Hooghart: partnerschap NPS en NDP geen punt

54

PARAMARIBO, 30 jan – Een eventueel samengaan van de Nationale Partij Suriname, NPS, en de NDP van president Desiré Bouterse moet kunnen. Dit stelt vakbondsleider Ronald Hooghart. De man die hoge ogen gooit naar het NPS-voorzitterschap, ziet geen obstakels. Dat de huidige leiding van de partij principiële bezwaren heeft, is niet alleen kortzichtig.

Het is ook een bewijs van gebrek aan realiteitszin. De partij moet dringend uit het slop waar die nu in verkeert. “Als de partij zich uit het machtscentrum heeft gewerkt, zeg ik dat we terug moeten naar waar belangrijke besluiten genomen worden. Als ontwikkeling een bepaalde samenwerking vereist, moet je die aangaan”, zei Hooghart in Welingelichte Kringen. Het huidige leiderschap heeft duidelijk gefaald. De aanstaande partijverkiezingen bieden daarom een kans op verandering.

Hooghart ligt weliswaar niet goed bij de partijleiding, wat zijn kansen behoorlijk vernauwt. Zelf vindt hij dat er meer gekeken moet worden naar de positie van de partij en hoe die te verbeteren. Dat het leiderschap vooral problemen heeft met Bouterse, gezien diens verleden, pleit niet voor hun inzichtelijk vermogen. “Als christen heb ik geleerd dat je moet vergeven. Als ik vecht is het met de botte bijl. Maar als je moet samenwerken, moet dat vol zijn.”

Bekijk ook:


54 REACTIES

 1. Hooghart jij ben de zoveelste in suriname die geen enkel principe heeft,dit soort machtgeile idioten verkopen hun ziel aan de duivel voor macht.Hooghart Heeft Bouterse al zijn excuses aangeboden aan de gehele samenleving voor alles wat hij het surinaamse volk heeft misdaan in de jaren 80.Hoe is het mogelijk dat je een gewetenloze moordenaar vergeeft die zijn moordenaars vrienden de hoogste onderscheiding geeft, dit is een klap in het gezicht van de gehele samenleving.


  Maak melding

 2. Nou de heer Venetiaan dacht anders over een samenwerking met de NDP. De klinkers blijven door gaan met hun criminele praktijken en de medeklinkers blijven daaronder lijden.
  Ik denk dat dit een persoonlijke mening is van mr. Hooghart, Nieuw Front(VHP/NPS/SPA/DA91) heeft meerdere malen aangegeven niet in zee te willen gaan met NDP zolang Desi Bouterse daar deel van uit. En gelijk hebben ze. Nieuw Front is combinatie die bestaat uit politieke partijen met principes. En als je principes hebt dan werk je niet samen met moordenaars, drugsdealers, wapendealers, fraudeers en allerlei andere soort criminelen.
  Dus eerst goed schoon schip maken daar bij NDP voordat er een samenwerking kan komen met NF. Maar ja zo’n ‘sibi busi’ gaat er nooit komen bij de NDP.


  Maak melding

 3. Niet alleen principeloos, maar waardeloos. If you can’t fight or sesist the devil, join him. Lafhartigheid van geest ten top. Ma kut, sinds de marionettenregering onder druk van baas haar taken uitvoert kan een ding gezegd worden.deng mang brede botro zodanig dat a roomgeur e meki mang leki hogie e watertande.hahahahahahahahaha


  Maak melding

 4. Ronald dit is een brug te ver. jij bent de laatste van wie ik dit moet verwachten.maar zo zie je weer vertrouw nooit een ander dan je ZELF.

  Van een vriend.


  Maak melding

 5. Surinamers die in de waan leven dat Bouterse suriname vooruit gaat brengen zijn kortzichtig,dom en onwetend.
  Een president die op een internationale opsporingslijst staat is een sta in de weg voor de ontwikkeling van suriname.
  Die crimineel kan alleen naar Venuzuela,Cuba,Guatemala gaan.De beschaafde democratische wereld moet niets van DDB hebben.


  Maak melding

 6. Wikileaks,
  Jou soort is geselecteerd door de vroegere kolonisator om er zorg voor te dragen dat het land nooit leefbaar wordt. Ook jij zal te zijner tijd als oud vuil worden gedumpt. Vraag het maar aan Ronnie Brunswijk. Er was een tijd waarbij hij zonder visum te pas en onpas op Schiphol mocht landen. Nadat zijn rol was uitgespeeld werd er een drugstransport gefigeerd en zijn veroordeling was een gegeven! Jo boeboebitsjorie jo!


  Maak melding

 7. Virago 535

  “Vakbondsleider ronald wil achter het stuur gaan zitten van de nps”.

  Ontwikkeling vereist altijd een specifieke samenwerking.
  Oppositie en coalitie dienen samen het belang van land en volk.
  Hooghart:Wat een (1) ding betreft heb je gelijk:

  Ronald venetiaan is kortzichtig en omkoopbaar.Hij nam Verkeerde Besluiten voor land en volk,en heeft landverraad gepleegd.Zijn persoonlijke corrupte inzichtelijke vermogen blijkt uit het volgende:

  Namens Suriname tekende venetiaan een deal met een Multinational Iamgold:5% aandelen voor het volk van Suriname.
  95% aandelen voor de Multinational
  (Buitenland)
  Kijk Beste NPS:Wij van de NDP verkopen Mama Sranang niet!!!!!!!!!Mi Kondre!!!!!!!!


  Maak melding

 8. Hooghartige Hooghart!
  “Als Christen heb ik geleerd dat je moet vergeven”. Het is makkelijker gezegd dan het eigenlijk is. Meneer wil macht, regeermacht en corruptie macht.
  Hoe Christelijk je bent opgevoed bepaalt de wijze waarop je leeft en niet de wijze waarop je politiek voert. Trouwens, Kerk en politiek moet je scheiden.
  Hooghart is dus de NPS-dissident net als de KTPI-dissident Bangsabesari.
  Met zo een leider/voorzitter is het gedaan met de NPS.
  Het gaat nu al slecht met de partij en het enige wat de partij nog kan redden is de partijprincipes bewaren.
  Hooghart gooit hooghartig deze principes weg om eigen belang.


  Maak melding

 9. ParamanPinto ,
  Verzin iets origineels mang, kba nanga don.
  Wat ik graag wil staat haaks op wat jij wil mi boi.
  Ik wil dat dit mooie land suriname gezuiverd wordt van figuren zoals Paramanpinto en die criminelen die nu aan de macht zijn. dat is mijn vurige wens.


  Maak melding

 10. Trauma en op afstand blaffen is rustgeven he,,,,,,, wikkiLeaks,Henk Molenaar onder witmang paraplu die geblaf van jullie haalt aleen de huis kamers van oma dodo en opa sjaak verder no body…heeft geen effect,,,dus een goeie tip blaffen maar zal jullie goed doen in SU,, moeten jullie komen blaffen dan pas zijn jullie mannen…..want D.D.B. heeft geen tijd voor jullie zijn achterban heeft tijd voor julie….
  voor een babbeltje, in ocer…………..


  Maak melding

 11. Paraman: “Nadat zijn ( Ronnie Brusnwijk) rol was uitgespeeld werd er een drugstransport gefigeerd”

  Paraman denkt natuurlijk dat de heer Brunswijk op een eerlijke manier aan zijn fortuin is gekomen.


  Maak melding

 12. Alvorens aan partij-vrijage te doen, lijkt het me zinniger dat NPS het weinige dat nog over is van haar als partij bij elkaar raapt ipv uit elkaar ruziet.


  Maak melding

 13. Niet verwacht, wel zien aankomen!

  Mijnheer Hooghart, u heeft bij mij in het verleden, veel bewondering gewekt. Naar mijn inschatting zit u nu goed fout, de NPS moet NIET met de ndp van keizer Bigi Mofo I samenwerken, maar met de NSDAP van Hitler!

  Ook voor u mijnheer Hooghart, zie onderstaand:

  EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN ZWICHT, ZAL MEER DAN LIJF EN GOED VERLIEZEN, DAN DOOFT HET LICHT.

  Zo te lezen, is bij u mijnheer Hooghart het licht reeds
  gedoofd! Het valt niet te ontkennen, dat de nps een
  minder goed verkiezingsuitslag heeft behaald.
  Maar! Met uw voorstel tot samenwerking met een persoon
  die maar niet te Boxel wenst te verschijnen, zal de
  NPS ophouden te bestaan. Dat laatste is van een geheel
  andere orde. Slechte verkiezingsuitslagen zijn niet
  voor niets, het schud de partij wakker.

  Mijnheer Hooghart, beter ten halve gekeerd dan ten
  hele gedwaald.


  Maak melding

 14. Het realisme neemt dus toe. De vraag is of een combi NDP/NPS wenselijk is. Misschien moeten alle bestaande partijen eens rondom de tafel gaan zitten om eerst af te rekenenen met het verleden en vervolgens het Surinaamse belang boven alles te stellen. Een eigen Surinaams volk eerst mentaliteit lijkt me dan meer dan wenselijk.


  Maak melding

 15. Paramang,naar het scheint ben je onwetend-blind-doof,of oerdom. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand zo achterlijk kan zijn waar zijn eigen familie op gruwelijke wijze zijn vermoord en toch achter zulks kan staan, TALK TO ME ik weet van wanten ME OOK TU NA WANG PALAKUNINGRE:COME ONE MAN……..


  Maak melding

 16. Hhahahaaha waarom reageer je dan vertel mij dat.
  Jij behoord tot die laffe paarse groep. ik zal wel gek zijn om met moordenaars en hun aanbidders een praatje te maken.


  Maak melding

 17. Ik heb Hooghart onlangs horen praten uit hoofde van zijn directeurschap bij de Nationale loterij Suriname.
  (programma: in de Branding)
  http://www.apintie.sr/vidi.php?vid=4021

  Als je de man hoort praten, maar ook goed naar hem luistert, dan weet je genoeg. Deze man heeft niet de skills om de NPS kar uit de modder te trekken.

  Hooghart moet gewoon op de barricades van de vakbond blijven staan en zich vooral niet bemoeien met bestuurlijke functies.


  Maak melding

 18. hooghart waar ben je mee bezig ben je niet goed in je hooft of zo vene bewaar de partij voor een man als hooghart denk aan pengel aaron deze partij moet woorden gegeven aan een man die zijn voor gangers zal eren en nooit zaken zal doen met moordenaars geef het voor zitters schap aan een echte nps man zo als u zelfe nooit aan een man zo als hooghart kijk naar de vhp zij hebben weer een goede voorzitter laat de nps voort bestaan en nooit samen gaan met een andere partij want dan is de nps verloren wel als nieuwfront nooit met de ndp vergeet nooit wat er is gebeurt in suriname nps for ever en vene doe u best voor suriname en de partij weg met hooghart hij is geen nps


  Maak melding

 19. Hooghart is een kortzichtige man. Je kunt als partij niet samen willen gaan met een moordadige partij als de NDP, die helemaal geen principes heeft.

  NDP is de partij die staat voor de verloedering en prediken van wetteloosheid in ons land.Zie daar de baas van deze partij die zich boven de wet waant in ons land.
  NDP, de partij die ons naar de status falende staat leidt.Het zal mij niet verwonderen als Bouterse straks de grondwet buiten spel zet.

  Hooghart is nu al misschien omgekocht om zijn gedroomde samengaan met de duivelse NDP.

  De tachtiek van NDP is niet nieuw in het verleden probeerde men een hoge npser (Nooitmeer) over te halen om z’n samenwerking tot stand te brengen en zou Bouterse baas worden van die combinatie.Venetiaan en Aron waren vierkant tegen.Nooitmeer was blijkbaar vergeten dat Bouterse hem liet mishandelen in 1980.

  Het lijkt erop dat Bouterse bang is voor de NPS, die als enige partij in Suriname crimineel Bouterse de gevangenis in wil hebben.Vanuit Bouterses perspectief is dat niet vreemd want het is de NPS, die vooral werk van heeft gemaakt misdadiger Bouterse voor het gerecht te brengen.Het is in hoge mate door toedoen van de NPS dat de verjaring van Bouterses misdaden ongeldig werden verklaard en dat die misdaden nooit kunnen verjaren.

  Maar meneer Bouterse en zijn bende maken een fout en dat is dat hun vervolging en bestraffing cruciaal is voor het welzijn en goede ontwikkeling van ons land.

  Meneer Hooghart als u geld heeft aangenomen van de maffia bende die nu aan de macht is moet u dat teruggeven.

  Met uw pleidooi meneer Hooghart laat u weer zien hoe weinig integere en moreel gezaghebbende politici wij hebben.


  Maak melding

 20. “ONGEZOUTEN – OPENHARTIGE – VERGEVING”
  Ik vind het erg moedig en correct van Hooghart. De heer Hooghart doet zijn naam hierdoor, grote eer aan.
  Citaat Hooghart: “Als christen heb ik geleerd dat je moet VERGEVEN”. Dat is karakter, dat is een echte kerel. Maar niet die haatdragende verderfelijke lui met hun verwensingen. De regering de facto – feitelijk – erkennen is een briljante – lees: schitterende – stap van Hooghart.
  Hooghart heeft voor het goede – vooruitgang van de Surinaamse natie – gekozen. Vervuld zijn met haat en rancune kan alleen maar schade aanrichten aan de ziel van de mens. Ik heb deze stelling reeds meerdere keren op deze site van waterkant geopperd, dat men verder moet en dat men moet vergeven, oftewel woorden van gelijke strekking.
  BEGEER NIEMAND’ S ONHEIL.

  Trouwens zoals de waard is vertrouwt ie z’n gasten. De Surinaamse bevolking is uniek en gaat voor haar “eigen” oplossing. Niet een barbaarse: haten tot de dood.

  Pragmatisme ten top van Hooghart: opvatting dat men zijn handelen niet moet laten bepalen door een ideologie maar door een zakelijke beoordeling van de feiten.

  MENEER HOOGHART: zeer pragmatisch – uitgaande van de feitelijkheden / handelend optredend. That’s it!!!

  NPS heeft ook het recht als Surinaamse erkende politieke partij op “de stap voorwaarts” en haar bijdrage als waarachtige Surinamers wederom te leveren, liefst ook in het machtscentrum.

  Ik ben de neef en peetzoon van wijlen de GROTE en PROMINENTE SURINAMER CYRILL DAAL. Hiermee geef ik voor de zoveelste keer aan, dat niet een ieder – zogeheten slachtoffers – die verderfelijke en verfoeilijke houding van haat, nijd, leugen en bedrog en dergelijke ondersteunt, waarbij men met name het Surinaamse volk de verdoemenis zelfs in wenst. Men moet zich diep schamen.

  Het is beter het hart der levenden te verblijden, dan bloemen te strooien op de graven der doden.


  Maak melding

 21. Hooghart, go na wan koemakoisie,da joe prakserie boeng soort hoigrie joe hoigrie den mang foe joe.Ik heb Surinaams geschreven. Jij moet je schamen om het woord NPS nog uit je mond te halen.Als ik je eens tegenkom bij de poort van Grun Djarie, geef ik je zo een baka-jesieklap dat je de ingang daar nooit meer zal benaderen.

  Danitia


  Maak melding

 22. Ronald Hooghart is behoorlijk van zijn geloof ‘gevallen’.Zo heb ik hem niet gekend,van uit de school banken ! Vroeger had ik hem heel hoog ‘zitten’ Maar ja; Zo zie je maar weer: Wiens brood men eet, diens woord men spreekt !

  R!@O ,waarom zitten jullie te wachten ! Hebben jullie zelf niet genoeg energie/kennis om voor jullie zaak op te komen ? Wachten jullie weer op anderen? Die voor jullie de kastanjes uit het vuur moet komen halen ? Sta op man !Neem zelf initiatief ! Of zijn jullie zelf zo initiatiefarm.Op anderen afkaveren, dat kan je heel goed ! Kijk eens naar je zelf man ik walg van je met je achtelijke uitspraken …..en maar blijven denken in de termen;ie sabie toch,ie sabie….. Mens ga iets nuttigs doen ! Voor dat het vóór jullie(generatie) té laat is !In naam van de Goede Zaak geven wij hier ons reactie .Zo dat jullie iets er van kunnen opsteken .Dat snap je zeker weer niet !

  Groet,ram ram,goeda hafies( Veel wijsheid !)


  Maak melding

 23. Goedso hooghaart.
  Ik wist het altijd dat ze bij ons gaan kome.
  Onze mensen gaan altijd zoeke naar hun soort.
  Als we weer same zijn gaan we alle die gedonders lere.
  Pouwer voo ons piepels.


  Maak melding

 24. Waarom doet Hooghart zo moeilijk? Hij kan zich toch aansluiten bij die mensen die principeloos zijn in plaats van mensen met principes te vragen om hun principes over boord te zetten. Hij kan kiezen uit de NDP (ik werk nooit samen met Somo en Lonnie), de PL: Baas is een moordenaar die moet je bestrijden, het pleit voor de PL dat zij nooit gezegd hebben dat ze met een bepaald iemand nooit zullen samen werken, bij de PL is principeloosheid verheven tot de grootste deugd. Lonnie heeft Baas willen vermoorden, hij schopte samen met Somo een hooggeplaatste NDPer voor rot en toch werken ze nu samen, of beter gezegd, Lonnie heeft zich aan hen onderworpen (waar is Lonnie eigenlijk gebleven?). Hooghart hoor ik nog met de brede kant van zijn ‘smond’ verklaren op de T.V. dat Baas een ordinaire moordenaar is, waar is deze overtuiging plotseling gebleven? Baas, Somo, Lonnie en nu Hooghart kunnen toch de Super Partij van de Principelozen (de SPP) vormen, dan hoeven de mensen met principes nooit meer voor verassingen komen te staan.


  Maak melding

 25. Het schijnt dat hooghart in het varkenstal van de NDP thuishoort. Zonder de NPS. Hij mag dan ook wel een paar varkens die bij de NPS zijn meenemen naar de NDP. Opgeruimt zal netjes staan.


  Maak melding

 26. Echte NPSers snappen waarom je nooit met de NDP moet samenwerken, blijkbaar is Hooghart dus geen echte NPSer. Zelfs het idee om te praten over een samenwerking met NDP is verkeerd. Je onderhandelt gewoon niet moordenaars, drugsdealers, wapendealers etc etc


  Maak melding

 27. Virago 535

  Ronald achter het stuur,
  ronald zegt dat hij sturen kan!!!

  Met dissident Ronald achter het stuur :op naar belangrijke besluiten.

  oh,opgepast,daar komt een lelijke basya vene:bigi lip op de weg,
  langs de weg heb je de realiteitszin,ooohhh ronald wordt zoetjes aan nuchter achter het stuur!!

  ronald achter het stuur; in de spiegel ziet hij het verleden achter zich,remt,stapt uit ,doet een SCHIETgebedje en rijdt verder naar ocer!!!!!!!!
  Daar ramt hij de auto tegen de berm,want BASYA vene zette de achtervolging in!!!!!

  Ronald ,als je werkelijk achter het stuur van nps zit,en oprecht het land wil dienen ,ben je welkom.


  Maak melding

 28. Virago 535

  Geachte Mr T. L SLEUR.

  Ik vindt dat UW mening van groot belang is en op de 1ste plaat moet komen op dit Democratisch Forum!!!!

  Dank u voor uw welgemeende bijdrage!!!!!
  ga zo door!!!!!!good luck amigo.


  Maak melding

 29. Anna_z: “Eigen volk eerst”. Waar heb ik dat eerder gehoord? O ja, bij die ultra-rechtse fascistisch/racististe Volksunie, de Nationale Unie, de Nationaal-Socialistische Partij en nog meer van die verachtelijke groeperingen. Gelukkig zijn de meesten al met wortel en tak uitgeroeid. Maar wil jij je met deze uitspraak confirmeren aan dit schorriemorrie?


  Maak melding

 30. Dat kan een reuze gezellige boel gaan worden met al die wijsNeuzen hiet op het forum. Als de ontwikkeling van Suriname erom vraagt, so be it!!!


  Maak melding

 31. Ronald Hooghart is lang zo gek niet meer als toen het was Hogie, Hogie, Hogie. Het zijn deze zelfde foetoe boois van de BVD die te dien dagen die stakingen grif ondersteunden. Suriname evolueert.


  Maak melding

 32. Waarom doet Hooghart zo moeilijk? Hij kan zich toch aansluiten bij die mensen die principeloos zijn in plaats van mensen met principes te vragen om hun principes over boord te zetten. Hij kan kiezen uit de NDP (ik werk nooit samen met Somo en Lonnie), de PL: Baas is een moordenaar die moet je bestrijden, het pleit voor de PL dat zij nooit gezegd hebben dat ze met een bepaald iemand nooit zullen samen werken, bij de PL is principeloosheid verheven tot de grootste deugd. Lonnie heeft Baas willen vermoorden, hij schopte samen met Somo een hooggeplaatste NDPer voor rot en toch werken ze nu samen, of beter gezegd, Lonnie heeft zich aan hen onderworpen (waar is Lonnie eigenlijk gebleven?). Hooghart hoor ik nog met de brede kant van zijn ‘smond’ verklaren op de T.V. dat Baas een ordinaire moordenaar is, waar is deze overtuiging plotseling gebleven? Baas, Somo, Lonnie en nu Hooghart kunnen toch de Super Partij van de Principelozen (de SPP) vormen, dan hoeven de mensen met principes nooit meer voor verassingen komen te staan.

  THANKS VOOR DEZE POST BA ANANSI, JIJ VERWOORDT MIJN GEDACHTEN HELEMAAL. GEWELDIGE POST, GRAPPIG OOK LOL


  Maak melding

 33. @blaka bakra

  Eigen Surinaams volk eerst. Daarmee bedoel ik dat Surinamers de Surinaamse belangen behartigen en niet die van het buitenland en de multinationals. Ik verfoei het fascisme maar een beetje nationalisme kan in het geval van het huidige Suriname geen kwaad.


  Maak melding

 34. Volgens enkele ingewijden is Hogie bekeerd tot de ndpsekte, ma de jongens van de straat denken dat hij te dicht in de buurt van degenen stong die hun dagelijkse verderfelijke witte spul misbruiken. Ndpindoctrinatie…..gratis ete,drinke en spele verzekerd naast een grove maandelijkse gage.wie weet een extraatje als adviseur voor srd.6.000,- zoals ndp valse profeet…die voorspoedprediker…….van de keizestraat.


  Maak melding

 35. Beste Henk,
  Ik kan mij herinneren dat wij ooit beloofd hebben niet meer te reageren op deze NDP Forever. Deze imbeciel met 2 jaar lagere school is zeker een exponent van het intelligentieniveau dat thans ons land regeert.


  Maak melding

 36. Hooghart zegt: Ik heb geleerd dat je moet vergeven.

  Een massamoordenaar en totalitaire onderdrukker kan je niet vergeven. Vooral eentje die nog steeds ontkent dat te zijn geweest. En Bouterse is helemaal niet verandert, de recente gratieverlening aan moordeplegende pleegzoon is daar bewijs van. Dus met moordenaars kan je niet samenwerken Hooghart. NPS houd uw principes hoog net als doe de VHP dat heeft gedaan.


  Maak melding

 37. Sleurie,
  “Ik ben de neef en de peetzoon van wijlen Cyril Daal”.
  Heb je bij zijn ter aarde bestelling een klein traantje gelaten? Of waren het Krokodillentranen? Hij zal zich in zijn graf gehoorlijk schamen voor zijn peetzoon, want peetoom wordt je niet zomaar. Als peetoom heb je o.a. de taak om samen met de ouders je peetzoon zoveel mogelijk Christelijk te begeleiden. En om als Christen, net als Hooghart, deze moordmachine te verdedigen of te vergeven, heb je alles wat je peetoom je moest bijbrengen, opzij gezet. Waarvoor?


  Maak melding

 38. @blaka bakra @Henk Molenaar

  “NDP FOREVER” is het account van een grappenmaker. De fouten in de reactie zijn heel bewust gemaakt. Als iemand “Hooghart” leest en dan “hooghaart” schrijft dan weet je al hoe laat het is. Gewoon geen aandacht aan besteden. Het account is aangemaakt om te trollen. Het account is een klassiek voorbeeld van een internet troll.


  Maak melding

 39. Weer zo’n Krasse Knar die letterlijk en figuurlijk over lijken gaat om zijn doel te bereiken!

  Principeloos en schaamteloos.
  Hoe geloofwaardig ben je nu?
  Een mooie gelegenheid om deze man vriendelijk te lozen!

  Achhh ndp-forever, terug van weggeweest, ken je altijd mee lachen. hij neemt jullie in de maling hoor…slimmer dan je denkt. Ook hij mist die npssers, whahahahaha


  Maak melding

 40. Sjang , ik ben de Peet vader van je vader ! En de over Groot moeder van je moeder. En de Tante van je stief moeder.Ook jij heel veel wijsheid toegewest !

  Groet, ram ram ,goeda hafies


  Maak melding

 41. @NDP FOREVER, kerel ben jij nou echt zo dom??? want echt hoor nederlands is echt moeilijk zo zie je maar weer..Groot praat maar totaal geen inhoud.
  neem een taalcursus en kom terug als je wat nette zinnetjes kunt opschrijven.


  Maak melding

 42. Geen ontwikkeling zonder berechting van gewetenloze moordenaars.
  Geen ontwikkeling zonder gerechtigheid.
  Meneer PINASI , wanneer je een huis bouwt begin altijd van beneden naar boven zonder een goede en betrouwbare fundament kan je niet bouwen, zelfde geld voor een land die kan je niet bouwen op leugens,bedrog,geschiedvervalsing.Bij figuren zoals Hooghart willen ten koste van alles omhoog komen het maakt ze niet uit als ze hun principe overboord moeten gooien.


  Maak melding

 43. Ronald Hooghart je doet je achter naam géén eer aan !Ik had altijd veel meer van je verwacht ! Je ziet het weer mensen: Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.En maar Mie Kondre Troe Mie Loby You Zingen ????? Voor geen CENT !!!!!

  Groet,Ram Ram, Goeda Hafies(Veel wijsheid !)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.