Man opgepakt om prostitueren dochters

39

Op Schiphol is een 54-jarige man gearresteerd die ervan wordt verdacht zijn drie dochters in de prostitutie te hebben gebracht. Daarnaast zou hij zijn dochters over een periode van meerdere jaren seksueel hebben misbruikt. De man werd in januari aangehouden toen hij van Suriname Nederland wilde binnenkomen meldt NOS Nieuws. In het belang van het onderzoek heeft de Koninklijke Marechaussee de aanhouding pas vandaag bekendgemaakt.

Uit onderzoek blijkt dat de dochters op meerdere plaatsen in Nederland in de prostitutie hebben gewerkt. Ze zijn in bordelen in Brabant en Rotterdam gesignaleerd. In 2009 werd door deze bordelen al een signaal afgegeven dat er sprake kon zijn van mensenhandel en uitbuiting.

De man kon pas worden aangehouden, nadat de vrouwen aangifte hadden gedaan. De drie vrouwen, nu 23, 24 en 27 jaar oud, hebben volgens de politie vele honderdduizenden euro’ s verdiend. Ze zijn opgevangen en worden begeleid door hulpverleners.(Bron: NOS Nieuws)

Bekijk ook:


39 REACTIES

 1. .. de fokker? Deze kloot, – een man laatsaan een vader is het allerminst, moet met twee flinke onregelmatige stenen worden ontbald. Wat een hufter!


  Maak melding

 2. Die dochters zijn overigens sinds jaar en dag meerderjarig en hadden ruimschoots de gelegenheid dat wat doorgaat voor hun vader aan te geven. Waar was die zichzelf noemende moeder, die deze drie wezens voortbracht?


  Maak melding

 3. He Anna_Z Ik zit met smart te wachten op jou commentaar. Ik weet zeker dat je er weer anti-Calimirostandraai aan gaat geven, wat ik zo wel knap als ziek vind.


  Maak melding

 4. Virago 535

  Take your pick :

  Pimp/jarenlange Incest/biologische vader.

  In het belang van het politioneel onderzoek werd pas vandaag overgegaan tot publicatie.

  Jammer dat de dochters niet eerder zijn overgegaan tot raportage bij de justitiele diensten.

  Mischien is de biologische vader ook schuldig aan mensenhandel en uitbuiting.

  Aanhouding kon pas plaats vinden bij Officiele aangifte!

  Ik hoop dat de vrouwen na hun sexuele trauma verder kunnen met hun leven.

  Zeer harde aanpak vereist voor “vader” door mi “BOI”


  Maak melding

 5. Paramanpinto,
  Rustig en blaf niet zo hard deze vrouwen zijn gelukkig verlost van die monster, jij moet nog verlost worden van die monster die jij de dagelijks hemel in prijs.
  Denk maar hier over na .


  Maak melding

 6. @Henk Molenaar

  Je hecht dus grote waarde aan wat ik van deze misbruiker vind. Tevens ben je zo vooringenomen dat je nu al beweert dat ik er een anti-Calimerostaanse draai aan zal geven. En die vooringenomenheid vind ik dus nogal ziek. Maar afin!

  Ik heb geen goed woord over voor lieden die anderen misbruiken. In dit geval misbruikte een vader zijn eigen dochters en dat is extreem walgelijk.

  Ik hoop dat deze man zwaar gestraft wordt en ik hoop dat hij na zijn uitlevering aan Suriname flink gepakt wordt in de gevangenis van Santa Boma. Van achteren nog wel te verstaan.

  Het enige wat ik aan Calimerostan wil zeggen is dit. Hou deze man AUB niet gevangen in een luxe gevangenishotel. Lever hem zo snel mogelijk uit aan Suriname. Daar weten we wel raad met zulke misselijkmakende zieke lieden.

  En lever hem wel uit met de verdiende tonnen euro’s. Wij Surinamers vinden het ook belangrijk om hem zelf kaal te plukken.

  Hopelijk ben je tevreden met mijn reactie. At your service!


  Maak melding

 7. @ Paraman, Jouw vraag waar de moeder van de vrouwen is (geweest) kan alleen de verdachte beantwoorden. Denk je dat dit geval op zichzelf staat? Dan moet ik je teleurstellen. De moeders die dit overkomt zijn vaak dusdanig onderdrukt door zo’n kerel, dat zij blijkbaar alle kracht en hoop op bevrijding hebben verloren. Gelukkig hebben de dochters ergens toch de moed gevat hier aangifte over te doen. Ik hoop dat ze goed begeleid worden door de Ned. instanties. Maar laten we niet alleen kijken naar die vader, want waar zijn al die ‘klanten’ die tegen een prijs hun lusten hebben gebotvierd op deze vrouwen. Want zonder de klanten had deze man zijn imperium niet kunnen opzetten en zo lang in stand kunnen houden.


  Maak melding

 8. @Zucht

  The point is that you always imitate words of other forum members in your reactions. That’s far from being original. I’m still waiting for some original writing but I think you can’t. But don’t worry, we understand! At some point you are always pointless. I hope you do understand my point. Do you?


  Maak melding

 9. AANABEL is dus uit op de verdiende euros van meneer de misbruiker.
  om die euros (bloedgeld) te gebruiken vind ze dus niet walgelijk het misbruik wel.
  Maar het feest gaat mooi niet door, de euros zijn in Calimerostan verdiend, dus gaan ze naar de ned. staat via de plukze wetgeving.de sur. staatskas leegroven is schijnbaar niet voldoende voor Tante ANNABEL en haar deliquente leiders.
  Misschien moeten wij deze mener uitruilen tegen DDB de Sur. drugsbarron, die hier ook het een en ander uit te leggen heeft, in tegenstelling tot Santo Boma zullen wij hem wel goed behandelen, en zorgen voor zijn veiligheid zo werkt dat in een rechtstaat.
  Wij zorgen dat hij elke dag Hollandse kost op zijn bord krijgt.


  Maak melding

 10. Wikileaks,
  Heette jij maar “Rabibdrenath”, dan zat je nu tenminste in de veilige handen van de marechaussee, zonder lapitopi en wij uiteraard voor de eerst komende tijd verlost van een kwal!


  Maak melding

 11. doris steen,
  Het hele onderwerp is te messelijkmakend om er te lang bij stil te staan. Die hufter verdient het om op z’n zachts gezegd, “door de rij te gaan”. Die moeder ter zijde, ik probeerde mij alleen hardop af te vragen hoe het zover heeft kunnen komen.


  Maak melding

 12. Hhahaahahah pinto dat’meki mi lobi yu hahahaahaaa.
  Paramanpinto ik raad jou aan om grote zandalen te kopen dan steken jou tenen niet zou uit.


  Maak melding

 13. Is het een Surinamer of SuriNed?
  Ik lees alleen dat hij is aangehouden toen hij uit Suri kwam.
  In de Telegraaf staat ook het volgende:

  [i]De man stond internationaal gesignaleerd en werd op Schiphol aangehouden toen hij vanuit Suriname Nederland wilde in reizen.
  De politie sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit.[/i]


  Maak melding

 14. Sma no lobi wittiemang, maar deng lobie wittiemang monie.Deng soortoe oema disie e dede nanga opo mofo, opo ai en opo anoe.

  Als dochter(s) had je het nooit zover moeten komen.Bij de eerste poging moest je al hebben gehandeld.Aangifte doen bij de politie.Er is altijd een opvang voor jullie.Castreren die vuile lafaard.

  Danitia


  Maak melding

 15. Hhahahahaaha nu reageer jij wel?
  Paramanpinto jou beschermengel schiet jou te hulp. misschien moet anna ook van die grote sandalen aanschaffen. In iedere geval nog bedankt voor jou oplettendheid.Ik zou je willen adviseren om ook zo oplettend te zijn bij die criminele moordenaars bende die hier met hand en tand verdedigd. A.U.B


  Maak melding

 16. Deze man kon waarschijnlijk zolang zijn gang gaan omdat hij “netjes” een deel van de inkomsten afdroeg (lees: belasting. Of hij is eindelijk aangehouden omdat hij dat verzuimde. Verder zal het Nederland een worst wezen. Die vrouwen zijn toch zwart. Niemand verteld mij dat de autoriteiten in al die jaren niets is opgevallen.


  Maak melding

 17. En omdat de verdachte misschien netjes belasting afdroeg of niet vind JOHNN DOE het prima dat de dochters verkracht gemolesteerd en gedwongen geprostitueerd zijn.zo kan je het ook bekijken.
  En daar gaan we ook weer die slachterofferrol, ik ben zwart en zielig dus niemand geeft om mij, dat het geloof ik het slachtofferrol en een minderwaardigheidscomplex.


  Maak melding

 18. Wat ik heel zielig vind is hoe zo’n tragische gebeurtenis gebruikt wordt om op elkaar te schelden. Wat zitten jullie frustraties toch diep. Ik hoop van harte dat deze jonge vrouwen deze verschrikkelijke periode op een goede manier kunnen verwerken. Wat maakt het nou uit waar dit monster vandaan komt. Surined Ned of wat dan ook het blijft verwerpelijk .Shame on you


  Maak melding

 19. PHULAN: Ik moet je teleurstellen, het is een Suri.
  Wat voor een paspoort hij heeft weet ik niet, maar woont afwisselend in Sur. en in Noord Brabant.


  Maak melding

 20. Beste mensen,

  Inmiddels zijn wij 2 jaar verder en is deze meneer vrijgesproken van misbruik.
  ik snap alleen niet dat als ze gedwongen waren tot prostitutie dat ze geen aangifte hadden gedaan.
  ik vind het zeer storend dat er groffe en misschien onterechte reacties zijn geplaatst.

  als iedereen nou is logisch nadenkt, drie volwassen vrouwen die jarenlang op het bordeel hebben gewerkt en ze zouden zijn gedwongen hadden ze allang al aangifte gedaan….. het schijnt dat ze alledrie torenhoge schulden hebben en 2 van de 3 dochters zelfs aan de drugs zitten dit was al een probleem voor de adopties…..
  dus jullie kunnen allemaal mijn mars eten want wacht de afloop van de zaak af en dan kan je een mening vormen. wat jullie nu doen is gewoon meepraten als een stel zielige negers zelfs dom zou ik bijna zeggen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.