Bouterse wil nog een week voor besluit Sasur [UPDATE]

41

PARAMARIBO, 28 jan – President Desiré Bouterse wil nog een week tijd voor een besluit rond auteursrechtenwaakhond Sasur. “De materie is ingewikkelder dan we in eerste instantie hadden gedacht”, zegt Bouterse.

Hij heeft meer tijd nodig voor overleg en een “evenwichtig” besluit. Hij heeft eerder alle betrokken partijen gehoord en dacht binnen enekel dagen een oplossing te kunnen bedenken. Artiesten komen dit weekend bijeen voor een manifestatie tegen Sasur.

UPDATE 29/1:
De organisatoren van het evenement ‘Naf Su’ hebben besloten de activiteit met een week uit te stellen.

Bekijk ook:


41 REACTIES

 1. Ach ja verwacht niet veel van deze incompetente figuur.
  Ik vindt het opvallend dat ik nooit leest de regering van suriname zoekt een oplossing voor de ontstane problemen, het is altijd de naam van die crimineel DDB die het nieuws bepaald. kan iemand mijn uitleggen hoe dat zit.


  Maak melding

 2. @wikkiLeaks
  Kijk beste wikki,
  Bouterse is de president van Suriname. Het is de bedoeling dat onze president heel goed gaat nadenken hoe crimineel Sasur heeft gehandeld. Onze president heeft geen tijd om onzin te verkopen op fora zoals jij altijd doet. Ik lees jou naam heel veel op dit forum dus eigenlijk ben je nogal vaak in het nieuws. Onze vooruitstrevende Surinaamse regering is constant bezig met het zoeken van oplossingen. Oplossingen waarvan jij nauwelijks iets snapt omdat die nogal wat denkvermogen vergen het geheel compleet te begrijpen. Ik hoop dat ik het goed genoeg heb uitgelegd.


  Maak melding

 3. Zijn spindoctors wannabees zijn het er nog niet over eens hoe en wie van zijn maffiamaatjes de gelden en de winst v.d. nieuw op te richten Sasur gaan innen.


  Maak melding

 4. Volgens onze Freule van het nepotisme moet “Onze pres. heel goed gaan nadenken hoe crimineel Sasur heeft gehandeld”. Welnu dat zou voor onze pres. geen enkel probleem moeten zijn, hij komt n.l. uit datzelfde crimineel milieu. dus dat zou moeten zijn:ouwe jongens krentenbrood.
  @WIKKILEAKS BIG UP. Ga zo door op dit forum je houd ons scherp.En ik lees je naam net zo vaak op dit forum als zoals iemand “HET” noemde “Onze maat”, en bovendien jij bent het, en de WKN die uitmaakt waar wanneer en hoelaat je op dit forum bent en niet “ONZE MAAT”. IK ZUCHT!


  Maak melding

 5. President beloofde voor het weekend met een oplossing te komen. Past precies in het rijtje van de laptops voor alle schoolkinderen en 18.000 huizen die in een jaar gebouwd zouden worden…

  Beste Anna_Z : hoe diep zit jou arm in het achterwerk van ‘jouw’ president. Je bent zo zielig


  Maak melding

 6. Voor de zoveelste keer veel geschreeuw en weinig…….
  ……..bereikt door de sterkeman van Su.Als er een is die niet kan denken is’t je aanbidder wel de DiDiBrie. Als Sasur crimineel is dan verschil no de nanga yu aanbidder.Je weet toch als 2 tijgers elkaar tegenkomen op een smalle brug(timba) noemen ze elkaar BROTHER.De zogehate nederlander door jullie zou zeggen van ’t zelfde laken een pak of vogels gelijke veren.Odi odi
  Glenny


  Maak melding

 7. Malle Henkie is weer wakker en doet meteen zaken. Geweldig! Maar lieve malle Henkie, wie schreef ook alweer iets over jij en wikileaks in een bekend achterwerkcafe in de warmoesstraat? In ieder geval verbaas ik me elke keer weer hoe jullie in de kramp schieten bij het lezen van mijn reacties. Maar om even inhoudelijk te reageren: ik hoop dat onze progressieve president, Sasur naar de eeuwige jachtvelden stuurt. Ik denk dat jullie die beeldspraak wel mooi vinden.


  Maak melding

 8. anna,
  Ik probeer het nog een keer.
  Bij deze rijk ik jou de prijs van de grootste onnozel en schaapachtige hier op waterkant.
  Een veroordeelde drugscrimineel die onderzoek moet doen naar andere criminele rara hoe kan dat.
  Dat kan alleen in de wereld van anna, Fantasie Wereld


  Maak melding

 9. @Glenn Pengel
  Famir Ping Ping. Te yu da pernassie, waka go na liba se. Te yu doro drape, pot wan batra sopi na a manjabong. Baka dati. Jompo ini na krietjie fu tetji wan wassi. Dang baka dati, kisi yu srefi. Mi e tak yu grantanji ma opo yu ai! Go na Combe, njang wan tu awarra, njang wan allamoe. Da te yu kaba. Kon baka tap a forum disi fu skrifi leki wan ekte palakudotimang.


  Maak melding

 10. Anna-z de massamoordenaar mag jou president zijn maar niet van mijne en van velen hier op waterkant, dus voortan opleten, Henk en Wiki. Jullie weten tog dat hij maar van alles belofd en niks waarmaakt welke van zijn beloften heefd hij waar gemaakt tot heden hij kraaid maar wat net als zijn domme aanhang want die zijnenige die het geloven


  Maak melding

 11. blijven jullie vooral “mijn” Goddelijke Dada Desi pesten ,..straks heeft hij voor de zoveelste keer de buik vol van het gezeik ” NOORD ZEE “,.. en vertrekt hij richting CUBA voor een STEVE MEYE behandeling,terwijl het land verlangt dringend een dengue Simon behandeling met brandweerspuit richting BEE OO GEE 🙂 🙂


  Maak melding

 12. Ana_Z : Ik hoop dat onze progressieve president, Sasur naar de eeuwige jachtvelden stuurt. Ik denk dat jullie die beeldspraak wel mooi vinden.

  Klopt, naar de eeuwige jachtvelden sturen, daar is jou drugspresident heel goed in.


  Maak melding

 13. Bouterse is de president van Suriname. Het is de bedoeling dat onze president heel goed gaat nadenken hoe crimineel Sasur heeft gehandeld. Onze president heeft geen tijd om onzin te verkopen op fora zoals jij altijd doet. Ik lees jou naam heel veel op dit forum dus eigenlijk ben je nogal vaak in het nieuws. Onze vooruitstrevende Surinaamse regering is constant bezig met het zoeken van oplossingen. Oplossingen waarvan jij nauwelijks iets snapt omdat die nogal wat denkvermogen vergen het geheel compleet te begrijpen. Ik hoop dat ik het goed genoeg heb uitgelegd.
  Beste Anna_Z, allereerst die schurk wat jij president noemt kan niet denken want hij heeft geen hersenen en alles wordt voor hem voorgekauwd van wat hij moet zeggen…als dat zelfs nog wilt lukken. Onzin ?? hij is degene die alleen maar onzin uitkraait heb jij hem ooit iets zinnigs horen zeggen? dus beste Anna als jij die schurk zo op wil hemelen…ga de duivel dan maar aanbidden dan doe je iets nuttigs hoor ipv een hoop werede praatjes op dit forum op te hangen.
  Goed weekend.


  Maak melding

 14. @wikkiLeaks
  Het schijnt dat je mijn uitleg niet hebt begrepen. Kijk beste wiki, dat je niet al te slim bent is inmiddels wel heel erg duidelijk. Maar afin, ik ben wel blij met de prijs. Kun je ook aangeven waar ik die moet ophalen. Als het in je lievelingstent op de warmoesstraat is dan kun je de prijs het beste aan Henk Molenaar mee geven. Die doet vaak zaken in Suriname en de prijs komt dan wel terecht. Jij hebt trouwens ook een prijs gewonnen en die geef ik zeker aan Henk mee om hem aan jou te overhandigen. Jij hebt de literaire prijs gewonnen. Jouw taalgebruik is namelijk van ongekende schoonheid, creativiteit en expressie. Ik hoop dat je blij bent met de gewonnen prijs.

  PS: Alvast bedankt voor de prijs. Ik ben er heel blij mee. Een beetje onnozel en schaapachtig maar dat mag de pret niet drukken.

  Tan boeng mi matti!


  Maak melding

 15. als die radiostations gewoon in het begin hun royalties hadden betaald hadden we dit probleem niet, maar ja..Surinaamse mentaliteit, je bent zo lang gewend kosteloos geld te verdienen met andersmans productie en dan wanneer je hoort dat je moet betalen dan lap je het natuurlijk aan je laars.

  En dan wanneer de dwangsom nu zo hoog is opgelopen dan proberen ze natuurlijk een zwarte schaap te vinden en wie is dat geworden? natuurlijk ex-minister Santokhi want hij had groen licht gegeven aan SASUR. Terwijl SASUR gewoon volgens de wet opereert.
  En dan ook nog verzinnen dat de commissie van toezicht wordt betaald door opbrengsten van SASUR. RBN/DBS dreigt op de veiling te komen en proberen nu al hun trouwe lezer/luisteraars/kijkers voor de gek te houden dat dit allemaal de schuld is van Santokhi. Kijken jullie maar naar de frontpage van Dagblad Suriname online. al 4 weken hetzelfde, wel laag van Fareed Pierkhaan


  Maak melding

 16. @Anna_z. Criminelen die niet gestudeerd hebben kunnen geen land leiden, hoogtens een land laten lijden. Maarja Het su volk kiest hier voor.

  Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten!


  Maak melding

 17. De helft van de tijd word ik gedwongen om aanvallen af te slaan. Niet dat het zo moeilijk is maar de ruimte om mij heen lijkt nu wel een massagraf. Omdat ik al die levenloze entiteiten een mooie begrafenis wil geven blijft er voor de inhoudelijkheid soms iets minder ruimte over. Maar nu terug naar de inhoudelijkheid. Onze president heeft iets meer tijd nodig om een beslissing te nemen over een stelletje schurken genaamd Sasur. Wat is er nu mis met goed nadenken voor je een beslissing neemt. Onzin en kletskoek blaten op een forum is niet zo moeilijk. Als president van ons geliefde Suriname een belangrijke beslissing nemen is wel even andere koek. Ik begrijp dat en hopelijk begrijpen de schreeuwers dat ook.


  Maak melding

 18. @Simpel
  Hoewel ik je reactie maar niks vond wil ik je wel hartelijk bedanken voor je creatief taalgebruik. Henk en Wiki. Ik vind de samenvoeging meesterlijk. Ik moest meteen denken aan Sjors en Sjimmi. En, sorry dat ik Bouterse je president noemde. Is Rutte je president? Er gaan geruchten dat Rutte uiteindelijk uit de kast zal komen. Rutte is nogal rechts en vind steun van extreemrechtse haatpartijen helemaal niet erg. Rutte is weer, niet mijn president. Het kan ook zijn dat je een president hebt maar dat gewoon ontkent. Maar, hoe het ook zij, als je me weer eens die uitspraak hoort doen: bedenk wel dat ik dan eigenlijk bedoel: onze president minus de mensen die vinden dat het niet hun president is.


  Maak melding

 19. Chilli boo,
  Adolf Hitler was maar een korporaaltje. Academici hebben tot op dit moment geen meerwaarde gedemonstreerd in en voor dit land. Wij proberen het nu met een sergeant van de Koninklijke Militaire School.


  Maak melding

 20. Ai baja ik word geadviseerd door onze om een bad te nemen wel broeder(want ik geloof niet dat je een wijfje bent)mi frede echt,want dit heeft die DidiBrie van jouw ook erkent wintie als gelovigekerkganger.Meye e kon dalijk dan mi o jere dat mi no e go na hemel terwijl mi no kier no wan sma. En ik kan me nog herinneren dat Djawala een bad had genomen(kappa onafhankelijkpein) toen is volgens mij veel verkeert gegaan met Djawala.Ze kon in geen enkel partij ’t meer goed vinden met haar partijgenoten.Ze ging weg bij de vhp.Weg uit bvd. Weg bij najakadam en nu huilt zelfs ons pleintje want sergant majoor moet de wereld de vlaggen van zijn vrienden tonen.Ik hoop zo dat Braz,VS of Europa hem tot de orde roept.Vraag ‘m ook voor me of er nog een president bij hem op staatsbezoek komt,want toen hij’t bekleden van’t hoogste ambt aanvaarde is er geen enkele buitenlandse pres gewees of waren die nog geen pres in eigen land,maar steeds weer laat hij jullie achter in Su zonder om je vooraf te informeren als volk mang a pa e gwe met of zonder uitnodiging.En als hij terug is heeft ie 6 holle dozen meegenomen.Zal hij ook een bad nemen dan heeft hij 2 vliegen in een klap 1 zijn erkende wintie en 2zijn heilig geloof in de heer.Determi ik neem je lach over hahahahahaaaaiiiii.


  Maak melding

 21. Ach ja ze laat zien hoe inconsequent ze is.
  Dit bericht gaat over haar criminele president en ze haalt Rutte erbij.
  Een massamoordenaar als idool hebben en beweren dat je beschaafd ben opgevoed.
  anna vraag jou criminele president wanneer hij de bevolking gaat vertellen van wie die ponton is.
  Vraag die RioolRAT wanneer de bevolking te weten mag komen wat voor deal is gemaakt met IamGold.


  Maak melding

 22. Onze ANNABEL het orakel van de waterkant en gecertificeerd voodoopriesteres en poppenprikster heeft net toegegeven dat ze de helft van haar tijd aanvallen van posters af moet slaan.
  Dat moet HET natuurlijk doen bij gebrek aan argumenten, een zwaktebos dus.
  Ik vind het en grove belediging aan het adres van onze Mark Rutte,hoog opgeleid ,intelectueel, democraat om in een adem genoemd te worden met een analfabeet, drugsbarron, en massamoordverdachte en staatsdebiel, maar ja gelukkig weten wij wie dat zegt.
  En onze ANNADEL pardon moet zijn ANNABEL shijnt heel goed bekend te zijn met de Warmoesstraat en omgeving.
  Het kan niet anders of dit moet jeugdsentiment zijn en het latere werkterrein van onze maat.
  De zeedijk ligt vlakbij evenals dat andere wijkje hoe heet het ook al wer met al die rode lampjes.En ik begrijp de zorgen van onze maat dat Rutte steun verleent aan rechtse partijen, want als die aan de macht komen wordt de export van uitkeringen stopgezet.


  Maak melding

 23. @Zucht
  zwaktebos?
  intelectueel: je bedoelt zeker “intellectueel”.
  wer: je bedoelt zeker “weer”

  Drie kleine kleutertjes die zaten op een …. Je schrijft als een kleuter en je gebruikt steeds woorden uit reacties van anderen. Niet erg origineel. Af en toe vergeet je na een komma een spatie te plaatsen. Na een punt aan het einde van een zin komt ook een spatie. Doe je dat niet dan ziet je reactie er wat rommelig uit en is moeilijk leesbaar. Je schrijft een beetje als een kleuter en ik kan er soms geen touw aan vastknopen. Heb je de lagere school wel afgemaakt? Onze president wil nog een week tijd voor een besluit rond auteursrechtenwaakhond Sasur. Wat vind je daar eigenlijk van? Kun je daar eens inhoudelijk op reageren? Denk aan de punten, komma’s en spaties. En probeer vooral irrelevante onzin te vermijden. Het zou leuk zijn als je dat gewoon eens een keertje probeert. Laat je niet tegenhouden door je inmiddels wel overbekende zwakzinnigheid. Doe je best knulletje en misschien mag je dan straks met de grote mensen meedoen. Veel succes.


  Maak melding

 24. Anna_z,

  Ik was het die over mik mi lafu gekke henkie sinterklaasje en wikileaks, zucht, w.whome en niet te vergeten glenn(da) pengel zwarte pieten hun congressen in hun zaal “Cock Ring Warmoesstraat 96 te Amsterdam” schreef.

  Geert Wilders hadden ze uitgenodigd, maar die wilde volgens mij niet meedoen aan billensprint (volgens mij een soort van speeddate) stoelendans.

  Wanneer ze daar zijn bespreken ze:
  W.whome de slome stekker prikker: ik ga eerst met wiki kleine pikki en dan met gekke henkie de prikkie sticky dat net klaar is met zucht die nooit vlucht voor gekke henkie zijn prikkies.

  Glenn(da) pengel wilt altijd de polonaise in het begin, maar zijn soortgenoten zwarte pieten hebben besloten na een lange vergadering dat het even iets te vroeg is om er zo hard er tegen aan te gaan.

  Glenn(da) pengel ibabbi wang dotti winti go tikki wang bung wassi en no tikki ing inni Colakreek, djonsro yo dotti a watra anga yu hibbi. Djompo in wan gotro fu wassi a hibbi anga krakti. Bakka dati yo lassi a split persoonlijkheid sa yu abbi nonodi. Gaddo o yippi yu fu kmopo uit a dotti wingi fi. grantangi mi brada.

  Deze gasten zijn hier vaste prik(kie), omdat ze niet zonder mekaar kunnen en af moeten geven, vanwege de niet wil dat heerst bij hun echtgenotes die ze nog steeds niet genoeg quality time willen geven.

  Dit is een van de voornaamste redenen waarom ze iedere week in hun congrescentrum “Cock Ring Warmoesstraat 96 te Amsterdam” zogenaamd vergaderen.

  President Bouterse heeft in ieder geval bereikt in zijn leven om President (een geëerde functie) te worden in ons geliefd Suriname waar wanorde heerst door eigen aanhang en dat van de oppositie. En wat deze president probeert te doen samen met de goede ambtenaren zowel met de oppositie en landgenoten is orde terug te brengen, maar dat is nou juist het geen dat de vaste congres bezoekers van “Cock Ring Warmoesstraat 96 te Amsterdam” nou net niet willen voor het land en de Surinaamse bevolking.

  Voor de anti VS idioten een citaat van twee wijze mannen:

  President Obama (Abraham Lincoln uitspraak):

  ‘Government Should Do For People Only What They Cannot Do By Themselves, And No More.’

  En nu voor de geitenbreiers zwarte pieten een Liedje:

  Zwarte piet, wiede wiede “Wiet”

  Jullie zwarte pieten roken teveel, maar begrijpen niets.


  Maak melding

 25. Zinloos!
  Reageren op de reacties van Anna_Z is zinloos en grove tijdsverspilling. Heeft u al gehoord van een criminele, sadistische schrijfster? Neen? Let maar op Anna_Z.
  Verder vindt ik dat heel deze zaak geen taak is voor een president. Hij wil zich gewoon met alles bemoeien om zo populair mogelijk te doen. Maar deze zaak, wat hij ook beslist, gaat hem stemmen kosten.


  Maak melding

 26. @ANNABEL: Mijn reactie op Bouta en Sasur heb ik reeds gegeven. Last van dyslectie?
  En je hebt mijn stelling weer eens bevestigd.
  Bij gebrek aan valide argumenten heb jij jezelf gebombardeerd tot lerares nederlands, een zwaktebod dus!.
  De taal die je overigens haat en veracht net als degenen die het spreken.
  Gelukkig heb jij je lagere school en studie wel kunnen afmaken op kosten van de nederlandse belastingbetaler,tenminste dat beweerde je niet zo lang geleden, helaas voor je omgeving hebben ze je niet van je borderlinesyndroom en paranoia af kunnen helpen.
  Als je zo graag lereresje ned. wil spelen is het niet een goed idee om die pres van je met zijn club hele en halve analfabeten en totale faalhazen,en abra broki bagger en censuurdictators een cursus ned. schrijven en spreekvaardigheid en communicatie bij te brengen? want ze kunen er geen hout van.
  Zelf denk ik niet dat veel uit zal maken, maar niet geschoten is altijd mis.
  En ik dacht overigens dat we hadden afgesproken dat je niet meer op mijn zwakzinnige postings zou reageren.
  Maar je kan het niet laten, geef het nou maar toe, want de waarheid maakt vrij.Of is het een trap na omdat ik je voormalige woon en werkomgeving op dit forum openbaar heb gemaakt?
  Nou laat het antwoord ook maar zitten doe de groeten aan je overige solidariteitsdienaren paraman c.s. en succes met je nieuwe ambitie als lerares nederlandse taal, maar denk erom bij een WAO/AOW uitkering moeten inkomsten opgegeven worden want anders word je vervolgd wegens fraude.


  Maak melding

 27. @Afrikaanse Leeuw
  Dank je wel voor de info over onze zwakzinnige forumhelden. Dat ze elkaar opzoeken en steun verlenen op dit forum is begrijpelijk. Hun eigen mening heeft niet genoeg zeggingskracht dus bundelen ze hun krachten. Ze hebben elkaar nodig om een punt te kunnen maken. Gelukkig weet ik nu wat de verzamelplaats is van deze forumhooligans. Cock Ring Warmoesstraat 96 te Amsterdam! Dus deze boys gooien ook nog graag een euro op de grond. Soso lafu! Onze Glenn(da) Pengel komt op mij over als iemand die steeds schrikt bij het zien van zijn/haar spiegelbeeld. Hij/zij komt me voor als een type die zo lijkt te zijn weggelopen uit het boek “De negerhut van oom Tom”. Dit zijn de zwarte redimusu’s die breed lachen als een witte tegen ze zegt “Ik mag die zwartjes niet zo maar jij bent wel okee”. We laten ons niet van de wijs brengen door deze zwarte Pieten. We blijven beleefd en geven onze ongezouten mening. Keep up the good work.

  Soso lobi!

  PS: Let op: het zal niet lang duren of ze zullen woorden uit mijn reacties gebruiken om interessant te doen. Soso foefoermang!


  Maak melding

 28. @Musk

  quote
  “Reageren op de reacties van Anna_Z is zinloos en grove tijdsverspilling. Heeft u al gehoord van een criminele, sadistische schrijfster? Neen? Let maar op Anna_Z.”
  unquote

  Ik ben het helemaal met je eens. Het is de bedoeling dat er op het artikel wordt gereageerd. Sommige reageerders doen dat echter niet en reageren direct op mijn reactie. Het is inderdaad zinloos om dat argumentloos te doen. Ik ben opgevoed met het principe “oog om oog tand om tand”. Mijn gedrag is vaak de overtreffende trap daarvan. Sommigen vinden dat inderdaad crimineel en sadistisch maar ik zeg altijd “wie wind zaait zal ook de storm moeten oogsten”. Maar nogmaals, je hebt gelijk. Reageren op mijn reacties is uiteindelijk behoorlijk zinloos. Maar een tegenreactie met argumenten en voldoende inhoudelijkheid zal ik als een diamant koesteren en behandelen. Zie de discussie op dit forum tussen mij en Ba Anansi.


  Maak melding

 29. @Zucht
  Ik denk niet dat jij belasting betaalde op het moment dat ik studeerde. Volgens mij zat jij op dat moment nog in je papie’s verrekijkertje. Ik zie dat je erg je best hebt gedaan bij het schrijven. Helaas ben je er nog lang niet. Een punt na een uitroepteken is uitermate knullig.

  lereresje: je bedoelt vast leraresje.
  nederlandse taal: foei foei foei. Je bedoelt vast Nederlandse taal. Denk aan de hoofdletters. Denk ook aan de spaties na een komma en na een punt. Het gaat in ieder geval al een stuk beter.

  Ik heb geen hekel aan welke taal dan ook. Ik vind wel dat het Calimerostaans een beetje boerig klinkt. Ik vind het Calimerostaans het leukst kwa klank zoals het door sommige mensen op de Antillen wordt gesproken. Daar hoor ik vaak: “dat bepaal ik zelf wel uit” en “Kijk die meisje swa hij is me neef”. Kijk beste knul, dat is pas creatief.

  En denk erom dat ik helemaal niet de behoefte voel om op onzin te reageren maar je solliciteert er constant steeds zelf naar. Misschien verandert dat wel als je je netjes weet te gedragen.

  Ik heb er verder geen enkel probleem mee dat je fantaseert over mijn woon en werkomgeving. Fantaseren heeft soms een heilzame werking op een labiele persoonlijkheid.

  En over uitkeringen zal ik het beter maar niet hebben. Ik zou je fantasie niet al te zeer willen verstoren. Nog bedankt voor je reactie en ik vind het erg fijn dat je zo fel en emotioneel reageert en dus laat zien dat je wel erg snel op de kast gejaagd kan worden.

  En wees gerust, ik maak constant fouten. Niemand van ons Surinamers schrijft perfect Calimerostaans. Gelukkig maar!


  Maak melding

 30. Maandag 30 januari 2012 om 17:56 uur, door wikkiLeaks zwarte piet

  wikkiLeaks zwarte piet,

  Wat jij vandaag nodig hebt is de rubberenbal in je mond die je vaak aan moet tijdens je bezoek in zwarte pieten congrescentrum “Cock Ring Warmoesstraat 96 te Amsterdam”.

  Je zeurt.


  Maak melding

 31. @ANNABEL ik meen je verzocht te hebben om je de moeite te besparen op mijn posting te reageren.
  Je hebt er overigens wel lang over na moeten denken wat je antwoord moest zijn.
  En ik mag wel geen belasting betaald hebben toen jij studeerde, maar de door jou zo gehate Calimerostaanse blanke inwoners wel, dat maakt je dus tot een valse profeet met een dubbele moraal, en een surinaamse haatkip met een surinaamse roeptoeter, die op die markt daar aan de waterkant of hoe het ook mag heten thuishoort.
  Die Antillen waar je het over hebt bestaat overigens sinds 10-10-10 niet meer,je bemoeit je constant tegen onze zaken aan dus dat zou je ook moeten weten.
  Ik zou volgens jou op de kast zitten, wanneer kom jij eens UIT de kast?
  Ben je nou een man/wijf/of manwijf of een ding?
  Of weet je, blijf maar lekker IN de kast ik wil het niet weten ook. 1 ding staat vast je bent wereldvreemd en van de werkelijk losgeraakt, en kan feit en fictie niet meer van elkaar onderscheiden met je spookverhalen en waanzinnige wereldbeelden.Jij hoort thuis in het land Vulgaria met op elke hoek van de straat een leger aan psychologenpolitie.


  Maak melding

 32. @Zucht
  De Nederlandse Antillen bestaan inderdaad niet meer. Maar de Antillen als eilandengroep bestaan nog wel degelijk. Een subtiel verschil knulleke!


  Maak melding

 33. Joh,

  Mijn boodschap over het zwarte pieten congrescentrum “Cock Ring Warmoesstraat 96 te Amsterdam” is goed ontvangen bij de sintjes en zwarte pieten.

  Ik stel voor dat de zwarte pieten en sinterklaasjes niet meer zo lang hoeven te wachten op het feest van 05 december, maar dat jullie iedere maand in het congrescentrum “Cock Ring Warmoesstraat 96 te Amsterdam” een speciale “Dag Sinterklaasje Daahag Daahag Zwarte Piet Night” organiseren.

  Hier wisselen zwarte piet en sinterklaasje bij ieder volgend feest het dragen van de rubberenbal in de mond met als feestmotto: “Houd Je Mond”.

  Leuk he !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.