaat er nu gebeuren met al die crimminelen in dienst van de MOORD”president” MIE GADO SANG O GO PASA NANGA UNU???

  Wie gaat ons hieruit kunnen helpen????

  HELP….HELP….HELP. MI NO SABI Mooooooo.


  Maak melding

 4. Robby Ramjiawan is politiek. Ik heb dat vanaf zijn eerste optredens aangekaart. Ik heb toen aangegeven dat de regering in het kader van de bestrijding van de criminaliteit een speciale bataljon beveiligers moet oprichten bestaande uit de ex-militairen. Ik gaf ook toen aan dat het mogelijk moet zijn om uit dat reservoir zeker 500 ex-militairen te vinden die belast en ingezet kunnen worden voor roadblocks en patrouilles in stad en district ipv ze een uitkering te geven.

  Maar het is goed dat er veiligheidsmaatregelen zijn getroffen. De vraag is hoe lang ze het vol kunnen houden. Want het aantal manschappen in leger en andere veiligheidstroepen is niet heel erg veel toegenomen in bijna anderhalf jaar. Het is echter nog niet te laat om snel extra personeel te rekruteren voor dit soort grappen van een dolgedraaide zogenaamde vakbondsman.


  Maak melding

 5. Ho Ho Ho, VERS VAN DE PERS:

  VP, Arme Alie krijgt problemen met de leden van het Nationale Doden Partij (N D P} de reden hiervan is,omdat hij de heer Codrington niet als direkteur van AZP wil hebben. ZIJN CV is niet toerijkend

  CODRINGTON???????? NO WAY, zei kleine Arme Alie.


  Maak melding

 6. 1.Ik ben de eeuwige uw God
  2.Gij zult geen andere goden voor mijn aangezicht hebben.
  3.Gij zult de naam van de Eeuwige, uw God, niet ijdel gebruiken.
  4.Gedenk de Sjabbat, dat gij die heiligt.
  5.Eer uw vader en uw moeder.
  6.Gij zult niet moorden.
  7.Gij zult niet echtbreken.
  8.Gij zult niet stelen.
  9.Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naaste.
  10.Gij zult niets begeren dat van uw naaste is.

  Zie hier de universele wetten die gelden voor elk mens,ongeacht geloof,cultuur en taal.

  Het feit alleen dat we op een wereld leven, waar sinds mensengeheugenis deze geboden worden overtreden heeft gemaakt waar wij ons nu bevinden. Ellende veroorzaakt door ons mensen. Maar wanneer men als volk of mens probeert deze geboden na te leven is het gevolg vrede, rust,voorspoed,blijdschap en liefde………bij overtreden hiervan zijn de slechte gevolgen legio, naast de dood. Kijken we naar ons volk dan kan terecht gesteld worden dat het er zeer somber,triest en duister uitziet. Laat men deze geboden naleven. Aan dovemans oren verteld. Degenen die zich de redders der mensheid,land en volk noemen zijn leugenaars die deze geboden naast recht en wet dagelijks overtreden. Wee degenen die deze geboden naast zich neerleggen.


  Maak melding

 7. Als politie in beraad zijn dan moet jii een nood plan hebben,terwijl de politie recht hebben op hun toelage.RASTA zet het nood plan in dan zijn wij meteen af van dat roofmoord in su


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.