vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEconomieStaking deed troep energiebedrijf boven drijven

Staking deed troep energiebedrijf boven drijven

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 31 jan – De recente staking bij energiebedrijf EBS deed nogal wat naar boven drijven. Volgens de directie is er sprake van “corruptie, fraudenetwerken, georganiseerde diefstal en georganiseerd overwerk.” Het kwam allemaal aan het licht na gesprekken met een groep gestrafte stakers.

Deze ongeveer vijftien werknemers mochten niet terug aan het werk na de staking. De groep werd op ‘non-actief’ gesteld. Er zijn met enkelen gesprekken gevoerd, “verhoren en kruisverhoren”, volgens de directie. De staking zou een afleidingsmanoeuvre zijn geweest. Het was de bedoeling het geknoei bedekt te houden voor de nieuwe bedrijfsleiding. “Er zijn harde bewijzen tegen zeker twee van de mensen die op non-actief gesteld zijn”, zegt waarnemend directeur Kenneth Vaseur.

Kennelijk heeft een deel van de stakers eieren voor zijn geld gekozen en een doekje open gedaan. Er loopt nu een intern onderzoek. Vaseur kan niet zeggen hoe lang dat zal duren. De groep gestrafte personen blijft voorlopig buiten het bedrijf. Onder hen bevindt zich ook vakbondsvoorzitter Steve Geerlings. Hij mag frappant genoeg wel binnen als vakbondsman. Volgens Vaseur moet het noodlijdende bedrijf dringend saneren. Dat heeft ook te maken met eventuele projectfinanciering.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. De groep gestrafte personen blijft voorlopig buiten het bedrijf. Onder hen bevindt zich ook vakbondsvoorzitter Steve Geerlings.Hahahaha,een dieharde ndper. Hahahaahhahaha. allemaal afleidingsmanoeuvres ter afleiding van wat komen gaat over de hoofden van vele ndpaanhangers. Met al deze boeven die denken nu een slag te maken, door een kans te nemen, want naar mate de zittingperiode dichterbij komen….vele ndpaanhangers hebben het niet begrepen….het land te helpen opbouwen……dus ze volgen maar hun afgoden, maar die staan voorlopig boven recht en wet. Wanneer komt er uiteindelijk rechtvaardigheid. Dit land en volk verdeien de politici sinds 1975 niet. Ze hebben zich gruwelijk verrijkt,mensen onderdrukt,vermoord, geen wonder dat meer dan de helft het land heeft verlaten. Allemaal rovers,boeven,moordenaars en onberechte misdadigers zijn de slechte voorbeelfiguren voor de onnozele jeugdigen die op hen stemden. Velen van hen zitten in Santo Boma en het zal erger worden. Met onberechte misdadigers wordt het nooit goed, wie dat geloven,hopen en denken zijn terecht oliedomme stommelingen. Ma kut.leve ndp en co krijsen de rijke parasieten.


    Maak melding
  2. anna zeik

    jouw regering is de veroorzaker van dat gezwel der misdaad. Ma kut…ezels,insecten,vogels en zelfs wilde roofdieren zijn verstandiger dan de ndpknudde sekte.


    Maak melding
  3. Daarom pinaren zoveel mensen in het land, puur omdat er veels te veel boeven en rovers achter gelaten zijn om het land te vernietigen door boeven bende Front.
    Hak de klauwen van dit soort beesten af.
    Dit soort beesten moet men beroven….roof din..beroof ze andere komt het land niet verder.


    Maak melding
  4. De kruistocht tegen corruptie levert resultaten op .
    Het wordt tijd dat zij lijfstraffen invoeren voor zulke rovers , 500 zweepslagen tot bloedens toe voor zulke vernietigers van land en volk . Let wel , in China zouden zij de kogel krijgen .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES