donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSurinaamse brandweer rukt niet voor alles uit

Surinaamse brandweer rukt niet voor alles uit

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 27 jan – Het Korps Brandweer Suriname is officieel in actie. Brandweerlieden rukken niet uit voor de meeste gevallen. Grasbranden en bijenbestrijding zijn van het dienstenrooster geschrapt. Alleen voor huisbranden wordt voorlopig nog door de vingers gekeken. En voor ziekenhuizen en scholen die last hebben van bijen.

Die uitzondering is bepaald op een ledenvergadering van de brandweerbond. Volgens voorzitter John Seedorf kan alleen een gunstig besluit van de regering erger voorkomen. Erger is dan een verscherping van de acties. Van de regering wordt niets anders veracht dan het aanpassen van de lonen. De brandweerlieden behoren tot de laatste groep ambtenaren die nog niet vallen onder het nieuwe beloningssysteem Fiso.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Limbo,Ingrid,Meye,Abrahams,Bosje Alibus,Hopefdraad en al dat ander doms vertel aub aan Seedorf wat jullie allemaal verdienen en vanaf wanneer,misschien dat de acties dan opgeschort zullen worden,want dan komen ze echt wel aan de beurt…….maaaaaar pas na de volgende verkiezing.Mie-Ka combinatie o tjaar a kondre Su tot grotere hoogte(s)sranag taal.Waar zijn al die huilende vrouwen van 12 aug 2010 die zo blij waren dat de kleine indiaan aan de absolute macht kwam.Wie kan mij zeggen wat de mie-ka combinatie al heeft gepresteerd behalve ’t introduceren van de toeristenkaart ipv een visum aantevragen.Ai mang mooi hoogte Su doro man inie 2jaar.Voor hardwerkende mensen is er geen geld,maar voor nietszeggende mensen wel. Ik hoor graag wie er volgt na de brandweer.Odi Odiiiiiiii
    Glenny


    Maak melding
  2. Glenn Pengel, ik was een paar dagen afwezig.Vertel me wie die Mie-Ka Combinatie is.Mischien slaap ik nog.
    Wat de staking van de brandweer betreft is terecht.De politie-ambtenaren en verpleegsters doen ook heel zwaar werk.Agenten moeten zo vaak middernacht uitrukken waar er zoveel gevaar is.Criminelen lopen tegenwoordig gewapend en zijn dan erg brutaal om
    op agenten te schieten.Geef deze ambtenaren het geld waar ze recht op hebben en niet een first lady en een domme valse priester.

    Danitia

    Glenn Pengel, vertel me wie die Mie-Ka Combinatie is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES