Politie trekt zich terug voor vergadering

27

PARAMARIBO, 31 jan – Op 1 februari zal de politie niet voor de volle honderd procent beschikbaar zijn. De politiebond houdt ’s morgens een vergadering over loononderhandelingen met de regering.

“Vanwege het feit dat er grote belangstelling bestaat onder de leden en zij opgeroepen zijn om lijfelijk de vergadering bij te wonen, zullen er geen of weinig politieambtenaren op de openbare wegen en de posthuizen zichtbaar zijn. Ook zal hierdoor de reguliere dienstverlening in gedrang kunnen komen”, meldt de bond.

Bekijk ook:


27 REACTIES

 1. wikkiLeaks

  Politie ambtenaren en DDB oud zeer mi boi.
  Ze zijn de vernederingen en het kapot schieten van hun hoofd kwartier niet vergeten.
  Vieze splijtzwam Wikishittt,
  Jij bent duidelijk blijven steken en vertoont duidelijke trekken van een onoprecht wezen.
  Ik ben als militair al langer dan 20-jaar lid van Hermandad en zelfs secretaris van die vereniging.
  Ik bezoek haast iedere vrijdag de politie-officiers club. Heb zelf bewerkstelligd dat legerofficieren socialisen politie-officieren.
  Aan deze soort ziekelingen als een WL heeft Suriname niks.
  Wat wil jij bedoelen met jou verdeel en heers verhaal?
  Weet jij hoeveel politie ambtenaren lid zijn van de N.D.P.?


  Maak melding

 2. Al deze heren hier op dit forum hebben niets anders te doen dan hun zelf druk maken over switie sranag.
  Gaan jullie een werk zoeken en maak pas op de plaats.

  Suriname voorwaarts


  Maak melding

 3. Virago 535

  Tijdens de Loononderhandelingen van de politie kunnen kwaadaardige burgers zelf criminele financiele plannen maken voor 1 februari.


  Maak melding

 4. Een somber en slecht voorteken. Vele misdadigers zullen hun slag slaan nu ze dit weten. Ma kut die oliedomme aanhangers zullen ook slachtoffers worden van dit marionettenbeleid met aan het hoofd onberechte misdadigers ( het is een vaststaand feit). Maar het domste dat een volk kan doen is geloven en hopen dat misdadigers rust,vrede en voorspoed zullen brengen. Dan is dit deel van het volk verdoemd te verworden als hun afgoden. Het pad der misdaad. Hahahahahahaha.met minachting,hahahahahha, niemand zal helpen. Want het was hun vrije keuz en oliedomme wens……..geef ons gratis ete,drinke en huisje…..a fout na neks krijsen enkele santo bomanen die gratie hebben gekregen van hun baas. ieja……huilde een hond en krijste een jorka fowroe…..Wooo K………..


  Maak melding

 5. @ Paraman, jij schrijft toch onder de namen van sempa en TTheo.

  Politiebond , POWERRRRRRRRR
  Kom op voor je rechten.Het geld is niet alleen van Abraham.Criminelen lopen tegenwoordig gewapend en ze zijn notabene ook brutaal om op agenten te schieten.
  Kom op voor je rechten.

  Danitia


  Maak melding

 6. wIKILEAKS WAARMEE HEB JE NEEFJE GESTOKEN MAN?Wat een verhaal heeft die kerel a man broeja en die mokerslag was niet zo hard,maar je hoort die kerel in Keulen brullen.Dan is de slag van Molenaar,Gilvy,Zucht en ga zo maar door nog niet gevallen.En dit is precies wat ik bedoel met deze neefjes verlies je any war.Met Hooghart in hun achterzak kunnen we de wereld laten zien dat zij dit land nooit kunnen leiden Als wij dat willen brengen we hen ten val. Ja ja ja jajaja zelker,maar mik ding tan tot 2015. leker lekker man.Thank you Bosje voor je strategische groepen in 1996-2000.En zoon van Hermandad ik wil van je weten welke toelage je wel zou willen toucheren dat van de gemene Militair of dat van de valse zoon van Hermandad ai mi gado.Odiiiiiii


  Maak melding

 7. Paraman heeft zich blootgegeven….a mang na skootoe ma wang kalakawang………hahahahahaha vele politieagenten stemden na dede partij. Ma kut .is kut hool..a fout na neks. Hihihijhi


  Maak melding

 8. Paraman,
  Het zijn allemaal huigelaars, Matennaaiers en Lafaarts. IK zat ook bij de gewapende macht. HEB JIJ HET AAN DE LIJVE ONDER VONDEN?????????? LAF…..LAF……LAF FU WANG PARAMANG. BA!!!!!!


  Maak melding

 9. Danitia,
  Niet alleen, maar ook onder die van je ouwe moer! Jij bent toch niet toevallig een van die drie dochters? Paraman is die vader niet, dus waka yu pasi trrrrrrr.


  Maak melding

 10. heb je lange tenen Paraman of is de waarheid te zwaar voor jouw nu je door de mand bent gevallen..en jongen je kan weer duidelijk zien dat je geen opvoeding hebt gehad…praat eerst wat beleefder tegen een dame want dit wat je nu laat merken is echt een totale zwakte hoor..! heb je wel een ouwe moer???? dan heb ik wel een steeksleutel voor je….hahahahaha tje potie boy..


  Maak melding

 11. @GILVY CARRILHO:Die Paraman heeft en lange tenen en schoenmaat 54.En beleefd zijn tegen een dame? Lieve Gilvy dat verwacht je toch niet van types Abra Broki ?


  Maak melding

 12. Zorgelijk!
  Dit soort zaken zijn zorgelijke zaken en geen zaken om te grappen. “De politie is mijn beste kameraad” zou weer een hit in de top 10 moeten zijn. Ze doen zeer belangrijk en levensgevaarlijk werk dus horen ze betere salarissen te hebben dan de militairen. Die militairen zitten zich op hun kont dik te vreten in de mess en doen wachtjes lopen zonder enig risico. En als er ooit nog oorlog komt in Suriname dan hollen ze weg.
  Een nuttelozer leger bestaat niet! Doe net als Casta Rica het leger opdoeken dan zal je zien hoeveel er over blijft om de ouden van dagen te ondersteunen.
  Ik heb persoonlijk mee gemaakt hoe agenten in Tourtonne in het nauw zijn gedreven door gewapende boeven. En die agenten renden niet hard weg maar wisten een boef neer te knallen zodat de anderen zich over gaven. Prima werk! Loonsverhoging? JA! Laat het asjeblieft niet uit de hand lopen want dan komt er ellende met de CTU.


  Maak melding

 13. ParamanPinto,
  Jij reageert alsof je door Braziliaanse bijen wordt gestoken hahahahahaaaaaaa.
  Ik heb nog wat voor jou, waarom denk je dat DDB de ministerie van justpol heeft overgelaten aan Brunsie ??? ik weet dat het nu een beetje ingewikkeld wordt voor jou mi boi.wanneer ga je ons hier wijsmaken dat je straaljager piloot ben geweest of op de maan bent geland, want jij ben volgen jou fantasie wereld alles geweest.volgens mij heb ik een goede snaar geraakt bij jou mi boy.


  Maak melding

 14. Als je een kruising maakt van een paraman een koroni man en een NDPer krijg je paramanpinto kort lontje,onwetend en onbeschoft. Pinto die politie ambtenaren zien en horen wat voor salarissen die gasten van CTU en AIVD ontvangen.


  Maak melding

 15. Whahahahahahaha…………
  Zie je hoe je stommelingen moet pakken.Deze man is militair, politieman,adviseur,ijverige kracht op het slagveld en niet te vergeten domme Paraman.
  Dank je vriendelijk.Ik vind het heel geweldig dat je reageert.Alleen zo kan het spannend zijn.Dat Paranen geen respect hebben is bekend, met uitzondering van oom FRED DERBY.Als alle Paranen net zoals oom Fred waren, was Su vandaag een geweldig land.
  Hai Gilvy, leuk dat je ook heb gereageerd, alsof je wist dat we bloedverwanten zijn.Is een ELITE NAAM en FAMILIE, nietwaar???? Paraman no man knapoe na oen sei.
  Doei, je nicht

  Danitia


  Maak melding

 16. @ Paraman, geen van de drie is mijn vader.Jij ook niet, want dom ben ik echt niet.Die ouwe moertjes zijn onder de wararbomen te vinden (zien).
  Doei, ga geen hoge bloedruk krijgen om jouw president, want hij houdt niet van jou.Hij maakt misbruik van jou.Als er een is die niet van zwart houdt dan is het jouw Pres.Jullie zijn slaven van een domme indiaan.

  Danitia


  Maak melding

 17. Politie, verpleegkundigen, brandweer en alle soort gelijke beroepen mogen nooit staken. Helaas alleen in Suriname kan het wel. Vakbonden maken suriname kapot en zorgt ervoor dat niemand extra hard wil werken. Waarom zou je als je toch niet gewaardeerd wordt voor je inzet en zelfde ontvangt als iemand die op zijn stoel zit. Dat doet een vakbond. Daarnaast verrijken die vakbondleiders zich met het geld van de leden. Het is een mooi beroep voor niets doen en lekker de leden opjutten. Als we het hoge aantal vakbondleiders omzetten naar productie bedrijven in Suriname, dan pas zijn we goed bezig. Niet anders om.


  Maak melding

 18. wanneer gaan wij als mens leren om respect te hebben voor elkaars mening en geen persoonlijke aanvallen uit te voeren.ik begrijp wel dat het moeilijk is om bij het onderwerp te blijven vanwege alle emoties die los komen.een laatste tip respect dwing je af.


  Maak melding

 19. De vakbond en natuurlijk ook oneerlijke werkgevers hebben ervoor gezorgd dat grote bedrijven per definitie werken met kontraktanten. Leefgemeenschappen zoals Wageningen, Paranam, Moengo en Billiton zijn verleden tijd. Daar werden rondom de medewerkers nog es een keer fatsoenlijke leefgemeenschappen opgebouwd.
  Het welbevinden van de gezinnen van de gezinnen was daarbij troef. Het zal de multinational nu een worst wezen vanuit welk gat jij de werkplek bereikt, als je maar presteert op straffe van ontslag.
  Op Paranam heb ik de beste tijd van mijn jeugd doorgebracht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.